Günaydın anneler ve minik bebişleri,
Bugün kendimi çok pozitif hissediyorum, öğleden sonra tekrar detaylı ultrasona gideceğim. Daha önce bahsettiğim yarık dudak anomalisi için. İlk radyoloji uzmanından çok memnun kalmadığımız için, Rıza Madazlı diye bir profesörü önerdi doktorum. İçimden bir his her şey güzel olacak diyor. Dua edin olur mu arkadaşlar. Bebeğim sabahtan beri kıpırdayıp duruyor, sanırım annesine güzel görünmek için şimdiden hazırlıklara başladı :)
Allahım tüm bebişlerimizi korusun.
Sağlıcakla kalın..
o da var aslında... ay bilemiyorum ya insan özeniyo da kucağımıza almadan da yapmamak lazım belki..
Bugün kendimi çok pozitif hissediyorum, öğleden sonra tekrar detaylı ultrasona gideceğim. Daha önce bahsettiğim yarık dudak anomalisi için. İlk radyoloji uzmanından çok memnun kalmadığımız için, Rıza Madazlı diye bir profesörü önerdi doktorum. İçimden bir his her şey güzel olacak diyor. Dua edin olur mu arkadaşlar. Bebeğim sabahtan beri kıpırdayıp duruyor, sanırım annesine güzel görünmek için şimdiden hazırlıklara başladı :)
Sağlıcakla kalın..
lex nasılsın? bebiş nasıl? :)
kızlar amerikada düğünden önce bridal shower, bebekten önce baby shower yapıyorlar. hediye listeleri oluyor, hediyeler düğün veya doğumdan önce alınıyor. aslında çok güzel bir düşünce, hem etkinlikler de çok eğlenceli oluyor. ama bizde bebek doğduktan sonra alınır hediyeler burda. bence de çok güzel, yapmayı düşünüyorum ama sadece etkinlik-yeme-içme kısmını yaparım belki. bizde önceden almak alışkanlık omadığı için ben de sizin gibi insanlara ters gelir mi diye düşünüyorum çünkü :)
Canım bu aralar biraz sıkıntılarım var çok önemli değil aslında.Bir iki haftadır aşırı yoruluyorum çok iş yapmasam da. Doktorum bana demir ilacı vermedi hala. Bu hafta endokrinolojiye gidip tüm tahlillerimi yaptıracağım, sonuca göre demir başlayacağız. Geceleri çok tıkanıyorum ve midem sürekli yanıyor. Çantamda gavisgon taşıyorum,arada dikip içiyorum alkolik amcaların cebinde konyak taşıması gibi
Ha bebeyi soruyorsan ben hala hissetmiyorum kuzumu yaa24. haftaya girdim ben doğunca anlayacağım herhalde
Sen nasılsın şeker???
Sağlıcakla kalın..
geçmiş olsunben de multivitamin hariç demir ilacı kullanmıyorum, benim de kan tahlillerim henüz yapılmadı. benimkiler 26. haftada yapılacakmış. belki demir düşüklüğü veya magnezyum eksikliğindendir? herşeye bakılması iyi olur tabii. mide yanması, şişkinlik ve uykusuzluk bende de var akşam sanırım 1 saat uyudum toplamda. ağır falan da yememiştim oysa ki.
:)) ben 3-4 gündür sırt üstü yatınca pıtır pıtır birşeyler hissediyorum. onlar bebiş olabilir mi acaba? :)) tekme tokat hissetmiyorum ama. bizim yavrular pek yavaş, pek mülayım :))
canım o konuda sıkıntı etme kendine ben hissediyorum ama öyle tekme tokat gibi kuvvetli hissetmiyorum sadece kıpırdıyor bazen pıt pıt bişe atıyo ama öyle kuvvetli deil belkim bizimkiler sakin olcak ondandır
bencede sıkıntı etme benim arkadaşın oğlu 4,5 kilo doğdu 8 aya kadar hiç hissetmedim dedi şimdi çocuk maşallah koç gibi
Ya aynen... ailede yapan olmadı, eltim ikiz doğurdu valla ne baby showerı mevlüt bile yapmadılar :). Öyle olunca da bana da ayıp geliyor insanlara bir şey alın demek gibi geliyor. Aslında düşünce çok güzel... öncesinde yapıldığında bebeğe yapılacak harcamaların bir kısmını da çevrenizdekiler yapıyor az veya çok.
canım o konuda sıkıntı etme kendine ben hissediyorum ama öyle tekme tokat gibi kuvvetli hissetmiyorum sadece kıpırdıyor bazen pıt pıt bişe atıyo ama öyle kuvvetli deil belkim bizimkiler sakin olcak ondandır
Aynen ben de gün sayıyorum13 haftam kaldı kısmetse, tabi planladığım yere kadar çalışabilirsem 1 Ocak'ta tatildeyim
Sağlıcakla kalın..
[video=youtube;vLosX9gem0E]http://www.youtube.com/watch?v=vLosX9gem0E[/video]
gunaydinnnnnnnn ocak anneleriiiiiiii
bu sarki nisan annelerinden size geliyorrrrrrrrrrr
sesini sonuna kadar acip bagira bagira soyluyoruzzzzz
hadiiiiiiii
harika bir guuunnnnnnn
hadiii atin icinizde ki butun sıkıntıları endiseleriiiiiiii
hersey harika olacakkkkk
az kaldiiiiiiii meleklerimiz bizlerleeee
hosgeldinizzzzzzz meeeelleeeekkkkleeeerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?