kızlar geldim doktordan. benim kaygısız öyle yatıyordu. hiç oynamadı valla, insan bi takla atarelini yüzüne koymuş yatıyor, bi ara azcık kolları oynattı. ense kalınlığı 2 çıktı, burun kemiği var, kan alındı haftaya da o çıkar hayırlısıyla. başka da sorun yok çok şükür, rahatladım valla, b, daha 1 ay sonra çağırdı, cinsiyeti sordum daha erken dedi. ama nub a gör erkek gibi dedi, suyum çok iyiymiş. burdaki kadınların sıcaktan az oluyor genelde dedi. dedim ben çok su içiyorum valla, günde 1 bardak süt, haftada 3-4 yumurta, haftada 1 balık şartmış , elevit ve kan hapı verdi. elevit iştah açar 2 günde bir iç dedi. muz, kavun karpuz kilo yapar dedi, tüketirken dikkat et dedi, bu kadar bakalım, ha bi de vücudundaki kan dolaşımına baktı, beyninde de iki noktada vardı. yapılan araştırmaya göre böyle olanların mental zekası iyi olurmuş. ama sadece bir araştırma tabi dedi
kızlar geldim doktordan. benim kaygısız öyle yatıyordu. hiç oynamadı valla, insan bi takla atarelini yüzüne koymuş yatıyor, bi ara azcık kolları oynattı. ense kalınlığı 2 çıktı, burun kemiği var, kan alındı haftaya da o çıkar hayırlısıyla. başka da sorun yok çok şükür, rahatladım valla, b, daha 1 ay sonra çağırdı, cinsiyeti sordum daha erken dedi. ama nub a gör erkek gibi dedi, suyum çok iyiymiş. burdaki kadınların sıcaktan az oluyor genelde dedi. dedim ben çok su içiyorum valla, günde 1 bardak süt, haftada 3-4 yumurta, haftada 1 balık şartmış , elevit ve kan hapı verdi. elevit iştah açar 2 günde bir iç dedi. muz, kavun karpuz kilo yapar dedi, tüketirken dikkat et dedi, bu kadar bakalım, ha bi de vücudundaki kan dolaşımına baktı, beyninde de iki noktada vardı. yapılan araştırmaya göre böyle olanların mental zekası iyi olurmuş. ama sadece bir araştırma tabi dedi
sağol canım sizbizim inşallah.. rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla görmesini nasip etsin..senin kaç haftalık canım şuan bebişin..
rabbim gönlüne ferahlık versin canım ne diyim bebegime acısında yaradan o odun kocan yola gelsinMaşallah pasam yumuşaklığa ihtiyacımız var valla benimki böyle kalsa keşke özüne dönmesin mümkünse:) ayın 2 si gibi ankaraya gidicez bayramda annemlerin yanına mersine geçeriz deniz kum güneş sefası yapim diom:) eylüldede yolcuyum evime dönerim artık ver elini forever bulaşık forever yemek:)
bende bı yandan fatura kesiyorum bi yandan telefonlara bakıyorum bi yandan babaya hesap veriyorum bi yandanda sizee bakıyorum :):) offf offff
kızlar bir sorum olacak...bir üyeyi bulmak için nereyi arattırıyoruz ? ..
paşammm nerdesin canım? hani bugününü bize ayıracaktın
_turkuvaz_ nerelerde uzun zamandır gelmiyor?
Iwanttobaby o nerelerde?
pufpuffta uğramaz oldu?
evli_mutlu_huzurlu nasıl oldu ki? oda uğramıyor?
ismini şuan zikretmediğim ama uzun zamandır uğramayan arkadaşlar nerelerdesin yaz geldi eller havayaya mı gittiniz?
evet canım özele gidiyorum. yapılan araştırmaymış sadece. bu böyle diye zeki olacak yoksa az zeki olacak diye bişey yok tabi dedi. cinsel ilişkiye de içine boşalmadan serbest artk dedi tövbe tövbe, meni doğumu hızlandırırmış. gerçi biz hiç yapmıyoruzmaşallah iyi çıkmış doktorun da pek ilgili mental zeka falan ölçmüşbizimki bir şey demedi hiç o konularda. Özele mi gidiyorsun?
Kızlar ben 12+0 da gittim cinsiyet tahmini yaptı ama kesin değil dedi sizce dediğinin çıkma ihtimali ne kadar yoksa değişir mi artık seslenmek kendimi bir şeye alıştırmak istiyorum oğlum ya da kızım demek istiyorum. Bir şey diyin bana.
rabbim gönlüne ferahlık versin canım ne diyim bebegime acısında yaradan o odun kocan yola gelsin
sen daha beceriklisin bebem
arkadaş belgesel koymuşya onu seyrettim öncedende seyretmiştim agladım be hayal ettim bebegimi öyle kucagım aalmayı anca bitti belgesel facedeyim takılıyorum canım bugün birşey istemiyor nedense namaz kılıcam birazdan
bir şarkı keşfettim ama koyamadım rica etsem koyan olabilrise koysun aynı beni anlatıyor içimi çektim dinlerken şarkıyı gene rafetcim yapmış yapıcagını
Rafet El Roman - Ayrılık (tam bir yıl oldu bak bugün) 2013 tam 2 yıl oldu bak bu günçok güzel yorumlamış benden sizlere armagan olsun ben beceremiyorum buraya şarkı koymayı ya bazı laflarını at olmuyordan başla dinle arkana yaslan
olmuyor olmuyor bu ayrılık geçmiyor nasılda zorben cennet kuşumu özleidm karnımdaki kızısa adını koyucam onu ölen kızımın yerine koyamam amam evlatlarım için kokusunu çekicem içime allahım kucagıma almayı nasip et başkalarını çocuklarını görüpte imrendirme beni rabbim ne olur
kokuna hasretim bebegim o küçücük bedenine bir anne deyişine nelerimi veremzdim yavrum diye bagrıma basmazmıydım seni
demin belgeseli seyrederken salya sümük agladım helede dogum anında allahım elimi karnım agötürüdm ne olur beni terketme diye yalvardım okadar diyim çok fana oluyorum ben ya dogum olsun görüyüm
maşallah maşallah ohhh ohh gözün aydın...yüksek ihtimal bir pipili daha geliyor desene
wayyyy canına kızıma hamileyken hergün yarım kavun yerdim...kilom ondanmıymış....
aaaaa ben tamamen yumurtayı,balığı unuttum...beynimden silinmişler....Eki Görüntüle 757747
canım doktoruna ve en önemliside eski tip cihazsa doğru olmama ihtimali yüksek.ama doktor iyiyse bu son sistem elcidi gibi cihazlarda.çok rahat tahmin ediliyor.3 boyutlu falan oluyor ya.ben 12 artı 4 te gittim.uyuyordu bebeyim .doktor hemen baktı evirdi çevirdi.yüzde 95 kız dedi :) havalara uçtum ...hiç beklemiyordum.hele uyuyunca ve yan dönünce göstermez dedim:)
rabbim gönlüne ferahlık versin canım ne diyim bebegime acısında yaradan o odun kocan yola gelsin
sen daha beceriklisin bebem
arkadaş belgesel koymuşya onu seyrettim öncedende seyretmiştim agladım be hayal ettim bebegimi öyle kucagım aalmayı anca bitti belgesel facedeyim takılıyorum canım bugün birşey istemiyor nedense namaz kılıcam birazdan
bir şarkı keşfettim ama koyamadım rica etsem koyan olabilrise koysun aynı beni anlatıyor içimi çektim dinlerken şarkıyı gene rafetcim yapmış yapıcagını
Rafet El Roman - Ayrılık (tam bir yıl oldu bak bugün) 2013 tam 2 yıl oldu bak bu günçok güzel yorumlamış benden sizlere armagan olsun ben beceremiyorum buraya şarkı koymayı ya bazı laflarını at olmuyordan başla dinle arkana yaslan
olmuyor olmuyor bu ayrılık geçmiyor nasılda zorben cennet kuşumu özleidm karnımdaki kızısa adını koyucam onu ölen kızımın yerine koyamam amam evlatlarım için kokusunu çekicem içime allahım kucagıma almayı nasip et başkalarını çocuklarını görüpte imrendirme beni rabbim ne olur
kokuna hasretim bebegim o küçücük bedenine bir anne deyişine nelerimi veremzdim yavrum diye bagrıma basmazmıydım seni
demin belgeseli seyrederken salya sümük agladım helede dogum anında allahım elimi karnım agötürüdm ne olur beni terketme diye yalvardım okadar diyim çok fana oluyorum ben ya dogum olsun görüyüm
evet canım doktor da öyle dedi. anneler gelio ben meyve yedim kilo alıyorum diyolar dedi. kilo yapan meyveleri yersen kilo yapar dedi, he kiraz da kilo yapar dedi, şeftali, kayısı, erik istediğin kadar ye dedi
Bende okudum biyerde.Biz hareket halindeyken bebişlerimiz karnımızda uyuyomuş,hareketliyiz ya karnımızdaki amniyon sıvısı sallanıyomuş onlarda uyuyomuş.Yatarken otururken sallantı olmadıgı için onlar uyanık oluyomuş çok ilginç ama mantıklı geldi.Yerim ben o kuzucukları yaaaa
ayy yavrum benim yerim ben onu.Bende okudum biyerde.Biz hareket halindeyken bebişlerimiz karnımızda uyuyomuş,hareketliyiz ya karnımızdaki amniyon sıvısı sallanıyomuş onlarda uyuyomuş.Yatarken otururken sallantı olmadıgı için onlar uyanık oluyomuş çok ilginç ama mantıklı geldi.Yerim ben o kuzucukları yaaaa
arkadaşlar merhaba..ben de bugün itibariyle 15+2 oldum doktor 27 temmuzda çağırmıştı ama dayanamıcam artk ayın 20 sine randevu aldım inşallah gittiğimde hayırdır sen neden geldin demezdemez dimi:18:
canım inan böyle şarkılar dinlemiyordumda arkadaş koymuşAğlamaaaaa bebişi üzme annesi,söz vermiştin ama aşkolsun paşam.Odun kocanla uğraş sen bide eğlenceli şarkılar dinle.Sana Kenan Doğuludan Çakkıdı yı armağan ediyorum aç dinle çabukkkkk
yok refetten sana parça falan
bundan sonra bunu söyleyeceksin
Yarınlar Bizim - Ali Rıza Binboğa - 1975 - YouTube
kuzular geçmiş olsun.öpeyim geçsin
AYNI DERTTEN muzdaribim 2 gündür beynim zonkluyo resmen önceden ben baş ağrısı nedir bilmezdimNe yapabilirzki ya bi çözümü yokmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?