2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Kitabın ismini aldığında bizimle paylaşırsan sevinirim, çok ilginçmiş bebeğin dilinden anlamak gibi birşey

tetanoz aşısı yaptırdınız mı arkadaşlar? benim 2 gün oldu yapılalı durdukça kolum daha çok ağrıyor geçeceği yerde. birde sol koluma yaptılar sol tarafına yat demişti doktorum yatamıyorum felaket acıyor ne kadar sürede geçer ki bu ağrı.

canım oldum bende 3. günden sonra ağrısı hafifledi.. sol tarafa vuruyorlar iğneyi ilk gün yatamadım ama ikinci gün acıya rağmen zorlayıp uyudum sol tarafa dönüp.... buz koyup rahatlatabilirsin biraz ağrıyı bugün yarın iyice hafifler ağrı geçmiş olsun canım

herkese günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebeklerii........kızlar salı günü şehir dışına çıkmıştık biraz yürüdüm ve gezerken yoruldum haliyle iki gündürde karın altında özellikle oturup kalkarken ve yatıp kalkarken ağrı acı gibi bişey oluşuyor aslında hamilelik takviminde karın altında ağrı hissedebilirsiniz yazıyor rahim büyüyüp baskı yaptığı için aranızda bu ağrıları ve acıyı yaşayan var mı

Günaydın anneler ve cici bebekler
Bugün benim doğum günüm,oğlumla ilk doğum günüm
Allahım seneye hepimize kucaklarımızdayken kutlamayı nasip etsin amiiiin

günaydın herkese...
aynı ağrı ve acılar bendede var bende ikiz olmasına bağlıyordum ama demekki tekil gebeliktede varmış bu ağrılar, rahim genişliyor bebekler büyüyor diye telkin ediyorum çoğu zman ama bazen öyle ağrı yaşıyorumki erken doğum korkum depreşiyor rabbim korusun ...
tetonoz aşısı konusunda ben çok kararsızım doktorum sana kalmış şart değil dedi bu ağrıları duyuncada vazgeçesim geliyor bnm gibi yaptırmayı düşünmeyen varmı aranızda ?

ben yaptırdım canım sadece yatarken o taraf biraz ağrıyodu
sağına da yatabilirsin arada bi
sırt üstü yatma yeter,mümkün olduğunca geçmiş olsun

günaydın tatlım yorulduğun için olmuş olabilir.akşam işten dönünce uzan dinlen
bikaç güne geçer.bende de ağrı olmuştu ya doktoruma sordum direk yoruldun mu diye sordu

Arkadaşım bu konuda sen mesela ne yapıyorsun ??? hani mesela ben bir şeyler yapılmalı demişim ya oturduğum yerden......sen ne yapıyoırsun???

hala daha nine dede paketini soruyorsun ya pes.....

herkesin ilgi alanı ve merakı farklı arkadaşım, kim ne istiyosa sorar istediğini cevaplar ya da cevaplamaz. ben de bunu merak ediyorum napiim yani:)
bişey yapmaya gelince ben en azından yapılanları inkar etmiyorum, partiyle işim yok oy vermeyi de düşünmüyorum başka politikaları nedeniyle ama eğri oturup doğru konuşmak lazım. adamlar 6-8 aydan 16 aya indirmiş gibi karalıyosunus. zaten hak çok azdı düzeltelim dediler işveren lobileri ehgelledi, onlar da alternatif çözümler arıyor işte. ne olursa kardır.
ben zaten ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. yani 6 aya çıksa da çıkmasa da. ama çıksa tabi iyi olur, yetinmeyenler yapsın da biz de el atarız. ben kreş çağına kadar kendim büyütcem, hatta belki o arada 2.yi de Allah verirse yaparım bikaç yıl da ordan kazanırız:) sonra da annem bakcak.
he şartlar değişir çalışmam gerekirse de 1 yaşından sonra annem bakar zaten o zamana kadar da ücetsizdi rapordu hallederim.

kesinlikle haklısın. ben devlette olduğum halde müdür elinden gele kadın almayacağını söyledi işe... iş kaybıymış:) ben de ne yazıkki siz de memursunuz yapamazsınız dedim:)) kesinlikle kadına karşı ataerkil bi düzenden gelmenin sonucu bunlar. kadın iş hayatında olmalı ama 3 çocuk yapacaksak da işler kolaylaşmalı. bunu anlamıyorlar. ben de bisürü yere yazıyorum olacağını pek sanmasam da. yüksek lisans tezim feminizm di. belki gene yazılar yazıp yollanabilir gazetelere falan da. illa bilimsel makale diil, kulis oluşması açısından. ki gerçekten bişeyler değişiyor. 6 ayı yapamıyorlarsa alternatifleri güçlendirmeli. misal ilkokul çağına kadar yarı maaşla yarım çalışma falan diyorlar, o a birr açık kapı. yarının üstü için bastırılabilir. sonuçta günün kalan yarısında devlete vatana evlat yetiştirmek de iştir. bu çocuklar sadece anababanın deil çünkü.

Canım günaydın:) doktorum bana yaptırmana gerek yok dedi, ben yaptırmayacağım.

pavlov benzetmesi itici ama çok güzelmiş:)) kitabı çok merak ettim. sallamakla uğraşmak istemiyorum ben de.

Günaydın anneler ve cici bebekler
Bugün benim doğum günüm,oğlumla ilk doğum günüm
Allahım seneye hepimize kucaklarımızdayken kutlamayı nasip etsin amiiiin

canımm doğum günün kutlu olsun... bundan sonraki tüm doğum günlerinizi inşallah eşinle,oğlunla ve tüm sevdiklerinle kutlarsınız..

bende korkuyorum böyle olunca ister istemezz... umarım geçer.... ben tetanoz oldum eksik bişey kalsın istemedim ağrı oldu ama dayanılmayacak bişey değildi 3. günde geçti.. 6 yıl önce olduğumdan 2. doz yapılmayacak bana.. ama dr.un şart değil dediyse kendin karar ver canım

benimde ondan oldu kesin bayağı ayakta kaldım gezeceğim diyee ara ara durup dinlendim ama yol vs. eklenince haliyle kızımda isyan etti galiba pişman oldumm.. umarım geçer.. 2 gündür evde pek iş yapmıyorum yemeğe de anneme gittim bir iki gün daha böyle yapayım bari ayakta kalmayayım zaten tüm gün çalışıyoruzz.. sağol canım

bize kuzenim kendi çocuğunun arabasını verdi.graco marka ve dümdüz yatıyor.gracolara bir bak istersen

teşekkür ederim birde graco markalara bakalım o zaman. ama ben pusetide olsun oda arabaya takılsın istiyorum.

Ben resmini çekmiştim telefonuma. ama buraya resim eklemeyi bilmiyorum şimdi baktım 4 tekerlekli

tekrar bakayım o zaman ben

Onu yazacaktim ben de :) bizim araba graco mosaic travel system, bildigim kadariyla tam yatiyor.
Landoflove puset dedigin hangisi canim? Benimkinin 2 parcasi var, 1 araba bir de anakucagi. Anakucagini 1 yasina kadar kullanabilirsin.

puset dediğim işte o anakucağı oluyor galiba :) yanlışta biliyor olabilirim, hani oto koltuğu olarak kullanılabilen ve bebek arabasına takılabilenlerden bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…