evet canım geçtim baya oldu tez aşamasındayım.. ben fen bilimlerindeyim.. jurim belli olunca ağırlıklı olarak hocaların uzmanlık alanı olan konulara ve kendi uzmanlık alanıma yoğunlaşmıştım.. ama belli olmuyor tutup herhangi bir alandan da soru sorabiliyorlar.. birazı da şans açıkcası.. en önemlisi her konuda bir fikir beyan etmen o konuyla ilgili hiç bir fikrin olmadıklarını öğrenirlerse üstüne daha çok gelebiliyorlar
Kızlar faceden görüşüyormuusnuz,bi konu aştınızmı bu konuda beni bilgilendirirmiisniz?
meslektaşmışız:) bende araştırma görevliisyim. 20 aylık bir oğlum var. Bu bebişimde kız. 20. hafta bitti..
nasilsınız kızlar bebişler ne alemdeler bizde yarın ayrıntılıya gircez babamız yeni görcek oğluşunu
nasilsınız kızlar bebişler ne alemdeler bizde yarın ayrıntılıya gircez babamız yeni görcek oğluşunu
ay ayrıntılı ultrason çok güzel yaa.. hem çok uzun hem bebeğin her yerine bakıyo doktor.. ben zırıl zırıl ağladım bebeği görünce.. poz da verdi minik cadım bize :)
İyiyiz canım yarın benimde ayrıntılı ultrasonum var sabah 9:30 da çok stresliyim inşallah hayırlısıyla bişey yoktur sağlıklı bi şekilde görürüz bebeklerimizi
Veririz inşallah canım ama ben çok aldım kiloyu daha 22. Haftadayım 7 kilo aldım
Afiyet seker olsunnn :)) ben bugun yine neler yedim soylemeyim de, abarttim midem agriyor. Ben de 5.5 kilo aldim canim ve tarti hergun daha fazla gosteriyor. Guya ben 12-14 kilo alacaktim
Toplamda
elleri yüzünde yan duruyodu :)nasıldı pozu :) oğluşum bakalım ne yapck
Ben de 22. haftadayım ve 5,5-6 kilo aldım
Gunaydin calisanlar 37 e kadar calissak ama dogum 38 de olsa geriye ne kadar iznimiz kalir
günaydın kızlar.. ne çok öğretmen var burda :) aslında ben de öğretmen sayılırım ama sizden biraz daha farklı benimkisi üniversitede araştırma görevlisiyim.. umarım 37. haftaya kadar çalışabiliriz hepimiz de sonra bebişlerle bol bol vakit geçiririz
Ben de merak edıyorum... 37. hafta ayrdıldık dıyelım 38de dogum oldu ne olacak ızınler? bır de 36+1 de mı ayrılmak gerekıyor? Bu konuda kesın bılgısı olan var mı? Bır de yenı yasa ıle gelecek olan dogum ıznının oncesını eskısı gıbı sonrasına aktarabılır mıyız? En cok kafamı karıstıran bu
Ben de merak edıyorum... 37. hafta ayrdıldık dıyelım 38de dogum oldu ne olacak ızınler? bır de 36+1 de mı ayrılmak gerekıyor? Bu konuda kesın bılgısı olan var mı? Bır de yenı yasa ıle gelecek olan dogum ıznının oncesını eskısı gıbı sonrasına aktarabılır mıyız? En cok kafamı karıstıran bu
Ben de 22. haftadayım ve 5,5-6 kilo aldım
Kaldı 4 ayımız inşallah, her ay 2 kilo alsak ki iyimser konuşuyorum 15 kiloyla kapatsam iyi olur. Son aylar çok alınıyomuş bakalım görücez
kızlar ben de bişi sorucam.. eşimle bebekle ilgili kitap alıp okumayı düşünüyoruz ama ne alacağımızı bulamadım henüz.. var mı önerebileceğiiniz kitaplar?
Valla canım annem iki doğumunda da 10 kilo almış ama onun 4 ayı hep kusmakla geçmiş. Benim pek bulantım olmadı, kilo vermedim. Her tartıya çıktığımda kilo almış oluyorum. 22 hafta bitti bugün 6 kilo aldım. Bu gidişle 14-15 kilo ile kapasak iyi :))
kızlar ben de bişi sorucam.. eşimle bebekle ilgili kitap alıp okumayı düşünüyoruz ama ne alacağımızı bulamadım henüz.. var mı önerebileceğiiniz kitaplar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?