2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ah bu bebekler doğsunlar biz onları ne kadar dövsek az. Bize çektirdiklerine bak sen.
Ben de benim bebeğimin totosuna totosuna vurcam bir doğsun.
Bacaklarını ısırcam, kollarını yicem, gıdısınıda öpecem az bile bu çektiklerime karşılık.
Anneye bu yapılır mı? Zaten önümüzde uyuyamayacağımız uzun günler geceler var bırakın bari şimdi uyuyalım değil mi?
Yok bu çocuklar ömür törpüsü işte şimdiden başladılar ömrümüzü yemeye. :1:

ayyy sorma Rabbim o günleri gösterir inşallah bol bol yeriz bıdıklarımızı.Şimdi bile karnımı iki elimle tutup yerim seni kızz diye cırlıyorum evde.kocam delirdi karım der gibi bakıyo suratıma anlam veremiyo garibim:32:

Günaydın güzel anneler ve minik kuzuları
Şükürler olsun ikili testimizi de atlattık herhangi bir sorun yok umarım 40 haftalarada kadar böyle devam eder
maalesef umutla ultrasona sokar demiştim ama daha 6 gün önce girmişsin bir ay sonra dedi
benim tüm cinsiyet bebeği görme hayalim suya düştü olsun iyi olsunda kuzum bana yeter
darısı tüm annelerin başına inş.

heyecanla hayırlı haberlerini bekliyoruz

Nemrut doktorum verirse tabi :47:

verir canım kendimi iyi hissetmiyorum dedikten sonra eline mi yapışcak

iyi geceler kızlar..napıosunuz?cepten takip etmeye çalıştım ama ordan cevap yazamıyorum.okumakta zor oıluyor.bir de sayfalar maşallah çok hızlı ilerliyor.cuma günü ikili testim var.12+4 olmuş olacaz.sizce cinsiyetini öğrenebilirmiyiz?cinsiyetini öğrenen arkadaşlar ne zaman öğrenmiştiniz ilk olarak?bi yazsanız...
bu arada 2 kilo aldım.moralim de bozuldu.bi de elevite başlamıştım.3 gündür kabızım.. :37: ondan mı acaba diyorum.son bi soru elevit kullanıp (çok çok afedersiniz) kabız olan ve çok koyu ... ışkısı olan var mı?

canım elevit bende de kabızlık yaptı ilacımı değiştirdi decavite geçtik bakalım umarım bu yapmaz

Benim taa pazartesi , sanki aylar var . Benim bulantı ve kusmalar 4 gün ara vermişti de ne endişelenmiştim bebeğime bişey oldu diye, şimdi şükür 2 gecedir kusuyorum yine :) O sebeple panik yapmıyorum henüz.

aynen, mide bulantıları biraz geçmişti ama gene başladı.karın ağrılarım sürekli devam ediyor adet ağrısı gibi.bunlara şükrediyoruz ya :D benim ilkinde ikili testte kaybettiğim anlaşıldığı için endişem baki :(

arkadaslar birazdan doktora gidecegim...hem bebegimi görecegim İNSALLAH hemde ikili testimin sonuclarını alacagım İNSALLAH hersey yolundadır...umarım sonuclar cıkmısdır 2 hafta oldu ve İNSALLAH iyi cıkmısdır...dua edin bana lütfennnn...

günaydınnnnnn kızlar :29:

herkes iyidir inşallah ?

bugün çooooooookkkk mutluyum :21: :21:

:nazar: çooooooook şükür ikili testim temiz çıktı :32: :32: :32: :32: darısı tahlil yaptıracakların ve sonu bekleyenlerin başına :21: :21:

arkadaslar birazdan doktora gidecegim...hem bebegimi görecegim İNSALLAH hemde ikili testimin sonuclarını alacagım İNSALLAH hersey yolundadır...umarım sonuclar cıkmısdır 2 hafta oldu ve İNSALLAH iyi cıkmısdır...dua edin bana lütfennnn...

inşallah canım inşallah sende benim güzel haber gibi sende güzel haber alırsın :16: :16: :16:

afis dün öldük meraktan, çok şükür her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. erkek, kız boşver , sağlıkla gelsin inşallah. Sendeki o endişe şimdi bende var, bende de görene dek rahat etmek yok :) Bir ben kaldım zaten sanırım ikili teste gitmemiş henüzzzzzzzzzzzz :(

Sizi Meraklandırdıgım İçin Cok Özür Dilerim Arkadaslar.Kendimi Eve bi Attım ve iftara kadar full iş yaptım.saat 9 da koltukta sızmısım.gece eşim kolumu bacagımı kolanya ile siliyodu.gece cok atesleniyorum ben.zavallım hergece benle ugrasıyor

herkes iyidir inşallah ?

:nazar: çooooooook şükür ikili testim temiz çıktı :32: :32: :32: :32: darısı tahlil yaptıracakların ve sonu bekleyenlerin başına :21: :21:

Gözün Aydın Canımmm. Ayyy Bizde Hayırlısıyla Alabilsek Sonuclarımızı.

Gözün Aydın Canımmm. Ayyy Bizde Hayırlısıyla Alabilsek Sonuclarımızı.

sağol canımmm..inşallah sağlık haberlerini alırsın... henüz geçmişi okuyamadım yazdın mı bilmiyorum ama;

dünün nasıldı?
heyecanlandığın korktuğun kadar değilmiş değil mi :34:
bebiş nasıl?
cinsiyet belli oldu mu?

aynen, mide bulantıları biraz geçmişti ama gene başladı.karın ağrılarım sürekli devam ediyor adet ağrısı gibi.bunlara şükrediyoruz ya :D benim ilkinde ikili testte kaybettiğim anlaşıldığı için endişem baki :(

yok canım psikolojik bence o.Geçenkinde olumsuz bir tecrüben oldu diye bu defada aynı şey tekrarlayacak diye bir kural yok şekerim.Lütfen gereksi endişelenip minik bıdığıda heyecanlandırma,herşey yolunda gidecek inşallah.Bol bol dua et,içini ferahlatır.Hayırlı haberlerini de bekliyoruz inşallahhh:1:

herkes iyidir inşallah ?

günaydın canımmm gözünaydın darısı diğer testlere inşallah.Çocuklarımızı şimdiden testlere alıştırıyoruz yaw nasıl bir karadüzen bu:50::50:Ultrasona girmedinmi göremedinmi minnoşunu?

Orkide kaçtaydı senin randevu?:49:
akşam 17.30 da
Günaydın güzel anneler ve minik kuzuları
Şükürler olsun ikili testimizi de atlattık herhangi bir sorun yok umarım 40 haftalarada kadar böyle devam eder
maalesef umutla ultrasona sokar demiştim ama daha 6 gün önce girmişsin bir ay sonra dedi
benim tüm cinsiyet bebeği görme hayalim suya düştü olsun iyi olsunda kuzum bana yeter
darısı tüm annelerin başına inş.
gözün aydın canım:nazar:
hadiii bakalım güzel güzel git tatlı haberlerle dön:52:

herkes iyidir inşallah ?

:nazar::nazar:oh şükür. niye mutlusun kız:27:

günaydın canımmm gözünaydın darısı diğer testlere inşallah.Çocuklarımızı şimdiden testlere alıştırıyoruz yaw nasıl bir karadüzen bu:50::50:Ultrasona girmedinmi göremedinmi minnoşunu?

sağol canım benim...aynen öyle walla mecbur alışsınlar...hayat teestteen ibaret :1: :1:

ühühühüüüüü :14: :14: :14: göremedim ben onu göstermediler yavrumu ühühüüüü 2 haftam kaldı,2 hafta sonra inşallah göreceğim bebişimi:16: :16: :16: :16:

akşam 17.30 da

gözün aydın canım:nazar:

hadiii bakalım güzel güzel git tatlı haberlerle dön:52:

:nazar::nazar:oh şükür. niye mutlusun kız:27:

hadi inşallah sende güzzel,mutlu habrlerle gel inşallah.. :16: :16:

tüm doktora gidecekler ve tahlil sonucunu alacaklar inşallah sağlıklı,güzel haberlerle :86: dönün...

2'li testim için biraz endişeliydim ama çok şükür temiz çıktı,mutluyum :16: :16:

Paşaaaamm akşam ki savaşta kim galip geldi :15:
:15::15:berabere kaldım malesef sizle yazışırken benle oynuyor yapam diyorum yazamıyorumd esemde gıdıkladı sıpa:9::9:dedi nasılmış pc başında rahat bırakmamak zaten kalktım mutfagı topladım namazı kıldım ilaçları içince pokemon olmuşum :9::9:
Amacının korkutmak olmadığını, iyi niyetli olduğunu hepimiz çook iyi biliyoruz tatlıım:54: ama böyle bak düşer falan deyince anne adayını tahmininden çok daha fazla korkutabilirsin ya dakızdırabilirsin. belki umursamaya da bilir ama benim söylediklerim de önemli bir ihtimal
:17::17::17:bak o konuda hiç düşünmedim düzgün yaradımda anlatma şeklini benim eşim yokmu dün beni maffetti :9::9::9:çocuk gibi ilgilendi bende ne yapıyorsun deyincede sen demiyormuydun ilgilenmiyorsun diye dedi ilgileniyorum dedi adam ilgilenmeyi yanlış anladı :9::9::9:gene pc başında oyuna daldı bense yanlız kaldım :5::5:

herkes iyidir inşallah ?

:32::32::32::32:canım günaydın hepinize kızlar evim temiz yemekelirmde var rahatım anlıcagınız bugün sizinim :32::32::32:ne var ne yok bakalım allahım banada nasip etsin 2 testi temiz çıkmasını işşallah :16::16:şu uyku işini ne yapsak 11 yok uyuyorum sabahım köründe kalkıyorum :30::30:
ben sıpamı doyuruyum gelicem :10::10::10:

günaydın arkadslar...yine uykusuz bir günün sabahında gecmişi okuımaya ve mide bulantımla baş etmeye cabalıyorum..herkes iyidir umarım...:49:

Günaydın canım aynı dertten muzdaribiz hortlak gibiyim.Şu işyerine bi koltuk alcam haaa patron yokken iki kıvrılırım tipim kayıyo akşama kadar.offff akşam olsada yatsak:84::84::84:

Back
X