2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
geçmiş olsun canım çok yorma kendini yorgunluktan olmuştur muhtemelen.. ama çok kafana takılıyorsa doktoruna danış bence
canım ben hiç bilmiyorum o markayı.. keşke yardımcı olabilsem

kitabın ismini öğrenince bizimle de paylaşırsan sevinirim.. her dediğimizi yapmasınlar ama uyku önemli bir konu kendi kendine uyusunlar mışıl mışıl ne güzel :)
ben de yaptırdım canım.. iki gün ağrım oldu sonra geçti buz koydum ben aşı sonrası koluma.. hem şişmeyi hem ağrıyı azaltır dedi hemşire.. yine de bikaç gün taş gibiydi sonra dağıldı
bende de oluyor ya çok korkuyorum normal bişeyse o kadar korkmıyım bari..
Günaydın anneler ve cici bebekler
Bugün benim doğum günüm,oğlumla ilk doğum günüm
Allahım seneye hepimize kucaklarımızdayken kutlamayı nasip etsin amiiiin

iyi ki doğmuşsun canım.. bebişinle nice güzel yıllara

günaydın anneler ve minik kuzucuklaaarrr!!

minikkelebeğim doğum günün kutlu olsunn!! oğluşunla, eşinle birlikte çok mutlu bir yıl olsun inşallah :=)

:)) bir de baktığım chicco arabada 3. bir parça vardı, böyle bohça gibi ama içinde bebek tamamen yatıyor ve üstü de fermuarlanıp kapanıyor. puset o mu acaba dedim :)

canım missya'nın dediği arabaların da anakucağı var, ben de onlardan aldım. set şeklinde zaten. anakucağı saplı birşey ve arabaya da monte ediliyor. bebek arabasının üstüne de monte ediliyor. bence arabaları kışın ilk aylar kullanmayabiliriz, ama anakucağını kullanırız. çünkü doktora götürürken mesela evde sarıp sarmalayıp anakucağına koyarız. onu arabaya takarız, sonra da indirip doktora götürürüz onun içinde. onu almazsan çocuğu kucağında taşıman gerekir. araba ve anakucağı ayrı da fiyat bakmıştım ben, set şeklinde olanlar çok daha uyguna geliyordu toplamda. ayrı ayrı almaktansa öyle travel set almak daha mantıklı sanki.

Selam hanımlar,

Bugun benimde kontrolüm var, bana da henüz detaylı ultrason ,seker yüklemesi vs yapılmadı... Doktorumuz tanıdık, bakalım soracağım.. Sanırım detaylıyı kendi yapacak.. Bilemiyorum.

Ne olur bol sans dileyin, annelik herhalde panik demek, pimpiriklilik demek , herseyi ziyadesiyle düşünmek demek..

Saglıkla alaım yavrularımızı kucagımza inşallah!

evet arabaya takılan travel set şeklinde olanlar güzel gerçekten. peki senin aldığının markası neydi? ya işte ben casuali çok beğenmiştim hem çok hafif hemde katlanınca küçücük oluyor arabada yerde kaplamaz. ama geçen gün tekrar gidip inceledik eşimle tam yatmıyor, tam yattığını söyledi satıcı ama hafif yüksek duruyor sırt kısmı, oda bebek böyle daha rahat uyur diyor ama ben sanmıyorum sonuçta yatağıda dümdüz olacak. pikniğe falan gitsek 2-3 saat uyuyacak onun içinde düz olması önemli bence

pardon topidic yazmıştın gracoydu arabanız. bu hafta sonu yine gidecez almayı düşünüyoruz artık, o zaman gracolarada bakayım ben, yerinde incelemek daha iyi oluyor

pardon topidic yazmıştın gracoydu arabanız. bu hafta sonu yine gidecez almayı düşünüyoruz artık, o zaman gracolarada bakayım ben, yerinde incelemek daha iyi oluyor

ben kullanan bir bayanda görmüştüm casual'i, bebek kızdı ve araba mor renkti. bayılmıştım. ama tabii özelliklerini bilmiyorum. keşke bunu alsaydım demiştim :)

tomurcuk lütfen panik yapmamaya çalış. iyi düşün inşallah sonuç da çok iyi olacak. herşeyin normal olduğunu öğrenirsin bebeğini de uzun uzun görürsün umarım. bana da şeker yüklemesi yapılmadı, doktorum 26. haftada dedi.

ben kullanan bir bayanda görmüştüm casual'i, bebek kızdı ve araba mor renkti. bayılmıştım. ama tabii özelliklerini bilmiyorum. keşke bunu alsaydım demiştim :)

casualin başka bir modeli olabilir, benim beğendiğim travel sistem olanda mor seçenek yok. bizimki erkek olacak ben kırmızı siyah almayı düşünüyorum. ikinci olursa oda belki kız olursa diye :)

ben de çok evhamlıyım dr.da saçmasapan sorular soruyomuşum gibi geliyor:) ama şükür ayrıntılıyı atlattık biz, yaptırırsan renkli olsun doya doya izle. gerçi doyulmuyor ama:) tetanozla şeker yükleme 26.haftada olcakmış benimki öyle dedi...

umarım çok güzel haberler alırsın ve herşey yolundadır

hangi modeli izledin? graco mosaic travel systeme de bir bakabilir misin? ben tam yatıyor gibi hatırlıyorum, şimdi evde kutuda ama mağazada yatırmıştık.

graco mosaic traveli izledim.. yok aslında tam yatma diyorlar sanırım zaten, yani casualde bu gibiydi onada tam yatıyor demişlerdi.. benim söylediğim tam yatma olayı farklı tamamen yatak gibi dümdüz olmasından bahsediyorum oda sanırım çok büyük olan modellerde oluyor.

bulursam resim koyacam ben çarşıda avmdeki bebeklerin arabalarına bakıyorum onlarda gördüm, birde antalyada yaşadığım için çok turist var burda, hiçbiryerde olmayan bebek arabalarını görüyorum. iki gün önce bir bebek arabasında babası bebeği uyutuyordu, arabanın bir özelliği vardı ve titreşimliydi, şok oldum durdum yolda baya bir baktım hatta. turist olmasa gidip markasını soracaktım. beşik gibi titriyordu araba ve bebekte içinde uyuyordu.

anladım canım. evet istediğin gibi birşey bulursan markasını falan sorabilirsin, belki de türkiye'de de vardır.
doktora da danışmak lazım aslında, genelde büyük markalar ergonomik olmayan şekillerde üretmiyorlar.
bugünlerde ortopedi doktoruna gitmeyi düşünüyorum ben, bazı şeyler sorucam. bunu da sorarım gidince :)

Canım travel sistemlerin hepsi çok ağır ve 6 aydan sonra kullanışlı değil. Travel sistem alan kim varsa bebek biraz büyüyünce baston puset aldı hafif olsun diye. Ben ana kucağı alacağım öncelikle araba için, mayıs gibi de maclarenin baston pusetlerinden. Benim alacağım modele ana kucağı monte edilmiyor ama tam yatıyor ve çok kaliteli.

ben de hem hafif hem kullanışlı birşey istiyodum eşimle araştırdık baktık chicco'nun lite way plus'ı çıkmış yeni.. onu çok beğendik

İki gün önce de benim doğum günümdüü :) Bütün ocak anneleri başak burcu herhalde :)
Doğum günün kutlu olsun canım, oğlunla, eşinle nice yıllara.

ben de hem hafif hem kullanışlı birşey istiyodum eşimle araştırdık baktık chicco'nun lite way plus'ı çıkmış yeni.. onu çok beğendik

travel sistem olup hafif ve baston model olanlarda var. casual travel sistem işte öyle bir model.. chiccoyada baktım ben casualle aynı fiyat ve casual daha kaliteli duruyordu, sizde bi bakın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…