ben ramazanın sonuna kadar kustum sonra yavaş yavaş başladım şimdi tam gaz devam :) 82 den 78 düşmüştüm şimdi 83 kiloyum
ben bir arkadaşımdan ayşe öner ismini duymuştum.ünlülerinde doğum koçuymuş sanırım.dün kitabını sipariş ettim.bakalım beğenirsem tavsiyelerimi yazarım.zaten ayşe öner diye aratınca web sitesi de çıkıyor.
yaw ben de ilk başlarda hiç kilo almamıştım nerdeyse, son 2 haftada 2 kilo aldım, toplamda 5 kilo aldım şu anda 54üm ama kilo alımı hızlandı, acaba dikkat mi etsem, pek dikkat etmiyorum, hatta iştahım var diye seviniyorum bile. yiyememek çok kötü çünkü. bir de pek 6 aylık durmuyorum sanki ben, okulda gören bi tereddüt ediyor, acaba hamile misin diye sorsam mı diye
Kaldı 4 ayımız inşallah, her ay 2 kilo alsak ki iyimser konuşuyorum 15 kiloyla kapatsam iyi olur. Son aylar çok alınıyomuş bakalım görücez
teşekkürler canım bilgiler için..genelde bilgisayar başında çalışıyorum zaten laboratuar olmadığı zamanlarda o nedenle elime laıp şöyle uzanıp da okumak istiyorum açıkcası :)ben de hamileliğimin ilk dönemlerinde kitap araştırmıştım. biz kitapları genelde kitapyurdu.com'dan alırız. ben de araştırdığım kitapları sepetime eklemiştim, sonra da unuttum onları. eşim beni kesin karar verdi zannedip kendi kitaplarıyla beraber siparişi vermiş :) elimde bi çok kitap oldu yani.
fatma avcı- anneliğe yolculuk
timaş yayınları-Benimle Oynar mısın Anne
ayşe öner- hamilelik doğum ve bebek kitabı
Eki Görüntüle 805657 Eki Görüntüle 805658
bu iki kitap ise boyut yayıncılıktan hediye gelmişti.
kitaplar hakkında düşüncem şu, eğer benim gibi her şeyi internetten en ince ayrıntısına kadar inceliyorsanız kitaba pek gerek yok. kadınlar kulübü forumu nice kitaplara bedel. ama her ayrıntı benim aklıma gelmez, ben okusam daha iyi diyorsanız ayşe öneri tavsiye ederim. yalnızca kitabın içinde çok reklam var, ben biraz yadırgadım.
Bende aldım o kitabı
okuyorum şimdi, çok faydalı mıdır deseniz ehhh işte
çok da beğendim, bayıldım diyemeyecem açıkcası
Kaç haftalıksın şuan takvimin varsada ben telden göremiyorum. Bena hareketsizlikte kilo aldırıyor evden işe ordan eve gel yat aynı kısır döngümdevam ediyor. Bi ara yüzdüm 3. Ve 4. Aylar hiç kilo almamıştım o dönem
ilk 3 ay 2 kilo verdim. 4. ayımda 3 kilo aldım yani baslangıca göre 1 kilo almıştım. 5. ayda 4-5 kilo aldımyani her ay 2 kilo almak bana hayal gibi görünüyor şimdi, üstelik yürüyüş yapıyorum ve normalde yediklerimi yiyorum. ne fazla ne az. 14 kilo civarı iyidir diyordum da sanırım ben 20yi göreceğim (
bu arada pazar gün 68.5dum, pazartesi 69.2, bugün sabah ise 70. kafayı yiyeceğim, bu ne hızlı kilo alma?
teşekkürler canım bilgiler için..genelde bilgisayar başında çalışıyorum zaten laboratuar olmadığı zamanlarda o nedenle elime laıp şöyle uzanıp da okumak istiyorum açıkcası :)
ilk 3 ay 2 kilo verdim. 4. ayımda 3 kilo aldım yani baslangıca göre 1 kilo almıştım. 5. ayda 4-5 kilo aldımyani her ay 2 kilo almak bana hayal gibi görünüyor şimdi, üstelik yürüyüş yapıyorum ve normalde yediklerimi yiyorum. ne fazla ne az. 14 kilo civarı iyidir diyordum da sanırım ben 20yi göreceğim (
bu arada pazar gün 68.5dum, pazartesi 69.2, bugün sabah ise 70. kafayı yiyeceğim, bu ne hızlı kilo alma?
canım endişelenme lütfen çaresi olan minicik ve zararsız bi hap almanı gerektiren bir durum..üzüntü stres daha zararlı bebişlerimize.. bak ben sana ne diyorum 3 arkadaşım daha kullanıyor hatta bi tanesinin ilk tahlilinde 30 çıkmıştı tshı.. hiç endişelenme biz tedbirimizi alalım gerisi Allaha kalmış zaten
Canım gittim bugün doktoda. Kan verdim. T3 ve T4 değerlerim normal çıktı. Euthyrox 25 mg verdi. Haftaiçi hergün sabah aç karnına 1 tane. Cumarteai ve pazar sabah aç karnına 2 şer tane kullan dedi. Doğuma kadar her ay tekrarlanacakmış testler. Doğumla beraber ilacı bırakıcaz dedi.
Ayda 2 kilo hayal dimi kendimi kandırmıyayım :)) bende görürüm o 20 yi bide ben 71 le hamile kaldım oldum 78 oyyyy çok fena yine şekerimin çıkmasından korkuyorum. Yarın doktor tartıcak bakalım ne diycek.. Veririz inşallah, doğumdan sonra diyet topiklerinde görüşürüz artık :)
ben de bu ay yani 5. ayda 3 kilo aldım, toplamda da 7 kilo , dün doktorum kızdı, böyle giderse yuvarlarız seni dedi, ben de bu ay az yiyicem, elevitimi bile haftada bire düşürdü
Canım gittim bugün doktoda. Kan verdim. T3 ve T4 değerlerim normal çıktı. Euthyrox 25 mg verdi. Haftaiçi hergün sabah aç karnına 1 tane. Cumarteai ve pazar sabah aç karnına 2 şer tane kullan dedi. Doğuma kadar her ay tekrarlanacakmış testler. Doğumla beraber ilacı bırakıcaz dedi.
Kızlar bu ayrıntılı ultrason kaç dk sürüyor ? Doktor bakarken tek tek söylüyormu şu organı normal şu iyi diye yoksa en son rapormu veriyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?