2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Paşam bende migren var tek taraflı birde,adet döngüsü zamanında tutuyor hep( sende fazla yorma kendini bak 23 ü yaklaşıyor dinç git doktora :)) suyu yavaş iç paşam ben daha yarım litre içtim :)

Paşam bende migren var tek taraflı birde,adet döngüsü zamanında tutuyor hep( sende fazla yorma kendini bak 23 ü yaklaşıyor dinç git doktora :)) suyu yavaş iç paşam ben daha yarım litre içtim :)

içelim güzelleşelim kardeşkarpuz yedim şişirdi beni :2::2:eşimde gelmedi tek kalım gene canımda sıkılıyor bugün ya soru sordum kimse oralı olmadı yanabzını zkat atıyor dedim kimsede ses yok duyun beni yaw çıldırıcim

Benim bu ara hızlı atıyor,çarpıntım var bu dönem,ne oldu senindemi öyle?:2:

Allah kısmet ederse bende Ocak 2014 annesi olacağım. Hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah. :)

Hayirlisi olsun c anim hosgeldin...

Kızlar bir kerecik kokoreç yesem ne olur???Ağzımın kenarlaerı sulanıyor o derece canım istedi,dayanamadım sipariş verdim,birşey olmaz değil mi?:44:

Hicbidey olmaz cnm yaaa yeterki temizligindn emin ol.

Sedacık nasıl oldun?:))

Canim valla dunden yatili misafirlerim vardi kprkunc yoruldum. Belime civi cakiyorlaelr adeta.. Yattim caldim kocanin telefonunu buraya geldim ¿:))

Yani normalde cok sakinimdir hamileler karsisinda ama msjini gorunce resmen kan beynime sicradi deli misin divanemisin sen. Xray den gecen elmaya bu kadar takiyorsan cep telefonu kullanmaman hatta yanina yaklastirmaman internetten bilgisayardan uzak durman gerek. Surekli radyasyon yayan felefonlar elimizden dusmezken elmanin gunahi ne ya. Damarlarini patlatana kadar kusmak ne aklindan zorun mu var ?

hayirlisi olsun canimmmm

Vajinandaki o agrilar ya enfeksiyondur ya kum dokmesidir ikisininde ilaci sudur canim.

Pasacim sende nabizla kagayi yemehersey normal kizlar ya kendinize iskence.etmeyin. Valla cok kiziyorum okudukca.

Benim bu ara hızlı atıyor,çarpıntım var bu dönem,ne oldu senindemi öyle?:2:
yok canım normalde 65 76 arasıydı bugün 86 atıyor bebekten galiba kan gidiyorya:2:çok şükür çarpıntım yok amam arkadaş dedi bu haftalatrda normalmış bebek yüzünden

Hicbidey olmaz cnm yaaa yeterki temizligindn emin ol.

Canim valla dunden yatili misafirlerim vardi kprkunc yoruldum. Belime civi cakiyorlaelr adeta.. Yattim caldim kocanin telefonunu buraya geldim ¿:))

Yani normalde cok sakinimdir hamileler karsisinda ama msjini gorunce resmen kan beynime sicradi deli misin divanemisin sen. Xray den gecen elmaya bu kadar takiyorsan cep telefonu kullanmaman hatta yanina yaklastirmaman internetten bilgisayardan uzak durman gerek. Surekli radyasyon yayan felefonlar elimizden dusmezken elmanin gunahi ne ya. Damarlarini patlatana kadar kusmak ne aklindan zorun mu var ?

hayirlisi olsun canimmmm

Vajinandaki o agrilar ya enfeksiyondur ya kum dokmesidir ikisininde ilaci sudur canim.

Pasacim sende nabizla kagayi yemehersey normal kizlar ya kendinize iskence.etmeyin. Valla cok kiziyorum okudukca.[/QUOTE]
canım soruyum dedim
Şu toplu cevap yazma işlemini nasıl yapıyorsunuz?Ben beceremedimde
alıntı yazıyorya krenarda onun yanındakini tıklıyorsun kimlere cevap vermek istersen sonra cevap ver yazıyor oraya tıklıyorusun kişileirn yazduklarının altına yazıyorsun bu kadar

bende nasip olursa ocak 2014te anneyim çok güzel bi duygu allah herkese nasip eder inşallah...

canım soruyum dedim

alıntı yazıyorya krenarda onun yanındakini tıklıyorsun kimlere cevap vermek istersen sonra cevap ver yazıyor oraya tıklıyorusun kişileirn yazduklarının altına yazıyorsun bu kadar[/QUOTE]

Teşekkürler

senin için nasıl rahatsa öle yap sende canım ya kız seni çok merak ettim gzüelmisin çirkinmisin acebenere kayboldun kız hu komşu insan çıkıyorum der gidince be

yavrucum diyemeden elektrikler gitti,gitmişken markete gittik geldik şimdik yazıyom kusura bakma.Ben çirkinim ama sevimliyimşişkoyum işte 1.70 boyum var beyaz tenli siyah saçlı(şimdi beyazlarla biraz kapandı)bir kadınım yaw

Saç boyatmıyormusunuz?Ben sordum 3 ay'dan sonra boyat dedi sadece yarım saat sonra yıkat saçlarını,bitkisel boya ile boyat dedi,boyatın bence ben 2 kere boyattım bile

Heey anneler ben geldim:)nasılsınız?benim 2 gündür başım çatlıyor nedense ,normalde hamile olmasam bugünler regl günümdü,on:18:

al benden de o kadar 2 gündür çatlıyo başım migren yok bende ama başağrısı fazlasıyla oldu.Dikkat ettim karnım açken daha çok başım tutuyo yiyince azalıyo gibi.Sanırım kan basıncımız artıyor ya ondan oluyor bu ağrı.

tirbiyesiz seni öyle gittin kaldım pc başında bu kız ne yer ne içer bebegi nasıl besler deidm kendimce keisn elektirik gitmiştir dedim hoş gelene kadar bekleyeydin ne olurdu

kız ne gzüel anlatmışsın kendini bende kime benziyom biliyonmu dur koyuyum resmini aynı buna benziyom şirinmi şirin :86::86::86:

hehehe deli güldürdün beni Allahta seni güldüsün(amin)Amasya elması giyiz desene,gözlerde merzifon esegimarkete hemen gitmezsem herif sıcaktan uyku moduna geciyodu bidahada tövbe çıkaramazdım onu evden.hallettik çok şükür

Saç boyatmıyormusunuz?Ben sordum 3 ay'dan sonra boyat dedi sadece yarım saat sonra yıkat saçlarını,bitkisel boya ile boyat dedi,boyatın bence ben 2 kere boyattım bile

hee boyatmıyom ben tırsıyorum nebilim.sac maskarası işimi halletti oyüzden böyle devam evet doktorda dedi boyatabilirsin 3 aydan sonra diye.

vallahi bildin gözlerim çok iri türkan şoray misaliallah var gzüel karıyım boyum 1.60 kilom 83 12 senelik evliyim 13 haftalık hamileyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kapalı bir bayanım harikede sayılmam amam beni görenler öyle oldugumu söyler
eşim mutfakta makarnayı hallediyor kız benim 9 5 tansiyon pokemon geziyom etrafta vallahi bebegimin heyecanı sardı işşallah sag sgalimdir bugün hiç seyirme yok neden acaba

gaz o gazdaha yeni kıpırdanıyo annesi napsın minik jeli yoruluyodur.Güzelmişsin Rabbim sahibine bağışlasın,9-5 tansiyon iyi başınmı döndü yemegı yapamadın?benim ceyar uyudu uyanmasını bekliyom haberlere bakıyom biytandan

benim ceyar yemegi hazırladı sonra sevişiriz bebem ben kaçtım işşallah sonra geri gelriim umarım

Bendede 2 gündür seyirme yok yaasabahları uyku sersemi gerineyim derken karnım bir acıdı,korkuyorum bişey oldumu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…