Sağolun kızlar, ilaçsız iyileşmek için elimden geleni yapıyorum umarım iyi gelir. Aman kendinizi koruyun, kalabalık yerlere fazla girmeyin
Yaptiramazsan da uzulme. Babam da bana diyor annenin zamaninda seker yuklemesi, ikili dortlu test mi vardi :)) sen karbonhidrata sekere dikkat et, tabii tuza da. Isin de zor canim ya, insallah havalar soguyunca hafifle sislikler. Bebislerimiz kilo almistir bence :))) bn de kilosu boyu ne oldu cok merak ediyorum. Kocaman olmuslardir umarim :)
Sen de magaza olan bir yere gidince herseyin en guzelini alacaksin annesi, uzulme. Acisini cikaracaksin :)) eksik olmaz hicbirseyi yavrunun :)
Yaptiramazsan da uzulme. Babam da bana diyor annenin zamaninda seker yuklemesi, ikili dortlu test mi vardi :)) sen karbonhidrata sekere dikkat et, tabii tuza da. Isin de zor canim ya, insallah havalar soguyunca hafifle sislikler. Bebislerimiz kilo almistir bence :))) bn de kilosu boyu ne oldu cok merak ediyorum. Kocaman olmuslardir umarim :)
Sen de magaza olan bir yere gidince herseyin en guzelini alacaksin annesi, uzulme. Acisini cikaracaksin :)) eksik olmaz hicbirseyi yavrunun :)
oo cnım benden sana mı bulastı sanal alemde:) gecmıs olsun dıkkat et kendıne benı bogazlarım duzeldı bal ve pekmezle.... burun akıntım devam edıyor ve burnum kapalı ınsallah ıyılesırıs
ama eskiden böle genetiğiyle oynanmış gıdalar yoktu sağlıklı besleniyolardı anneler ondan dikkat etcez şekere
bu arada benı tekrar saglık ocagından aradılar ası ıcın .. olmak ıstemıyorum demıyorum.. gelın bız sıze anlatacagız sebebını dedı belkı evde dogum yaptın dıyor:)) yanı anladım demek ıstedıgını de ben oolmak ıstemıyorum yuksek ates olursa dusuk olursa dıye kokruyorum dedım bır sey olmaz dedı ama grıplıyım deyınce su an olmaz o zaman ıyıles gel dedı............kafam karıstı atlatamıyorum hemsıreyıı
kızlar ben gunde 1 bucuk lıtre su ıcebılıyorum yaa offf bır de 4 gundur multıvıtamın ılacıımı almayı unuttum ıcmıyorum bır sey olur mu?????yarın alırım herhalde
yok canım hem demır hem de multıvıtamın decavıt alıyorum ben ıkı ılac yanı demırı ıcıyorum da multıvıtamını de 12. haftadan berı ıcıyorum sonuna kadar ıcecekmısım. beslenme hakkında bır sey demedı dırek verdı......multıvıtamının ıcınde de demır de var zaten ama ayrıca ferrumfort demır de verdı
en son 16 eylulde gıttıgımde toplamda 3-3.5 kılo almısım...ama 2 haftadr sanırım daha da sıstımmmmm 2 haftaya kontrolum var bakalım kac cıkıcam:)))
Kizlarrr bugun yine diyetisyene gittik. Gecen haftaya gore 300 gram almisim. Kacamak da yapmistim ama eskisi gibi hortumlamiyorum :)) sizin basil gidiyor dengeli beslenme?
Bu arada 16. Haftada multivitamin icmeye Baslayana kadar 2 kilo almistim. Simdi 6.5(
ben de hayret edıyorum daha az kılo aldım dıye.... 70le hamıle kaldım ıste 73 bucuktum ıkı hafta once..... demekkı kılo yapmadı bende... bır de ben hıc mıde bulantısı yasamadım. yalnız ılk 3 ay tatlıya agzımı suremedım. sanırım kılom sabıt kaldı...... 3. aydan sonra aldım ben kılo..... ama hep doktorunkınden tartılıyorum yoksa farklı tartılarda farklı cıkıyorum.....bu sıralar son 1 aydır cıkolata nutella falan cok yıyorum yaa sımdıden sısecem tutamıyorum kendımı.... ben de bır de pcos var nsallah seker yukleme testı ıyı cıkar
merhaba.ben de Allahın izniyle bi Ocak 2014 annesi olucam inşallah:) başka bi konuda araştırma yaparken şans eseri denk geldim yazına,ben çok bunaldım,o yüDen paylaşayım dedim.benim de 75lik yüklemem biraz yüksek çıktı,hemen bi endoktrinci,peşine de bi diyetisyenle görüşmemi istedi doğum doktorum.endokrin dr ölçüm aletimi,diyetisyen de dietimi verdi.5günlük dietten sonra gün aşırı olmak üzere 3 günlük ölçüm yapıp not almamı istedi.bugün endokrin dr.la görüştüm diet işe yaramış,insüline gerek yokmuş,ara ara yine ölçüm yapıcam ve dr.göstericem.demem o ki çok endişe etme,elbette bebikler için temkinli olacağız ama çok can sıkmamak gerek,açlık şekerin 100lerin üzerine çıkmıyorsa dietle tokluk şekerin düzene giriyorsa ki senin de düzene gireceğinden eminim,insüline falan gerek kalmıo.diet fikri beni germişti,ama şimdi şükrediyorum,dietten önce hiç doğru düzgün beslenmiomuşum.abur cuburmuş hep yediklerim.
inşallah sağlıkla alırsın bebikini kucağına,geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?