kızlar moralim acayip bozuldu. bugün kontrol vardı. bebekler şükür iyi ancak yine rahimde kanama oluşmuş. dr bazı testler istedi. testlerin sonucuna göre kan sulandırıcı iğneyi artıracak. vücut immunolojik olarak bebeği reddediyor reaksiyon geliştiriyor falan filan dedi. dinleyemedim bile. düşük riski devam ediyor yani. gebelik devam ederse (inşallah ben inanıyorum Allahım) bebeklerin gelişiminde sorun olabilirmiş kanlanma sorunundan dolayı. ya da erken doğum ya da preeklampsi gelişebilirmiş. riskli gebeyim hala yani. kendimi tutamıyorum ağlıyorum. kaybetme ihtimali canımı yakıyor.
daha önceden de 3 gebelik kaybım var. dr ilk kez senden korkuyorum dedi. onun bu hali beni kötü yaptı
kızlar moralim acayip bozuldu. bugün kontrol vardı. bebekler şükür iyi ancak yine rahimde kanama oluşmuş. dr bazı testler istedi. testlerin sonucuna göre kan sulandırıcı iğneyi artıracak. vücut immunolojik olarak bebeği reddediyor reaksiyon geliştiriyor falan filan dedi. dinleyemedim bile. düşük riski devam ediyor yani. gebelik devam ederse (inşallah ben inanıyorum Allahım) bebeklerin gelişiminde sorun olabilirmiş kanlanma sorunundan dolayı. ya da erken doğum ya da preeklampsi gelişebilirmiş. riskli gebeyim hala yani. kendimi tutamıyorum ağlıyorum. kaybetme ihtimali canımı yakıyor.
daha önceden de 3 gebelik kaybım var. dr ilk kez senden korkuyorum dedi. onun bu hali beni kötü yaptı
duruyor canım oda benim bebeğim nası bırakayım test filan yaptırmadım ama ben zaten sürekli veteriner kontrolünde olduğu için veterinerede sormadım allaha emanet etmişim ben iyice şuanda onu farkettim
inşallah, benim için rahat 2 haftadır, o kadar teyzeleri dua etti, herkes te yoktur bişey diyor,
ya kocam işte haftada bir yurtdışına çıkıyor iş için, insan öyle olabilir mi böyle olabilir mi acaba demeden, kafayı yemeden olmuyor, düşünmeden edemiyorsun, havalimanlarında filan, alıp getirmedi inşallah virüs mirüs
kurban kesiyoruz oğlumuza inşallah pek yakında :)
hoşbuldum kızlar :) ay inşl bu cuma benim de gösterir cinsiyeti. Bişi daha sorcam belki konuşmuşsunuzdur bu konuyu ama, çatlak kremi ya da yağ falan kullanmaya başladınız mı? ben daha başlamadım ama başlıycam inşl artık. doğal yağlardan bi karışım yapmayı düşünüyorum kendime. daha tam tarifi almadım
araştırıldı canım. sadece pıhtılaşma sorunu çıktı. dr uma güveniyorum. bu alanda çok iyi, tanınmış biri kendi camiasında. dua etmekten başka çare yok canım. Allah razı olsunÖncelikle allah korusun.. 3 gebelik kaybı araştırılmamışmıydı.. Sakın pes etme.. dua et bebeklerinle konuş.. Başka doktor da görsün bence
canım bende rahim dikişi gerektiren bir durum yok çok şükür. serviks uzunluğum gayet iyi. pıhtılaşma ile sorun yaşıyorum. iyi düşünmek için çabalıyorum canımüzülme bakıyım benim kaç arkadaşım var rahimini diktiler ikiiz hepside önlem amaclı canıms ende diktirisin alahım esirgesin yavrularımı annesi iyid üşünelim iyi olsun tamammı
orkide 2 ağlayarak bebişlerinide üzüyosun az riskli bir zamanımız kaldı moral çok önemli sen iyi ol ki onlarda annişlerine sıkı sıkı tutunsunlar .bak göreceksin iyi olacak onlar :)
Canımmm ben de inanıyorum bu sefer sağlıcakla kucağımıza alacağımıza
benim de 2 gebelik kaybım var ve rahimde kanama. Ama ben yine de her şeyin güzel olacağına inanıyorum.
Neticede biz bir taneyi taşırken rahim zorlanıp kanama yapıyor seninkiler 2 tane olduğundan doğaldır o kanama inşallah.
Ayrıca Bence senin yaramazlar sana şaka yapıyorlar tatlım.içerde böyleler eminim Paşa paşa gelecekler de yaramazlar azıcık nazlıyorlar işte kendilerini.
Hem Kan sulandırıcının miktarını arttırınca gelişimlerinde de bir sorun olmaz Allah'ın izniyle canım...
Preeklempsi mi tuzsuz yeriz, icap ederse de yata yata, birbirimize destek ola ola büyütürüz bbebişlerimizi.
Yeterki Allah dermansız dert vermesin...
Olacak orkideciğim, olacak. Korkma sen sağlıcakla kucağımıza alıp koklayacağız sıpalarımızı
ya benim doktorum bunlarin hic birisine bakmadi ve bu testleri istemedi ya
orkidecim bunlar ilk bebeklerin mi olacaklar canim ? Aklina ne olur kotu seyler getirme... Allahim hakkimizda hayirlisini versin.. Boyle aglamayin bende cok uzuluyorum, bebeklerde uzuluyor... Her sey Allahin elinde O ne derse o olacak, tevekkul etmemiz gerek...
Pasqcim sen kendine ozellikle dert mi ariyosun hey Allahim yaaa, birak ne halleri varsa gorsunler ana ogul. Yarin oburgun senin evladin oruc tutmasa sen de aynisini yapacaksin. Hic uzme kendini sen.. Mademki eain umursamiyo.sen hic takma..
NAzar duası ylluyorum sana orkide, tez zamanda kurtul inşallah dertlerinden. Yavruların seninle kalacak inşallah!
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
kızlaaaar desteğiniz için Allah razı olsun. biraz ağladım rahatladım. şimdi daha iyiyim çook şükür. bir şeycik olmayacak Allahın izni ileorkidecim, üzülme, ağlama, hep duyuyoruz ikiz bebekler böyle şeyler yapıyor, sonrada sağsalim kucağına alıyor anneleri, inşallah senin bebeklerin de sağlıkla doğacak, sen üzülmeki annesi onlar da üzülmesinler,
kolay mı biz bir bebeği karnımıza sığdıramıyoruz, senin ikisi birden bak doğsunlar şöyle oyun oynacaklar
Muhakkak doktora çok guveniyorsundur sen de aynı sektordesin ama söyledikleri hoş değil sadece tedaviden bahsedebilirdi zaten canımız burnumuzda. Reaksiyon da neymiş. Senden korkuyorum da nasıl bir laftir? Başka bir doktora da görün istersen.
Endiselenme sen de üzme kendini de bebeklerini de. Sapasağlam gelecekler inşallah. Bu kadar hamile dua ediyor sana.
sağolun kızlar Allah razı olsun.Canım Allah'ın izniyle bebeklerin iyi olacak bol bol dua et... Benim bir arkadaşımın böyle çok kanaması olmuştu... Ama Dr hep olumlu konuşmuş.. Hatta bebeğe zararı var mı kanamanın dedikçe yok demiş ki riskli dönemleri atlatınca çok şükür bebeğe bir zarar vermedi demiş.. Moral çok önemli diye söylememiş... bugün yarın doğum yapacak... Gayet iyi..
Zihnini meşgul edecek bir şeyler bul.. Kitap okumak, bol parçalı bir yapbozyapmak gibi.. Ne bileyim sevebileceğin bir şey... Zihnini başka şeylere ver... Bebişlerin gayet iyi ve iyi olacaklar inşallah...
Allah yardımcın olsun canım...
Al işte bütün korkum bu ben de kız oldugunu öğrendim ama erkek olursa diyede korkuyorum.Pembiş patikler beğendim internetten güya 7.aya kadar bişi almıycam ya 1 tanecik alayım dedim,sonra seninki gibi olabileceği ihtimali aklıma geldi vazcaydım.EEE napcan şimdi?
Bu arada elevit içiyorum bende sdece.Demir vs herşey varmış içinde 20.haftadan sonra kanda demire bakılacakmış ihtiyac olursa başka ilaç vericekmiş doktorum
merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik ben bugün ikilli test sonuçlarını aldım doktor çok çok iyi dedi çok mutlu oldum allahım herkeze sağlıklı evlat nasip etsin 13 haftalık olduk hala cinsiyet belli değil çok merak ediyorum :)
merhaba kızlar
ikili test kanda bakılıyor muayenede baya inceliyormu dr cumartesi yaptırıcaz inş birde 12.haftada cinsiyet tahmini yapıyormu dr.
merhaba kızlar
ikili test kanda bakılıyor muayenede baya inceliyormu dr cumartesi yaptırıcaz inş birde 12.haftada cinsiyet tahmini yapıyormu dr.
Cinsiyet tahmini elbetteki yapiliyor ama doktorunun tutumuna bagli canim, kesinlikci birisiyse 17. Haftaya kadar solemez benimki gibi :)))) ama tahminini senle paylasan sevimli.bir.dr da olabilir
araştırıldı canım. sadece pıhtılaşma sorunu çıktı. dr uma güveniyorum. bu alanda çok iyi, tanınmış biri kendi camiasında. dua etmekten başka çare yok canım. Allah razı olsun
canım bende rahim dikişi gerektiren bir durum yok çok şükür. serviks uzunluğum gayet iyi. pıhtılaşma ile sorun yaşıyorum. iyi düşünmek için çabalıyorum canım
kızlaaaar desteğiniz için Allah razı olsun. biraz ağladım rahatladım. şimdi daha iyiyim çook şükür. bir şeycik olmayacak Allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?