evet canım tek isim düşünüyorum. maşallah bebişlerinin kısmetleri hep böyle bol olsun
Evet canım, önce doktora dedim hissediyorum diye. Doktorda hayır hissedemezsin dedi. Sonra US da baktı, aaa çok harekektliymiş dedibu benim yerime bu paşamın yerine dersin artık
herşeyin gzüel çıkar işşallah bebem
bende hissediyorum bugün 3 gebelik geçiridm anlıyorum nasıl his gelde milleti inandır olmazmışsanki seyirme gibi kıpırdıyor diyorum yok anacım inandıramıyorum kimseyi doktoruma sorucam işşallah salı günü o ne dicek bakalım
hayırlı haberlerle geliceksin ben inanıyorum takma kafanı
ben şuan 13 haftalıga giridm bebem felaket uyku yapıyor bu ilaç eşim ondan adımı pokemon koydu o ilacı içinde onlara benziyorsund edi gözleirn japonlar gibi ısık oluyor dedi11 ignemi ilaçlarımı hallediyorum 12 bulmuyor uyumam sabahta zombiler gibi kalkıyorum erkenden anlıcagın ah diyorum eski paş ane ka gzüel uyurdu
canım o ilaç kandınlı hormonu kimisi rahimden alıyor kimsii agızdan hoş ben tiç altan almadım hep agızdan altan alınında daha tesirli oluyormuş ne kadarı dogru ne kadarı yanlış bilemicemben dogum akadar içmeyi düşünüyorum o ilacı bebem bakalım salı günü 3 mavişimle randevum var bakalım 2 tarama testi detaylıya sokucakmış rahimime hem eliyle hemde aletle bakıcak rahim boyuna bakıcak ona göre dikişin tarihini vericek allah birl kaç tl isticek:18::18:bakıcez artık cinsiyetide belli olur galiba umarım ben diyorum bugün ne unuttum ana namzı kılmayı unuttum kılıyımda gelriim birazdan
benim topragam hem beni çagırıyor hem hanım yokmerzifon eşşeklerine teptiricem onu hele bir gelsin
Arkadaşlar lütfen akıl verin ne yapmalıyım, 12 haftalık hamileyim ve şu avm lerden içinden çantaların geçtiği x ray cihazlarının içinden geçen çantadaki meyveden yedim, aklım başıma sonradan geldi nae yapmalıyım ne etmeliyim,sonrasında saatlerce kusmaya çalıştım, aç karnına yediğim içinde çıkaramadım da, suratımdaki tüm kılcal damarlar kusmaya çalışmaktan çatladı, ne olur akıl verin bir şey olur mu, bir kaç doktora danıştım sen içinden geçmediğin müddetçe bir şey olmaz dediler, ama ben 2 gündür kendimde değilim, ağlamaktan harap oldum, bana çantadaki meyveleri bilinçsizce yediren kocamada düşman oldum. lütfen bu konuda bilgisi tam olanlar yazsın,
Slm kizlar bulantidan mahvolmustum dun dr gittim iki kilo vermisim bulantı hapimi degistirdu zofer diye bir ilaç sigorta da odemiyormus bunu her eczane de satmiyormus ama bana cok iyi geldi hemen toparladim istahim acildi
Arkadaşlar bir şey soracağım.
Bir Bayan vardı anne kıza bir örnek bandana tasarliyordu.
Nicki neydi o bayanın? Aradım ama bulamadım malesef.
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/631424-anneye-gerekli-lohusa-taci-bebek-bandi.html
cnm bak bi tane link buldum ama bu o arkadaşmı bilmiyorum.
sırasıyla bugune kdar yaşanan telaşlardan bir kaçı
idrar testinde çift çizgi çıkçakmı
silikte olsa varmıdır
beta hcg değerim kaç haftalık acaba
normal seyirde yukselcekmi
yukselmesi guzel çok şukur dış gebelik falan değil de kese boşmu dolumu kese gözukçekmi?
ohh keseyi görduk kalp atışını görcekmiyiz ?
pıt pıt kalbi mide bulantılarımız geççekmi?
off folik asit herkesimi kabız yaptı?
2 test yaptırdık kan sonucu bekliyoruz acep bişiy çıkçakmı?
ohh şükür ense kalınlığı şu burnuda varmış kan erken çıkmazmı?
sonuçlar temizmi acaba?
göbeklerininz buyudumu benimki kocaman?
çatlak için ne kullancaz?
kaç kilo oldunuz ben nerdeyse yarım dunyayım
cinsiyeti göztercekmi?
ayy bebeğim kızmışşş 3 lü test nasıl çıkçak.?
bebeğime ne isim koysam acep?...................... şimdilik atladıklarımda vardır mutlaka. hepimiz mi panik atağız yoksam
sırasıyla bugune kdar yaşanan telaşlardan bir kaçı
silikte olsa varmıdır
yukselmesi guzel çok şukur dış gebelik falan değil de kese boşmu dolumu kese gözukçekmi?
sonuçlar temizmi acaba?
cinsiyeti göztercekmi?
bebeğime ne isim koysam acep?...................... şimdilik atladıklarımda vardır mutlaka. hepimiz mi panik atağız yoksam
bir bakmışsınki zaman hemen buluşturuvermiş bizi ben kkdan bri arkadaşımı tanıdım ablama gittim oturmaya ban paşam hadi pazara gidelimd edi neyse gittik pazara arkadaşı ablamların pazarda görüdm hayat ne tuaf ablam dedi gidiyim soruyum dedim abla ya o degilse boşver dedim sonra eve geldim facede yazdım oda demezmi bendim diyeHafta içi çalışıyorum işte ben:44:
Misa da gelsin de hele ayarlamaya çalışalım bişiler. Şimdilik böyle olsun, sonra bebişlerimizi alıp birbirimizin evine de gideriz
Evet canım, önce doktora dedim hissediyorum diye. Doktorda hayır hissedemezsin dedi. Sonra US da baktı, aaa çok harekektliymiş dedigerçi bugün daha hiç hissetmedim. Günde 2-3 kez oluyo
slm kızlar dün doktora gittik oğlum ve eşimle birlikte kontrole doktorum abisi bebeği biliyormu dedi evet deyince biz leylek yalanına inanırdık şimdikiler gelişimini bile takip ediyor dedicinsiyeti ne istiyorsun diye sordu oğluma bizimki bağıryoo erkeeeeeeeek olsun niye dedi doktor kız olursa ben onu çöpe atarım kızla top oynanmaz hemen ağlar diye sıraladı hadi bakalım dedi cinsiyetine baktı o ara 2.erkek geliyor annesi dedi pipiyi gösterdi benim oğlan oleyy be odama bi mami yatak koyarız tamam diye seviniyor.Allahtan hep hayırlısını dilemiştim 2 oğlan annesi olmakmış nasip gelişimi çok güel bir hafta önden gidiyor birde uzun olacak dedi şükür herşey yolunda sıra en zoru olan isim bulmada artık
vallahi canım ben 2005 beri panik atak hastasıyımsırasıyla bugune kdar yaşanan telaşlardan bir kaçı
silikte olsa varmıdır
sonuçlar temizmi acaba?
cinsiyeti göztercekmi?
merhaba ocak anneleri şubattan gene ben geldim:) bizim topikteki herkes dağıldı galiba taildeler.ben size birşey danışmak istiyorum.benim saçlarım normalde siyah kulak arkalaraım beyazdı o yüzden boyardım ama gebeliğimi öğrendiğimden beri saçlarımın nerdeyse yarısı beyazladı.aslında bebğim iii olsun hiç umrumda değil ama genede beyaz olmasa daha iii.zaten hep yatıyorum çok paspalım.normal kınayla boyasam acaba bi zararı olur mı napim beyaz olana kadar kızıl olsun diyorum.şu an 9+1 deyim.bi yerde okumuştum biri eline yakmışda kayınvalidesi kızmış falan çocukta doğum lekesi olur die.saçma geldi ama insan bebk olunca işte pimpirikleniyor:)
cinsiyet ve 3 lü testten sonra alışveriş çılgınlıgı başlıcak
merhaba ocak anneleri şubattan gene ben geldim:) bizim topikteki herkes dağıldı galiba taildeler.ben size birşey danışmak istiyorum.benim saçlarım normalde siyah kulak arkalaraım beyazdı o yüzden boyardım ama gebeliğimi öğrendiğimden beri saçlarımın nerdeyse yarısı beyazladı.aslında bebğim iii olsun hiç umrumda değil ama genede beyaz olmasa daha iii.zaten hep yatıyorum çok paspalım.normal kınayla boyasam acaba bi zararı olur mı napim beyaz olana kadar kızıl olsun diyorum.şu an 9+1 deyim.bi yerde okumuştum biri eline yakmışda kayınvalidesi kızmış falan çocukta doğum lekesi olur die.saçma geldi ama insan bebk olunca işte pimpirikleniyor:)
merhaba canım,daha önce bizde bu konuyu konuşmuştk bende seninle aynı durumdayım o yüzden bir çare buldum kendimce.Doktoruma da sordum hiçbir zararı yok.Saç maskarası aldım,her saça uygun rengi var,aynı göz maskarası gibi saçına sürüyosun yıkadıgın güne kadar kalıyo,kurudugunda da hafif eline bulaşıyo ama değmezsen bişi olmaz zaten.Benim bayağı bi işime yaradı.Fiyatı da 25 TL.Doktorumda 12.haftadan sonra boyayabilirsin istersen birşey olmaz demişti ama yinede ben bu şekilde yapmayı tercih ederim.Belki fayda olur sanada diye yazayım istedim
teşekkür ederim canım bende zaten elimden geldiğince karşı koymaya çalışıorum am apsikolojim çok bozuk durmadan eşimi kırıyorum artık onun sabrıda gitti biraz.bide çok bakımsızlaştım normalde tüysüzüm tüylerim fışkırdı düşük riskim var çok ilglenemiyorum kendimle saç baş çok kötü.eşimin beni böyle görmesini istemiorum bunlara takılan biri değil aslında günahını almıyım ama sanki doğumdan sonra bunları düzeltince benim yapay güzel olduğumu düşünmesin istiorum saçlarım gebelikle çok beyazladı zaten anlamadım canım benimbir bakmışsınki zaman hemen buluşturuvermiş bizi ben kkdan bri arkadaşımı tanıdım ablama gittim oturmaya ban paşam hadi pazara gidelimd edi neyse gittik pazara arkadaşı ablamların pazarda görüdm hayat ne tuaf ablam dedi gidiyim soruyum dedim abla ya o degilse boşver dedim sonra eve geldim facede yazdım oda demezmi bendim diyenasıl pişman oldum yanına gitmedigime anlatamam nasip tabikide buluşruz biriyerlerde
sen gelde millet anlat bunu canım ben 3 gebelik geçriidm okadar salakmıyım acaba bebekle bagırsak hareketlerini ayıramıcak kadar gazdır o gaz
rabbim ömürlü kılsın ben san tavsiye diyim isim eymen olabilir cihad olabilir allah için savaşan demek cihad eger rüyamda erkek ismi görmeseydim cihad ismini koymak çok istiyordum artık nasip oglunun adı ege olursa sende efe koy
vallahi canım ben 2005 beri panik atak hastasıyımbilemicem doktora bile gidince tansiyonum fırlıyor evde birişey yok
canım dogal halin daha iyi degilmi benimde beyazlarım çok ben halimden çok memnunumsende doguma kadar sık dişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?