2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Valla ben de öyle sanıyordum. Filmlerde erkekler eşlerini yerlerinden kımıldatmazlar ya öyle olacak sandım. Hiç öyle olmadı ama. Yine de eşim anlayışlı benim, gram poşet taşımıyorum, nazlanıyorum biraz :)

Ama işte onlar da şaşkınlar. Biz anca anca kabullenmeye başladık. İlk hafta şaşkınlıktan gönlümüzce sevinemedik bile.

bende öyle hamile kalınca her nazımı çeker diye düşünüyordum öyle olmadı gerçi daha tam uyum sağlayamadı ben bile hala hamile olduğumun farkında değilim ama sağolsun ev işlerine falan yardım etmesede sabah evden birlikte çıkıyoruz aşkım çöpü atacağız diyorum gidip kuzu kuzu alıyor
ama ev işleri konusunda gram yardım etmez

aslında bu degerler keseyi görür 15 gun beklersende kalbini duyarsın sanıyorum canım gözün aydın canım temizlik içi korkma rabbim korumuştur bende dik yaptırdım diş çektirdim dolgu yaptırdım meraklanma inş. hersey yoludadır

Bende sadece bu sabah kasık ağrısı oldu. Çok korktum ama şimdi bir şey yok. Birkaç kişiden daha duymuştum olabiliyormuş. Karın ağrısı da oluyor zaman zaman.

Bende sadece bu sabah kasık ağrısı oldu. Çok korktum ama şimdi bir şey yok. Birkaç kişiden daha duymuştum olabiliyormuş. Karın ağrısı da oluyor zaman zaman.

kasık ağrıları normal kızlar, rahim büyürken kaslar bağlar dokular çekiliyo. doktorda bana bugün normal olduğunu söyledi.
içinizi ferah tutun yani.

2 gün bende öyle oldum şükür bugün birşey yok dün 10da uyudum tarihi rekorumu kırdım ondandır çalışırken zor
çalışıyormusun

çalışmıyorum...dün akşam 9da uyumuşum sabah eşimle kalktım sonra devam ettim 11e kadar...şimdi de sanki günlerdir uyumuyor gibiyimmm

çalışmıyorum...dün akşam 9da uyumuşum sabah eşimle kalktım sonra devam ettim 11e kadar...şimdi de sanki günlerdir uyumuyor gibiyimmm
ben de gündüz çok uyuyorum ama geceleri uykum bölük pörçük 30 kere tuvalate kalkıyorum sürekli çişe

ben de gündüz çok uyuyorum ama geceleri uykum bölük pörçük 30 kere tuvalate kalkıyorum sürekli çişe

Ben de gecede 30 kere tuvalete kalkıyorum. Gece yattığım kilo ile sabah kalktığım arasında 2 kilo fark oluyor, o derece. Uyuma konusunda da aynıyız. İşten sekizde dönüyorum, yemek yiyip yaıyorum dokuz gibi. yedide zar zor kalkıyorum. İşte de uyukluyorum işte.

kızlar çalışanlara allah yardım etsin onların işi 2 kat zor, bana narkoz vermişler gibi birden bi uyku bastırıyo uyumamam imkansız yani.
nası dayanısonuz akşama kadar valla bravo

kızlar çalışanlara allah yardım etsin onların işi 2 kat zor, bana narkoz vermişler gibi birden bi uyku bastırıyo uyumamam imkansız yani.

Valla dayanıyoruz mecburen bir de iş yoğunluğu ................. biz bunu daha 7-8 ay çekeceğizz izne çıkana kadar....... Rabbim yardımcımız olsunn

Bir de stresli benim işim. izni falan beklemeden işten çıkasım geliyor çoğu zaman. Şimdiye kadar kendim için çalıştım, ama artık önceliğim bebek. Doktor en ufacık ters bir şey söylese bir gün bile durmam.

uyku uyku uyku
hemde bu saatlerde saat 18:00 olsun diye bakıyorum sürekli
biraz öncede ilk mide bulantısı bayılcakmışım gibi bir his içine girdim hoş geldin dedim
çalışırken hamilelik zor ama evde olsam sürekli kurarım kafam da dikkatim dağılıyor bir yandan

tabii cnm öncelik bebeğin şimdi. stres zarar vericekse doktor zaten uyarır. inşallah sorunsuz atlatırız kızlar bu hamilelikleri.

Valla dayanıyoruz mecburen bir de iş yoğunluğu ................. biz bunu daha 7-8 ay çekeceğizz izne çıkana kadar....... Rabbim yardımcımız olsunn
belki de iş yoğunluğu falan daha iyi, ben evde kendimi dinliyorum bi süre sonra uyuyorum zaten :) çalışsam gündüz belki o kadar uykuya düşmem bilemedim şimdi.

valla 2 gün çok zor geçti resmen bilgisayarın başında uyukluyordum eve git yemek yap sofra topla bulaşık çamaşır inan çok zor

aslında haklısın mecburen kafanı başka şeylerler yoruyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…