2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar konuya uzagım ama erkekler değişken yaratıklar her halleriyle kabullenmek lazım.biz 8 yıllık evliyiz daha mutfağa girmemiş adam önceki gece acktım diye kahvaltı hazırladı.pazarın yanından geçmez normalde sırf ben taze sebze meyve yiyim diye şimdi beni pazara götürcek.yani demem o ki zaman gerekli herşeye onlarda geliştiriyolar kendilerini.bu arada ilk bebeğimiz değil ikinciye hamileyim.ilkinde bile aslanazlandırmadı beni

hayırlısı canım kafasını dağıtcak şeylerle uğraşsa insana sevdiği kusursuz gelirmiş canım kardeşinde o durumda

bizim yüzümüzde çok sivilcelendi daha bu sabah babamız yüzün tarsusa gelince daha çok sivilcelendi dedi. bel ayrımı diye birşey kalmadı sanki çocuk arkadan çıkacak gibi:):)

maşallah canım nazar değmesin.

Saol canım benim ya ne bilim 11-13 te bana tekme atıodu sanki:)) belkide içimde başka bieler oluodu o ara bebişim iyimi nasıl bilicem
Üzerimde acayip yorgunluk var sadece tek belirtim işte, 20. Haftada yolu yarılıyoruz valla o günlere geliriz inşallah

İyiyiz şimdilik bakalım karar verdik yardım alıcaz canım kavgalarımız birbirimize kzgınlıklarımız birikme sonucu oluo Allah herkesin evine huzur versin

Canım ben sık sık mı gidiyorsunuz sorunla ilgili bişey anlamadım, doktor kontrolüne mi yoksa tuvalete mi

Orucunu Allah kabul etsin ama kasıklarında ki ağrılar idrar yolu enfeksiyonunun habercisi de olabilir, az su içmenden kaynaklanır bu da buna dikkat etmeye çalış.. Eğer yeterli su içiyorsan (3 lt ve üzeri) o zaman rahimin büyümesinden kaynaklanıyor olabilir..

O zeka testi neymiş ya, bak benim doktor bişey yapmıyo he iyice huylanmaya başladım.. Bi de senin boyun kaç ki 70 kiloyla bebeği göremiyorlar:26:

Şuan doktorun muayenesindesin ve bebeğini gördüğün için ağzın kulaklarında, şu ikili tarama ile ilgili çok telaş yapıyorsunuz kızlar.. Yanılma payı bu derece yüksek olan birşey için kasmayın kendinizi bu kadar

Canımmm yağı hemen kes hayatından, cildine de temizleyiciler falan sürebilirsin içeriklerini okuyup, benim de sivilcelenmem var daha doğrusu taneleniyorum ama normalde kolestrol hastasıydım, hamilelikte daha da artıyor ya ondan oluyor kesin.. Ben de yağı kesicem komple hayatımdan.. Kendinden soğumaya gelince ben de soğuyorum.. Eski elbiselerimi giyiyorum şekilsiz çirkin bişey oluyorum ama yapçak bişey yok

Slm anneler aradada olsa girebiliyorum nasılsınız

Selamm seryybr iyiyiz sen nasılsın

panmindaa sen de mi öğrendin cinsiyeti ben çatlicam 5 ağustosa kadar yaaaaaaaa

kızlar bu ense pilisi ölcümü normal cıkıpta kandaki degerlerin riskli cıkma durumu varmı?

Genelde yok canım, endişe etme, aslolan çocuğun ense kalınlığı ve burun kemiğinin oluşması

Maşallah pasam yumuşaklığa ihtiyacımız var valla benimki böyle kalsa keşke özüne dönmesin mümkünse:) ayın 2 si gibi ankaraya gidicez bayramda annemlerin yanına mersine geçeriz deniz kum güneş sefası yapim diom:) eylüldede yolcuyum evime dönerim artık ver elini forever bulaşık forever yemek:)

öğle arası sonu.... işe başlı devam...çeneniz bol olsun hatunlar..orkide inşallah cinsiyetlerini görebilirsin bugün.bu arada profil resmin çok hoş

tanıyamamış demekki...aşk işte hibirşey konduramıyor..

kızlar bu ense pilisi ölcümü normal cıkıpta kandaki degerlerin riskli cıkma durumu varmı?

en önemli olanı ense kalınlığı..3ün altında ise sorun çıkmıyor..

İnşallah canım benim...
Amin canım gerçekten huzur çok önemli.. İnşallahta hep iyi,huzurlu olun...

allah yardımcın olsun 15 haftalıkmısın bende 14+5 im ama çok şukur bulantım yok cınsıyetınız bellımı

evet 15 haftalığım,bu ayın 5 ınde gıttık doktora,bebek hıc kıpırdamadığı için doktor cınsıyet tahmını yapamadı,10 gun sonra tekrar gıdeceğim,insallah o zaman bellı olur,bu benım 3. bebeğim,süprız bır bebek,6 yasında kızım,13 yasında oğlum var

arkadaşlar anadolu yakasında ikamet edenler varmı.ben pendikteyim.bebişler doğduğunda oyun grubu yaparız.oğlumdada 2010 ocak annelerindeydim oyun grubu yapmıştık hem bize hem çocuklara çok faydalı oldu halada görüşüyoruz.

Ben Anadolu yakasındayım cnmm..pendiğe çok yakın olmasamda

canım ense kalınlıgı iyi çıkmış bebem kandada bilemiyourm bebem ya:44::44:
ben gördüm ben gördüm
bir tafatna 90 seyrediyorum bir taraftan sizlere laf yetiştiriyom

bende bı yandan fatura kesiyorum bi yandan telefonlara bakıyorum bi yandan babaya hesap veriyorum bi yandanda sizee bakıyorum :):) offf offff

duruyor canım oda benim bebeğim nası bırakayım test filan yaptırmadım ama ben zaten sürekli veteriner kontrolünde olduğu için veterinerede sormadım allaha emanet etmişim ben iyice şuanda onu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…