Paşam bende migren var tek taraflı birde,adet döngüsü zamanında tutuyor hepvallahi nasıl olalım iç güveyden halliceyiz ev temizle yemek yap çamaşır as namazı kıl birde bebek olursa tam ayrılmaz dörtlü olurlar ben diyim sen nasılsınbenim adet zamanımda kasıklarım agrıyor 26 benim adet dönemin işin kötüüs hep adet dönemleirmde kaybettim bebeleri nazar deydirdiniz he bana bu saat oldu sularım duruyor eşim gelrise kim içicek 1.5 litre duruyor anca 1 litre içtim akşama kadar bitmesi lazım anam bir uykum var sorma bu duştan sonra bir uyku basıyor sorma
Paşam bende migren var tek taraflı birde,adet döngüsü zamanında tutuyor hep( sende fazla yorma kendini bak 23 ü yaklaşıyor dinç git doktora :)) suyu yavaş iç paşam ben daha yarım litre içtim :)
içelim güzelleşelim kardeşkarpuz yedim şişirdi beni :2::2:eşimde gelmedi tek kalım gene canımda sıkılıyor bugün ya soru sordum kimse oralı olmadı ya nabzını zkat atıyor dedim kimsede ses yok duyun beni yaw çıldırıcim
Allah kısmet ederse bende Ocak 2014 annesi olacağım. Hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah. :)
Kızlar bir kerecik kokoreç yesem ne olur???Ağzımın kenarlaerı sulanıyor o derece canım istedi,dayanamadım sipariş verdim,birşey olmaz değil mi?:44:
Sedacık nasıl oldun?:))
Arkadaşlar lütfen akıl verin ne yapmalıyım, 12 haftalık hamileyim ve şu avm lerden içinden çantaların geçtiği x ray cihazlarının içinden geçen çantadaki meyveden yedim, aklım başıma sonradan geldi nae yapmalıyım ne etmeliyim,sonrasında saatlerce kusmaya çalıştım, aç karnına yediğim içinde çıkaramadım da, suratımdaki tüm kılcal damarlar kusmaya çalışmaktan çatladı, ne olur akıl verin bir şey olur mu, bir kaç doktora danıştım sen içinden geçmediğin müddetçe bir şey olmaz dediler, ama ben 2 gündür kendimde değilim, ağlamaktan harap oldum, bana çantadaki meyveleri bilinçsizce yediren kocamada düşman oldum. lütfen bu konuda bilgisi tam olanlar yazsın,
hayirlisi olsun canimmmmsorma tatlımm benimde çok canım çekiyo ama buralarda içime sinen güzel yapan birini göremedim daha bakalım ankaraya gidince yemeyi düşünüyorum...sana afiyet olsun canımm
bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızlar bir oğluşumuz olucakmış Allahın izniyle :))
çok sağol canım çok pozitifsin demirim zaten düşükte şu an verilmior bulantıyı arttırıyor die biliyorum ben yada burda tek doktora kaldığımdandaolabilir.ALALH ın izniyle salı günü doğru düzgün muayne olcam önceki gün vajinama resmen bıçaklar saplandı doğum sancısı gibiydi çok korkuyorum inşalalh bişi olmamıştır tekrar teşekkürler
yok canım normalde 65 76 arasıydı bugün 86 atıyor bebekten galiba kan gidiyorya:2:çok şükür çarpıntım yok amam arkadaş dedi bu haftalatrda normalmış bebek yüzündenBenim bu ara hızlı atıyor,çarpıntım var bu dönem,ne oldu senindemi öyle?:2:
alıntı yazıyorya krenarda onun yanındakini tıklıyorsun kimlere cevap vermek istersen sonra cevap ver yazıyor oraya tıklıyorusun kişileirn yazduklarının altına yazıyorsun bu kadarŞu toplu cevap yazma işlemini nasıl yapıyorsunuz?Ben beceremedimde
yok canım normalde 65 76 arasıydı bugün 86 atıyor bebekten galiba kan gidiyorya:2:çok şükür çarpıntım yok amam arkadaş dedi bu haftalatrda normalmış bebek yüzünden
Hicbidey olmaz cnm yaaa yeterki temizligindn emin ol.
Canim valla dunden yatili misafirlerim vardi kprkunc yoruldum. Belime civi cakiyorlaelr adeta.. Yattim caldim kocanin telefonunu buraya geldim ¿:))
Yani normalde cok sakinimdir hamileler karsisinda ama msjini gorunce resmen kan beynime sicradi deli misin divanemisin sen. Xray den gecen elmaya bu kadar takiyorsan cep telefonu kullanmaman hatta yanina yaklastirmaman internetten bilgisayardan uzak durman gerek. Surekli radyasyon yayan felefonlar elimizden dusmezken elmanin gunahi ne ya. Damarlarini patlatana kadar kusmak ne aklindan zorun mu var ?
hayirlisi olsun canimmmm
Vajinandaki o agrilar ya enfeksiyondur ya kum dokmesidir ikisininde ilaci sudur canim.
Pasacim sende nabizla kagayi yemehersey normal kizlar ya kendinize iskence.etmeyin. Valla cok kiziyorum okudukca.
senin için nasıl rahatsa öle yap sende canım ya kız seni çok merak ettim gzüelmisin çirkinmisin acebenere kayboldun kız hu komşu insan çıkıyorum der gidince be
yavrucum diyemeden elektrikler gitti,gitmişken markete gittik geldik şimdik yazıyom kusura bakma.Ben çirkinim ama sevimliyimşişkoyum işte 1.70 boyum var beyaz tenli siyah saçlı(şimdi beyazlarla biraz kapandı)bir kadınım yaw
Heey anneler ben geldim:)nasılsınız?benim 2 gündür başım çatlıyor nedense ,normalde hamile olmasam bugünler regl günümdü,on:18:
yavrucum diyemeden elektrikler gitti,gitmişken markete gittik geldik şimdik yazıyom kusura bakma.Ben çirkinim ama sevimliyimşişkoyum işte 1.70 boyum var beyaz tenli siyah saçlı(şimdi beyazlarla biraz kapandı)bir kadınım yaw
tirbiyesiz seni öyle gittin kaldım pc başında bu kız ne yer ne içer bebegi nasıl besler deidm kendimce keisn elektirik gitmiştir dedim hoş gelene kadar bekleyeydin ne olurdu
kız ne gzüel anlatmışsın kendini bende kime benziyom biliyonmu dur koyuyum resmini aynı buna benziyom şirinmi şirin :86::86::86:
Saç boyatmıyormusunuz?Ben sordum 3 ay'dan sonra boyat dedi sadece yarım saat sonra yıkat saçlarını,bitkisel boya ile boyat dedi,boyatın bence ben 2 kere boyattım bile
hehehe deli güldürdün beni Allahta seni güldüsün(amin)Amasya elması giyiz desene,gözlerde merzifon esegimarkete hemen gitmezsem herif sıcaktan uyku moduna geciyodu bidahada tövbe çıkaramazdım onu evden.hallettik çok şükür
Arkadaşlar bir şey soracağım.
Bir Bayan vardı anne kıza bir örnek bandana tasarliyordu.
Nicki neydi o bayanın? Aradım ama bulamadım malesef.
vallahi bildin gözlerim çok iri türkan şoray misaliallah var gzüel karıyım boyum 1.60 kilom 83 12 senelik evliyim 13 haftalık hamileyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kapalı bir bayanım harikede sayılmam amam beni görenler öyle oldugumu söyler
eşim mutfakta makarnayı hallediyor kız benim 9 5 tansiyon pokemon geziyom etrafta vallahibebegimin heyecanı sardı işşallah sag sgalimdir bugün hiç seyirme yok neden acaba
gaz o gazdaha yeni kıpırdanıyo annesi napsın minik jeli yoruluyodur.Güzelmişsin Rabbim sahibine bağışlasın,9-5 tansiyon iyi başınmı döndü yemegı yapamadın?benim ceyar uyudu uyanmasını bekliyom haberlere bakıyom biytandan
facen varsa nilsu tasarım yazınca çıkıyor.
vallahi bildin gözlerim çok iri türkan şoray misaliallah var gzüel karıyım boyum 1.60 kilom 83 12 senelik evliyim 13 haftalık hamileyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kapalı bir bayanım harikede sayılmam amam beni görenler öyle oldugumu söyler
eşim mutfakta makarnayı hallediyor kız benim 9 5 tansiyon pokemon geziyom etrafta vallahibebegimin heyecanı sardı işşallah sag sgalimdir bugün hiç seyirme yok neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?