Aslında doğru söylüyorsun, bana da mantıklı geldi ama nasıl söyleyeceksem, ben eşimin kafasına yerleştiriyrum, gazı ona vereceğim yani:)) O da şimdi söylerken eline yüzüne bulaştırırımış, ayıkla pirincin taşını...
Aslında çok mantıklı yazdıkların ama ben bunları kayınvalidemlere söylesem hatta dahada yumuşatılmış halini anında kırılıp giderler sonra gönüllerini almam gerekir. benim için en iyisi bi müdahale anında tatlı bi dille söylemek yoksa baştan bu konuşmayı yaparsam düşünemiyorum olucakları:)) o gün bi gelsinde miniğimizle uğraşmaktan belkide gözümüz hiç bişey görmiycek
bu iki uyku takımını beğendim kızlar.
odamızı bebek mavisi boyadık,mobilyalarımız beyaz
hangisini alsam daha güzel?
1. bu
Eki Görüntüle 810574
2. bu
Eki Görüntüle 810573
Benim de 502'ik 147 çıkmıştı. Dün 100'lük yaptırdım, sanırım sonuç normal ama henüz doktorla konuşamadım. Mutlaka yanında limon götür içemezsin valla.
teşekkür ederim saol canım yaptım haftasonu çok şükür bi sorun çıkmadı
bu iki uyku takımını beğendim kızlar.
odamızı bebek mavisi boyadık,mobilyalarımız beyaz
hangisini alsam daha güzel?
1. bu
Eki Görüntüle 810574
2. bu
Eki Görüntüle 810573
son zamanların modası bebeğin gelişinin kutlandığı bu ithal partilermiş kızlar. aslında kulağa çok eğlenceli geliyor. süslü püslü, kekli börekli hazırlanıyorsun. eşi dostu akrabayı davet edip bebiş hediyelerini topluyorsun. aslında yabancı ülkelerde bu partiler için bebek ihtiyaç listesi duyurulup anne babaya destek de sağlanıyormuş. herkes ihtiyaca bakıp ona göre hediye seçiyor. zaten organizasyon şirketleri de bu işe el atmış. yapmayı düşünen var mı? ne dersiniz.
bu arada biberon ve emzik seçiminizi yaptınız mı? dr. browns duyan kullanan var mı?
Selam canbade,
Ben bir Amerikan şirketinde calisiyorum, bizim şirketimizde adettir, benimde arkadaşlarım benim için organize edecekler. Biz oglen yemeği yiyoruz, gelenler hediye getiriyor veya toplanarak hediye çeki alıyor. Veya ihtiyaç listesini belirliyor, atyorum 20 kişi katılcaksa toplam fiyat 20'ye bolunup alınıyor. Parti paketi gibi parti eşyası satan yerlerden de bebeğin cinsiyuetine gore süsler alıyoruz.. Bebek için bir pasta kesiyoruz.. Herkes mutlu oluyor anlayacağın.. Ben 5 senedir katılıyor , simdi Allah kısmet ederse benim sıram :)
günaydın anneler ve mini mini bebeler! :)
melek2828 ben de haftasonu elimi hiçbir işe sürmedim. çok güzel bir hafta sonuydu :))
son zamanların modası bebeğin gelişinin kutlandığı bu ithal partilermiş kızlar. aslında kulağa çok eğlenceli geliyor. süslü püslü, kekli börekli hazırlanıyorsun. eşi dostu akrabayı davet edip bebiş hediyelerini topluyorsun. aslında yabancı ülkelerde bu partiler için bebek ihtiyaç listesi duyurulup anne babaya destek de sağlanıyormuş. herkes ihtiyaca bakıp ona göre hediye seçiyor. zaten organizasyon şirketleri de bu işe el atmış. yapmayı düşünen var mı? ne dersiniz.
bu arada biberon ve emzik seçiminizi yaptınız mı? dr. browns duyan kullanan var mı?
canım biz de görümcemle çok hevesleniyoruz yapmayı düşünüyoruz da açıkcası birazcıkta tırsıyorum insanları hediye almaya yönlendirmek gibi olmasın diye.. ama konseptler çok hoş çok güzel olabilir
Ben de hevesleniyordum ama eşim bebek doğmadan bence öyle bir şey yapma dedi
günaydın anneler ve mini mini bebeler! :)
melek2828 ben de haftasonu elimi hiçbir işe sürmedim. çok güzel bir hafta sonuydu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?