2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Çok çok sevindimmm endişelerinize gerek kalmadı bak gördün mü Allahımmm sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah..

Aman ne tatildeyiz ya hiç sormayın müfettişler geliyor olağan denetime çoook yoğunuzzzz ama sizi her ne kadar gitip yazamıyorsam da sık sık okuyarak ve beğenilerle takip ediyorum

Ne iş yapıyorsun ki kız sen denetim falan

İnsan neden gittiğini söylerdi ya

Paşacım sen de ağlama, oh çok iyi olmuş, kocan seni dinlemedi oruç tutmadı seni üzdü, bak anası nasıl dize getirecek.. Ne üzülüyosun sen şimdi.. aaaa sevinmen gerek

sana özelden yazdım canım bi bak istersen
Geç gördüm canım, kusura bakama. Yazdım)
Gözünüz Aydın. Allahım sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin paşayı

5 yıldır Veet sir ağda bandı kullanıyorum. Çoooook memnunum.

Bende de çok çıkıyor, hem de köklü köklü. gebelikte çok normal bu.

slm kızlar bugun benımde kont. vardı çok şukur hersey ıyı dedi doktor doblor ultrasonla bebegın cıgerlerıne kalbıne beynine baktı çok şukur çok ıyıymış ölçüm yaparken sakın kımıldama dedi cınsıyetını soylemedı 3 hafta sonra yıne gel dedı bu seferde benden kan alıp bel açıklığına bakacaklarmış sızede bu test uygulandımı acaba

gözün aydın canım.. Ben bugun 4lü test yaptırdım ama bel açıklığı vs demedi dr..

TATİL FALAN MI? İnşallah güzel bir nedenden ötürü yoksundur..

kızlar moralim acayip bozuldu. bugün kontrol vardı. bebekler şükür iyi ancak yine rahimde kanama oluşmuş. dr bazı testler istedi. testlerin sonucuna göre kan sulandırıcı iğneyi artıracak. vücut immunolojik olarak bebeği reddediyor reaksiyon geliştiriyor falan filan dedi. dinleyemedim bile. düşük riski devam ediyor yani. gebelik devam ederse (inşallah ben inanıyorum Allahım) bebeklerin gelişiminde sorun olabilirmiş kanlanma sorunundan dolayı. ya da erken doğum ya da preeklampsi gelişebilirmiş. riskli gebeyim hala yani. kendimi tutamıyorum ağlıyorum. kaybetme ihtimali canımı yakıyor.

daha önceden de 3 gebelik kaybım var. dr ilk kez senden korkuyorum dedi. onun bu hali beni kötü yaptı

Öncelikle allah korusun.. 3 gebelik kaybı araştırılmamışmıydı.. Sakın pes etme.. dua et bebeklerinle konuş.. Başka doktor da görsün bence

orkide 2 ağlayarak bebişlerinide üzüyosun az riskli bir zamanımız kaldı moral çok önemli sen iyi ol ki onlarda annişlerine sıkı sıkı tutunsunlar .bak göreceksin iyi olacak onlar :)

sen bilmezsin canım kaynanam inattır bitti deyince bitti eşimin umrunda olmasada ben üzülüyorum
5 yıldır Veet sir ağda bandı kullanıyorum. Çoooook memnunum.
canım kaç tl o ne ka var içinde
üzülme bakıyım benim kaç arkadaşım var rahimini diktiler ikiiz hepside önlem amaclı canıms ende diktirisin alahım esirgesin yavrularımı annesi iyid üşünelim iyi olsun tamammı

Kızlar merhaba, ben ilk defa giriyorum topiğinize :) ama ben de sizden biriyim. 15 haftalık hamileyim şu anda çok şükür :) listenin başında gördüm ki cinsiyet öğrenenler var, ben de bu cuma gidicem ama 15 hafta erken değil mi? görünür mü acaba? ayy heyecan yaptım şimdi

Canımmm ben de inanıyorum bu sefer sağlıcakla kucağımıza alacağımıza
benim de 2 gebelik kaybım var ve rahimde kanama. Ama ben yine de her şeyin güzel olacağına inanıyorum.
Neticede biz bir taneyi taşırken rahim zorlanıp kanama yapıyor seninkiler 2 tane olduğundan doğaldır o kanama inşallah.
Ayrıca Bence senin yaramazlar sana şaka yapıyorlar tatlım.içerde böyleler eminim Paşa paşa gelecekler de yaramazlar azıcık nazlıyorlar işte kendilerini.
Hem Kan sulandırıcının miktarını arttırınca gelişimlerinde de bir sorun olmaz Allah'ın izniyle canım...
Preeklempsi mi tuzsuz yeriz, icap ederse de yata yata, birbirimize destek ola ola büyütürüz bbebişlerimizi.
Yeterki Allah dermansız dert vermesin...
Olacak orkideciğim, olacak. Korkma sen sağlıcakla kucağımıza alıp koklayacağız sıpalarımızı

hoşgeldin azurem

ben 14 haftalıkken öğrendim cinsiyeti,gösterirlerse eğer görünüyor :) hayırlı haberler alman dileğiyle Allah gönlüne göre versin

Hoşgeldin azurem:)))

Ben pembe kutuda olanı alıyorum, kutunun üzerinde 'komple vücut kiti kullanıma hazır ağda bantları' yazıyor. 20 adet büyük, 12 adet küçük boy var kutunun içinde. Bana 1 kutu 5-6 ay gidiyor,ama ben bacaklarıma kullanmıyorum. Yalnızca koltuk altı ve bikini bölgesi için, fiyatı 20 tl.

hoşgeldin azurem

ben 14 haftalıkken öğrendim cinsiyeti,gösterirlerse eğer görünüyor :) hayırlı haberler alman dileğiyle Allah gönlüne göre versin

Hoşgeldin azurem:)))

hoşbuldum kızlar :) ay inşl bu cuma benim de gösterir cinsiyeti. Bişi daha sorcam belki konuşmuşsunuzdur bu konuyu ama, çatlak kremi ya da yağ falan kullanmaya başladınız mı? ben daha başlamadım ama başlıycam inşl artık. doğal yağlardan bi karışım yapmayı düşünüyorum kendime. daha tam tarifi almadım

ya benim doktorum bunlarin hic birisine bakmadi ve bu testleri istemedi ya

orkidecim bunlar ilk bebeklerin mi olacaklar canim ? Aklina ne olur kotu seyler getirme... Allahim hakkimizda hayirlisini versin.. Boyle aglamayin bende cok uzuluyorum, bebeklerde uzuluyor... Her sey Allahin elinde O ne derse o olacak, tevekkul etmemiz gerek...

Pasqcim sen kendine ozellikle dert mi ariyosun hey Allahim yaaa, birak ne halleri varsa gorsunler ana ogul. Yarin oburgun senin evladin oruc tutmasa sen de aynisini yapacaksin. Hic uzme kendini sen.. Mademki eain umursamiyo.sen hic takma..

Azurem hosgeldinnn hayirlisi olsun bebisin :) eger bbebek gosterirse.ogrenirsin muhtemelen cinsiyetini gerci nenim doktor.gibi cins bir.doktorun varsa asla.soylemez ancaaa 17. Hagtafa soyler :) catlak kremine gelince ben kullanmadim daha bir sure de kullanmayavagim sanirim bilmiyorum mi henuz bir gerilmem yok. Bir kac arkadas internetten aldilar sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…