ben yaptıracam önümüzdeki hafta
Valla bence sevin, odun gibiyim ve bundan dolayı çok mutsuzum.. 3 kilo aldığım içinde çok mutsuzum.. Kendine nazar değdirme maşAllah de bence
Ya aslında ben buna çok inanmıyorum, benim arkadaşım çok zor bir gebelik geçirdi ve hergün en az iki saat ağlamıştı.. Korkunç bir doğum yaşadı ve doğum sonrası depresyonundan 9 ay oldu hala çıkamadı.. Ama bebeği o kadar uysal ve şeker ki.. Onun biraz karakterle ilgisi var kızlar..
Moralini bozma canım, Rabbim alnımıza herşeyi yazmış zaten, oturup endişelenmek yersiz.. Cemalnur Sargutu diye bir hoca var, onun yazılarını oku videolarını seyret sana çok çok iyi gelecektir.. Ömrümde islamı bu kadar aşkla, tevekkülü bu kadar harika anlatan bir kadın daha görmedim..
Canım benim iş yerimde o mobbing her zaman var, işten çıktığım anda ofisle ilgili tüm herşeyi kesiyorum ve dolayısı ile etkilemiyor.. Ben de çalışmak istemiyorumevimde oturmak istiyorum. Ev hanımlarına özeniyorum ama çalışmak zorundayım. Bu yüzden takmamayı çok iyi öğrendim.. Onların kötülüğü yüzünden benim tüm hayatım neden etkilensin ki, o kadar önemli değiller
Ense kalınlığı ince olanların kızı oluyor nedense 1'den aşağısı kız oluyor demekki:)Hayırlı uğurlu olsun şimdiden ,sağlıklı kucağına almanı dilerim.Slm kızlar.Bugün kontrolüm vardı.İkili test için gittim.Ultrasonda 0,6 çıktı ense kalınlığı.Çok iyi dedi doktorumuz.Kan tahlili de yaptır ama olumsuz bir şey çıkacağını sanmıyorum ense kalınlığı da burun yapısı da gayet iyi dedi :) Kan verdim, 1 hafta sonra çıkacak sonuçlarım.
Bu arada her gittiğimde inanılmaz büyümüş oluyor bu yavrucak yahu :) Bu sefer farklı farklı pozlar verdi bize :) Kız galiba ama kesin olarak 1 ay sonra söylerim dedi doktorum.Bundan sonra son aya kadar ayda bir çağıracağım seni dedi.En son odadan çıkarken de kızına iyi bak dedi :)) Allahım korusun yavrularımızı...Sağ salim doğsunlar inşallah...
Ense kalınlığı ince olanların kızı oluyor nedense 1'den aşağısı kız oluyor demekki:)Hayırlı uğurlu olsun şimdiden ,sağlıklı kucağına almanı dilerim.
Benimde ense kalınlığı 1,00,betahcg tam 50 çıktı ya ben napayım seda :))Bhgc 50 nin uzerindeyse kiz dediler 50.4 acaba kiz mi dedim simdi de kizlarin ense kalinligi 1in altinda dediniz benimki 1.4 simdi erkek mi oluyor beynim sulandi :))))
Ense kalınlığı ince olanların kızı oluyor nedense 1'den aşağısı kız oluyor demekki:)Hayırlı uğurlu olsun şimdiden ,sağlıklı kucağına almanı dilerim.
Benimde ense kalınlığı 1,00,betahcg tam 50 çıktı ya ben napayım seda :))
Eeeeeeeeeeeeeee hani Şirinevler'e gelecektin?
Benim 24 temmuz'da kontrolüm var,o zaman öğrenirim,senin ne zaman kontrolün?Boynuuuu bukukleeerrrrrr :)))))) biz iste tam da.boyleyiz sanirimm :))
Doğru söylüyorsunda,genelde çıkıyor betahcg değerine göre cinsiyet,herkeste tutmasada,çoğunlukta tutuyor bu yöntem.Bence ense kalınlığı haftaya göre deişio kimisi 11+5 te gidio kimisi 13. Haftada gidio günüyle bile alakalı olabilir benimki 1.2 ydi 5 gün sonra 1.4 olabilirdi yanim bhcgde gitgide düşüo geç gidenlerin daa düşük çıkmış olabilir bilmiomki
Canım teyzemler bahçelievlerde oturuo yarın gidicez karşıya yarın işin yoksada buluşabiliriz sabahtan bi pendik pazarı yapim diom:) pazar günü tuzla pazarı:) salıyada karşıda bi dra gitmek istiom ozamanda buluşabiliriz aslında başka gelmek isteyen olursa toplaşalım güzel olur
Bhgc 50 nin uzerindeyse kiz dediler 50.4 acaba kiz mi dedim simdi de kizlarin ense kalinligi 1in altinda dediniz benimki 1.4 simdi erkek mi oluyor beynim sulandi :))))
Canım teyzemler bahçelievlerde oturuo yarın gidicez karşıya yarın işin yoksada buluşabiliriz sabahtan bi pendik pazarı yapim diom:) pazar günü tuzla pazarı:) salıyada karşıda bi dra gitmek istiom ozamanda buluşabiliriz aslında başka gelmek isteyen olursa toplaşalım güzel olur
cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar ne zaman öğrendi ?? benim de kontrolüm pazartesi inşallah görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?