2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
evet canım tek isim düşünüyorum. maşallah bebişlerinin kısmetleri hep böyle bol olsun

cümlemizin inşallah ...

arkadaşlar yeme içme konusundan korkmayın lütfen x -ray den geçen meyveye ne olacakki marketlerde barkodlarda okunurken büütn yiyecekler o tarz bi ışından geçiyor netice bu kadar o zararlı şu zararlı deyip aklınızı bulandırmayın yiyebiliyorsanız ne ala temizliğine güvendiğin yerlerden kokoreçte yenir paçada işkembede takılmayın ..
benm bulantım geçsin neler yiycem neler :)
bu arada paşa sirkeyle kuku yikıma fikrin çok iyi geldi teşkürler ..

Slm kizlar bulantidan mahvolmustum dun dr gittim iki kilo vermisim bulantı hapimi degistirdu zofer diye bir ilaç sigorta da odemiyormus bunu her eczane de satmiyormus ama bana cok iyi geldi hemen toparladim istahim acildi

Evet canım, önce doktora dedim hissediyorum diye. Doktorda hayır hissedemezsin dedi. Sonra US da baktı, aaa çok harekektliymiş dedi gerçi bugün daha hiç hissetmedim. Günde 2-3 kez oluyo

X ışını canlı veya canaız maddelere nüfuz edip sonrasında radyasyon yayan bir ışın değildir. O anlık geçer gider. Rahat olun:)

Slm kizlar bulantidan mahvolmustum dun dr gittim iki kilo vermisim bulantı hapimi degistirdu zofer diye bir ilaç sigorta da odemiyormus bunu her eczane de satmiyormus ama bana cok iyi geldi hemen toparladim istahim acildi

Zofer çok ağır bir ilaçtır.
Kanser hastalarına kemoterapiden sonra verirler.
Ben de geçen sene çok ağır isal ve kusma yaşamıştım 3 gün hastanede yatmıştım o zaman vermişlerdi.
Durduramıyorlardı kusmamı bu ilaçla kestiler.
Mide bulantısı yaşayan bütün anne adayları umarım tez elden atlatırsınız.
Geçmiş olsun hepinize.

günaydın kızlar nasılsınız? yarın dr gidicez inşlh herşey yolundadır.
herşeyi bukadar düşünmeye gerek yok düşünsek neler neelr var. yediğimiz herşeyde katkı maddesi var hiçbirşey doğal değil. bunları düşünsek kafayı yeriz.

Arkadaşlar bir şey soracağım.
Bir Bayan vardı anne kıza bir örnek bandana tasarliyordu.
Nicki neydi o bayanın? Aradım ama bulamadım malesef.

slm kızlar dün doktora gittik oğlum ve eşimle birlikte kontrole doktorum abisi bebeği biliyormu dedi evet deyince biz leylek yalanına inanırdık şimdikiler gelişimini bile takip ediyor dedi cinsiyeti ne istiyorsun diye sordu oğluma bizimki bağıryoo erkeeeeeeeek olsun niye dedi doktor kız olursa ben onu çöpe atarım kızla top oynanmaz hemen ağlar diye sıraladı hadi bakalım dedi cinsiyetine baktı o ara 2.erkek geliyor annesi dedi pipiyi gösterdi benim oğlan oleyy be odama bi mami yatak koyarız tamam diye seviniyor.Allahtan hep hayırlısını dilemiştim 2 oğlan annesi olmakmış nasip gelişimi çok güel bir hafta önden gidiyor birde uzun olacak dedi şükür herşey yolundasıra en zoru olan isim bulmada artık

sırasıyla bugune kdar yaşanan telaşlardan bir kaçı
idrar testinde çift çizgi çıkçakmı
silikte olsa varmıdır
beta hcg değerim kaç haftalık acaba
normal seyirde yukselcekmi
yukselmesi guzel çok şukur dış gebelik falan değil de kese boşmu dolumu kese gözukçekmi?
ohh keseyi görduk kalp atışını görcekmiyiz ?
pıt pıt kalbi mide bulantılarımız geççekmi?
off folik asit herkesimi kabız yaptı?
2 test yaptırdık kan sonucu bekliyoruz acep bişiy çıkçakmı?
ohh şükür ense kalınlığı şu burnuda varmış kan erken çıkmazmı?
sonuçlar temizmi acaba?
göbeklerininz buyudumu benimki kocaman?
çatlak için ne kullancaz?
kaç kilo oldunuz ben nerdeyse yarım dunyayım
cinsiyeti göztercekmi?
ayy bebeğim kızmışşş 3 lü test nasıl çıkçak.?
bebeğime ne isim koysam acep?...................... şimdilik atladıklarımda vardır mutlaka. hepimiz mi panik atağız yoksam

bence süper özetlemişsin,dahada uzayacak gidecek bu liste.Rabbim hepimizin kucağını sağlıkla,zamanı gelince doldursun inşallah bebeklerimizin yaptıkları listesi de yaparız.Bu arada herkese selamlar....

cinsiyet ve 3 lü testten sonra alışveriş çılgınlıgı başlıcak

merhaba ocak anneleri şubattan gene ben geldim:) bizim topikteki herkes dağıldı galiba taildeler.ben size birşey danışmak istiyorum.benim saçlarım normalde siyah kulak arkalaraım beyazdı o yüzden boyardım ama gebeliğimi öğrendiğimden beri saçlarımın nerdeyse yarısı beyazladı.aslında bebğim iii olsun hiç umrumda değil ama genede beyaz olmasa daha iii.zaten hep yatıyorum çok paspalım.normal kınayla boyasam acaba bi zararı olur mı napim beyaz olana kadar kızıl olsun diyorum.şu an 9+1 deyim.bi yerde okumuştum biri eline yakmışda kayınvalidesi kızmış falan çocukta doğum lekesi olur die.saçma geldi ama insan bebk olunca işte pimpirikleniyor:)

Hafta içi çalışıyorum işte ben:44:

Misa da gelsin de hele ayarlamaya çalışalım bişiler. Şimdilik böyle olsun, sonra bebişlerimizi alıp birbirimizin evine de gideriz
bir bakmışsınki zaman hemen buluşturuvermiş bizi ben kkdan bri arkadaşımı tanıdım ablama gittim oturmaya ban paşam hadi pazara gidelimd edi neyse gittik pazara arkadaşı ablamların pazarda görüdm hayat ne tuaf ablam dedi gidiyim soruyum dedim abla ya o degilse boşver dedim sonra eve geldim facede yazdım oda demezmi bendim diyenasıl pişman oldum yanına gitmedigime anlatamam nasip tabikide buluşruz biriyerlerde
Evet canım, önce doktora dedim hissediyorum diye. Doktorda hayır hissedemezsin dedi. Sonra US da baktı, aaa çok harekektliymiş dedi gerçi bugün daha hiç hissetmedim. Günde 2-3 kez oluyo
sen gelde millet anlat bunu canım ben 3 gebelik geçriidm okadar salakmıyım acaba bebekle bagırsak hareketlerini ayıramıcak kadargazdır o gaz
rabbim ömürlü kılsın ben san tavsiye diyim isim eymen olabilir cihad olabilir allah için savaşan demek cihadeger rüyamda erkek ismi görmeseydim cihad ismini koymak çok istiyordum artık nasip oglunun adı ege olursa sende efe koy
vallahi canım ben 2005 beri panik atak hastasıyım bilemicem doktora bile gidince tansiyonum fırlıyor evde birişey yok

canım dogal halin daha iyi degilmi benimde beyazlarım çok ben halimden çok memnunum sende doguma kadar sık dişini

merhaba canım,daha önce bizde bu konuyu konuşmuştk bende seninle aynı durumdayım o yüzden bir çare buldum kendimce.Doktoruma da sordum hiçbir zararı yok.Saç maskarası aldım,her saça uygun rengi var,aynı göz maskarası gibi saçına sürüyosun yıkadıgın güne kadar kalıyo,kurudugunda da hafif eline bulaşıyo ama değmezsen bişi olmaz zaten.Benim bayağı bi işime yaradı.Fiyatı da 25 TL.Doktorumda 12.haftadan sonra boyayabilirsin istersen birşey olmaz demişti ama yinede ben bu şekilde yapmayı tercih ederim.Belki fayda olur sanada diye yazayım istedim

çok teşekkür ederim canım çünkü kabak gibi sırıtıyor:) saçlarım siyah olunca.peki ben hiç rastlamadım acaba hangi markalarda var yada watson dan falan bulabilirmiyim acaba

teşekkür ederim canım bende zaten elimden geldiğince karşı koymaya çalışıorum am apsikolojim çok bozuk durmadan eşimi kırıyorum artık onun sabrıda gitti biraz.bide çok bakımsızlaştım normalde tüysüzüm tüylerim fışkırdı düşük riskim var çok ilglenemiyorum kendimle saç baş çok kötü.eşimin beni böyle görmesini istemiorum bunlara takılan biri değil aslında günahını almıyım ama sanki doğumdan sonra bunları düzeltince benim yapay güzel olduğumu düşünmesin istiorum saçlarım gebelikle çok beyazladı zaten anlamadım canım benim

kızlar benim tansiyonum 9+5 canlar kalp atışımda 85 sizlerin kaç çıkıyor merak ettim kalp atışım normalde bu kadar degildi 65 75 arası gdier gelridi bebek yzündenmi bu kadar atıyor evde aletleri olan varsa ölcebilirlermı kaç atımı kaç sizdede kafayı taktım yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…