2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

NAzar duası ylluyorum sana orkide, tez zamanda kurtul inşallah dertlerinden. Yavruların seninle kalacak inşallah!

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

orkidecim, üzülme, ağlama, hep duyuyoruz ikiz bebekler böyle şeyler yapıyor, sonrada sağsalim kucağına alıyor anneleri, inşallah senin bebeklerin de sağlıkla doğacak, sen üzülmeki annesi onlar da üzülmesinler,

kolay mı biz bir bebeği karnımıza sığdıramıyoruz, senin ikisi birden bak doğsunlar şöyle oyun oynayacaklar

Son düzenleme:

Canım Allah'ın izniyle bebeklerin iyi olacak bol bol dua et... Benim bir arkadaşımın böyle çok kanaması olmuştu... Ama Dr hep olumlu konuşmuş.. Hatta bebeğe zararı var mı kanamanın dedikçe yok demiş ki riskli dönemleri atlatınca çok şükür bebeğe bir zarar vermedi demiş.. Moral çok önemli diye söylememiş... bugün yarın doğum yapacak... Gayet iyi..

Zihnini meşgul edecek bir şeyler bul.. Kitap okumak, bol parçalı bir yapbozyapmak gibi.. Ne bileyim sevebileceğin bir şey... Zihnini başka şeylere ver... Bebişlerin gayet iyi ve iyi olacaklar inşallah...

Allah yardımcın olsun canım...

Son düzenleme:
duruyor canım oda benim bebeğim nası bırakayım test filan yaptırmadım ama ben zaten sürekli veteriner kontrolünde olduğu için veterinerede sormadım allaha emanet etmişim ben iyice şuanda onu farkettim

Aynen oyle greeneyes, kızım var benimde ,ismi tomurcuk :) 5 yasında, siyah beyaz bir kedi. Cocugumun evde bir hayvanla büyümesini istiyorum ki merhametli ve vicdanlı olsun. Bence insan olmanın ana etkenleri bunlar. bu güne kadar tomurcuk hic dışarı çıkmadı, yemeği hep kabına konur, başka kedi - kopek görmedi. Asla ama asla dışarı bırakamam. Bugun mesela evden calıstım, 09:30'da uyandım, uyumaya devam etti. 13:30 gibi uyandı, mamasını yedi, bir daha yattı , biraz once kalktı :) zarar gelmez ondan asla.

Melababebek , canım inşallah hic bir seyi yoktur yavrunun.

Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Sana da nazar duası yolluyorum. Hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın. Lütfen bizi de haberdar et. Yuregini ferah tut, iyi olsun.

Muhakkak doktora çok guveniyorsundur sen de aynı sektordesin ama söyledikleri hoş değil sadece tedaviden bahsedebilirdi zaten canımız burnumuzda. Reaksiyon da neymiş. Senden korkuyorum da nasıl bir laftir? Başka bir doktora da görün istersen.
Endiselenme sen de üzme kendini de bebeklerini de. Sapasağlam gelecekler inşallah. Bu kadar hamile dua ediyor sana.

merhaba

bende yağ kullanmaya başlayacağım. bebe yağı aldım .tarifi bizede verirsin .

ilk hamileliğimde bebe yağı ve lierac kullandım çatlak olmadı

kızlar..12 haftalık hamileyim..tiroid hormonum az çalışıyormuş yani tsh değeri yüksek çıktı..hormon ilacı kullanıyorum...yarın tekrar ölçülecek değerlerim..umarım düzelmiştir..hem de yarın ikili test var inşallah...benim gibi hormon ilacı kullanan var mı? bebege zararı var yazıo nette...endişeleniyorum..

Öncelikle allah korusun.. 3 gebelik kaybı araştırılmamışmıydı.. Sakın pes etme.. dua et bebeklerinle konuş.. Başka doktor da görsün bence
araştırıldı canım. sadece pıhtılaşma sorunu çıktı. dr uma güveniyorum. bu alanda çok iyi, tanınmış biri kendi camiasında. dua etmekten başka çare yok canım. Allah razı olsun
üzülme bakıyım benim kaç arkadaşım var rahimini diktiler ikiiz hepside önlem amaclı canıms ende diktirisin alahım esirgesin yavrularımı annesi iyid üşünelim iyi olsun tamammı
canım bende rahim dikişi gerektiren bir durum yok çok şükür. serviks uzunluğum gayet iyi. pıhtılaşma ile sorun yaşıyorum. iyi düşünmek için çabalıyorum canım
orkide 2 ağlayarak bebişlerinide üzüyosun az riskli bir zamanımız kaldı moral çok önemli sen iyi ol ki onlarda annişlerine sıkı sıkı tutunsunlar .bak göreceksin iyi olacak onlar :)

NAzar duası ylluyorum sana orkide, tez zamanda kurtul inşallah dertlerinden. Yavruların seninle kalacak inşallah!

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

kızlaaaar desteğiniz için Allah razı olsun. biraz ağladım rahatladım. şimdi daha iyiyim çook şükür. bir şeycik olmayacak Allahın izni ile

sağolun kızlar Allah razı olsun. daha iyiyim şimdi

merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik ben bugün ikilli test sonuçlarını aldım doktor çok çok iyi dedi çok mutlu oldum allahım herkeze sağlıklı evlat nasip etsin 13 haftalık olduk hala cinsiyet belli değil çok merak ediyorum :)

Canim benim doktorum hamile oldugumu ogrendigimde bütün testleri yaptirdi demir kalsiyum hormonlar falan hepsine bakildi bir problem cikmadi cok şükür 12.haftadan beri ferro sanol demir hapiyla decavit multivitamin verdi su an onlari iciyorum bu arada ikili test icin girdigim ayrıntılı ultrasonda doktorum kiza benziyor demişti mutluluktan ucmustum cunku bir tane oglum var allahim insallah hayırlısıyla bir tane kiz evlat verir ama demek benzemesi yetmiyor gercekte tam tersida olabiliyor bakalım hayirlisi bi ayın 28inde kont var herhalde o zaman cinsiyeti kesin ogreniriz insallah:)))

Baş ağrılarım disinda hamileliğim iyi gidiyor canim evet ya ben de cok merak ediyorum cinsiyetimizi iki hafta sonra heralde kesin ogreniriz insallah

merhaba kızlar
ikili test kanda bakılıyor muayenede baya inceliyormu dr cumartesi yaptırıcaz inş birde 12.haftada cinsiyet tahmini yapıyormu dr.

merhaba kızlar
ikili test kanda bakılıyor muayenede baya inceliyormu dr cumartesi yaptırıcaz inş birde 12.haftada cinsiyet tahmini yapıyormu dr.

Kanda da bakiliyor canim. Ultrasonda da ense kalinligini olcuyor.bu da 3 ve altinda olmali.. Bir de burun kemikgini kntrol.ediyor.olusmus mu diye. Genelde ultrasonda sorun yoksa kan tahlilleri de temiz cikiyor. Cok ta endiselenecek.bir.test.degil.. Yanilma payi yuksek o yuzzden yaotirmis olmak icin yaptir :)

merhaba kızlar

Cinsiyet tahmini elbetteki yapiliyor ama doktorunun tutumuna bagli canim, kesinlikci birisiyse 17. Haftaya kadar solemez benimki gibi :)))) ama tahminini senle paylasan sevimli.bir.dr da olabilir

Cinsiyet tahmini elbetteki yapiliyor ama doktorunun tutumuna bagli canim, kesinlikci birisiyse 17. Haftaya kadar solemez benimki gibi :)))) ama tahminini senle paylasan sevimli.bir.dr da olabilir

hımm kaç haftalıksın daha söylemedimi ? e sen öylesine başka bir dr git bence öğrenmek için
benim yaklaşık 2 yaşında kızım var 2.de kız olsa keşke ömür boyu dost olurlar ne güzel

seni cok iyi anlıyorum ve sana dua edicem
bende 3 bebek kaybettim 2 si düşük 1 i malesef ölü doğumdu
cok zor günler yasadım
ve şimdi yeniden hamileyim bende nasipse ocak annesi gözüküyorum ama tabi sezeryanım olduğu için aralık gibi olucaktır doğumum
korkumdan buraya yazamıyorum bile
asagıya gebelik cizelgesi yapamıyorum
kimseye hamileyim diyemiyorum
ama öyle olmayacak
bu sefer kavusucaz evlatlarımıza sağlıkla insallah

preeklamsi denen hastalığa ragmen sağlıkla evlatlarına kavusan bir sürü anne var
benden sana nacizane tavsiye
hergün limon sık iç
geceleri bir diş sarımsak ye
kilo cok önemli fazla kilo bu hastalığa malesef davetiye
gereksiz kilo alma
bol calsiyum ve magnesium ve e vitamin ile beslen
omega 3 agırlıklı beslen
haftada 1 gün tansiyon ölctür
bunlar bu illetle basarıda oranı arttırıyor
ayrıca bu hastalık olmasa bile yukarda saydıklarım bir hamile için yapılması güzel seyler
ayrıca preeklamsi bu haftalarda ortaya cıkmaz
son 3 ayda belirti baslar rahat ol
moral cok önemli
bunlar preeklamsi yasamıs bir arkadastan sana tavsiyeler
insallah ne sen ne ben ne bir baskası bunlara bile gerek olmadan sağlıkla tamamlarız hamileliğimizi

Anneler merhaba,2 gündür giremedim forum'a,online gözüküyorum ama burda değildim,tembelim çok,cevrimdışı olmuyorum bir daha şifre gir vs.. kim uğraşıcak
Öncelikle orkide2 geçmiş olsun,bebişleri sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım,ikiz gebeliklerde mutlaka bir sorun yaşanıyor zaten,onun için üzülme derim,ama sende haklısın insan kafaya takıyor.
paşam3405 sen nasılsın?Enson yeğenin sendeydi galiba,tosuncuğu bende merak ediyorum ama banane banane bu arada su içiyorum sana raporu vereyim,aldım 500ml lik şişeyi elime evin içinde geziyorum,yoksa bardakla falan aklıma gelmiyor su içmek
bu arada tamamen his bu senin kızın olucak bence
seda_22 sen nasıl oldun canım?Dewam mı akıntılar yoksa düzeldimi?sanada geçmiş olsun.

Afiş ikili test yaptırdın mı?
Melababebek sen nasılsın?Kan tahlillerin nasıl çıktı?

Yeni foruma katılan anneler sizde hoşgeldiniz?
Cinsiyet öğrenenler hayırlı uğurlu olsun,Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Herkese hayırlı ramazanlar tekrar,iyi geceler..

kızlar elevit ile demir ilacı olan feramat aynı anda içilir mi acaba? yoksa ayrı saatlerde mi olmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…