2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben ramazanın sonuna kadar kustum sonra yavaş yavaş başladım şimdi tam gaz devam :) 82 den 78 düşmüştüm şimdi 83 kiloyum

yaw ben de ilk başlarda hiç kilo almamıştım nerdeyse, son 2 haftada 2 kilo aldım, toplamda 5 kilo aldım şu anda 54üm ama kilo alımı hızlandı, acaba dikkat mi etsem, pek dikkat etmiyorum, hatta iştahım var diye seviniyorum bile. yiyememek çok kötü çünkü. bir de pek 6 aylık durmuyorum sanki ben, okulda gören bi tereddüt ediyor, acaba hamile misin diye sorsam mı diye

Bende aldım o kitabı
okuyorum şimdi, çok faydalı mıdır deseniz ehhh işte
çok da beğendim, bayıldım diyemeyecem açıkcası

Kaç haftalıksın şuan takvimin varsada ben telden göremiyorum. Bena hareketsizlikte kilo aldırıyor evden işe ordan eve gel yat aynı kısır döngümdevam ediyor. Bi ara yüzdüm 3. Ve 4. Aylar hiç kilo almamıştım o dönem

Kaldı 4 ayımız inşallah, her ay 2 kilo alsak ki iyimser konuşuyorum 15 kiloyla kapatsam iyi olur. Son aylar çok alınıyomuş bakalım görücez

ilk 3 ay 2 kilo verdim. 4. ayımda 3 kilo aldım yani baslangıca göre 1 kilo almıştım. 5. ayda 4-5 kilo aldım yani her ay 2 kilo almak bana hayal gibi görünüyor şimdi, üstelik yürüyüş yapıyorum ve normalde yediklerimi yiyorum. ne fazla ne az. 14 kilo civarı iyidir diyordum da sanırım ben 20yi göreceğim (

bu arada pazar gün 68.5dum, pazartesi 69.2, bugün sabah ise 70. kafayı yiyeceğim, bu ne hızlı kilo alma?

Son düzenleme:
teşekkürler canım bilgiler için..genelde bilgisayar başında çalışıyorum zaten laboratuar olmadığı zamanlarda o nedenle elime laıp şöyle uzanıp da okumak istiyorum açıkcası :)

bende bugün sabah tartıldım cumartesi ile bugün arasında yarım kilo daha almışım. pazartesi günü sağlık ocağına gittim tetanozun 2.dozunu vuruldum. ordan hastaneye kontrole gittim. ve sabah kahvaltısı yapmamıştım öğlen iş yerine geldim yemek çok kötüydü azıcık yedim, akşam yorgunluktan yemek yapasım gelmedi kavun peynir geçiştirdik. bir günüm aç geçti yani nerdeyse demek o günde yesem bi yarım kilo daha alırmışım

Bende aldım o kitabı
okuyorum şimdi, çok faydalı mıdır deseniz ehhh işte
çok da beğendim, bayıldım diyemeyecem açıkcası

aslında benim iyi diye duyduğum bir kitap olduğu için aldım.özellikle bebek bakımı ile ilgili çok bilgisiz olduğumu bildiğimden bana biraz rehber olmasını umuyorum.akşama inceleyip göreceğim.yeni anne olmuş arkadaşlarımdan duyduklarım beni çok şaşırtıyor.onlarda olmasa sanırım çok daha zorlanacağım.

yarın tam 24 haftalık oluyorum inşl. ben de okula gidip gelmeye başladım, dersler başladı artık biraz tempo artar bende.

beni de o korkutuyor yani 2 haftada 2 kilo aldım, bi de son ay özellikle çok alınıyormuş. inşl bebişlerimiz besleniyordur da güzelce, kilo aldığımıza değer

bu arada isim düşünen var mı aranızda? karar verebildiniz mi? biz genelde düşünüp düşünüp vazgeçiyoruz ama en son Gökçe isminde karar kıldık, şimdilik böyle

teşekkürler canım bilgiler için..genelde bilgisayar başında çalışıyorum zaten laboratuar olmadığı zamanlarda o nedenle elime laıp şöyle uzanıp da okumak istiyorum açıkcası :)

ben de yatağımda okumayı çok severim genelde yatmadan önce yarım saat karıştırıyorum kitapları. ayşe önerin kitabı bebek bakım hakkında da bilgi veriyor. emzirme, banyo yaptırma vs. hepsini resimli anlatmış fakat resimlerde hep en az 3-4 aylık bebek kullanmış. asıl zor olanın yeni doğan bebeği yıkamak, onu kucağa almak vs. olduğu söyleniyor hep. bebek kitapta gösterilen boyutlara geldiğinde biz alışmış oluruz zaten

Ayda 2 kilo hayal dimi kendimi kandırmıyayım :)) bende görürüm o 20 yi bide ben 71 le hamile kaldım oldum 78 oyyyy çok fena yine şekerimin çıkmasından korkuyorum. Yarın doktor tartıcak bakalım ne diycek.. Veririz inşallah, doğumdan sonra diyet topiklerinde görüşürüz artık :)

Topidik ben de öyle sanırım 5. ayda 3 kilo aldım :)

Canım gittim bugün doktoda. Kan verdim. T3 ve T4 değerlerim normal çıktı. Euthyrox 25 mg verdi. Haftaiçi hergün sabah aç karnına 1 tane. Cumarteai ve pazar sabah aç karnına 2 şer tane kullan dedi. Doğuma kadar her ay tekrarlanacakmış testler. Doğumla beraber ilacı bırakıcaz dedi.

ben de bu ay yani 5. ayda 3 kilo aldım, toplamda da 7 kilo , dün doktorum kızdı, böyle giderse yuvarlarız seni dedi, ben de bu ay az yiyicem, elevitimi bile haftada bire düşürdü

ben de kullanıyorum canım, o ilaç zararsızmış hormon zaten, sıkma canını

Senin dedigin olmasi gereken aslinda :) da bizde bu bogaz varken biraz zor gibi. Umarim seker falan cikmaz, yoksa artik mecburen hamilelik diyeti yapariz. Dr baba kizdi aldin dikkat et dedi

ben de bu ay yani 5. ayda 3 kilo aldım, toplamda da 7 kilo , dün doktorum kızdı, böyle giderse yuvarlarız seni dedi, ben de bu ay az yiyicem, elevitimi bile haftada bire düşürdü

Vitaminler de etki ediyor kilo almamiza degil mi? Yani ben oyle cok asiri yemiyorum, neyse olmadi ben de sorayim druma belki bana da azaltir.

geçmiş olsun canım ben anlamadım ama değerlerin normal çıktıysa niye ilaç verdi ki?

Kızlar bu ayrıntılı ultrason kaç dk sürüyor ? Doktor bakarken tek tek söylüyormu şu organı normal şu iyi diye yoksa en son rapormu veriyor ?

Kızlar bu ayrıntılı ultrason kaç dk sürüyor ? Doktor bakarken tek tek söylüyormu şu organı normal şu iyi diye yoksa en son rapormu veriyor ?

30-45 dakika civari. Benimkiler gosterdi tek tek organlari, o arada da inceliyor olcum yapiyor. Mesela bana omurgasi su, bak cok duzgun. Midesi bu, midesinde su var demek ki yutabiliyor. Bu mesanesi, eli ayagi kulagi diye gosterdiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…