12+6 %90 kız olarak birini öğrendim sanırım bnm doktor baya erken tahminde bulunabiliyor ..bebek izin verirse öğrenirsiniz...
ben en son sata göre 12+2'de gittim usg'ye göre 12+5 dedi ama cinsiyet hakkında hiç bişey söylemedi....bir ay sonra gel dedi...benim doktor biraz garantici de şimdi %80 kız derim erkek çıkar erkek derim kız çıkar boşuna umutlanmayın kesin olsun dedi :26: geçmiyor şu son günler...
seni çok iyi anlıyorum bnm içinde cinsiyet hiç önemli değildi ama öğrendikten sonra herşey bambaşka oluyor hayallerin şekilleniyor ona neler alabilirsin neler yapabilirsin nette onlara bakıyorsun isim düşünmeye bşlıyorsun v.s v.s:)
17. hafta cinsiyet için öğrenmek için fazlasıyla uygun bi hafta maksimum 16. haftada öğreniliyor diye biliyorum ..
rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşalah...
Kızlar kontrole gidiyorum, çok dua edin bana.
Bu sefer rahatım diyordum ama yaklaştıkça başladı yine stres:18:
Ben de çok ağladım ya bu dediğini okurken:) Her halta ağlıyorum zaten.
gunaydim kizlar bizede %90 kiz dedi kizimdada erken soylemisti guveniyorum druma ya bakalim onimuzdeki ay degisik bi durum olcakmi. senin drunda cok temkinliymis canim zaten %50 ihtimal varcanım bana 13. haftadakız kıza benzıyor ama yuzde elli yanılabılırım dedı yanı yardımcı olmadı:))
benim doktor kiloya takık en fazla 10 alıcakmışım zaten 6 dan sonra 2 2 alçakmışım her ay o zaman geriye ne kalıyomuş
çocuk daha 100 gram değilken o kilo neymiş ayyy yerin dibine girdim iştahım kaçtı zaten
benim drda once kilota bakar kizimda 9 kilo almistim herseyi yuyerek ama hergun 2 saat yuruyodum dogumada yuruyerek gitmistm bunda surekli uyuyorum tatildeyim cocuguma bakiliyo yemekler hazir onumde yatip duruyorum 2kili aldim bile:-(
bende sabah akşam tartılıyorum manyak oldum gramlarla oynuyorum
benim moralim düzeldi valla,
napalim yani herkes bir sınavlardan geçiyor, herkesin değişik dertleri oluyor, olmasın desekte kaderde varsa olmayacak mı,
Allah ne dediyse o oluyor di mi, biz naparsak boş
devletteki doktorum amniyosentez yapılsın dedi, o tunalıda tanıdığı bir laboratuvar ve doktor verdi oradan randevu aldık,
amniyosentez belirli bir haftada apılırsa iyi olurmuş o yüzden o tarihler oldu,
yavrumun belkide hiçbirşeyi yok üzülüp duruyorum, düzelttim moralimi, nettede sörf yapmayacağım o zamana kadar ki iyice tırlatmayım,
hastaysa yapabileceğimiz birşey yok, iyiyse bebişkom ona çok iyi bakacağım
süpersin işte böyle.Sahalarda görmek istediğimiz anneler bunlar işte
bisküvit yiayyy kızlarrr canım nasıl et suyu, et haşlama istiyor anlatamam. ya benim bebek %90 kız ama sürekli tatlı yemek istiyorum. iş yerindeyim ve canım deliler gibi bişiler yemek istiyooorrr
Al aynı benim doktorum, hadi ben normalde de kiloluydum ondan diretiyor, senin ki ne istiyor.. Manyak mıdır nedir. Biz sanki meraklıydık bi sürü kilo almaya
hepsi çok cici allahım kıullanmayı nasip etsin işşallah ben 37 olmadan alışveriş yapmayı düşünmüyorum hoş bebegin her şeyi varda eksigide var tabe işşallah rahimime dikişleri alsın doktorum ahtım var benim eve uzak amam kardelen magazasi var oraya gidicem alış veriş yappıcam işşallahKızlarrr hepinize çok teşekkürlerr öğrenir öğrenmez bebeişime ciciler aldım butikbebeden .
Eki Görüntüle 759945 Eki Görüntüle 759948 Eki Görüntüle 759946 Eki Görüntüle 759949 Eki Görüntüle 759950
mama tenceereleri, kırmızı önlük, ve tırnak makası, tarağı daha önceden almıştım. kızlar darısı başınıza.
Çok heyecanlı alışveriş yapmak.
5-6 parçada geçen gün almıştım onların fotosu yok. Elime geçince paylaşırım.
23 temmusta benim cinsiyetinide belkim ögrenirikBenim 24 temmuz'da kontrolüm var,o zaman öğrenirim,senin ne zaman kontrolün?
pasammmm nerdesin?saç baş yolmaya ben gelcem haaaaa
Benim 24 temmuz'da kontrolüm var,o zaman öğrenirim,senin ne zaman kontrolün?
Canım benim ikili testte free beta hcg 9,06 idi. ense kalınlıgı da 2 mm idi.
Ve kızımız olacagını ögrendim. Ben bu teori tutmadı mesela.
allah gönlüne versin tatlım.
günaydııın
Kızlarrr hepinize çok teşekkürlerr öğrenir öğrenmez bebeişime ciciler aldım butikbebeden .
Eki Görüntüle 759945 Eki Görüntüle 759948 Eki Görüntüle 759946 Eki Görüntüle 759949 Eki Görüntüle 759950
mama tenceereleri, kırmızı önlük, ve tırnak makası, tarağı daha önceden almıştım. kızlar darısı başınıza.
Çok heyecanlı alışveriş yapmak.
5-6 parçada geçen gün almıştım onların fotosu yok. Elime geçince paylaşırım.
günaydın gidisini aldıgımın nasıl benim ikiz pokemonlarım bakalım
kız bu ssizbiz canımı çok sıkmaya başladı bilesin gelmiyor faceyede mesaj attık karıda tık yok
Merhaba göbikli kızlaaaar
Eki Görüntüle 759434
sağol canım evet yaw zaman geçmiyo şimdi 4 hafta nası geççek bilmiyorum
sağol paşam rabbim cümlemizi güldürsünşu su olayını ben yapamıyorum ne kadar zorlasamda 1 litreyi geçemiyorum
kabızlığın çaresini de kuru erikle buldum üstüne bi de su içiyorum işlem tamam
canım öğrenirsin yakında cinsiyetini doktor emin olamamıştır söylerdi yoksa
ben de hergün iğne oluyorum benim sonucumda mtfhr heterozigot çıktı
doktor çok ciddi risk değil dedi ama benim 2 düşüğüm var.bu defa böyle deneyelim dedi.
hem iğne hem coraspin kullanıyorum,allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım hepimiz çok emek veriyoruz bütün gün aklımız fikrimiz orda
canım onu 20. haftada yapçaz dediler
biraz sıkıntılı oluyomuş diye duydum sonrası,onun etkisi demek ki
zaten bir süre gelmeyeceğim demişti. kötüymüş gibi gelmedi bana yazdığı mesajdan. bayramdan sonra gelir inşallah. ben de pazartesi işe başlayacağım. pek gelemem artık
banada sorun yok gibi geldi amma neden böle yaptım yorumsuzum
kız benim pokemonlarımı yorarsın annesi yarapor alsan olmuyormu :44::44:
siz istanbulda mısınız nerede yaptıracaksınız
fiyat konusunda bilginiz varmı
pokemonlara Allahın izni ile bir şeycik olmaz. rapor almayacağım. daha zor günler olabilir önümüzdeki aylarda. çalışmam lazım. hem pokemonlar evde sıkıldı. accık çevre görmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?