2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Valla iş nereye varacak bilmiyorum hayırlısı artık allaha havale ettim münafıkları

Slm kızlar.Bugün kontrolüm vardı.İkili test için gittim.Ultrasonda 0,6 çıktı ense kalınlığı.Çok iyi dedi doktorumuz.Kan tahlili de yaptır ama olumsuz bir şey çıkacağını sanmıyorum ense kalınlığı da burun yapısı da gayet iyi dedi :) Kan verdim, 1 hafta sonra çıkacak sonuçlarım.
Bu arada her gittiğimde inanılmaz büyümüş oluyor bu yavrucak yahu :) Bu sefer farklı farklı pozlar verdi bize :) Kız galiba ama kesin olarak 1 ay sonra söylerim dedi doktorum.Bundan sonra son aya kadar ayda bir çağıracağım seni dedi.En son odadan çıkarken de kızına iyi bak dedi :)) Allahım korusun yavrularımızı...Sağ salim doğsunlar inşallah...

Ense kalınlığı ince olanların kızı oluyor nedense 1'den aşağısı kız oluyor demekki:)Hayırlı uğurlu olsun şimdiden ,sağlıklı kucağına almanı dilerim.

melababebek merhaba canım;
öncelikle tekrar geçmiş olsun,ama ben amniyosentez yaptırıpta kötü sonuç alan görmedim henüz,zaten doktorlar 1/100 risk bile görseler çok olumsuz konuşurlar,sen doktorunu fazla önemseme bence onar üzerlerine asla ve asla risk almazlar,hani sana korkma kötü birşey çıkmaz demezler olurda kötü bir sonuç çıkarsa bunun açıklamasını uapamazlar çünkü,sen o yönden rahat ol yani,birde sana tavsiyem tek doktor'a bağlı kalma,imkanın varsa başka iyi bir doktor'a daha git derim ben,bakalım o ne diyecek.Fazla üzülme canım ben inanıyorum herşey güzel olucak,öpüyorum seni.

Ense kalınlığı ince olanların kızı oluyor nedense 1'den aşağısı kız oluyor demekki:)Hayırlı uğurlu olsun şimdiden ,sağlıklı kucağına almanı dilerim.

Bhgc 50 nin uzerindeyse kiz dediler 50.4 acaba kiz mi dedim simdi de kizlarin ense kalinligi 1in altinda dediniz benimki 1.4 simdi erkek mi oluyor beynim sulandi :))))

Bence ense kalınlığı haftaya göre deişio kimisi 11+5 te gidio kimisi 13. Haftada gidio günüyle bile alakalı olabilir benimki 1.2 ydi 5 gün sonra 1.4 olabilirdi yanim bhcgde gitgide düşüo geç gidenlerin daa düşük çıkmış olabilir bilmiomki

Eeeeeeeeeeeeeee hani Şirinevler'e gelecektin?

Canım teyzemler bahçelievlerde oturuo yarın gidicez karşıya yarın işin yoksada buluşabiliriz sabahtan bi pendik pazarı yapim diom:) pazar günü tuzla pazarı:) salıyada karşıda bi dra gitmek istiom ozamanda buluşabiliriz aslında başka gelmek isteyen olursa toplaşalım güzel olur

merhba kızçeler...bugün ikili teste gittim. ense kalınlığı 1,3 çıktı.burun kemiği oluşmuş.çok sağlıklı dedi.maşallah kuzuma.kan sonucu haftaya çıkacak.12+6 göründü ultrasonda...cinsiyeti için de kıza benziyor haftaya gel netleştirelim dedi.sata göre 13+4 ultrasona göre 13+6 olmuş olacak.inşallah net öğrenebilirim...

Doğru söylüyorsunda,genelde çıkıyor betahcg değerine göre cinsiyet,herkeste tutmasada,çoğunlukta tutuyor bu yöntem.

Misaa ne yaptın eşin ile aran düzeldimi?

Bhgc 50 nin uzerindeyse kiz dediler 50.4 acaba kiz mi dedim simdi de kizlarin ense kalinligi 1in altinda dediniz benimki 1.4 simdi erkek mi oluyor beynim sulandi :))))

Canım benim ikili testte free beta hcg 9,06 idi. ense kalınlıgı da 2 mm idi.

Ve kızımız olacagını ögrendim. Ben bu teori tutmadı mesela.

allah gönlüne versin tatlım.

Önceden söyleseydin bugün için ayarlayabilirdik belki. Önümüzdeki cumartesi burda mısın? Burda kal, herkesi de organize edelim, çok güzel olur.

Hafta içi de olur ama çok konuşamayız, işte çıktığımda akşam olmuş olacak

cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar ne zaman öğrendi ?? benim de kontrolüm pazartesi inşallah görünür

günaydın kızlar ..
bebeklerimi görmeyeli 8 gün oldu ve ben şimdiden çok özledim nasıl geçecek 2 hafta daha ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…