walla bende de sivilce yoktu. takii 15.-16. haftaya girene kdr. Yeni yeni çoğalmaya başladım. Şimdi yüzüme elma sirkeli buhar yaptım. Umarım iyi gelir. Herkes hamilelikte güzelleşir, hamileliği layıkıyla taşır ama beeenn. Ayyy ben böyle bir insan değildim yaaa. Bugün kendimi çirkin hissediyorum diye işe gitmedim düşünün artık :44: çirkin ördek yavrusu gibiyim resmen yaaaaaaa
Aman ne tatildeyiz ya hiç sormayın müfettişler geliyor olağan denetime çoook yoğunuzzzz ama sizi her ne kadar gitip yazamıyorsam da sık sık okuyarak ve beğenilerle takip ediyorum
offf benim kan tahlili günüm geldi çattı,
hani anlatmıştım geçen hafta bebekte bi virüs olabilirmiş diye, hamilelik sonlandırma yapılıyormuş,
inşallah yarın güzel, temiz bi kanımız çıkar,
bu arada öğrendimki, suriyeliler giriş yapıyor ya ülkeye, onlarda hep bu virüsten varmış, bi dolu virüs hastalıkla gelmişler,
((((((((
inşallah bize buluşmadı ya Allahım lütfen
herkese
sevgili arkadaşlarımmmmm ,ortak zamanlarım
ben uzun bir süre gelemeyeceğim.. belki arada kaçamak yaparım bilemiyorum...
kendinize çooooooooooooooooook iyi bakın...
inşallah herkes çoooooooooooooooooooooooooooooooooook mutlu,güzel haberler alır... görüşmek üzere
beni unutmayın haaaa Eki Görüntüle 757851 Eki Görüntüle 757852
kızlar birkaç sorum var, hepimiz eş zamanlı hamileleriz sonuçç olarak.
dr um bana sadece elevit verdi. günde 1 tane akşamları yatmadan. onun dışında demir ve kalsiyum vermedi. dişlerimde çok çürür ama.
sizde durum ne ne zaman verdi bunları size yada verdimi?
birde gebelik öncesi kan testi yaptırmıştım. onun dışında en son ikili teste kan tersti istedi. başka demir vs bakılmadı!! sizde durumlar nasıl.
birde komik kısma geliyoruz. ikili testte erkek gibi dedi. bende koşup hemen maviş cicili mickeyli tulumlar aldım. bugünkü kontrolde kız dedi büyük ihtimal. birde evde o ara tadilat vardı. bizde odayı maviye boyattık bu arada.
offf benim kan tahlili günüm geldi çattı,
hani anlatmıştım geçen hafta bebekte bi virüs olabilirmiş diye, hamilelik sonlandırma yapılıyormuş,
inşallah yarın güzel, temiz bi kanımız çıkar,
bu arada öğrendimki, suriyeliler giriş yapıyor ya ülkeye, onlarda hep bu virüsten varmış, bi dolu virüs hastalıkla gelmişler,
((((((((
inşallah bize buluşmadı ya Allahım lütfen
herkese
amin inşallah
hemen çıksa sonuçlar da akşama rahatlasak,
geçen sefer doktor benim çok moralim bozuk diye laboratuvarda öncelik verdirmişti
benim de şöyle haberim oldu, arkadaşımın bebeği var doktoru aramış getir bebeğini aşı yapalım, suriyeliler mikrop saçıyor,
ben de sordum ne aşısı demesin mi benimkinin aynı,
çok korktum ama napayım, inşallah yoktur birşey
inşallah herkes çoooooooooooooooooooooooooooooooooook mutlu,güzel haberler alır... görüşmek üzere
canım Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı ve güzel haberlerini alacağız sen içini rahat tut
Kız Suriyelilerle mi görüştün sende yoksa?Nerden bulaştıysa pis virüs,gitmiştir artık merak etme.Bebişinde sende sağlıklı çıkacaksınız sakın korkma dualrımız sizinle.:129:
Aaaa nasıl bir virüsmüş ki o?
bir şey çıkmayacak, yazıyorum işte buraya. Sen rahat ol
canım virüsün adı ne?
daha öncede bu domuz gribi olaylarından sürekli otelde dezenfekte yapılıyodu
tüm mikroplar onlardan geliyor zaten aman bıktım
rubella ıgm (kızamıkçık )
ama şimdi aklınız karışmasın, panik filan olmayın google yapıp, çünkü bunun ıgg'si filan da var, onların yüksek olmasının kötü bir anlamı yok,
benim kanımda şu anda geçiriyormuşum gibi görünüyor,
inşallah, benim için rahat 2 haftadır, o kadar teyzeleri dua etti, herkes te yoktur bişey diyor,
ya kocam işte haftada bir yurtdışına çıkıyor iş için, insan öyle olabilir mi böyle olabilir mi acaba demeden, kafayı yemeden olmuyor, düşünmeden edemiyorsun, havalimanlarında filan, alıp getirmedi inşallah virüs mirüs
kurban kesiyoruz oğlumuza inşallah pek yakında :)
heee ben gelirim vallaaa :) ne güzel olur
çocuklarımıza deriz siz fetüs arkadaşısınız, tohumlarınız aynı zamanda atıldı
Kız cidden bi gün ayarlayalım da bir şeyler yapalım.nerde oturuyorsun canım?OHHHH çatlasın İstanbullar biz buluşuyoz tobeguk,melababebek :118:Bebişimin arkadaşları ve teyzelerii
Kıııız nereyeeeee?????sevgili arkadaşlarımmmmm ,ortak zamanlarım
ben uzun bir süre gelemeyeceğim.. belki arada kaçamak yaparım bilemiyorum...kendinize çooooooooooooooooook iyi bakın...inşallah herkes çoooooooooooooooooooooooooooooooooook mutlu,güzel haberler alır... görüşmek üzere beni unutmayın haaaa Eki Görüntüle 757851 Eki Görüntüle 757852
Ya benimki de havaalanında çalışıyor. Hiç bu açıdan düşünmemiştim ben. Gerçi kendi çok dikkat ediyor, nezle grip olanlarla el bile sıkışmıyor bana bulaştırmamak için.inşallah, benim için rahat 2 haftadır, o kadar teyzeleri dua etti, herkes te yoktur bişey diyor,
ya kocam işte haftada bir yurtdışına çıkıyor iş için, insan öyle olabilir mi böyle olabilir mi acaba demeden, kafayı yemeden olmuyor, düşünmeden edemiyorsun, havalimanlarında filan, alıp getirmedi inşallah virüs mirüs
kurban kesiyoruz oğlumuza inşallah pek yakında :)
canım virüsün adı ne?
daha öncede bu domuz gribi olaylarından sürekli otelde dezenfekte yapılıyodu
tüm mikroplar onlardan geliyor zaten aman bıktım
rubella ıgm (kızamıkçık )
ama şimdi aklınız karışmasın, panik filan olmayın google yapıp, çünkü bunun ıgg'si filan da var, onların yüksek olmasının kötü bir anlamı yok,
benim kanımda şu anda geçiriyormuşum gibi görünüyor,
rubella bildiğim kadarıyla çocukken kızamıkçık geçirmediysen ve yaptırdığın aşının etkisi geçmişse
ortaya çıkabilcek bir risk çevremde yaşayanlar oldu ama maşallah çok sağlıklılar
eminim sende bebişinde iyisiniz
kaynanandan mı bizden mi kaçtın? yeniden düşün
robot gibiym ben artık :):
şarkı için teşekkür ederim bebemgüleceksin tabiii..ağlamak yok gülmek var... sevdiğim şarkı aramadım...genelde ağlayanlara bazende kendim ağladığımda söylerim Eki Görüntüle 757813 Eki Görüntüle 757813 Eki Görüntüle 757813
ooooofff dssene kapı fena gümbürdedi... Eki Görüntüle 757816
kaçma kız Allahın izniyle verelim seniıyyy ne iğren espriydi kabul Eki Görüntüle 757814
sanmıyorum ya...kızımda yüzümde hiç sivilce çıkmamıştı.. ama şuan kırmızı ve fos fos oldu..
ohhh ohh bebişini göreceksin ne güzelhadi hayırlısı güzel habeerlerle gel inşallah... ben Farabi hastanesine gidiyorum.. muayene ücreti -40tl, ikili test için 60 tl verdik... 3lüde 33tlmiş..
iyidir annesi merak etme20. ile 22. haftada hissedilmeye başlanıyor..
detaylıyı ben sormadım ya o kadar pahalımıymış wayyy anasını yahuu...
aramıza hoş geldin canımm.. hayırlı uğurlu olsun bebeğin..
listeye eklenmek için ilk sayfada yazılı olan bilgileri pufpuffa özel msj atarsan senide ekler.. şuan burada yok,uğramadı geldiğinde burada yazdığını okuyamayabilir.. o yüzden özeel msj
güzel olur valla. Biz başka topicteki kızlarla buluşuyoruz, sizinle de buluşuruz valla
Kız cidden bi gün ayarlayalım da bir şeyler yapalım.nerde oturuyorsun canım?
Kıııız nereyeeeee?????
Ya benimki de havaalanında çalışıyor. Hiç bu açıdan düşünmemiştim ben. Gerçi kendi çok dikkat ediyor, nezle grip olanlarla el bile sıkışmıyor bana bulaştırmamak için.
Kurbanı biz de doğumdan sonra düşünüyoruz nasip olursa.
arkadaslar doktora gittim geldim...cooooooooooook sükür bebegim iyimis..simdilik hersey yolunda..ikili testimizde temiz cıkdı...ve ben sormadan doktor dedi erkek diye bakın buda pipisi dedi..ben anlamadım görmedim pipide esimin agzı kulaklarındaydı :) cok sükür saglıklı olsunda kız erkek hic fark etmez..ha ama doktor tabi daha erken degisebillirde ama ben erkek görüyorum dedi....darısı sizlere arkadaslar...
tebrikler bir pipilimiz daha oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?