2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
12+6 %90 kız olarak birini öğrendim sanırım bnm doktor baya erken tahminde bulunabiliyor ..bebek izin verirse öğrenirsiniz...

ben en son sata göre 12+2'de gittim usg'ye göre 12+5 dedi ama cinsiyet hakkında hiç bişey söylemedi....bir ay sonra gel dedi...benim doktor biraz garantici de şimdi %80 kız derim erkek çıkar erkek derim kız çıkar boşuna umutlanmayın kesin olsun dedi :26: geçmiyor şu son günler...

seni çok iyi anlıyorum bnm içinde cinsiyet hiç önemli değildi ama öğrendikten sonra herşey bambaşka oluyor hayallerin şekilleniyor ona neler alabilirsin neler yapabilirsin nette onlara bakıyorsun isim düşünmeye bşlıyorsun v.s v.s:)
17. hafta cinsiyet için öğrenmek için fazlasıyla uygun bi hafta maksimum 16. haftada öğreniliyor diye biliyorum ..
rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşalah...

çok sağol canım gönlümden geçen elbette sağlıklı olması olması ilk olarak ama dediğin gibi ne isim ne kıyafet hiç bişey yapamıyorum şuan bebeğim için kız olursa erkek olursa diye ayrı ayrı bakıyorum ama 4 aydır da bi yere kadar...artık öğrenmek ona göre hayal kurmak bebeğimi ismiyle sevmek istiyorum... eşimle son günlerde her gece rüya görür olduk cinsiyetle ilgili o konuda bile eşit gidiyo durum o kız görüyo ben erkek bakalım hangimizin rüyası çıkacak

canım bana 13. haftadakız kıza benzıyor ama yuzde elli yanılabılırım dedı yanı yardımcı olmadı:))
gunaydim kizlar bizede %90 kiz dedi kizimdada erken soylemisti guveniyorum druma ya bakalim onimuzdeki ay degisik bi durum olcakmi. senin drunda cok temkinliymis canim zaten %50 ihtimal var

melababebek hayirlisiyla bisey cikmaz ins canim arkadasimada enfeksiyom demislerdi testi tekrarladilar hatali ciultede enfeksiyon bolumugutseydin canim gonlunu ferah tut bisey cikmaz ins

süpersin işte böyle.Sahalarda görmek istediğimiz anneler bunlar işte
geldim canım merak etme jelide seni özledi tabi gitmeyide düşünmüyorum hallettim pürüzüdün eşim eve erken geldi 6 gibi dedim pazara gidelimmişöyle bri baktı lütfennnnn dedim gene bri baktıtamam ya dedi hadi senide götürüyüm pazar aarabasını aldık düştük yollarasebzem vardı semizotu aldım sebze olarak salat amalzemeleri meyve okadar kara dut çıktım allahım görünceadama dedim 1 tl veriyim 1 tane ver yok dedi 4 tl kiloyla tartılı dedi anam eşimde aldı deidm bri lokma şey yapma deymez gözümün içine bakarken dediki onun için herşeye deger ay gözlerim dolduneyse çıktık ordan deidm şeftalı allaım anam bri baktım açık renk nekratı çıkmış erik alınca bir tanede ondan verdim biliyorlar hamile oldugumuhelal olsun abla dedi neyse ordan pazar arabasını bizim pazarta bri iççamaşırcımız var ona bıraktık ordan düştük yollara kaynımlara yeni elticim yemege çagırıdı eski eltimde gelmişti bebeleriyle kaynanam filan kaynanam sarıldı öptü öpüştük eski eltiyi es geçtim tabeallahım bebelerin sesinden başım şişti eltimin oglu efe benim oglum umudla birlikteydi 1 ay ben büyüktüm 19 haftalıkken cennet gitti melegim efeyi gördüm bri yutkundum allahımd eidm dursaydı bukadarmı olucaktıbirde giydirmiş annesi çok şeker olmuştu ya sonra dedim paşam kendine gelsonra elimi karnıma götürdüm senin cennetin burda onlar rabbinin yanında dedim kaynım eltimin kızına ogluna lolipop jelibon verdi yemege çocuklar yiyor kayıppederde var herkez yemek odasında aşk olsun kayıncım onlara veriyonda benim uşaga neden vermiyon deidm ayırma bakıyım benimkinide diyince evde bir gülme koptu anlatamam kaynım tamam al bakalım yegenim sende ye dedi allahım elime jelibon şekerlemesini verdi seve seve bir hal oldum paketisonra dedim eşime ben onu nasıl yerim ben paketi severken eşimde güldü kaynanam dediki oglum hayırdır aman anne deid arkadaşları jelibon taktıda bebeg deid ondan tuaf oldu deidm yiyemedimallah siiz dedi aslında benimli lolipop bekledide neysenamazları kıldım ignemi ilaçlarımı içtim sonra evimize geldik pazardan aldıklarınmızı getridiler neyse dutu yıkadım yiyim deidm nerde 4 tl boşa gitti hiçte tadı yok olan 4 tl oldu ben ona 2 kilo daha şeftali alırıdım anlıcagın senin jeli iyi gezdi dün otobüse bindik kimse yer vermedi belimi yasladım adamın biri kalktı ben oturdum garibim abim yaşındaydı önmüdede genç bri çocuk vardı kalasmı kalas sinri oldum erkeklere bahane bulmayın bacılar ne varsa kızlarda var kızı içine düşücekti aman günaha giriyorm he daha jelibonu doyurmadım geldim artık amma velakin sizbizde olaydı
ayyy kızlarrr canım nasıl et suyu, et haşlama istiyor anlatamam. ya benim bebek %90 kız ama sürekli tatlı yemek istiyorum. iş yerindeyim ve canım deliler gibi bişiler yemek istiyooorrr
bisküvit yi et suyum yokta tavuk suyuna çorbam var kahvaltı yapıcaktım vallahi canımı çektriidm onu ısıtıyımda yiyim bari
Al aynı benim doktorum, hadi ben normalde de kiloluydum ondan diretiyor, senin ki ne istiyor.. Manyak mıdır nedir. Biz sanki meraklıydık bi sürü kilo almaya
benimkide kiloya takık bebem 1 kilo aldım 3 ayda dikkat ediyorum herşeyden mahrumum yiyemiyorum kiloa alırım diye
hepsi çok cici allahım kıullanmayı nasip etsin işşallah ben 37 olmadan alışveriş yapmayı düşünmüyorum hoş bebegin her şeyi varda eksigide var tabe işşallah rahimime dikişleri alsın doktorum ahtım var benim eve uzak amam kardelen magazasi var oraya gidicem alış veriş yappıcam işşallah rabbim yapmamı nasip etsin işallah
Benim 24 temmuz'da kontrolüm var,o zaman öğrenirim,senin ne zaman kontrolün?
23 temmusta benim cinsiyetinide belkim ögrenirik
Kızlar kontrole gidiyorum, çok dua edin bana.
Bu sefer rahatım diyordum ama yaklaştıkça başladı yine stres:18:

hayırlı haberlerle gel gelincede hemen yaz olarmı

Benim 24 temmuz'da kontrolüm var,o zaman öğrenirim,senin ne zaman kontrolün?

Benim ki 5 ağustosta canım kısmetse, ben erkek bekliyorum öyle hissediyorum, öyle rüya görüyorum ama bakalım o gün netleşecek :)

Canım benim ikili testte free beta hcg 9,06 idi. ense kalınlıgı da 2 mm idi.

Ve kızımız olacagını ögrendim. Ben bu teori tutmadı mesela.

allah gönlüne versin tatlım.

Amin canımmm hepimizin gönlüne göre versin, ilk evlat sonuçta sağlıklı olsun hayırlı olsun gerisi farketmez aslında.. Ama kız kıyafetlerine özenmiyor değilim

Kızlar kontrole gidiyorum, çok dua edin bana.
Bu sefer rahatım diyordum ama yaklaştıkça başladı yine stres:18:

Heyecan yapma canım senin cimcime oldukça keyiflidir içerde, meraklanma hiç

hepsi birbirinden güzel. güle güle giysin

günaydın gidisini aldıgımın nasıl benim ikiz pokemonlarım bakalım
kız bu ssizbiz canımı çok sıkmaya başladı bilesin gelmiyor faceyede mesaj attık karıda tık yok

zaten bir süre gelmeyeceğim demişti. kötüymüş gibi gelmedi bana yazdığı mesajdan. bayramdan sonra gelir inşallah. ben de pazartesi işe başlayacağım. pek gelemem artık

en erken 4 . aydan sonra yapılıyomus bır ay sonra tekrar doğumdan sonrada bır sene gıbı degısen aralıklarla toplam 5 defa vurulacakmısız ıns dıgerlerıde ateş yapmaz 38.5 üzerindekı ates yuksek ates sayılıyomuş ve bebege zararı varmış hemen parol yutmak gerekliymiş

zaten bir süre gelmeyeceğim demişti. kötüymüş gibi gelmedi bana yazdığı mesajdan. bayramdan sonra gelir inşallah. ben de pazartesi işe başlayacağım. pek gelemem artık

banada sorun yok gibi geldi amma neden böle yaptım yorumsuzum
kız benim pokemonlarımı yorarsın annesi ya rapor alsan olmuyormu :44::44:

banada sorun yok gibi geldi amma neden böle yaptım yorumsuzum
kız benim pokemonlarımı yorarsın annesi ya rapor alsan olmuyormu :44::44:

pokemonlara Allahın izni ile bir şeycik olmaz. rapor almayacağım. daha zor günler olabilir önümüzdeki aylarda. çalışmam lazım. hem pokemonlar evde sıkıldı. accık çevre görmem lazım.

pokemonlara Allahın izni ile bir şeycik olmaz. rapor almayacağım. daha zor günler olabilir önümüzdeki aylarda. çalışmam lazım. hem pokemonlar evde sıkıldı. accık çevre görmem lazım.

yirim ben o pokemonları yirgörsünler tabi adam dışarı çıkınca daha ferah oluyor kızlar birşe dicem amam gülmeyin ben bugün sabahtan beri böyle seyirme gibi hareketler duyuyorum rahmetli oglumda bu haftalarda böle olmuştu her hareket eytiiginde seyirdiginde hareketine kurban oluyum diyorum seviyorum ben ya karnımdakini sabah babasına diyorum çok merak ediyorum bakalım benim içimden erkek geçiyor senin kız acaba hangimizinki olucak dedim 23 belli olur dediallahım saglıklı versinde gerisi boş dün yeni eltime iftara gittim herkez oruç ben degil ay bri utandım yeni eltim masayı bri donatmış yok yok yani şimdi burda saymıyım canınız çekmesin neyse yemekelr yendi ben az yedim herşeyden kilo laıyorum diye amma kaçamak yaptım 2 dilim baklava yedim oh sefam olsun sonra eski eltim olucak hatun kaynıma hadi kalkta sonrayı topluyalım deid kaynımda karımıyım ben herkez işine baksın dedi eltim çıktı tabakları aldı kaynımda kalktı eşimle ben kaldım masada elime kaseleri aldım tam götürücem sakın dedi kızıd toplam otur yerinde ev işi yaptırmıyorum üstüne tütriyorum yapmıcaksın dedi dedim canım zaten namaz kılıcam abdest alıcam giderken götürüyüm gittim namazı kıldım yanından kaldırmadı çaylar bitti koyuyumd eidm eşim gelin koyar dedi eşim beni yanından ayırmadı iyimi sakın yanımdan kalkma iş yapmak yok dedi onlar 2 elti mutfakta konuştular gülüştüler ben oturudum yerimde otur deid gitme yanımdan anca akşam namazı yassı için kalktım yerimden sonra zaten düştük yollara eve geldik ama ne yorulmuşum hemen gelince pokemon oldum uyuya kaldım

birde mutlulşugumu paylaşıyım eşim oruç tutuyor artık yasasın işşallah bırakmıcak çok konuştum sen üüzlem tamam dedi çok mutluyum bende bebegimde babamzı oruç tutyor akşama türlüm var yanına ek bir şeyler yaparım yeterki o oruç tutsun sahurunu bile ben hazırlıcam söz verdim alahım çok şükür benim gibi namazada başlasa çok daha mutlu olucam bakalım şimdi kadir gecesinde söz verdi pc tv seyretmicez kuran okucak bende dinlicem nama zkılıcam aslında camiye gidesim var amam yürümek zor geliyor bana oturudgum yerde kılarım artık 1 seferdenbrişey olurmuki ayakta kılsam kızlar namazları oturarak kılıyorumya ben akıl verin gidiyimmi mubarek günde tespih namazıda kıldırıyorlar her zaman teraviye giderdim bu sene gidemedim okadar güzel bri duyguki okadar kişiyle secde etmek kaynanamdan eve gelriken allahım millet teraviye gidiyor dışarda secde ediyorlardı ne hoşuma gitti yeminle rabbim herkeze namaz sevgisi nasip etsin işşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…