Önceden söyleseydin bugün için ayarlayabilirdik belki. Önümüzdeki cumartesi burda mısın? Burda kal, herkesi de organize edelim, çok güzel olur.
Hafta içi de olur ama çok konuşamayız, işte çıktığımda akşam olmuş olacak
Teşekkür ederim canım benim:)
Evet ya çok tombik:) doktor 250 gram deyince gözlerim portledi saskinliktan:)
Tamam:)
Misa açmıyor ki forumu anlasalim.
Ali Beye devam ediyorum canım. Çok memnunum. Anneyi hiç uzmuyor. Bana soylemedi ama bence bugün benim idrar tahlilimden enfeksiyon çıktı. Her zamanki gibi bir şey yok dedi ama haftaya çağırdı. Normal olsa cagirmazdi diye düşünüyorum.
Doğuma da kendi giriyormus. Riskli durumlarda da mutlaka Reşat bahat doğumda oluyormuş. Hatta kapıda bir kadınla konuştum. Ikiz bebekleri vardı. Üç doktor girmiş dogumuna. Kadın cok memnundu.
Canım burda olma ihtimalim pztesi akşam belli olcak yazarım tekrardan ayarlayalım valla büyük ihtimal burdayım
canım eşime diyim tut derse tutucam işşallah 1 günden işşallah birşey olmaz bakıcezİnş bende tutayım kadir gecesinde bir geceden bişey olmaz inş.5 gün o kadar rahat tuttum ki orucumu doktor diyince içme üzüldüm dedim sonradan nasıl tutucam seneyede emziricez Allah nasip ederse o zamn da tutamıcaz etti sana 55 gün tut tut bitmez sonradan neyse Rabbim fırsat verir yeter ki bebişler sağlıkla dünyaya gelsin..
Niye içemiyorsun eşin kafada akıl mı bırakmıyor??Valla benim uyku,yeme bütün öğünler karıştığı için geceyide sayarsak 2 lt içiyorum ben,yani 2 lt yi bütün güne yayıyorum,benim bildiğim birden su içmekte faydalı değil,içtiğin lt yi bütün güne yayman lazım.Ben zaten 500cc lik şişeyi dolduruyorum ancak öyle içiyorum,yoksa mutfaga git bardakla iç benim aklıma gelmez,zaten benim günde o kadar su içmem mucize gibi birşey
Kızlar bir kerecik kokoreç yesem ne olur???Ağzımın kenarlaerı sulanıyor o derece canım istedi,dayanamadım sipariş verdim,birşey olmaz değil mi?:44:
Tamam haber bekliyoruz senden
Herkese haber verelim de güzel bir organizasyon yapalım. Hatta bana pazar günü bile uyar. Fark etmez.
Arkadaşlar lütfen akıl verin ne yapmalıyım, 12 haftalık hamileyim ve şu avm lerden içinden çantaların geçtiği x ray cihazlarının içinden geçen çantadaki meyveden yedim, aklım başıma sonradan geldi nae yapmalıyım ne etmeliyim,sonrasında saatlerce kusmaya çalıştım, aç karnına yediğim içinde çıkaramadım da, suratımdaki tüm kılcal damarlar kusmaya çalışmaktan çatladı, ne olur akıl verin bir şey olur mu, bir kaç doktora danıştım sen içinden geçmediğin müddetçe bir şey olmaz dediler, ama ben 2 gündür kendimde değilim, ağlamaktan harap oldum, bana çantadaki meyveleri bilinçsizce yediren kocamada düşman oldum. lütfen bu konuda bilgisi tam olanlar yazsın,
Arkadaşlar lütfen akıl verin ne yapmalıyım, 12 haftalık hamileyim ve şu avm lerden içinden çantaların geçtiği x ray cihazlarının içinden geçen çantadaki meyveden yedim, aklım başıma sonradan geldi nae yapmalıyım ne etmeliyim,sonrasında saatlerce kusmaya çalıştım, aç karnına yediğim içinde çıkaramadım da, suratımdaki tüm kılcal damarlar kusmaya çalışmaktan çatladı, ne olur akıl verin bir şey olur mu, bir kaç doktora danıştım sen içinden geçmediğin müddetçe bir şey olmaz dediler, ama ben 2 gündür kendimde değilim, ağlamaktan harap oldum, bana çantadaki meyveleri bilinçsizce yediren kocamada düşman oldum. lütfen bu konuda bilgisi tam olanlar yazsın,
günaydııııım
günaydın göbüşdaşım nasılsın..
nasıl gidiyor isim kıyafet oda süsleri v.s araştırmaları :)
bu arada senin cinsiyetler ne oldu cnm ?
Kızlar bir kerecik kokoreç yesem ne olur???Ağzımın kenarlaerı sulanıyor o derece canım istedi,dayanamadım sipariş verdim,birşey olmaz değil mi?:44:
hayırdır bensiz birşeylermi yapıyonus bakalım
günaydın bebeler bugün işelrim çokçamaşır yemek ev temizligi bir bakaıyım deidm ne alemde bizim hatunlar sango alta görüyorum seni ne var ne yok bebem
günaydın göbüşler...
yok canım belli olmadı henüz. ama haftaya işe başlıyorum ya kadın doğumcu arkadaşıma bi baktırayım diyorum. benim dr un bu konuda sır vereceği yok gibiisim zaten önceden düşünmüştük. iki kız olursa zeynep ve zehra; iki erkek olursa ahmet ve yusuf; bir kız bir erkek olursa zeynep ve ahmet olacak inşallah.
oda kısmına gelince ben tam doğum zamanı atamam var taşınmam gerekiyor. gideceğim yer belli değil. gittiğim zaman alacağım. çilek mobilyanın baby safarisini düşünüyorum bir kız bir erkek olursa.
kıyafete de biraz ara verdim. internetten verdiğim siparişler geliyor. onları bekliyorum. hepsi tamamlansın öbür topikte paylaşacağım inşallah. sen de durumlar nasıl?
Sensiz olur mu paşa?
Bir ayarlayalım, önce sen olacaksın
yok canım belli olmadı henüz. ama haftaya işe başlıyorum ya kadın doğumcu arkadaşıma bi baktırayım diyorum. benim dr un bu konuda sır vereceği yok gibiisim zaten önceden düşünmüştük. iki kız olursa zeynep ve zehra; iki erkek olursa ahmet ve yusuf; bir kız bir erkek olursa zeynep ve ahmet olacak inşallah.
oda kısmına gelince ben tam doğum zamanı atamam var taşınmam gerekiyor. gideceğim yer belli değil. gittiğim zaman alacağım. çilek mobilyanın baby safarisini düşünüyorum bir kız bir erkek olursa.
kıyafete de biraz ara verdim. internetten verdiğim siparişler geliyor. onları bekliyorum. hepsi tamamlansın öbür topikte paylaşacağım inşallah. sen de durumlar nasıl?
sorma tatlımm benimde çok canım çekiyo ama buralarda içime sinen güzel yapan birini göremedim daha bakalım ankaraya gidince yemeyi düşünüyorum...sana afiyet olsun canımm
bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızlar bir oğluşumuz olucakmış Allahın izniyle :))
odayı bende 7. aya girince inşallah yapıcam erken den almak istemiyorum yavaş yavaş karar vereceğim oda rengine mobilyaya fln hayırlısı ile kullansın prenseslerim ..
kıyafet konusuna gelince sandık dolu desem yeri var yani gebe kalmadan almıştım bi çok şey buldukça gbe kalınca hiç bişey almadım etraftakiler saolsun sürekli bişeyler getiriyorlar ..
bi gün fırsat bulunca resimlerini ekliycem ama albüm yapıp ekleyeceğim inşallah ..
isimleride çok güzel geçenlerde bi porgramda erkek çocuğu ismini sordu sunucu can Ahmet dedi çok hoşuma gitmişti normalde can ismini sevmem ama ahmetin önüne gelince çok hoşuma gitti sanırım sen tek isim düşünüyorsun ?
sizle salı günümü buluşsak doktorumdan çıkarken sizlere mamalar ısmarlarım ben canım benim evden dışarı çıkmam yasak anca çok nadir doktora birde eltime gittik iftara okadar inan kardeşlerime gitmedim 3 aydır bu arada 13 haftalık olmuşuz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?