2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Valla normalde gözlerimi ve kirpiklerimi boyamadan bakkala gitmezdim ben. Gözlerim açık renk, kirpiklerim de sarı boyamayınca hasta gibi görünüyorum çünkü.
pazartesi önemli bir toplantımız vardı. İşe geldim, toplantı arasında aynaya bir baktım ki ne göreyim
Makyaj yapmayı unutmuşum.
O an fark ettim, siz düşünün artık ne kadar aklım kaldığını. Hem çirkinleştim hem de aklım gitti.

sevgili arkadaşlarımmmmm ,ortak zamanlarım

ben uzun bir süre gelemeyeceğim.. belki arada kaçamak yaparım bilemiyorum...

kendinize çooooooooooooooooook iyi bakın...

inşallah herkes çoooooooooooooooooooooooooooooooooook mutlu,güzel haberler alır... görüşmek üzere

beni unutmayın haaaa Eki Görüntüle 757851

Aman ne tatildeyiz ya hiç sormayın müfettişler geliyor olağan denetime çoook yoğunuzzzz ama sizi her ne kadar gitip yazamıyorsam da sık sık okuyarak ve beğenilerle takip ediyorum

iyi tatilde olmamana sevindimçok bencilim biliyorum ama napim ben gidemiyom ya kimse gitmesin tatileAllah kolaylık versin canım işlerinde.Takip et bizi habersiz kalma tabi.

canım Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı ve güzel haberlerini alacağız sen içini rahat tut

nasıl yani?niyeee nedenn?hiç bir açıklama yapmadın ama merak ediyorum ben

En büyük kabusummm

İki defadır kız dedi, almadık şey bırakmadım. Cumartesi 16+1 oluyoruz. O gün de kız derse tamam yırttım.

Aaaa nasıl bir virüsmüş ki o?
bir şey çıkmayacak, yazıyorum işte buraya. Sen rahat ol

canım virüsün adı ne?
daha öncede bu domuz gribi olaylarından sürekli otelde dezenfekte yapılıyodu
tüm mikroplar onlardan geliyor zaten aman bıktım

hayırdır inş. nereye ya

Nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????????????

canım Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı ve güzel haberlerini alacağız sen içini rahat tut

Kız Suriyelilerle mi görüştün sende yoksa?Nerden bulaştıysa pis virüs,gitmiştir artık merak etme.Bebişinde sende sağlıklı çıkacaksınız sakın korkma dualrımız sizinle.:129:

inşallah, benim için rahat 2 haftadır, o kadar teyzeleri dua etti, herkes te yoktur bişey diyor,

ya kocam işte haftada bir yurtdışına çıkıyor iş için, insan öyle olabilir mi böyle olabilir mi acaba demeden, kafayı yemeden olmuyor, düşünmeden edemiyorsun, havalimanlarında filan, alıp getirmedi inşallah virüs mirüs

kurban kesiyoruz oğlumuza inşallah pek yakında :)

Aaaa nasıl bir virüsmüş ki o?
bir şey çıkmayacak, yazıyorum işte buraya. Sen rahat ol

Eğerki o kocandan geçmiş olsun kıtır kıtır kes o adamı.Aman yaaaa ne pis bi şey şu mikroplar virüsler,uzak dursunlar hamilelerden bebişlerden

heee ben gelirim vallaaa :) ne güzel olur
çocuklarımıza deriz siz fetüs arkadaşısınız, tohumlarınız aynı zamanda atıldı
güzel olur valla. Biz başka topicteki kızlarla buluşuyoruz, sizinle de buluşuruz valla
OHHHH çatlasın İstanbullar biz buluşuyoz tobeguk,melababebek :118:Bebişimin arkadaşları ve teyzelerii
Kız cidden bi gün ayarlayalım da bir şeyler yapalım.nerde oturuyorsun canım?
Kıııız nereyeeeee?????
Ya benimki de havaalanında çalışıyor. Hiç bu açıdan düşünmemiştim ben. Gerçi kendi çok dikkat ediyor, nezle grip olanlarla el bile sıkışmıyor bana bulaştırmamak için.
Kurbanı biz de doğumdan sonra düşünüyoruz nasip olursa.

kaynanandan mı bizden mi kaçtın? yeniden düşün
yok be canım kaynanam geldi garip iftara gelmiş alışveriş vapmış yemek yaparız yeriz kızımd edi kayınpederde gelicekmiş allahım ya eşimi sordu bende oruç tutmuyor dedim hay demez olaydım çok pişman oldum yalanda söyleyemedim kadına ya kalktı gittio ogluma söyle dedi ne arasın ne sorsun beni artık dedi saydı durdu ah keşke tutuyor deseydim ya vallahi gitid iye kötü oldum ne yapayım kardeşim eşim tutmuyorsa senlık birşeyim yok kızım kızgınlıgım ona dedi off ya neymiş oruç tutmayanın evinde oruç açmam dedi
robot gibiym ben artık :):

şarkı için teşekkür ederim bebem

kız ne oldu gidiyon sensiz keyfimi çıkar buranın beçabuk buraya gel gebertirim

sana özelden yazdım canım bi bak istersen

arkadaslar doktora gittim geldim...cooooooooooook sükür bebegim iyimis..simdilik hersey yolunda..ikili testimizde temiz cıkdı...ve ben sormadan doktor dedi erkek diye bakın buda pipisi dedi..ben anlamadım görmedim pipide esimin agzı kulaklarındaydı :) cok sükür saglıklı olsunda kız erkek hic fark etmez..ha ama doktor tabi daha erken degisebillirde ama ben erkek görüyorum dedi....darısı sizlere arkadaslar...

tebrikler bir pipilimiz daha oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…