2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
nerde oturuyosun canım.ümraniyeye bile gittiğimiz oluyo sırf oyun grubu için

yayalardayım canım biliyomusun kurtköy yolu üzerinde.sen nerde oturuyosum.çok sevindim bi pendikle bulduğuma

Ümraniye yakın bana cnm çekmeköyde oturuyorum.
ama herşey için ümraniyeye giderim geneldee.bana yakın.
inş bizlerde yaparız..oyun grubu

kızlar bu ense pilisi ölcümü normal cıkıpta kandaki degerlerin riskli cıkma durumu varmı?

afis aynı bensin kızım yaaa,burcun ne akrepmi?Yaw bende senin gibi ille bi kurcalayacam ille bişi bulacam rahat edemiyom kafaya takacak bişi bulamazsam.Yavrum ense pilisi iyi çıktıysa daha ne korkuyosun?benim bu testten çözdüğüm şuki,yaşı 35 ve üzeri olanlarda sınırda çıkıyo o da hiçbi zaman gerçekleşmiyo.Zaten heryerde diyo testin geçerliliği %100 değil diye.Rahatla artık zıpzıpını düşün.

aaaaa kızlarrr olmadı ama Ankarada yaşayanları niye dışlıyosunuz?Biz napcaz nasıl oyun grubu kurcaz yazık bizim kızçe kimle oynıycak?
biz diğer grupta şehır dışından arkadaş geldiğinde hemen organize olup buluşma ayarlıyorduk.çok yakın olmuştuk aile gibi.mesaj alınmıştır umarım
bu arada Ankaradan da başka arkadaşlar vardır bence.önemli olan organize olabilmek.

çoook güzzell benim kardeşimde başka bir forumlu sitede öyle bir grup oluşturdu çocuklar 10 yaşında halen görüşüyolar.Hakikaten güzel bişey ama mesajını Ankaralılar almadı sanırım,yanaşan olmadı.Yolum düşse keşke istanbulada gelsem hayırlısı bakalım

kızlar son 2 gün c.tesi kuzuyu görcem inşallah... kızçeler çoğalmış oooooo nerdeyse yetişmiş pipililere hadi bakalım maçı kim kazanacak..

paşammm nerdesin canım? hani bugününü bize ayıracaktın

_turkuvaz_ nerelerde uzun zamandır gelmiyor?

Iwanttobaby o nerelerde?

pufpuffta uğramaz oldu?

evli_mutlu_huzurlu nasıl oldu ki? oda uğramıyor?

ismini şuan zikretmediğim ama uzun zamandır uğramayan arkadaşlar nerelerdesin yaz geldi eller havayaya mı gittiniz ?

yaa arkadaşlar,

Benim eşimde her zaman yardımcı olurdu ama bu hamilelikte hakkını ödeyemem adamın. Her hafta evi süpürüyor, siliyor, utu yapıyor. Her gun bana yemek hazırlıyor. kokudan rahatsız oluyorum diye ne istersem onu pişiriyor. Alısverisi o yapıyor. Allah bin kere razı olsun canımın, bir tanedir benim kocam.

Hakkatten çok az kişi sohbet ediyoruz.Iwanttobaby dün bir ara girdi yoğunmuş sanırım sık giremiyorum dedi.Yaaaa vallahi herkes tatilde herhalde gıcık oldum haaaa

anaaaa aynı benim kocammm::18:

kızlar geldim doktordan. benim kaygısız öyle yatıyordu. hiç oynamadı valla, insan bi takla atar elini yüzüne koymuş yatıyor, bi ara azcık kolları oynattı. ense kalınlığı 2 çıktı, burun kemiği var, kan alındı haftaya da o çıkar hayırlısıyla. başka da sorun yok çok şükür, rahatladım valla, b, daha 1 ay sonra çağırdı, cinsiyeti sordum daha erken dedi. ama nub a gör erkek gibi dedi, suyum çok iyiymiş. burdaki kadınların sıcaktan az oluyor genelde dedi. dedim ben çok su içiyorum valla, günde 1 bardak süt, haftada 3-4 yumurta, haftada 1 balık şartmış , elevit ve kan hapı verdi. elevit iştah açar 2 günde bir iç dedi. muz, kavun karpuz kilo yapar dedi, tüketirken dikkat et dedi, bu kadar bakalım, ha bi de vücudundaki kan dolaşımına baktı, beyninde de iki noktada vardı. yapılan araştırmaya göre böyle olanların mental zekası iyi olurmuş. ama sadece bir araştırma tabi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…