çok teşekkür ederim canım çünkü kabak gibi sırıtıyor:) saçlarım siyah olunca.peki ben hiç rastlamadım acaba hangi markalarda var yada watson dan falan bulabilirmiyim acaba
teşekkür ederim canım bende zaten elimden geldiğince karşı koymaya çalışıorum am apsikolojim çok bozuk durmadan eşimi kırıyorum artık onun sabrıda gitti biraz.bide çok bakımsızlaştım normalde tüysüzüm tüylerim fışkırdı düşük riskim var çok ilglenemiyorum kendimle saç baş çok kötü.eşimin beni böyle görmesini istemiorum bunlara takılan biri değil aslında günahını almıyım ama sanki doğumdan sonra bunları düzeltince benim yapay güzel olduğumu düşünmesin istiorum saçlarım gebelikle çok beyazladı zaten anlamadım canım benim
aynen koca Ankarada hiçbir parfümeride bulamadım.sadece watsonsta var benim saçlarım da siyah,siyah kalmamıştı koyu kahve aldım oda uydu aklında olsun,ille siyah aramana gerek yok.Umarım işini görür en azından kendini daha iyi hissettiriyor
çok teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun bu arada bazen kuşku yaşayınca sizlerede danışıyorum hiç dışlamadan cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim rabbim gönlünüze göre versin ocak anneleri.düşük riskim var küçük bi yerde yaşıyorum daha iii bir doktor muaynesi olamadım o yüzden sorularım çok ouyor.dualarda buluşmak üzere
çok teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun bu arada bazen kuşku yaşayınca sizlerede danışıyorum hiç dışlamadan cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim rabbim gönlünüze göre versin ocak anneleri.düşük riskim var küçük bi yerde yaşıyorum daha iii bir doktor muaynesi olamadım o yüzden sorularım çok ouyor.dualarda buluşmak üzere
al bendende okadar eşime geçen deidm sivilceler çıktı suratımda çirkinleştim dedim adam sen her halinlede güzelsin dedidemirine baktır bebem demir eksikligi olanlar agrasif oluyormuş
istedigin zaman gel bebem kapımız açık o ne demekburayada takılabilirisn arada
çok sağol canım çok pozitifsin demirim zaten düşükte şu an verilmior bulantıyı arttırıyor die biliyorum ben yada burda tek doktora kaldığımdandaolabilir.ALALH ın izniyle salı günü doğru düzgün muayne olcam önceki gün vajinama resmen bıçaklar saplandı doğum sancısı gibiydi çok korkuyorum inşalalh bişi olmamıştır tekrar teşekkürler
çok sağolun kılzar çok teşekkürler lütfen dua edin banada yavrumu sağlıkla alayım kucağım açok zor günler geçiriyorum şöle bi bebğimi göremedim bile doğru düzgün inşallah salı gidicem doktora şehre ama korkuyorum önceki gün çok anormal sancılarım oldu çok canım yandı
salı günü bende muayene olucam:2:sorma çok pzitifimdir:18::18:demir ilacı içesende yeşil fasülye yeil yapraklı sebzeler yeşim mercimek tüket canım demir içiin çok önemli demiri eksik gebelerde erken dogum görülürmüş ben semiz otu yemegi yaptım bugün normada sevmem bebegim için malesef yicek yeşil mercimek ladım onu yapıcam bir aramaksat bebegim doysun 3 kayıp yaşayınca epey araştırma yapıyorsun malesef
ses neden verimiyon topragam bakem süle çabuk
bugün evi temizledim çamaşır katla makinada beyazlılar yıokanıyor bitsin asıcam yemek yaptım jelibonuma duş aldırdım namaz kıldık yemek yediridm şimdi meyve yediriyorum sıpama babamız erken gelicek yanınada makarna yaparım salata tememsen ne yaptın bugün anlat bakalım
heee napıyon paşamm?canım eltilerle hiç renkli olmuyo hakkat yaaa.Kıskanç kızım bunlar.Kaynanamı aramış demişki bebekli tişört giymişti dün iftarda nilgokcen.Kaynanamda patavatsız ya aramış bugun sen dün bebekli tişört giymişsin diyo,erken değilmi daha diyo.Vallahi küfür edip teli kapatmamak için zor tuttum kendimi sinirimden ağlıyodum.Ne giycektim dedim?Artık giyinirkende onlara sorcam herhalde.Yaptıkları dedikoduya bak,salak kaynanamın bana söylediğine bak.Mübarek gün kafamı takmıycam eşimde kızdı kafanı takma saçma sapan konuşuyolar dedi.La havleeeeee
anaaam aynı yemeği yapmışık ya kızzz bende beyazları attım makinaya bekliyom.Birazcık kuruyanları katladım evi süpürdüm,markete gitcez birazdan yakında pazar yok bugun bitane varda çoook pahalı marketten 3-5 alırım daha iyi dedim.Jeli ve benim miniş için yeşil mercimek bol bol yarar inşallah,demir varmış bayağı bi.
içini ferah tut,malesef bizlerde aynı korkuları yaşıyoruz doğana kadarda bu böyyle devam edecek galiba.Bol bol dua et mübarek günlerde Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla alırız inşallah kucağımıza.
kız o ne laf öyle gittigine deydimi sana gitme deidm koşa koşa gittin söz dinle biraz hem onlara neymiş canım giyersin giymezsin ben allah nasip ederse giyicem bayramda o tşörtten hele briir laf etsin ben vallahi eltime yemege gittik eşim dizinin dibinden ayırmadı yemek yendi kaldırdılar kurdular çaylar ttalılar geldi kalkmadım bile bol bile giyiindim senin karnın epey çıktımı canım merakettim eşin hem istemedimi giy diye onlara neymiş strese girme kardeşim boşver o manyakları şimdi besmele çek 10 kadar say sakinim de dur inan iyi geliyor stres bebegi üzüyor hem
ben banyo yapınca neden uykum geliyor gene pokemona baglıcam ben he
hee dedin gitme diyede iftar daveti işte kocam düşkün ailesine.Aman onlara mı sorcam şstediğim zaman giyerim yıllarımı verdim bu bebeğe kavuşmak için üstelik 4.aylık oldu şimdi giymiycemde ne zaman giycem doğuruncamı?Tövbeee neyse aklıma gelince sinir oluyorum.Kocam evlilik yıldönümümüzde aldı hediye olarak,bide giymiyon diye kızdı bende ondan giydim.Göbeğim çıktı bayağı bi hiçbişeyim de olmuyo zaten mecbur giydim yani.Offff sabır ver rabbim üzülmüyom yaw sakinim aklıma gelince kızıyorum sadece.
ayy evet başlıyanlar var bile bak unutmuşum
Heey anneler ben geldim:)nasılsınız?benim 2 gündür başım çatlıyor nedense ,normalde hamile olmasam bugünler regl günümdü,on:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?