2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben kan ilacı multivitamin bir de balık yağı hapı kullanıyorum günde 3 hap. Doktora belli olmaz bir dahakine aa erkekmiş de diyebilir sana kız olursa ev 5-6 ay sonra bi daha boyanır artık iyi oldu pislenmişti dersin

Al işte bütün korkum bu ben de kız oldugunu öğrendim ama erkek olursa diyede korkuyorum.Pembiş patikler beğendim internetten güya 7.aya kadar bişi almıycam ya 1 tanecik alayım dedim,sonra seninki gibi olabileceği ihtimali aklıma geldi vazcaydım.EEE napcan şimdi?

Bu arada elevit içiyorum bende sdece.Demir vs herşey varmış içinde 20.haftadan sonra kanda demire bakılacakmış ihtiyac olursa başka ilaç vericekmiş doktorum

Eeeeeeeeeeeeeee hani Şirinevler'e gelecektin?

merhaba hanımlar

aminn.Ben de tatile çok gitmek istiyorum ama hem iznim yok hemde korkuyorum yolda izde başıma bişi gelirse diye,panik atağım biraz.Seneye bebişimle giderim inşallah.

bizimki de tatil sayılmaz aslında ailelerin gönlünü hoş etmek maksat manisa çanakkale izmir akraba ziyareti. biz evlendik evleneli hiç tatile çıkmadık ki

sabahtan beri konuşuyoruz az toparlandı sanırım. Bizim kıza da güvenmiyorum ki gider yine barışır bununla.
Keşke bilsem tamamen bittiğini valla rahat edicem.

bir gelişme oldu mu diye soracaktım söylemişsin sen zaten

parol ağrı kesici kullanabilirsin baş ağrın için şu halimizle sıcaktan perişanız ilerleyen aylarda özellikle son aylarda sıcak öldürüyor insanı sadece yatıyorsun, yatamıyorsun bile

Benimki tatlı şeyler yiyemiyo teyzesi, annesinin mideciğini bulandırıyo onlar :) öğğğğğ :)

ben de tatlı yiyemiyorum yaaaa, çok severim halbuki tatlıyı içim gidiyor ama yiyemiyorum.

Ya paşam ben de o da yok, ne tatlı ne ekşi ne acı , tırtttt Ne yiyosun desen beyaz peynirli tors, haşlanmış yumurta, bolca pide, bir de 5 gündür domates

hamileliğim netleşmeden fena halde erik yiyordum ama şimdi o da pek yok, buldum mu affetmiyorum ama. varsa yoksa erik

sen de bulunamayacak tek şeyi istemişsin, çok şanslı bir dönemde hamile kaldık aklına gelebilecek neredeyse her şey var.

Ya bu sıpalar ne zaman kıpırdanacak, ne zamaaaaaaaaaaannn. Delleniyorum artık. Her randevudan önce aynı stres. :18:

ben 18. haftada hissetmiştim oğlumda

aha bir tayinci daha biz de önümüzdeki hafta isteyeceğiz urfadayız izmir ya da çanakkale istiyoruz. hayırlısı bakalım

bende çok sivlcelendim çirkinleştim ondanmıdır.bizim cinsiyet bell değil hala

ben de berbat durumdayum yüzüm göğsüm sırtım heryerim doldu resmen

ben de 2010 mart annesiyim biz topluva face e taşındık 4. yılımız yaklaştı hala çok samimi olarak görüşüyoruz

Ben de Edirne'deyim ve Edirne'den benden başka kimse yok

aslen edirneli misin yoksa iş sebebiyle falan mı geçtin 2005-2007 arası edirnede çalıştım, çok severim edirneyi de insanlarınıda bir başkadır sıcaklıkları samimiyetleri

güleceksin tabiii..ağlamak yok gülmek var... sevdiğim şarkı aramadım...genelde ağlayanlara bazende kendim ağladığımda söylerim Eki Görüntüle 757813 Eki Görüntüle 757813 Eki Görüntüle 757813
kaynanam geldi ben kaçtım

ooooofff dssene kapı fena gümbürdedi...
kaçma kız Allahın izniyle verelim seni ıyyy ne iğren espriydi kabul

kızlar bende de 3 aydır bi tane sivilce çıkmıyor,

benimki erkek ya cidden bi hormonla filan alakası var mı acaba ilgimi çekti,

sanmıyorum ya...kızımda yüzümde hiç sivilce çıkmamıştı.. ama şuan kırmızı ve fos fos oldu..

ohhh ohh bebişini göreceksin ne güzel hadi hayırlısı güzel habeerlerle gel inşallah... ben Farabi hastanesine gidiyorum.. muayene ücreti -40tl, ikili test için 60 tl verdik... 3lüde 33tlmiş..

iyidir annesi merak etme 20. ile 22. haftada hissedilmeye başlanıyor..
detaylıyı ben sormadım ya o kadar pahalımıymış wayyy anasını yahuu...

Merhaba kızlar, bende yeni aranıza katılıyorum.
sat:12 nisan
cinsiyet: 3 haftadır erkek gibi derken bugün kız olduğu ortaya çıktı
tahmini doğum tarihi: 17 ocak 2014

aramıza hoş geldin canımm.. hayırlı uğurlu olsun bebeğin..
listeye eklenmek için ilk sayfada yazılı olan bilgileri pufpuffa özel msj atarsan senide ekler.. şuan burada yok,uğramadı geldiğinde burada yazdığını okuyamayabilir.. o yüzden özeel msj

elevit de demir kalsiyum vs var ama yeterli miktarda değil.

kız erkek işine gelecek olursak odayı duvar kağıdı yapıcaz. cicişleri de değiştiricem fişleri duruyor hala :)

aaaaa kızlarrr olmadı ama Ankarada yaşayanları niye dışlıyosunuz?Biz napcaz nasıl oyun grubu kurcaz yazık bizim kızçe kimle oynıycak?
Kıııız ben varım ankara daaaa. Melababebek de ankara da. Biz de buluşuruz kız, bizim bebelerin nesi eksik
Canım düzen lab da indirilmiş 75tl ama ben Gazi'de ücretsiz yaptırdım.
Merhaba kızlar, bende yeni aranıza katılıyorum.
sat:12 nisan
cinsiyet: 3 haftadır erkek gibi derken bugün kız olduğu ortaya çıktı
tahmini doğum tarihi: 17 ocak 2014
Hoşgeldin canım
İkili detaylıya girmiyor canım. Ama muayene ücretin nasıl 52 tl,190 civarı değil mi? İkili için 150 dedilerse çok istemişler. O zaman düzende yaptırırsın daha ucuza gelir.
Bu arada seninle günümüz hemen hemen aynı.

aramıza hoş geldin canımm.. hayırlı uğurlu olsun bebeğin..
listeye eklenmek için ilk sayfada yazılı olan bilgileri pufpuffa özel msj atarsan senide ekler.. şuan burada yok,uğramadı geldiğinde burada yazdığını okuyamayabilir.. o yüzden özeel msj [/QUOTE]

özelden msj atacak kıvama gelememişim henüz burdan görmesini umalım artık

offf benim kan tahlili günüm geldi çattı,

hani anlatmıştım geçen hafta bebekte bi virüs olabilirmiş diye, hamilelik sonlandırma yapılıyormuş,

inşallah yarın güzel, temiz bi kanımız çıkar,

bu arada öğrendimki, suriyeliler giriş yapıyor ya ülkeye, onlarda hep bu virüsten varmış, bi dolu virüs hastalıkla gelmişler,

((((((((

inşallah bize buluşmadı ya Allahım lütfen

herkese

Evet canım aslen Edirneliyim :) memleketim diye söylemiyorum ben de çok severim

allahım sağsağlim atlatmanı nasip etsin inş. herşey güzel olacak
deme ya Suriyeliler mi ben turizmciyim korktum şimdi
allahım sen bizleri ve yavrularımızı koru

Ay canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. İnan hep aklımdasın. senden sonra korkup o testleri tekrar yaptırdım biliyor musun?
Dualarım seninle canım ama ben zaten iyi haberlerle geleceğine inanıyorum talım
Habersiz bırakma bizi

slm kızlar

bugün kontrole gittim

doktoru değiştirdim ve memnunum daha çok ilgilendi

hem benimle hem bebekle baya baktı ama cinsiyet için çok küçük dedi

bir sonraki kontrolde söyliycem dedi

bebeğimin başı bir hafta ilerde gidiyormuş gövdesi tam olması gerektiği gibi

doktor bunun eşiminde benimde kafa yapımızın büyük olmasından kaynaklandığını söyledi

başka yerlerde söylerlerse takmayın dedi erkek doktorlar daha rahat oluyr sanırım

eski doktorun pimpiriklerinden daha iyi geldi bana hakkımızda hayırlısı

anaaaa SİZBİİİZZZ konyalımısın kıız sennn :) daha yeni görüyommm cok sevindirik oldummm

tabiii artık bendee Goca Gonyalıyım

özelden msj atacak kıvama gelememişim henüz burdan görmesini umalım artık [/QUOTE]
pufpuffu gördüğün anda tüm bilgilerini yazarsın

hadi inşallah canım sonuçlar temiz çıkar.. Allahım korusun

Hakkatten çok az kişi sohbet ediyoruz.Iwanttobaby dün bir ara girdi yoğunmuş sanırım sık giremiyorum dedi.Yaaaa vallahi herkes tatilde herhalde gıcık oldum haaaa

Aman ne tatildeyiz ya hiç sormayın müfettişler geliyor olağan denetime çoook yoğunuzzzz ama sizi her ne kadar gitip yazamıyorsam da sık sık okuyarak ve beğenilerle takip ediyorum

allahım sağsağlim atlatmanı nasip etsin inş. herşey güzel olacak
deme ya Suriyeliler mi ben turizmciyim korktum şimdi
allahım sen bizleri ve yavrularımızı koru

amin inşallah

hemen çıksa sonuçlar da akşama rahatlasak,

geçen sefer doktor benim çok moralim bozuk diye laboratuvarda öncelik verdirmişti

benim de şöyle haberim oldu, arkadaşımın bebeği var doktoru aramış getir bebeğini aşı yapalım, suriyeliler mikrop saçıyor,

ben de sordum ne aşısı demesin mi benimkinin aynı,

çok korktum ama napayım, inşallah yoktur birşey

Kız Suriyelilerle mi görüştün sende yoksa?Nerden bulaştıysa pis virüs,gitmiştir artık merak etme.Bebişinde sende sağlıklı çıkacaksınız sakın korkma dualrımız sizinle.:129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…