. Paşam Rabbim daim etsin eşinin orucunu. Bende eşimin namaz kılmasını ve sigarayı bırakmasnı çok istiyorum ama ne kadar söz versede tutmuyor sözünüyirim ben o pokemonları yirgörsünler tabi adam dışarı çıkınca daha ferah oluyor kızlar birşe dicem amam gülmeyin ben bugün sabahtan beri böyle seyirme gibi hareketler duyuyorum rahmetli oglumda bu haftalarda böle olmuştu her hareket eytiiginde seyirdiginde hareketine kurban oluyum diyorum seviyorum ben ya karnımdakini sabah babasına diyorum çok merak ediyorum bakalım benim içimden erkek geçiyor senin kız acaba hangimizinki olucak dedim 23 belli olur dedi allahım saglıklı versinde gerisi boş dün yeni eltime iftara gittim herkez oruç ben degil ay bri utandım yeni eltim masayı bri donatmış yok yok yani şimdi burda saymıyım canınız çekmesin neyse yemekelr yendi ben az yedim herşeyden kilo laıyorum diye amma kaçamak yaptım 2 dilim baklava yedim oh sefam olsun sonra eski eltim olucak hatun kaynıma hadi kalkta sonrayı topluyalım deid kaynımda karımıyım ben herkez işine baksın dedi eltim çıktı tabakları aldı kaynımda kalktı eşimle ben kaldım masada elime kaseleri aldım tam götürücem sakın dedi kızıd toplam otur yerinde ev işi yaptırmıyorum üstüne tütriyorum yapmıcaksın dedi dedim canım zaten namaz kılıcam abdest alıcam giderken götürüyüm gittim namazı kıldım yanından kaldırmadı çaylar bitti koyuyumd eidm eşim gelin koyar dedi eşim beni yanından ayırmadı iyimi sakın yanımdan kalkma iş yapmak yok dedi onlar 2 elti mutfakta konuştular gülüştüler ben oturudum yerimde otur deid gitme yanımdan anca akşam namazı yassı için kalktım yerimden sonra zaten düştük yollara eve geldik ama ne yorulmuşum hemen gelince pokemon oldum uyuya kaldım
birde mutlulşugumu paylaşıyım eşim oruç tutuyor artık yasasın işşallah bırakmıcak çok konuştum sen üüzlem tamam dedi çok mutluyum bende bebegimde babamzı oruç tutyor akşama türlüm var yanına ek bir şeyler yaparım yeterki o oruç tutsun sahurunu bile ben hazırlıcam söz verdim alahım çok şükür benim gibi namazada başlasa çok daha mutlu olucam bakalım şimdikadir gecesinde söz verdi pc tv seyretmicez kuran okucak bende dinlicem nama zkılıcam aslında camiye gidesim var amam yürümek zor geliyor bana oturudgum yerde kılarım artık 1 seferdenbrişey olurmuki ayakta kılsam kızlar namazları oturarak kılıyorumya ben akıl verin gidiyimmi mubarek günde tespih namazıda kıldırıyorlar her zaman teraviye giderdim bu sene gidemedim okadar güzel bri duyguki okadar kişiyle secde etmek kaynanamdan eve gelriken allahım millet teraviye gidiyor dışarda secde ediyorlardı ne hoşuma gitti yeminle rabbim herkeze namaz sevgisi nasip etsin işşalah
. Paşam Rabbim daim etsin eşinin orucunu. Bende eşimin namaz kılmasını ve sigarayı bırakmasnı çok istiyorum ama ne kadar söz versede tutmuyor sözününamazlarımı bende oturarak kılıyorum tekhlikem olduğu için buna da çok şükür yataktan çıkamayanlar var. Bu arada iki kutu progestan bitirdim bugun itibariyle daha kullanmak istemiyorum bakalım doktor pzts ne diyecek bnm gibi bu kadar kullanan var mı bu ilacı??
ben en son sata göre 12+2'de gittim usg'ye göre 12+5 dedi ama cinsiyet hakkında hiç bişey söylemedi....bir ay sonra gel dedi...benim doktor biraz garantici de şimdi %80 kız derim erkek çıkar erkek derim kız çıkar boşuna umutlanmayın kesin olsun dedi :26: geçmiyor şu son günler...
. Paşam Rabbim daim etsin eşinin orucunu. Bende eşimin namaz kılmasını ve sigarayı bırakmasnı çok istiyorum ama ne kadar söz versede tutmuyor sözününamazlarımı bende oturarak kılıyorum tekhlikem olduğu için buna da çok şükür yataktan çıkamayanlar var. Bu arada iki kutu progestan bitirdim bugun itibariyle daha kullanmak istemiyorum bakalım doktor pzts ne diyecek bnm gibi bu kadar kullanan var mı bu ilacı??
Garantici olması hem iyi hem kötü daha 12. haftada tahmin yürüttü doktorum emin değilim dedi ama ister istemez ona alıştırıyorsun kendini. fal baktırmak gibi inanmıyorum desen de aklının bir köşesinde kalır ya öyle oluyorSöylemezse de meraktan çatlıyor insan her türlü zor yani.. sırf cinsiyet merakından bakmadığımız yer kalmadı takvimler yok ultrason çıktısındaki yeri vs. insan merak ediyor ister istemez. Aslında her türlü yicez biz onu ama bilerek sevmek eşya beğenmek istiyorum.
ben hala iğnesini kullanıyorum hapını değil de
Benimde ense kalınlığı 1,00,betahcg tam 50 çıktı ya ben napayım seda :))
Şimdi ben haftaya 2li testin sonucunu almaya gidicem acaba o zaman da ultrasona sokar mı beni görür müyüm ki:44: Bir de şu geldi aklıma geçen avmlere girerken kapıdan geçiyoruz ya o bize zararlı mı siz napıyorsunuz?
canım ben geçmiyorum köşeden geçiyorum snede öle yap birşey demezler benim yerimede gez kız
ohhh ne güzel kaynatıyorsunuz iyi sohbetler.
pazartesi günü dr gidicez 4lü testimiz var. inşlh bu sefer cinsiyetimiz belli olur.
selam kızlar,
bugün kontrolümüz ve ikili testimiz vardı.çok şükür her şey yolunda.zıp zıp zıplayan bir bebişim var.nihayet içim rahat etti.kan sonuçlarını haftaya alacağım ama şuan sorun yok.sizinle de paylaşmak istedim :)
Merhaba güzel anne adaylarııı
bende 12+3 teyim. 29 ocak gibi görünüyor muhtemel doğum.
çok şükür Rabbim nasip etti bize de bu mutluluğu.
3-4 gündür kıpırtı şeklinde hissetmeye başladım. Allah'ım ne büyük bi mutluluk.
tekmeleri sabırsızlıkla bekliyorum
sizler bizden daha öndesiniz. tecrübelerinizden faydalanmak çok iyi olacak benim için.
bu arada 2 li test yaptırmadım. sadece ense kalınlığına baktırdım. hiç kafamı bulandırmak istemedim.
kafa bulandırcak bişey yok be güzelim onda yaptırsaydın keşke
Şimdi ben haftaya 2li testin sonucunu almaya gidicem acaba o zaman da ultrasona sokar mı beni görür müyüm ki:44: Bir de şu geldi aklıma geçen avmlere girerken kapıdan geçiyoruz ya o bize zararlı mı siz napıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?