2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

2 hafta değil de keşke daha fazla yapılsa
ama olmuyo işte maalesef bakış açıları çok farklı
ben nöbetten düştüm diye millet bi ton laf söylüyo
neymiş efendim çalışmayacakmışım nöbet tutamayacak kadar kötüysem
bilmiyolar ki senin ne yaşadığını, herkes mualefet
6 ayı duyunca bizim okulda cıngar çıkmıştı resmen
illa doğurmak zorunda değiller, doğuruyolarsa kendi seçimleri niye bizden üstün oluyolar ki diyen bayanlar oldu
düşünün artık siz

zaten şu ülkede kadınların birbirine bu düşmanlığı nedir anlamış değilim.. kardeşim ben doğurmak istiyorum hakkım da varsa kullanırım sen istemiyosan doğurma bana da karışma ya bu nedir?

mutlu, sağlıklı, uzun ömürler olsun ikinize de :)
İyi ki doğdun:)
canımm doğum günün kutlu olsun... bundan sonraki tüm doğum günlerinizi inşallah eşinle,oğlunla ve tüm sevdiklerinle kutlarsınız..
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce:) bebişinle tabi:)
iyi ki doğmuşsun canım.. bebişinle nice güzel yıllara
minikkelebeğim doğum günün kutlu olsunn!! oğluşunla, eşinle birlikte çok mutlu bir yıl olsun inşallah :=)
Nice güzel yaslara miniikkelebek, şımar şımarabildiğin kadar bugun :)
nice mutlu senelere inşallah oğlunla ve eşinle birlikte. Herşey gönlünce olsun :)

Çok teşekkür ederim canlarım hep beraber nice senelere nice paylaşımlara diyelim
Bugün her istediğimi yaptırabilirim hem hamileyim,hem doğum günüm
Bu fırsat kaçmaz ama canım hiçbişey de istemiyo ki
İstediğim göbeğimde zaten

İki gün önce de benim doğum günümdüü :) Bütün ocak anneleri başak burcu herhalde :)
Doğum günün kutlu olsun canım, oğlunla, eşinle nice yıllara.
canım senin de doğum günün kutlu olsun.nice mutlu seneler sevdiklerinle
başak annesi ve oğlak bebeği iyi anlaşırlarmış diye okudum bu arada

sürekli oturunca da rahatsız oluyo insan gerçekten şimdi uzanıp dinlenmek vardı.
afedersin totomun kemikleri etime batıyo bi süre sonra
doğum iznindeyken bol bol loto oynicam tutarsa işe geri dönmeyelim

zaten şu ülkede kadınların birbirine bu düşmanlığı nedir anlamış değilim.. kardeşim ben doğurmak istiyorum hakkım da varsa kullanırım sen istemiyosan doğurma bana da karışma ya bu nedir?

Benim okulda ki bayan geçen şey dedi
millette sırf evleniyim çocuğum olsun derdinde
ne gerek varsa bunca gereksiz uğraşa diyo
sırf izin kullanmak için çocuk doğuruyomuşum
ne kadar mantıksız insanlar var yaaa

kızlar bizim arabamız geldi,şimdilik evde kendimiz kullanıyoruz memnunuz
dediğiniz gibi yatak olurken yukarı kısmı dümdüz yatmıyo hafif eğimli
bu konuda zorluk yaşar mıyız bilmiyorum ama genel olarak güzel ve gayet hafif bi araba
ama yine de içine tosuncuk yatmadan net bişey diyemiyoruz

minikkelebek ve menevisseyym doğum gününüz kutlu olsun kızlar.

benim dediğim dümdüz yatan araba modeli böyle bişey işte..markasını modelini bilmiyorum. bunuda şu facebook taki dolandırıcı siteden buldum :) bu arada ordan sipariş verenler kimdi ya geldi mi siparişiniz, pamukkalebebe'den yani..

minikkelebek hayırlı olsun buda casualin bir başka modeli buda çok hoşuma gitti, sadece katlandığında büyük duruyor diye vazgeçmiştim. bende aynı renginden düşünüyorum çok güzel.

düşündüğüm bebek arabaları arasında var bu model ama bi türlü yakından görme fırsatı bulamadım.. eşimle bi model daha beğendik sanırım aklımız ona kayacak gibi bi arkadaşımda da gördüm çok hoşuma gitti.. şu eğimli konusu kafamı karıştırdı casualde yakından bakayım bende.. siz de iyi günlerde sağlıkla kullanın canım...

şu da benim bahsettiğim bebek arabası

Eki Görüntüle 807600

kırmızı ,siyah ve bej renk seceneleri var ... Ben sanırım kırmızı alacağım,,aslında siyahda kafamı karıştırıyor ama yazın belki sıkıntı yaratır diye vazgeçiyorum................ismi wollex new york manhattan seyahat sistem bebek arabası.....................

Son düzenleme:

bende biraz önce bu arabayı inceliyordum internetten.. bayıldım.. ama fiyatı 1.450 tl. çok pahalı.

hepsiburada da 592 tl'ye de var, aynı araba, 1450 tl olan fiyatta hepsiburadadaydı.. farkı anlayamadım. model aynı site aynı.

bende biraz önce bu arabayı inceliyordum internetten.. bayıldım.. ama fiyatı 1.450 tl. çok pahalı.

hepsi burada da sık sık indirime giriyor canım geçen hafta 699 tl ye indi fiyatı mesela... ben orayı takip edip alacağım... gitti gidiyorda da indirimli olan güvenilir satıcılar var...nette bikaç sitede daha satılıyor indirime de sık giriyor

hepsiburada da 592 tl'ye de var, aynı araba, 1450 tl olan fiyatta hepsiburadadaydı.. farkı anlayamadım. model aynı site aynı.

bi iki modeli var aslına bende farkı anlamadım ama manhattan,broklyn filan diye ayrılıyor.. benim beğendiğim şu anda temin edilemeyen manhattan geçen hafta çok sattılar sanırım stokları bitti.. takibe alıp yakalamak lazım 699 du fiyatı 1450 tl den inmişti

Son düzenleme:

evet canım dediğin doğru. ben de çok güzel arabalar beğenmiştim ama çok ağır oldukları için tercih etmedim. benim aldığım araba da baston modeli. anakucağı monteli halde ağırlığı 10kg imiş. maclaren burda yok maalesef

ben de hem hafif hem kullanışlı birşey istiyodum eşimle araştırdık baktık chicco'nun lite way plus'ı çıkmış yeni.. onu çok beğendik

bence çok güzel bir seçim :) ben de çok beğeniyorum o arabayı. burda o model de yoktu ne yazık ki.

bunu diyen insan için "kedi ulaşamadığı ciğere mundar der" sözü açıklayıcı olur sanırım :) isteyen evlenir, isteyen evlenmez. sana göre gereksiz olabilir de yorumunu kendine sakla yani. baya saçmalamış.

güle güle kullansın tosuncan :)))

tatlım burdaki chicco'da aynen böyle yatan bir araba gördüm. o 3 parçali diye bahsettiğimin böyle dümdüz yatan beşik gibi birşeyi var :) model adı bilmiyorum ama 1 normal araba, 1 anakucağı, bir de bu düz yatan beşiği vardı. epey ağır bir arabaydı, ben o yüzden elemiştim ama mutlaka türkiye'de de vardır.

ben bu siteden bu arabayla ilgili yorumlar okudum, arka iki teker arası çok genişmiş marketlerde zorlanılıyormuş, birde araba tek elle açılıp kapatılamıyormuş hantal ve ağırmış. bundan da vazgeçtim sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…