bizde bebek mevlüdü diye bir adet yok, 6 aylık kınası var. ben her ikisini de yapmayacağım.
bebek bekleyen aileye yardım gibi bir etkinlik aslında, güzel birşey. doğumdan önceki son 1 ayda yapılıyor sanırım, daha düşünmek için vaktimiz var :)
merhaba kızlaar, çok fazla şey yazılmış geçmişi okuyamadım henüz.. bugün çok bi mutluyum, bütün stresim bitti sayılır..
cumartesi günü akşama kadar bir sürü bebek mağazası gezdik, kararlarımızı verdik. pazar günüde gittik hepsini aldık :) bebek odası takımı, çocuk arabası, halısı, perdeleri, uyku tulumu, fırça tarak seti, emzikleri, karyolasının yatağını, uyku setini.
mobilyaları en sonunda bir imalatçı bulduk ve komple mdf'den hem istediğimiz gibi hemde uygun fiyata siparişini verdik ödemesini yaptık 2 hafta sonra gelecek. kırmızı beyaz denizci desenli aldık :) uyku seti ve perdeside takım onlarda gemi desenli. kıpkırmızı bir halı aldık, antibakteriyel, ondada gemi desenleri var.
bebek arabamız wei-b 1012 trio travel sistem. hem oto koltuğu var, hemde babyport özelliği var.. biz çok gezdiğimiz için, dışarda piknikte falan olduğumuzda çocuk kendi arabasında yatar diye düşündüm, onun için içi dümdüz yatan bebeport özellikli olduğu için bunu seçtim. hem ağırda değil, katlandığında fazla yer kaplamıyor. her parçası ayrı takılıyor. birde hem otokoltuğunu, hem oturma koltuğunu iki yönlüde kullanabiliyorsun. çok hoşumuza gitti intde de çok iyi yorumlar okuduk baya araştırıp inceleyip aldık.
bu hafta içi akşamlarıda odasını boyayacağız.
birde bebek battaniyesi modeli öğrendim iplerini aldım, dün akşam başladım o kadar kolayki bir karışını ördüm bile. bir haftada bitiririm büyük ihtimalle. top top iplerden yapılıyor, çift katlı pofuduk birşey oluyor. bitince eklerim resmini. hatta eve gidince yarım halinide eklerim.
Ohh ne güzel her şeyi bitirmişsiniz :) Allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım.
Aslında korkmuyorum gbi ama iğne fobim var . Peki sen ne için yaptırdın amniyosentezi ? Canın çok yanıyormu peki amniyosentezden sonra yattınmı kanama sıvı sızıntısı vs bişey oldumu işlem ne kadar sürdü işlem bittikten sonra hastanede ne kadar yattın ?
aa çok özendim maşallah herseyi halletmissin cnm sormayı ayıp olmassa maliyeti ne oldu cnm ne kadara altını çizdinizmerhaba kızlaar, çok fazla şey yazılmış geçmişi okuyamadım henüz.. bugün çok bi mutluyum, bütün stresim bitti sayılır..
cumartesi günü akşama kadar bir sürü bebek mağazası gezdik, kararlarımızı verdik. pazar günüde gittik hepsini aldık :) bebek odası takımı, çocuk arabası, halısı, perdeleri, uyku tulumu, fırça tarak seti, emzikleri, karyolasının yatağını, uyku setini.
mobilyaları en sonunda bir imalatçı bulduk ve komple mdf'den hem istediğimiz gibi hemde uygun fiyata siparişini verdik ödemesini yaptık 2 hafta sonra gelecek. kırmızı beyaz denizci desenli aldık :) uyku seti ve perdeside takım onlarda gemi desenli. kıpkırmızı bir halı aldık, antibakteriyel, ondada gemi desenleri var.
bebek arabamız wei-b 1012 trio travel sistem. hem oto koltuğu var, hemde babyport özelliği var.. biz çok gezdiğimiz için, dışarda piknikte falan olduğumuzda çocuk kendi arabasında yatar diye düşündüm, onun için içi dümdüz yatan bebeport özellikli olduğu için bunu seçtim. hem ağırda değil, katlandığında fazla yer kaplamıyor. her parçası ayrı takılıyor. birde hem otokoltuğunu, hem oturma koltuğunu iki yönlüde kullanabiliyorsun. çok hoşumuza gitti intde de çok iyi yorumlar okuduk baya araştırıp inceleyip aldık.
birde bebek battaniyesi modeli öğrendim iplerini aldım, dün akşam başladım o kadar kolayki bir karışını ördüm bile. bir haftada bitiririm büyük ihtimalle. top top iplerden yapılıyor, çift katlı pofuduk birşey oluyor. bitince eklerim resmini. hatta eve gidince yarım halinide eklerim.
canım aybi baby diye bi marka,nerde satılır bilmiyorum ben internette buldum,2 numara coook seker kelebekcim, nerde satılıyor bunlar?
sağol canım,en güzelini yapmaya çalışıcam bütçem yettiği kadarıylaÖyle evet ama daha az riski olanları da var elbet.Normal bebek arabaları olur daha olmadı.Onlarında çok güzel özellikleri var.
Unuttum bir de travellerde oturma yeri çok dargörünce inanamadım.
O üstüste olanlardan bir tane gördüm denedim.çok hafifti.onlarda tam kapanıyor süper o açıdan.Bastonlardan korkuyorum ben,bikaç yıl önce bir çocuğun yan devrildiğini görmüştüm,eğilmeye çalışıyordu.o yüzden onlara hiç bakmıyorum.Neyse daha zaman var buluruz artık bi tane inşallah.
Zevklisin güzel bişeyler çıkar mutlaka
Ben ikisini de beğendim, ben uyku setini, halı ve perde ile birlikte bir konsept yapmayı planlıyorum. Mesela, balıklı olanı alırsan, balıklı halı, balıklı perde de alırsan deniz teması çıkar ortaya..
Canım bir de denokids'e baksana, orada da çok güzel ürünler var. Eğer istanbulda yaşıyorsan mağazasında indirim de yapıyorlarmış. Bizim arkadaşımıza abajuru 20 tl'ye verdi:))
canım balıklı olan halı güzelmiş,perdeyi düz açık renk bi stor yaptırmayı düşündüm ben.Minikkelebek, mavili uyku setini alırsan bu halı da güzel gider, ne dersin:))
Eko Kids: Bebek ve Çocuk Halısı: Eko Halı
ben de ankaradayım.zekai tahirde yaptırdım.senin doktorun kim?
benim üçlü testim sınıra çok yakın çıkmıştı,ondan yapıldı.senin testin kaç çıktı?
canın çok yanmıyor,iğneyi hissetmiyorsun,doktor da zaten başka tarafa bak diyo,bakmazsan rahat geçer.rahmini delerken gerginlik hissediyorsun o kadar.5 dk sürüyor.sonra enfeksiyona karşı iğne yapıyorlar.bir sorun olmadı çok şükür.hastanede yatmıyorsun hemen kalkıp gidiyorsun.rahat ol yani,korkmana gerek yok.
ne zaman olacaksın? sormak istediğin olursan yine sorabilirsin..
Günaydın anneler ve minik bebişleri,
Bugün kendimi çok pozitif hissediyorum, öğleden sonra tekrar detaylı ultrasona gideceğim. Daha önce bahsettiğim yarık dudak anomalisi için. İlk radyoloji uzmanından çok memnun kalmadığımız için, Rıza Madazlı diye bir profesörü önerdi doktorum. İçimden bir his her şey güzel olacak diyor. Dua edin olur mu arkadaşlar. Bebeğim sabahtan beri kıpırdayıp duruyor, sanırım annesine güzel görünmek için şimdiden hazırlıklara başladı :)
Allahım tüm bebişlerimizi korusun.
Sağlıcakla kalın..
sahıl merhaba medıfema hastanesıne mı gıdıyorsun dok aysel tasere
merhaba kızlaar, çok fazla şey yazılmış geçmişi okuyamadım henüz.. bugün çok bi mutluyum, bütün stresim bitti sayılır..
bu arada benim çok uykum geldi2 gündür sabah 5,30dan sonra uyuyamamıştım. bugün de 7de zor kalkıp işe geldim... yemek yiyene kadar gene iyiydim de şimdi acayip ağırlık çöktü. aksilik birazdan da bi konferansa katılmam lazım... görevliyi karşıla salonla ilgilen vs vs... koştururken iyice yorulurum sonra da dinlerken uyumasam bari:)) eve gitmek ve uyumak istiyorum..... ama yatana kadar 12 oluyor ya ne mızmızım dimi:))
Günaydın anneler ve minik bebişleri,
Bugün kendimi çok pozitif hissediyorum, öğleden sonra tekrar detaylı ultrasona gideceğim. Daha önce bahsettiğim yarık dudak anomalisi için. İlk radyoloji uzmanından çok memnun kalmadığımız için, Rıza Madazlı diye bir profesörü önerdi doktorum. İçimden bir his her şey güzel olacak diyor. Dua edin olur mu arkadaşlar. Bebeğim sabahtan beri kıpırdayıp duruyor, sanırım annesine güzel görünmek için şimdiden hazırlıklara başladı :)
Allahım tüm bebişlerimizi korusun.
Sağlıcakla kalın..
milletin yanında rahat rahat emziren kadınlara hep şaşırmışımdır ve düşünmüşümdür. tuhaflık bende mi diye:) yorumlarınzı okudum sanırım normalim:)) belki de zamanla memesini uluorta çıkarmak normal geliyodur insana bilmeyorum ama ben emzirme önlüğü alayım diyorum. ama netten bakmakla tam karar veremedim bi ara bebek mağazalarında arayıp bakayım diyorum. göünüşe göre bebişinle göz kontağı kurmna engel olmadan milletin görüşünü kapatıyorsun:)
kullanan tanıdığı olan var mı, iyi bir ürün gibi geldi ama?
Emzirme Önlüğü - GittiGidiyor
son zamanların modası bebeğin gelişinin kutlandığı bu ithal partilermiş kızlar. aslında kulağa çok eğlenceli geliyor. süslü püslü, kekli börekli hazırlanıyorsun. eşi dostu akrabayı davet edip bebiş hediyelerini topluyorsun. aslında yabancı ülkelerde bu partiler için bebek ihtiyaç listesi duyurulup anne babaya destek de sağlanıyormuş. herkes ihtiyaca bakıp ona göre hediye seçiyor. zaten organizasyon şirketleri de bu işe el atmış. yapmayı düşünen var mı? ne dersiniz.
bu arada biberon ve emzik seçiminizi yaptınız mı? dr. browns duyan kullanan var mı?
bende doğum iznine 1 ocak itibariyle çıkmayı planlıyorum eğer bir mani çıkmazsa :) ve sabırsızlanıyorum
amin teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun inşallah..
ya kızlar oğlum olacak, oda takımını bu zamana kadar hep beyaz almayı düşünüyorduk, bebek mağazalarını gezerken kırmızılı olanlar daha çok hoşumuza gitti, biraz canlı dursun istedik. evimizde hiç bir odada yok kırmızı aslında, evlenirken istememiştik.
neyse acaba iyimidir ya kırmızı olması, arayıp komple beyaz olsun desemmiii demesem miii bilemedim.
An itibariyle 10 dk önce emzirme önlüğü aldım :)) e bebek mağazasından 19,90 fiyatı bakalım kullanıp görücez işe yarıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?