- 19 Temmuz 2012
- 44
- 9
- 36
Günaydın anneler ve cici bebekler
Bugün benim doğum günüm,oğlumla ilk doğum günüm
Allahım seneye hepimize kucaklarımızdayken kutlamayı nasip etsinamiiiin
İki gün önce de benim doğum günümdüü :) Bütün ocak anneleri başak burcu herhalde :)
Doğum günün kutlu olsun canım, oğlunla, eşinle nice yıllara.
travel sistem olup hafif ve baston model olanlarda var. casual travel sistem işte öyle bir model.. chiccoyada baktım ben casualle aynı fiyat ve casual daha kaliteli duruyordu, sizde bi bakın bence
kesinlikle haklısın. ben devlette olduğum halde müdür elinden gele kadın almayacağını söyledi işe... iş kaybıymış:) ben de ne yazıkki siz de memursunuz yapamazsınız dedim:)) kesinlikle kadına karşı ataerkil bi düzenden gelmenin sonucu bunlar. kadın iş hayatında olmalı ama 3 çocuk yapacaksak da işler kolaylaşmalı. bunu anlamıyorlar. ben de bisürü yere yazıyorum olacağını pek sanmasam da. yüksek lisans tezim feminizm di. belki gene yazılar yazıp yollanabilir gazetelere falan da. illa bilimsel makale diil, kulis oluşması açısından. ki gerçekten bişeyler değişiyor. 6 ayı yapamıyorlarsa alternatifleri güçlendirmeli. misal ilkokul çağına kadar yarı maaşla yarım çalışma falan diyorlar, o a birr açık kapı. yarının üstü için bastırılabilir. sonuçta günün kalan yarısında devlete vatana evlat yetiştirmek de iştir. bu çocuklar sadece anababanın deil çünkü.
2 hafta değil de keşke daha fazla yapılsa
ama olmuyo işte maalesef bakış açıları çok farklı
ben nöbetten düştüm diye millet bi ton laf söylüyo
neymiş efendim çalışmayacakmışım nöbet tutamayacak kadar kötüysem
bilmiyolar ki senin ne yaşadığını, herkes mualefet
6 ayı duyunca bizim okulda cıngar çıkmıştı resmen
illa doğurmak zorunda değiller, doğuruyolarsa kendi seçimleri niye bizden üstün oluyolar ki diyen bayanlar oldu
düşünün artık siz
mutlu, sağlıklı, uzun ömürler olsun ikinize de :)
İyi ki doğdun:)
canımm doğum günün kutlu olsun... bundan sonraki tüm doğum günlerinizi inşallah eşinle,oğlunla ve tüm sevdiklerinle kutlarsınız..
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce:) bebişinle tabi:)
iyi ki doğmuşsun canım.. bebişinle nice güzel yıllara
minikkelebeğim doğum günün kutlu olsunn!! oğluşunla, eşinle birlikte çok mutlu bir yıl olsun inşallah :=)
Nice güzel yaslara miniikkelebek, şımar şımarabildiğin kadar bugun :)
nice mutlu senelere inşallah oğlunla ve eşinle birlikte. Herşey gönlünce olsun :)
canım senin de doğum günün kutlu olsun.nice mutlu seneler sevdiklerinleİki gün önce de benim doğum günümdüü :) Bütün ocak anneleri başak burcu herhalde :)
Doğum günün kutlu olsun canım, oğlunla, eşinle nice yıllara.
sürekli oturunca da rahatsız oluyo insan gerçekten şimdi uzanıp dinlenmek vardı.benimde ondan oldu kesin bayağı ayakta kaldım gezeceğim diyee ara ara durup dinlendim ama yol vs. eklenince haliyle kızımda isyan etti galiba pişman oldumm.. umarım geçer.. 2 gündür evde pek iş yapmıyorum yemeğe de anneme gittim bir iki gün daha böyle yapayım bari ayakta kalmayayım zaten tüm gün çalışıyoruzz.. sağol canım
zaten şu ülkede kadınların birbirine bu düşmanlığı nedir anlamış değilim.. kardeşim ben doğurmak istiyorum hakkım da varsa kullanırım sen istemiyosan doğurma bana da karışma ya bu nedir?
kızlar bizim arabamız geldi,şimdilik evde kendimiz kullanıyoruz memnunuz
dediğiniz gibi yatak olurken yukarı kısmı dümdüz yatmıyo hafif eğimli
bu konuda zorluk yaşar mıyız bilmiyorum ama genel olarak güzel ve gayet hafif bi araba
ama yine de içine tosuncuk yatmadan net bişey diyemiyoruz
Eki Görüntüle 807550
düşündüğüm bebek arabaları arasında var bu model ama bi türlü yakından görme fırsatı bulamadım.. eşimle bi model daha beğendik sanırım aklımız ona kayacak gibi bi arkadaşımda da gördüm çok hoşuma gitti.. şu eğimli konusu kafamı karıştırdı casualde yakından bakayım bende.. siz de iyi günlerde sağlıkla kullanın canım...
şu da benim bahsettiğim bebek arabası
Eki Görüntüle 807599 Eki Görüntüle 807600
Eki Görüntüle 807605
kırmızı ,siyah ve bej renk seceneleri var ... Ben sanırım kırmızı alacağım,,aslında siyahda kafamı karıştırıyor ama yazın belki sıkıntı yaratır diye vazgeçiyorum................ismi wollex new york manhattan seyahat sistem bebek arabası.....................
bende biraz önce bu arabayı inceliyordum internetten.. bayıldım.. ama fiyatı 1.450 tl. çok pahalı.
hepsiburada da 592 tl'ye de var, aynı araba, 1450 tl olan fiyatta hepsiburadadaydı.. farkı anlayamadım. model aynı site aynı.
Canım travel sistemlerin hepsi çok ağır ve 6 aydan sonra kullanışlı değil. Travel sistem alan kim varsa bebek biraz büyüyünce baston puset aldı hafif olsun diye. Ben ana kucağı alacağım öncelikle araba için, mayıs gibi de maclarenin baston pusetlerinden. Benim alacağım modele ana kucağı monte edilmiyor ama tam yatıyor ve çok kaliteli.
ben de hem hafif hem kullanışlı birşey istiyodum eşimle araştırdık baktık chicco'nun lite way plus'ı çıkmış yeni.. onu çok beğendik
Benim okulda ki bayan geçen şey dedi
millette sırf evleniyim çocuğum olsun derdinde
ne gerek varsa bunca gereksiz uğraşa diyo
sırf izin kullanmak için çocuk doğuruyomuşum
ne kadar mantıksız insanlar var yaaa
kızlar bizim arabamız geldi,şimdilik evde kendimiz kullanıyoruz memnunuz
dediğiniz gibi yatak olurken yukarı kısmı dümdüz yatmıyo hafif eğimli
bu konuda zorluk yaşar mıyız bilmiyorum ama genel olarak güzel ve gayet hafif bi araba
ama yine de içine tosuncuk yatmadan net bişey diyemiyoruz
Eki Görüntüle 807550
minikkelebek ve menevisseyym doğum gününüz kutlu olsun kızlar.
benim dediğim dümdüz yatan araba modeli böyle bişey işte..markasını modelini bilmiyorum. bunuda şu facebook taki dolandırıcı siteden buldum :) bu arada ordan sipariş verenler kimdi ya geldi mi siparişiniz, pamukkalebebe'den yani..
Eki Görüntüle 807558
minikkelebek hayırlı olsun buda casualin bir başka modeli buda çok hoşuma gitti, sadece katlandığında büyük duruyor diye vazgeçmiştim. bende aynı renginden düşünüyorum çok güzel.
bi iki modeli var aslına bende farkı anlamadım ama manhattan,broklyn filan diye ayrılıyor.. benim beğendiğim şu anda temin edilemeyen manhattangeçen hafta çok sattılar sanırım stokları bitti.. takibe alıp yakalamak lazım 699 du fiyatı 1450 tl den inmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?