Arkadaşım bir kitap okumuştu ve bebeğine bir düzen oturtmuştu, gülerek pavlovun köpekleri gibi şartladım diyordum. Acıkma ve uyuma saatleri belliydi, sen unutsan o unutmuyordu. En güzeli de, hiç sallamadı bebeği, uyuturken, bebeği yan çeviriyor, arkasına yastık koyuyordu, ağzına emzik, emziği de sadece uyurken veriyordu, ellerini tutuyor ya da yüzünü seviyordu, bizim kız mışıl mışıl uyuyordu. Hepimiz püf noktayı öğrenmiştik, onu uyutacağımız zaman yan yatırır yatırmaz hemen elimizi tutuyordu, gözlerini kapıyordu:)) Şu an burada yok, gelmesini bekliyorum kitabın adını almak için.
Biz eşimle "Aramzda Bebek Var" isimli filmi izledik, film gebelik, doğum ve doğum sonrası süreci konu almış, izledikten sonra tartıştık, güzel oldu:))
tetanoz aşısı yaptırdınız mı arkadaşlar? benim 2 gün oldu yapılalı durdukça kolum daha çok ağrıyor geçeceği yerde. birde sol koluma yaptılar sol tarafına yat demişti doktorum yatamıyorum felaket acıyorne kadar sürede geçer ki bu ağrı.
herkese günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebeklerii........kızlar salı günü şehir dışına çıkmıştık biraz yürüdüm ve gezerken yoruldum haliyle iki gündürde karın altında özellikle oturup kalkarken ve yatıp kalkarken ağrı acı gibi bişey oluşuyor aslında hamilelik takviminde karın altında ağrı hissedebilirsiniz yazıyor rahim büyüyüp baskı yaptığı için aranızda bu ağrıları ve acıyı yaşayan var mı
Günaydın anneler ve cici bebekler
Bugün benim doğum günüm,oğlumla ilk doğum günüm
Allahım seneye hepimize kucaklarımızdayken kutlamayı nasip etsinamiiiin
ben yaptırdım canım sadece yatarken o taraf biraz ağrıyodutetanoz aşısı yaptırdınız mı arkadaşlar? benim 2 gün oldu yapılalı durdukça kolum daha çok ağrıyor geçeceği yerde. birde sol koluma yaptılar sol tarafına yat demişti doktorum yatamıyorum felaket acıyorne kadar sürede geçer ki bu ağrı.
herkese günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebeklerii........kızlar salı günü şehir dışına çıkmıştık biraz yürüdüm ve gezerken yoruldum haliyle iki gündürde karın altında özellikle oturup kalkarken ve yatıp kalkarken ağrı acı gibi bişey oluşuyor aslında hamilelik takviminde karın altında ağrı hissedebilirsiniz yazıyor rahim büyüyüp baskı yaptığı için aranızda bu ağrıları ve acıyı yaşayan var mı
dogum günün kutlu olsun tatlım kuzunla geçirecegin daha nice yıllar dilerim
Arkadaşım bu konuda sen mesela ne yapıyorsun ??? hani mesela ben bir şeyler yapılmalı demişim ya oturduğum yerden......sen ne yapıyoırsun???
hala daha nine dede paketini soruyorsun ya pes.....
6 aya çıkmayacak muhtemelen doğum paketi
Ama bunun için çalışma yapan var mı diyen arkadaş , hiçbirşey yapılmasa bile dile getirilmesi bile insanların duymasını sağlıyor
Bunun dışında bimere kaç kişiye yazı yazdırdım ama yapılabilecek bir şey değilmiş 6 ay
Türkiyedeki kadınların işten çıkarılmasını engelmmek adına 2 hafta artıyormuş
sadece devlette değil özelde çalışanlarda bu haklardan faydalanacak sonuçta
ve eğer doğum izni 6 ay olursa kadının hamile olduğunu öğrenen işveren çeşitli bahanelerle onu direk işten çıkarır diyorlar
milletvekilleri , milletvekilinin sekreteri gibi pek çok kişiyle irtibata geçtim ama söylenen bana da mantıklı geliyor
çocuk doğursun diye kadını işinden etmemeli sistem
günaydın herkese...
aynı ağrı ve acılar bendede var bende ikiz olmasına bağlıyordum ama demekki tekil gebeliktede varmış bu ağrılar, rahim genişliyor bebekler büyüyor diye telkin ediyorum çoğu zman ama bazen öyle ağrı yaşıyorumki erken doğum korkum depreşiyor rabbim korusun ...
tetonoz aşısı konusunda ben çok kararsızım doktorum sana kalmış şart değil dedi bu ağrıları duyuncada vazgeçesim geliyor bnm gibi yaptırmayı düşünmeyen varmı aranızda ?
Arkadaşım bir kitap okumuştu ve bebeğine bir düzen oturtmuştu, gülerek pavlovun köpekleri gibi şartladım diyordum. Acıkma ve uyuma saatleri belliydi, sen unutsan o unutmuyordu. En güzeli de, hiç sallamadı bebeği, uyuturken, bebeği yan çeviriyor, arkasına yastık koyuyordu, ağzına emzik, emziği de sadece uyurken veriyordu, ellerini tutuyor ya da yüzünü seviyordu, bizim kız mışıl mışıl uyuyordu. Hepimiz püf noktayı öğrenmiştik, onu uyutacağımız zaman yan yatırır yatırmaz hemen elimizi tutuyordu, gözlerini kapıyordu:)) Şu an burada yok, gelmesini bekliyorum kitabın adını almak için.
Biz eşimle "Aramzda Bebek Var" isimli filmi izledik, film gebelik, doğum ve doğum sonrası süreci konu almış, izledikten sonra tartıştık, güzel oldu:))
günaydın herkese...
aynı ağrı ve acılar bendede var bende ikiz olmasına bağlıyordum ama demekki tekil gebeliktede varmış bu ağrılar, rahim genişliyor bebekler büyüyor diye telkin ediyorum çoğu zman ama bazen öyle ağrı yaşıyorumki erken doğum korkum depreşiyor rabbim korusun ...
tetonoz aşısı konusunda ben çok kararsızım doktorum sana kalmış şart değil dedi bu ağrıları duyuncada vazgeçesim geliyor bnm gibi yaptırmayı düşünmeyen varmı aranızda ?
ben yaptırdım canım sadece yatarken o taraf biraz ağrıyodu
sağına da yatabilirsin arada bi
sırt üstü yatma yeter,mümkün olduğunca geçmiş olsun
günaydın tatlım yorulduğun için olmuş olabilir.akşam işten dönünce uzan dinlen
bikaç güne geçer.bende de ağrı olmuştu ya doktoruma sordum direk yoruldun mu diye sordu
bize kuzenim kendi çocuğunun arabasını verdi.graco marka ve dümdüz yatıyor.gracolara bir bak istersen
Ben resmini çekmiştim telefonuma. ama buraya resim eklemeyi bilmiyorum şimdi baktım 4 tekerlekli
Onu yazacaktim ben de :) bizim araba graco mosaic travel system, bildigim kadariyla tam yatiyor.
Landoflove puset dedigin hangisi canim? Benimkinin 2 parcasi var, 1 araba bir de anakucagi. Anakucagini 1 yasina kadar kullanabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?