- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
nerde oturuyosun canım.ümraniyeye bile gittiğimiz oluyo sırf oyun grubu için
yayalardayım canım biliyomusun kurtköy yolu üzerinde.sen nerde oturuyosum.çok sevindim bi pendikle bulduğuma
pek bilmiyorum evlenince yerleştim buraya . güzelyalıdayım
kızlar bu ense pilisi ölcümü normal cıkıpta kandaki degerlerin riskli cıkma durumu varmı?
Ümraniye yakın bana cnm çekmeköyde oturuyorum.
ama herşey için ümraniyeye giderim geneldee.bana yakın.
inş bizlerde yaparız..oyun grubu
güzelyalı neomarine yakınsın sanırım yanlışmı biliyorum.
Doğru biliyorsun. Yakın oraya. Minibüsle iki durak falan.
anladım canım bende alt kaynarcada oturmuştum iki yıl önce.biliyorum oraları.pendik ortak noktası sonucta sevindim
anladım canım bende alt kaynarcada oturmuştum iki yıl önce.biliyorum oraları.pendik ortak noktası sonucta sevindim
biz diğer grupta şehır dışından arkadaş geldiğinde hemen organize olup buluşma ayarlıyorduk.çok yakın olmuştuk aile gibi.mesaj alınmıştır umarımaaaaa kızlarrr olmadı ama Ankarada yaşayanları niye dışlıyosunuz?Biz napcaz nasıl oyun grubu kurcaz yazık bizim kızçe kimle oynıycak?
biz diğer grupta şehır dışından arkadaş geldiğinde hemen organize olup buluşma ayarlıyorduk.çok yakın olmuştuk aile gibi.mesaj alınmıştır umarım
bu arada Ankaradan da başka arkadaşlar vardır bence.önemli olan organize olabilmek.
aaaaa kızlarrr olmadı ama Ankarada yaşayanları niye dışlıyosunuz?Biz napcaz nasıl oyun grubu kurcaz yazık bizim kızçe kimle oynıycak?
kızlar son 2 gün c.tesi kuzuyu görcem inşallah... kızçeler çoğalmış oooooo nerdeyse yetişmiş pipililere hadi bakalım maçı kim kazanacak..
kızlar konuya uzagım ama erkekler değişken yaratıklar her halleriyle kabullenmek lazım.biz 8 yıllık evliyiz daha mutfağa girmemiş adam önceki gece acktım diye kahvaltı hazırladı.pazarın yanından geçmez normalde sırf ben taze sebze meyve yiyim diye şimdi beni pazara götürcek.yani demem o ki zaman gerekli herşeye onlarda geliştiriyolar kendilerini.bu arada ilk bebeğimiz değil ikinciye hamileyim.ilkinde bile aslanazlandırmadı beni
paşammm nerdesin canım? hani bugününü bize ayıracaktın
_turkuvaz_ nerelerde uzun zamandır gelmiyor?
Iwanttobaby o nerelerde?
pufpuffta uğramaz oldu?
evli_mutlu_huzurlu nasıl oldu ki? oda uğramıyor?
ismini şuan zikretmediğim ama uzun zamandır uğramayan arkadaşlar nerelerdesin yaz geldi eller havayaya mı gittiniz?
hadi hayırlısı inşallah... sağlıkla gör bebğini...
yaa arkadaşlar,
Benim eşimde her zaman yardımcı olurdu ama bu hamilelikte hakkını ödeyemem adamın. Her hafta evi süpürüyor, siliyor, utu yapıyor. Her gun bana yemek hazırlıyor. kokudan rahatsız oluyorum diye ne istersem onu pişiriyor. Alısverisi o yapıyor. Allah bin kere razı olsun canımın, bir tanedir benim kocam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?