- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
Topidik ben de öyle sanırım 5. ayda 3 kilo aldım :)
aslında benim iyi diye duyduğum bir kitap olduğu için aldım.özellikle bebek bakımı ile ilgili çok bilgisiz olduğumu bildiğimden bana biraz rehber olmasını umuyorum.akşama inceleyip göreceğim.yeni anne olmuş arkadaşlarımdan duyduklarım beni çok şaşırtıyor.onlarda olmasa sanırım çok daha zorlanacağım.
30-45 dakika civari. Benimkiler gosterdi tek tek organlari, o arada da inceliyor olcum yapiyor. Mesela bana omurgasi su, bak cok duzgun. Midesi bu, midesinde su var demek ki yutabiliyor. Bu mesanesi, eli ayagi kulagi diye gosterdiler :)
Ya herkes benim gibi mi 5. Ayda hızla kilo alıyorum karnım kocaman oldu 3.5 ay aynı kiloda gezdim ama son 2 aydır falan 6 7 kilo aldım benden daha beteriniz varmı
İnternete göre geride kaldığı için belki de bana öyle gelmiştir
Ben 3. aya geldiğimde hiç kilo almamıştım şimdi 10 kilo sınırındayım
ve çok mutsuzum kilo aldım diye
geçmiş olsun canım ben anlamadım ama değerlerin normal çıktıysa niye ilaç verdi ki?
30-45 dakika civari. Benimkiler gosterdi tek tek organlari, o arada da inceliyor olcum yapiyor. Mesela bana omurgasi su, bak cok duzgun. Midesi bu, midesinde su var demek ki yutabiliyor. Bu mesanesi, eli ayagi kulagi diye gosterdiler :)
Ya herkes benim gibi mi 5. Ayda hızla kilo alıyorum karnım kocaman oldu 3.5 ay aynı kiloda gezdim ama son 2 aydır falan 6 7 kilo aldım benden daha beteriniz varmı
Canım sen özelde yaptırdığın için mi o kadar uzun sürdü benimki en fazla 15 dk sürmüştür
Aman canım üzülme ilkinde bende bu aylara kadar 10 kilo almıştım ama bunda birden aldım ramazan bitti hoop kilo aldım 66 ydım hatta 64 e kadar indim şimdi tartı 72 diyoo oo
ne yalan söyleyeyim yazıları okuyunca biraz olsun icim rahatladı en azından tek değilmişim resmen sinir krizi geciriyorum baskülle kavga ediyorum insan hergün kilo alırmı ya gerçi balık yağı ile kan hapına başlayalı aldım acaba onlarmı aldırıyor yaaaaaaaaa resmen tartıdan korkuyorum yazık eşimde belki yeri değişmiştir yanlış tartıyodur diye beni sakinleştirmeye çalışıyor kaç bir senedir tartı hep aynı yerinde( ama benim kilolar yerind e durmuyor offfff offfffffff
ne yalan söyleyeyim yazıları okuyunca biraz olsun icim rahatladı en azından tek değilmişim resmen sinir krizi geciriyorum baskülle kavga ediyorum insan hergün kilo alırmı ya gerçi balık yağı ile kan hapına başlayalı aldım acaba onlarmı aldırıyor yaaaaaaaaa resmen tartıdan korkuyorum yazık eşimde belki yeri değişmiştir yanlış tartıyodur diye beni sakinleştirmeye çalışıyor kaç bir senedir tartı hep aynı yerinde( ama benim kilolar yerind e durmuyor offfff offfffffff
TSH değerim yüksek çıktı. TSH 3 ve TSH 4 değerlerim normal çıktı. Her durumda ilaç kullanacaksın ama onlarda yüksek çıkarsa ilacın dozu felan değişiyomuş sanırım.
ben de 5.ayda fazla kilo almaya başladım. toplamdaki 7 kilonun 3'ünü bu son 2 haftada aldım.
kızlar yatarken sırt üstü ya da sağa yatmayın. sola yatın diyorlar bu doğrumu. ben iç rahat edemiyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?