slm kızlar
bugün kontrole gittim
doktoru değiştirdim ve memnunum daha çok ilgilendi
hem benimle hem bebekle baya baktı ama cinsiyet için çok küçük dedi
bir sonraki kontrolde söyliycem dedi
bebeğimin başı bir hafta ilerde gidiyormuş gövdesi tam olması gerektiği gibi
doktor bunun eşiminde benimde kafa yapımızın büyük olmasından kaynaklandığını söyledi
başka yerlerde söylerlerse takmayın dedi erkek doktorlar daha rahat oluyr sanırım
eski doktorun pimpiriklerinden daha iyi geldi bana hakkımızda hayırlısı
Aman ne tatildeyiz ya hiç sormayın müfettişler geliyor olağan denetime çoook yoğunuzzzz ama sizi her ne kadar gitip yazamıyorsam da sık sık okuyarak ve beğenilerle takip ediyorum
sevgili arkadaşlarımmmmm ,ortak zamanlarım
ben uzun bir süre gelemeyeceğim.. belki arada kaçamak yaparım bilemiyorum...
kendinize çooooooooooooooooook iyi bakın...
inşallah herkes çoooooooooooooooooooooooooooooooooook mutlu,güzel haberler alır... görüşmek üzere
beni unutmayın haaaa Eki Görüntüle 757851 Eki Görüntüle 757852
yok be canım kaynanam geldi garip iftara gelmiş alışveriş vapmış yemek yaparız yeriz kızımd edi kayınpederde gelicekmiş allahım ya eşimi sordu bende oruç tutmuyor dedim hay demez olaydım çok pişman oldum yalanda söyleyemedim kadına ya kalktı gittio ogluma söyle dedi ne arasın ne sorsun beni artık dedi saydı durdu ah keşke tutuyor deseydim ya vallahi gitid iye kötü oldum ne yapayım kardeşim eşim tutmuyorsa senlık birşeyim yok kızım kızgınlıgım ona dedi off ya neymiş oruç tutmayanın evinde oruç açmam dedi
şarkı için teşekkür ederim bebem
kız ne oldu gidiyon sensiz keyfimi çıkar buranın beçabuk buraya gel gebertirim
Geç gördüm canım, kusura bakama. Yazdımsana özelden yazdım canım bi bak istersen
Gözünüz Aydın. Allahım sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin paşayıarkadaslar doktora gittim geldim...cooooooooooook sükür bebegim iyimis..simdilik hersey yolunda..ikili testimizde temiz cıkdı...ve ben sormadan doktor dedi erkek diye bakın buda pipisi dedi..ben anlamadım görmedim pipide esimin agzı kulaklarındaydı :) cok sükür saglıklı olsunda kız erkek hic fark etmez..ha ama doktor tabi daha erken degisebillirde ama ben erkek görüyorum dedi....darısı sizlere arkadaslar...
sağolasın...sana da kolay gelsin... bende pazartesiye kadar günlük rutin işleri yapacağım topla,sil,süpür,ov.. ama pazartesi bayram nedeniyle büyük temizliğe başlamayı düşünüyorum...süpür,sil,ov,fırçala fırçala kendini hırpala olacağım... hamile olmasaydım 4-5 gün önceden başlardım ama şimdi 2 hafta kalacak ve yetiştiremezsem diye korkuyorum.. ikigüne 1 odayı baştan aşağıya temizleyeceğim..son iki günde üstten tekrar geçip inşallah temizliğimi noktalayacağım..
Ama çok tehlikeli ya böyle büyük bir temizliğe kalkışmak. Benim de o anlamda evim çok pis, iyi bir yaz temizliğine ihtiyacı var ama ı ıhhh, yapamıycam.
allah şükür sen galip gelmişsin bende dün artık senle aynı yatakta yatmak istiyorum dedim aynı yatakta yatmıyosmu dedi anladında işine gelmiyor dedim saat 3 yoktu dedim yavrum babam bizi istemiyourm burda yatmayalım gel senle yatagımza gdielimd eidm baktım peşime geldi kıyamam sarıldı bana yattık sabahta beni seyrederken gördüm gözlerini dikmiş beni seyrediyordu ay ne romantikti be öyle sonrası malum öpücüklere bogdu beni gülerekten ah dedi hep böyle olsan nasl yani deidm böyle uysal olsan inan senin hanggi huyunu zamanını seyiyorum biliyormuusn deid bende sordum hangi huyumu uyurkenki huyunu ozaman hep sakin hemde uysal oluyorsun uyuyunca daha sempatik oluyorsun dedi adam işi bitirmiş kardeşim uyanıkken hiç çekilmiyormuşum ben çok konuşuyormuşum he duyda inanma
amin işşallah benimde az kaldı doktora gitmeme 23 de
kızlar sizlere 2 sorum var cevaplayın lütfen bu soru kız analarına haberleri olsunben dün birşey farkettim belim normalde incedir bedenime görede benim belim kalınlaşmış diyorlarkı kız bebekde bel kalınlaşırmış ne kadarı dogru
2 sorumda sır agda yapmayı düşünüyorum malum yeriem en iyi marka hangisi amma ısıtmak istemiyorum bilgisi olan deyiversin
Kızlar canım çok sıkkın. Son bir haftada yüzümde aşırı bir sivilcelenme başladı. bi tanesi sönmeden 2-3 tane daha çıkıyor. özellikle çene ve boyun bölgeme doğru. Aynaya baktığımda kendimden soğuyorumNapacağımı bilemiyorum yaaaa
slm kızlar bugun benımde kont. vardı çok şukur hersey ıyı dedi doktor doblor ultrasonla bebegın cıgerlerıne kalbıne beynine baktı çok şukur çok ıyıymış ölçüm yaparken sakın kımıldama dedi cınsıyetını soylemedı 3 hafta sonra yıne gel dedı bu seferde benden kan alıp bel açıklığına bakacaklarmış sızede bu test uygulandımı acaba
sevgili arkadaşlarımmmmm ,ortak zamanlarım
ben uzun bir süre gelemeyeceğim.. belki arada kaçamak yaparım bilemiyorum...
kendinize çooooooooooooooooook iyi bakın...
inşallah herkes çoooooooooooooooooooooooooooooooooook mutlu,güzel haberler alır... görüşmek üzere
beni unutmayın haaaa Eki Görüntüle 757851 Eki Görüntüle 757852
kızlar moralim acayip bozuldu. bugün kontrol vardı. bebekler şükür iyi ancak yine rahimde kanama oluşmuş. dr bazı testler istedi. testlerin sonucuna göre kan sulandırıcı iğneyi artıracak. vücut immunolojik olarak bebeği reddediyor reaksiyon geliştiriyor falan filan dedi. dinleyemedim bile. düşük riski devam ediyor yani. gebelik devam ederse (inşallah ben inanıyorum Allahım) bebeklerin gelişiminde sorun olabilirmiş kanlanma sorunundan dolayı. ya da erken doğum ya da preeklampsi gelişebilirmiş. riskli gebeyim hala yani. kendimi tutamıyorum ağlıyorum. kaybetme ihtimali canımı yakıyor.
daha önceden de 3 gebelik kaybım var. dr ilk kez senden korkuyorum dedi. onun bu hali beni kötü yaptı
kızlar moralim acayip bozuldu. bugün kontrol vardı. bebekler şükür iyi ancak yine rahimde kanama oluşmuş. dr bazı testler istedi. testlerin sonucuna göre kan sulandırıcı iğneyi artıracak. vücut immunolojik olarak bebeği reddediyor reaksiyon geliştiriyor falan filan dedi. dinleyemedim bile. düşük riski devam ediyor yani. gebelik devam ederse (inşallah ben inanıyorum Allahım) bebeklerin gelişiminde sorun olabilirmiş kanlanma sorunundan dolayı. ya da erken doğum ya da preeklampsi gelişebilirmiş. riskli gebeyim hala yani. kendimi tutamıyorum ağlıyorum. kaybetme ihtimali canımı yakıyor.
daha önceden de 3 gebelik kaybım var. dr ilk kez senden korkuyorum dedi. onun bu hali beni kötü yaptı
sen bilmezsin canım kaynanam inattır bitti deyince bitti eşimin umrunda olmasada ben üzülüyorumÇok çok sevindimmm endişelerinize gerek kalmadı bak gördün müAllahımmm sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah..
Ne iş yapıyorsun ki kız sen denetim falan
İnsan neden gittiğini söylerdi ya
Paşacım sen de ağlama, oh çok iyi olmuş, kocan seni dinlemedi oruç tutmadı seni üzdü, bak anası nasıl dize getirecek.. Ne üzülüyosun sen şimdi.. aaaa sevinmen gerek
5 yıldır Veet sir ağda bandı kullanıyorum. Çoooook memnunum.
Kızlar merhaba, ben ilk defa giriyorum topiğinize :) ama ben de sizden biriyim. 15 haftalık hamileyim şu anda çok şükür :) listenin başında gördüm ki cinsiyet öğrenenler var, ben de bu cuma gidicem ama 15 hafta erken değil mi? görünür mü acaba? ayy heyecan yaptım şimdi
Kızlar merhaba, ben ilk defa giriyorum topiğinize :) ama ben de sizden biriyim. 15 haftalık hamileyim şu anda çok şükür :) listenin başında gördüm ki cinsiyet öğrenenler var, ben de bu cuma gidicem ama 15 hafta erken değil mi? görünür mü acaba? ayy heyecan yaptım şimdi
sen bilmezsin canım kaynanam inattır bitti deyince bitti eşimin umrunda olmasada ben üzülüyorum
canım kaç tl o ne ka var içinde
üzülme bakıyım benim kaç arkadaşım var rahimini diktiler ikiiz hepside önlem amaclı canıms ende diktirisin alahım esirgesin yavrularımı annesi iyid üşünelim iyi olsun tamammı
hoşgeldin azurem
ben 14 haftalıkken öğrendim cinsiyeti,gösterirlerse eğer görünüyor :) hayırlı haberler alman dileğiyle Allah gönlüne göre versin
Hoşgeldin azurem:)))
ya benim doktorum bunlarin hic birisine bakmadi ve bu testleri istemedi yaslm kızlar bugun benımde kont. vardı çok şukur hersey ıyı dedi doktor doblor ultrasonla bebegın cıgerlerıne kalbıne beynine baktı çok şukur çok ıyıymış ölçüm yaparken sakın kımıldama dedi cınsıyetını soylemedı 3 hafta sonra yıne gel dedı bu seferde benden kan alıp bel açıklığına bakacaklarmış sızede bu test uygulandımı acaba
orkidecim bunlar ilk bebeklerin mi olacaklar canim ? Aklina ne olur kotu seyler getirme... Allahim hakkimizda hayirlisini versin.. Boyle aglamayin bende cok uzuluyorum, bebeklerde uzuluyor... Her sey Allahin elinde O ne derse o olacak, tevekkul etmemiz gerek...kızlar moralim acayip bozuldu. bugün kontrol vardı. bebekler şükür iyi ancak yine rahimde kanama oluşmuş. dr bazı testler istedi. testlerin sonucuna göre kan sulandırıcı iğneyi artıracak. vücut immunolojik olarak bebeği reddediyor reaksiyon geliştiriyor falan filan dedi. dinleyemedim bile. düşük riski devam ediyor yani. gebelik devam ederse (inşallah ben inanıyorum Allahım) bebeklerin gelişiminde sorun olabilirmiş kanlanma sorunundan dolayı. ya da erken doğum ya da preeklampsi gelişebilirmiş. riskli gebeyim hala yani. kendimi tutamıyorum ağlıyorum. kaybetme ihtimali canımı yakıyor.
sen bilmezsin canım kaynanam inattır bitti deyince bitti eşimin umrunda olmasada ben üzülüyorum
canım kaç tl o ne ka var içinde
üzülme bakıyım benim kaç arkadaşım var rahimini diktiler ikiiz hepside önlem amaclı canıms ende diktirisin alahım esirgesin yavrularımı annesi iyid üşünelim iyi olsun tamammı
hoşbuldum kızlar :) ay inşl bu cuma benim de gösterir cinsiyeti. Bişi daha sorcam belki konuşmuşsunuzdur bu konuyu ama, çatlak kremi ya da yağ falan kullanmaya başladınız mı? ben daha başlamadım ama başlıycam inşl artık. doğal yağlardan bi karışım yapmayı düşünüyorum kendime. daha tam tarifi almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?