ah canım ya. ben de çocuğumun olmadığı yıllar boyunca hamile olursam eşim bana çok özenecek sanmıştım. ama öyle olmadı. yardımcı oluyor ama istemeye istemeye. ben de kızıyorum ama düşünsene biz bile daha tam hissedemiyoruz bebeğimizi. sabah hafif bulantılarım olmasa hamile olduğuma bile inanmayacağım neredeyse. onlar da bence daha anlayamadılar. hak da vermek lazım. kızmak küsmek yerine neden ilgiye ve yardıma muhtaç olduğumuzu anlatmalıyız.
üzme kendini, bebişini düşün.. :)
arkadaşlar ultrasonda bebeğinizi ilk ne zaman görebildiniz. ben bugün gittim doktor göremeyiz daha çok küçük dedi.
Valla ben de öyle sanıyordum. Filmlerde erkekler eşlerini yerlerinden kımıldatmazlar ya öyle olacak sandım. Hiç öyle olmadı ama. Yine de eşim anlayışlı benim, gram poşet taşımıyorum, nazlanıyorum biraz :)
Ama işte onlar da şaşkınlar. Biz anca anca kabullenmeye başladık. İlk hafta şaşkınlıktan gönlümüzce sevinemedik bile.
Merhabalar arkadaşlar, ben de bugün kan testi yaptırdım... 1652 çıktı sonuç...
Sat 17 Mart ama benim satım Dr gidince tekrar düzenlenecek çünkü geç yumurtlama oldu...
Geçen hafta Perşembe idrar testinde sonuç negatiftir ve bugün pembe çizgiyi görüp kan testi yaptırdım ama kaç haftalık onu bilmiyorum...Dr ne zaman gitmeliyim onu da kestiremiyorum en azında yedi haftalık olsaydı da kalp atışlarını görebilseydim diye düşünüyorum...
Bir de adet olamadım diye iyice bunalıp temizliğe verdim kendimi bir güzel bahar temizliği yaptım ama şimdi çok korkuyorum... Çok fena kasık ağrılarım var inş. Her şey yolundadır... Karın ağrısı var mı sizde de...
Bu arada ikinci gebelik bir de üç buçuk yaşında kızım var...28 yaşındayım...
kızlarrr berbatımmuykudan gözümü açamıyoruummm
Merhabalar arkadaşlar, ben de bugün kan testi yaptırdım... 1652 çıktı sonuç...
Sat 17 Mart ama benim satım Dr gidince tekrar düzenlenecek çünkü geç yumurtlama oldu...
Geçen hafta Perşembe idrar testinde sonuç negatiftir ve bugün pembe çizgiyi görüp kan testi yaptırdım ama kaç haftalık onu bilmiyorum...Dr ne zaman gitmeliyim onu da kestiremiyorum en azında yedi haftalık olsaydı da kalp atışlarını görebilseydim diye düşünüyorum...
Bir de adet olamadım diye iyice bunalıp temizliğe verdim kendimi bir güzel bahar temizliği yaptım ama şimdi çok korkuyorum... Çok fena kasık ağrılarım var inş. Her şey yolundadır... Karın ağrısı var mı sizde de...
Bu arada ikinci gebelik bir de üç buçuk yaşında kızım var...28 yaşındayım...
Bende sadece bu sabah kasık ağrısı oldu. Çok korktum ama şimdi bir şey yok. Birkaç kişiden daha duymuştum olabiliyormuş. Karın ağrısı da oluyor zaman zaman.
2 gün bende öyle oldum şükür bugün birşey yok dün 10da uyudum tarihi rekorumu kırdım ondandır çalışırken zor
çalışıyormusun
ben de gündüz çok uyuyorum ama geceleri uykum bölük pörçük 30 kere tuvalate kalkıyorum sürekli çişeçalışmıyorum...dün akşam 9da uyumuşum sabah eşimle kalktım sonra devam ettim 11e kadar...şimdi de sanki günlerdir uyumuyor gibiyimmm
ben de gündüz çok uyuyorum ama geceleri uykum bölük pörçük 30 kere tuvalate kalkıyorum sürekli çişe
ben de gündüz çok uyuyorum ama geceleri uykum bölük pörçük 30 kere tuvalate kalkıyorum sürekli çişe
kızlar çalışanlara allah yardım etsin onların işi 2 kat zor, bana narkoz vermişler gibi birden bi uyku bastırıyo uyumamam imkansız yani.
nası dayanısonuz akşama kadar valla bravo
çalışmıyorum...dün akşam 9da uyumuşum sabah eşimle kalktım sonra devam ettim 11e kadar...şimdi de sanki günlerdir uyumuyor gibiyimmm
kızlar çalışanlara allah yardım etsin onların işi 2 kat zor, bana narkoz vermişler gibi birden bi uyku bastırıyo uyumamam imkansız yani.
tabii cnm öncelik bebeğin şimdi. stres zarar vericekse doktor zaten uyarır. inşallah sorunsuz atlatırız kızlar bu hamilelikleri.Bir de stresli benim işim. izni falan beklemeden işten çıkasım geliyor çoğu zaman. Şimdiye kadar kendim için çalıştım, ama artık önceliğim bebek. Doktor en ufacık ters bir şey söylese bir gün bile durmam.
belki de iş yoğunluğu falan daha iyi, ben evde kendimi dinliyorum bi süre sonra uyuyorum zaten :) çalışsam gündüz belki o kadar uykuya düşmem bilemedim şimdi.Valla dayanıyoruz mecburen bir de iş yoğunluğu ................. biz bunu daha 7-8 ay çekeceğizz izne çıkana kadar....... Rabbim yardımcımız olsunn
uyku uyku uyku
hemde bu saatlerde saat 18:00 olsun diye bakıyorum sürekli
biraz öncede ilk mide bulantısı bayılcakmışım gibi bir his içine girdim hoş geldin dedim
çalışırken hamilelik zor ama evde olsam sürekli kurarım kafam da dikkatim dağılıyor bir yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?