2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

hadi gözün aydın :)
kan sonucunda iyi çıkar maşallah kuzuya rahatı yerinde :)

maşallah iyi çıkmış doktorun da pek ilgili mental zeka falan ölçmüş bizimki bir şey demedi hiç o konularda. Özele mi gidiyorsun?

Wowww gözünaydın geçmiş olsun.Nelere bakmışlar yawww hiç bende söylemedi öyle şeyler.Boşver canım benimkide pek Nazlıydı kıpramadı ikili testte.Sağlıklı dedi ya doktor gerisi boş,bende bi kafasını bide kolunu gördüm hareket halinde.Öyle zıplama hoplama yoktu yani.

rabbim gönlüne ferahlık versin canım ne diyim bebegime acısında yaradan o odun kocan yola gelsin
bende bı yandan fatura kesiyorum bi yandan telefonlara bakıyorum bi yandan babaya hesap veriyorum bi yandanda sizee bakıyorum :):) offf offff
sen daha beceriklisin bebem
kızlar bir sorum olacak...bir üyeyi bulmak için nereyi arattırıyoruz ? ..

arkadaş belgesel koymuşya onu seyrettim öncedende seyretmiştim agladım be hayal ettim bebegimi öyle kucagım aalmayı anca bitti belgeselfacedeyim takılıyorum canım bugün birşey istemiyor nedense namaz kılıcam birazdan

bir şarkı keşfettim ama koyamadım rica etsem koyan olabilrise koysun aynı beni anlatıyor içimi çektim dinlerken şarkıyı gene rafetcim yapmış yapıcagını

Rafet El Roman - Ayrılık (tam bir yıl oldu bak bugün) 2013 tam 2 yıl oldu bak bu gün çok güzel yorumlamış benden sizlere armagan olsun ben beceremiyorum buraya şarkı koymayı ya bazı laflarını at olmuyordan başla dinle arkana yaslan
olmuyor olmuyor bu ayrılık geçmiyor nasılda zorben cennet kuşumu özleidm karnımdaki kızısa adını koyucam onu ölen kızımın yerine koyamam amam evlatlarım için kokusunu çekicem içime allahım kucagıma almayı nasip et başkalarını çocuklarını görüpte imrendirme beni rabbim ne olur
kokuna hasretim bebegim o küçücük bedenine bir anne deyişine nelerimi veremzdim yavrum diye bagrıma basmazmıydım seni
demin belgeseli seyrederken salya sümük agladım helede dogum anında allahım elimi karnım agötürüdm ne olur beni terketme diye yalvardım okadar diyim çok fana oluyorum ben ya dogum olsun görüyüm

maşallah iyi çıkmış doktorun da pek ilgili mental zeka falan ölçmüş bizimki bir şey demedi hiç o konularda. Özele mi gidiyorsun?
evet canım özele gidiyorum. yapılan araştırmaymış sadece. bu böyle diye zeki olacak yoksa az zeki olacak diye bişey yok tabi dedi. cinsel ilişkiye de içine boşalmadan serbest artk dedi tövbe tövbe, meni doğumu hızlandırırmış. gerçi biz hiç yapmıyoruz

canım doktoruna ve en önemliside eski tip cihazsa doğru olmama ihtimali yüksek.ama doktor iyiyse bu son sistem elcidi gibi cihazlarda.çok rahat tahmin ediliyor.3 boyutlu falan oluyor ya.ben 12 artı 4 te gittim.uyuyordu bebeyim .doktor hemen baktı evirdi çevirdi.yüzde 95 kız dedi :) havalara uçtum ...hiç beklemiyordum.hele uyuyunca ve yan dönünce göstermez dedim:)

maşallah maşallah ohhh ohh gözün aydın...yüksek ihtimal bir pipili daha geliyor desene

wayyyy canına kızıma hamileyken hergün yarım kavun yerdim...kilom ondanmıymış....
aaaaa ben tamamen yumurtayı,balığı unuttum...beynimden silinmişler....

doktora dedim uyuyormu o arada? uyur dedi kafasına göre arada uyanır bi daha uyur. ama sen uyurken o da uyucak diye bişey yok. zaten ilerde uykundan uyandırcak seni dedi bi de dedim ben sağa sola döndükçe uyanırmı? yok dedi, uyanmaz

Ağlamaaaaa bebişi üzme annesi,söz vermiştin ama aşkolsun paşam.Odun kocanla uğraş sen bide eğlenceli şarkılar dinle.Sana Kenan Doğuludan Çakkıdı yı armağan ediyorum aç dinle çabukkkkk

evet canım doktor da öyle dedi. anneler gelio ben meyve yedim kilo alıyorum diyolar dedi. kilo yapan meyveleri yersen kilo yapar dedi, he kiraz da kilo yapar dedi, şeftali, kayısı, erik istediğin kadar ye dedi

Doktorum iyi ama kullandığı cihaz çok iyi değil. bana bir şey gösterdi evirip çevirip burdaki şey dik gibi duruyor falan dedi. ama ben bir şey anlamadım zaten kendi de dedi kesin değil diye .. şimdi 2li testin sonucunu alıcaz haftaya. eğer onda bakmazsa bir ay sonraya çağıracak nasıl sabredicem bilmem.:26:

yok refetten sana parça falan
bundan sonra bunu söyleyeceksin

Yarınlar Bizim - Ali Rıza Binboğa - 1975 - YouTube

Son düzenleme:
evet canım doktor da öyle dedi. anneler gelio ben meyve yedim kilo alıyorum diyolar dedi. kilo yapan meyveleri yersen kilo yapar dedi, he kiraz da kilo yapar dedi, şeftali, kayısı, erik istediğin kadar ye dedi

Bende okudum biyerde.Biz hareket halindeyken bebişlerimiz karnımızda uyuyomuş,hareketliyiz ya karnımızdaki amniyon sıvısı sallanıyomuş onlarda uyuyomuş.Yatarken otururken sallantı olmadıgı için onlar uyanık oluyomuş çok ilginç ama mantıklı geldi.Yerim ben o kuzucukları yaaaa

of düşününce çok sevimli çok tatlı geliyor bana bu bebek .. annelik hormonu mu salgılamaya başladım nedir onu sarıp sarmalamak istiyorum.

arkadaşlar merhaba..ben de bugün itibariyle 15+2 oldum doktor 27 temmuzda çağırmıştı ama dayanamıcam artk ayın 20 sine randevu aldım inşallah gittiğimde hayırdır sen neden geldin demezdemez dimi:18:

ayy yavrum benim yerim ben onu.

arkadaşlar merhaba..ben de bugün itibariyle 15+2 oldum doktor 27 temmuzda çağırmıştı ama dayanamıcam artk ayın 20 sine randevu aldım inşallah gittiğimde hayırdır sen neden geldin demezdemez dimi:18:

maşallah

bence "offfff yine mi sen bugün git yarın gel" der....

yok kız ne diyecek senin gibi kaç anne gidiyordur onlara kimbilir...
hepimizde evham,merak,panik ve aylaklık var... olacak o kadar... bir şey derse sus ben hamileyim de
bana kalsa ben de gideceğim zor tutuyorum kendimi... şimdi gitsem 1 ay sonrası daha ge geliyor bana..2 hafta daha sabredeceğim sonra bebişimi göreceğim inşallah...

Ağlamaaaaa bebişi üzme annesi,söz vermiştin ama aşkolsun paşam.Odun kocanla uğraş sen bide eğlenceli şarkılar dinle.Sana Kenan Doğuludan Çakkıdı yı armağan ediyorum aç dinle çabukkkkk
canım inan böyle şarkılar dinlemiyordumda arkadaş koymuş
yok refetten sana parça falan
bundan sonra bunu söyleyeceksin

Yarınlar Bizim - Ali Rıza Binboğa - 1975 - YouTube

allah seni ne etmesin seism evi inlette deli karu bu ney kız şarkı bayuılazam

ben namazımı kılıyım gelicem

şarkıya bak be çok aradınmı kız bu şarkıyı sen

kuzular geçmiş olsun. öpeyim geçsin

oooh mis geçti orkidem :) bugun git güzel haberciklerle gel cok merak ediyom ya insallah cinsiyetlerini gösterirler :) biliyosun benımde yarın var kontrolum

AYNI DERTTEN muzdaribim 2 gündür beynim zonkluyo resmen önceden ben baş ağrısı nedir bilmezdim Ne yapabilirzki ya bi çözümü yokmuki

ben kac haftadır bulamadım cözümünü canım ya doktorumu aradım gayet güzel yüksek çıkarsa korkarız dedi bende rahatladım napalım onlar iyi olsunda biz cekeriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…