aman da ultrasonunu yerim onundemek ultrasona göre belli oluyo
o zaman benim de yarın belli olucak. sata bakmıycaz yani :44:
Boşver satı felan yahu. Sen beta hcg yaptırdınmı yani daha doğrusu en son ne zaman yaptırdın. Ona göre belli oluyor aslında. Arkadaşımda hamile mesela onun satı benden 1 hafta önce. Ama beta hcg değerleri benden daha düşük çıktı. Geç döllenme olmuş. Sata değil döllenmeye bak sen :)
Ben 4 nisana göre hesaplamadım canım. 7 nisana göre hesapladım. Son adet tarihimde göre geçen hafta doktora gittiğimde 4+5 günlüktü. Ama ultrasonda 4+2 günlük çıktı ya. O yüzden bende son adet tarihimi aradaki 3 günlük farklı ekleyerek yazdım. 7 nisana göre hesaplayınca da böyle çıktı.
Boşver satı felan yahu. Sen beta hcg yaptırdınmı yani daha doğrusu en son ne zaman yaptırdın. Ona göre belli oluyor aslında. Arkadaşımda hamile mesela onun satı benden 1 hafta önce. Ama beta hcg değerleri benden daha düşük çıktı. Geç döllenme olmuş. Sata değil döllenmeye bak sen :)
ilk bhcg mi ayın 6 sında yaptırdm ben 294,7 çıktı
ayın 8 inde yaptırınca 490,9 çıktı benim moral yerlere düştü % 66 artmış sadece
doktorum bi daha yaptırma kese için gelrisin artık dedi ama ben dayanamadım gittim başka hastaneye 2 gün sonra
orda da 10 mayısta 877,30 çıktı o günden beri de yaptırmıyorum artık keseyi bekliyorum
canım zaten bebeklerin sadece %5 i doğmaları gereken günde doğuyomuş 3 gün 5 gün farketmez yani :)
ay yarın bi olsa öff
Bence öyle öfff leme. Çünkü sürekli bekleyeceksin.
Ben idrar testi yaptım kanı bekledim.
Kanı yaptım sonucu bekledim.
Sonucu aldım yükselecekmi diye bekledim.
Yükseldi keseyi bekledim.
Keseyi gördüm kalp atışını bekliyorum.
Bu böylece devam edecek. Bitmiyor yani. Yarın olsa keseyi görsen bu defada kalp atışı günü gelse diyeceksin.
ilk bhcg mi ayın 6 sında yaptırdm ben 294,7 çıktı
ayın 8 inde yaptırınca 490,9 çıktı benim moral yerlere düştü % 66 artmış sadece
doktorum bi daha yaptırma kese için gelrisin artık dedi ama ben dayanamadım gittim başka hastaneye 2 gün sonra
orda da 10 mayısta 877,30 çıktı o günden beri de yaptırmıyorum artık keseyi bekliyorum
Canım neden bozuyorsun moralini. Önemli olan belli bir oranda artış olması. Düşüş olmasın yeterki. Ben keseyi bet hcg 1600 lerdeyken gördüm. Seninki benimkinden daha yüksek olmuş olacak. Görürsün hayırlısıyla inşAllah.
ya işte illa 2 ye katlaması gerekiyo gibi yazıyo bi çok site. neyse sonra yabancı kaynaklara baktım 2-3 gün de katlaması normalmiş ama bizde ki algı ille de 24 saat gibi olunca demoralize oldum ister istemez önce. neyse artık nolucaksa olucak zaten. önemli olan artması evet. :)Canım neden bozuyorsun moralini. Önemli olan belli bir oranda artış olması. Düşüş olmasın yeterki. Ben keseyi bet hcg 1600 lerdeyken gördüm. Seninki benimkinden daha yüksek olmuş olacak. Görürsün hayırlısıyla inşAllah.
kızlarsiz kan tahlilini herhangi bi hastaneye gdip mi kendi isteğinizlemi yaotırdınız yani acilde filan yapıyoarmı yoksa kadındoğuma randevu aldınızdamı yaptırdınız bende yaptıraım bari cumaya kadar daha çok var
olsun keseyi göreyim o beni bi kaç gün idare eder
kızlarsiz kan tahlilini herhangi bi hastaneye gdip mi kendi isteğinizlemi yaotırdınız yani acilde filan yapıyoarmı yoksa kadındoğuma randevu aldınızdamı yaptırdınız bende yaptıraım bari cumaya kadar daha çok var
Ya kızlar bana bi yardım edin benim 4 h 6 günlükken gittiğimde hcg 3550 ydi doktor 4 hafta 2 günlük hamilesin ultrasona göre 4.4 mm kese dedi hcg yüksek değilmi ya bilemedim kesem hcg ye göre küçükmü veya haftam bilemiyorum
Benimde sat 4 nisandı. Ona göre 5+6 yada 6+0 oluyor ama ultrasonda doktorumun söylediğinde göre bugün 5+3 günlük hamileyim. Sen ne zaman gördün ?
tatlım netteki hesaplamalarda zaten +-3 gün atacağı yazıyo uymaması o yüzden bence çünkü benimde satım 5 nisandı haftasına göre doktora gittiğimde 5+4 çıkması gerekirken 6+1 çıktı doktor bunu keseye göre hesaplıyor sanırım...ben keseyi ve bebeğimi dün yani 6+1 de gördüm tatlım..
kızlar bi yardım edin benim 4 h 6 günlükken gittiğimde hcg 3550 ydi doktor 4 hafta 2 günlük hamilesin ultrasona göre 4.4 mm kese dedi hcg yüksek değilmi ya bilemedim kesem hcg ye göre küçükmü veya haftam bilemiyorum
ben kan testini yaptırınca ikinciyi yaptırayım arttıgını göreym rahatlıcam dedim ama olmadı bu sefer keseyi göruce rahatlarım dedim o da olmadı kalp atışı dedim şukur onu duydumda rahatladım ama hala 11 haziranı iple çekiyorum sonu yok yanii
arkadaşlar konu dışı olcak ama azda olsa bağlantılıbişey sorcam size..geçenlerde hıdırellez vardı ya,yaptınız mı :97:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?