2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Sağolun kızlar, ilaçsız iyileşmek için elimden geleni yapıyorum umarım iyi gelir. Aman kendinizi koruyun, kalabalık yerlere fazla girmeyin

oo cnım benden sana mı bulastı sanal alemde:) gecmıs olsun dıkkat et kendıne benı bogazlarım duzeldı bal ve pekmezle.... burun akıntım devam edıyor ve burnum kapalı ınsallah ıyılesırıs

Canım şeker yüklemesini yaptıramayacam sanırım bu gidişle
babam da diyor ki eskiden bunlarsız doğuruyordu insanlar
tuzlu suya koyacam ayaklarımı şişini alsın diye
bende kilosunu boyunu çok merak ediyorum yaaaa
mağazaları bi görsem varyaaaaaaaaaaaaaa deli gibi alışveriş edicem

inşallah hiçbir eksiği kalmaz yavlumun

ama eskiden böle genetiğiyle oynanmış gıdalar yoktu sağlıklı besleniyolardı anneler ondan dikkat etcez şekere

oo cnım benden sana mı bulastı sanal alemde:) gecmıs olsun dıkkat et kendıne benı bogazlarım duzeldı bal ve pekmezle.... burun akıntım devam edıyor ve burnum kapalı ınsallah ıyılesırıs

Sorma canım valla. Cuma günü bir ev zîyareti yaptık 15 kişi civarı vardık evde biraz kalabalıktık yani, orda bulaşmıştır diye düşünüyorum. Tetanozum ağrı ateş yapmadı diye sevinirken boğazlarımdan yamuldum
Perşembeye kadar iyileşirim inşallah, 40 kişilik sınıfta ders anlatcam derken iyice fena olcak boğazım, iyileşmem uzun sürecek

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada benı tekrar saglık ocagından aradılar ası ıcın .. olmak ıstemıyorum demıyorum.. gelın bız sıze anlatacagız sebebını dedı belkı evde dogum yaptın dıyor:)) yanı anladım demek ıstedıgını de ben oolmak ıstemıyorum yuksek ates olursa dusuk olursa dıye kokruyorum dedım bır sey olmaz dedı ama grıplıyım deyınce su an olmaz o zaman ıyıles gel dedı............kafam karıstı atlatamıyorum hemsıreyıı

kızlar ben gunde 1 bucuk lıtre su ıcebılıyorum yaa offf bır de 4 gundur multıvıtamın ılacıımı almayı unuttum ıcmıyorum bır sey olur mu?????yarın alırım herhalde

Bende yarın 2. Dozu vurulmak için gidicem.. Yaptırmak istemiyosan açık açık söylesen bişey olmaz herhalde. Kendi doktorun nediyo yaptır yada yaptırmamayı sanamı bıraktı eğer öyleyse bunuda söyliyebilirsin sağlık ocağına..

kızlar ben gunde 1 bucuk lıtre su ıcebılıyorum yaa offf bır de 4 gundur multıvıtamın ılacıımı almayı unuttum ıcmıyorum bır sey olur mu?????yarın alırım herhalde

Multivitamin dediğin demir değil dimi ? Diğer karma vitaminimi kasdediyosun kalsiyum vs olanı. Ben sadece demir kullanıyorum diğer karma vitamini doktor alma zaten düzenli besleniyosun demişti. Hiç kullanmadım. Ama suya dikkat et ben az içince direk idrar yolu enfeksiyonu oluyorum. Bide bebişlerin amniyon sıvısı 4 saatte bir değişiyomuş. Ben sabah litrelik şişeleri dolduruyorum gözümün önünde olmasa bende unutuyorum

yok canım hem demır hem de multıvıtamın decavıt alıyorum ben ıkı ılac yanı demırı ıcıyorum da multıvıtamını de 12. haftadan berı ıcıyorum sonuna kadar ıcecekmısım. beslenme hakkında bır sey demedı dırek verdı......multıvıtamının ıcınde de demır de var zaten ama ayrıca ferrumfort demır de verdı

Benim doktorunda multivitamini bana bıraktı :)) peki kilo durumun nasıl bu vitaminlerle.

en son 16 eylulde gıttıgımde toplamda 3-3.5 kılo almısım...ama 2 haftadr sanırım daha da sıstımmmmm 2 haftaya kontrolum var bakalım kac cıkıcam:)))

en son 16 eylulde gıttıgımde toplamda 3-3.5 kılo almısım...ama 2 haftadr sanırım daha da sıstımmmmm 2 haftaya kontrolum var bakalım kac cıkıcam:)))

İi kilon gayet kullan bencede vitaminleri. Ben hızla kilo alınca ilk aylar doktor ondan kullanma demişti mide bulantım yoktu zaten yiyiyodum. Benimde 18 eylüldeydi kontrol ve tam olarak 7 kilo almıştım ( şu 2 haftada da 1 kilo daha almışım. ama ailemi düşününce benim kilom iyi. Ailemdekiler kuzenler filan 30 kilo üstü aldılar hep ve hamile kaldığım günden beri sürekli ikaz halindeler. Dikkat ediyorum ancak bu kadar oldu :)

Kizlarrr bugun yine diyetisyene gittik. Gecen haftaya gore 300 gram almisim. Kacamak da yapmistim ama eskisi gibi hortumlamiyorum :)) sizin basil gidiyor dengeli beslenme?

Bu arada 16. Haftada multivitamin icmeye Baslayana kadar 2 kilo almistim. Simdi 6.5 (

Amannnn topidiğe yakalandım. Az önce çok fena midem kazındı ufak bi tost yedim ama tam buğday ekmeğinden :)) Bende konuştuğumuz günden beri dikkat ediyorum 2 haftada 1 kilo aldım yinede.

ben de hayret edıyorum daha az kılo aldım dıye.... 70le hamıle kaldım ıste 73 bucuktum ıkı hafta once..... demekkı kılo yapmadı bende... bır de ben hıc mıde bulantısı yasamadım. yalnız ılk 3 ay tatlıya agzımı suremedım. sanırım kılom sabıt kaldı...... 3. aydan sonra aldım ben kılo..... ama hep doktorunkınden tartılıyorum yoksa farklı tartılarda farklı cıkıyorum.....bu sıralar son 1 aydır cıkolata nutella falan cok yıyorum yaa sımdıden sısecem tutamıyorum kendımı.... ben de bır de pcos var nsallah seker yukleme testı ıyı cıkar

Bende 71 le kaldım hamile. Bendede mide bulantısı olmadı ve ilk 8 haftada 4 kilo almıştım. Benim canım ilk günden beri hep karbonhidrat çekiyor mantı makarna börekler hiç bişey yoksa tost. İşte azaltabildiğim kadar azaltıyorum onuda ama napıyım bu kadar oluyo.
Offf canım su böreği çekti ((

Merhaba kızlar,
İki gündür çok kötü şeyler yaşadım, size de anlatayım da dikkatli olun. Dün sabahtan beri mide bulantım vardı akşam üzeri gün boyu ne yedimse hepsini çıkardım, doktorumu aradım salgın olduğunu daha sonra ishal olacağımı söyledi birtakım önerilerde bulundu patates ye kola iç gibi. Daha kötü olursam tekrar aramamı istedi.Neyse yattık, gece bir kalktım ishal ne demek çok fenaydım anlayın siz yani.Klozette en son eşime seslendiğimi hatırlıyorum sonra halsizlikten bayılmışım. Eşimin dediğine göre dilim geri doolanmış nefessiz kalmışım on sn falan. Neyse ayıldığımda bebeğime bir şey oldu diye çok korktum ama kızım da ben endişelenmeyeyim diye o gece normalde olduğundan daha fazla hareketliydi. hemen hastaneye gittik bir kiloluk serum taktılar 5 saat serum yedim.hemen nst ye bağladılar kızım çok şükür iyiydi. Serum bittikten sonra da doktorum hemen bebeği inceledi amniyo sıvısına falan baktı hamd olsun bebeğim iyi. İnşallah o da ben de daha iyi olacağız.
Aklınızda bulunsun diye yazıyorum ani kusmalarınız olursa ki Allah korusun hemen drunuzu aarayıp belirtin. Ve lütfen kendinize de bebeğinize de çok iyi bakın.Hepinizi öptüükk :))

Oncelikle aramıza hosgeldin guleyseguner,

Hepimizin içine bir nebze su serptin herhalde yazdıklarınla... Tesekkur ederiz.. Neyin olacak? Kız mı erkek mi? Beklenen doğum tarihin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…