2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canımm herşey öyle çok değişiyor ki benim 4+4 de değerim 2681 çıktı... karından usg ile kesemi göremedik dr. 5000-6000 de göreceğini rahim duvarının kalınlaştğıını büyük olasılıkla rahim içi gebelik olduğunu sıkıntı yapmamamı söyledi. vajinal usg de 1000 in üstünde olunca görünüyr ben yaptırmadım bekleyeceğim haftaya kontrol var yine... sanırım en erken 1 hafta sonra gidersen görme olasılığın var .....inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..

inşallah canım senin değerinde güzelmiş vajinalden baksaydı gürürdü aslında zararı da yok tabiki senin tercihin amin canım

vajinal ultrasonlamı görülemedi. inş gözükür benim kızımda da geçgözükmüştü sanırımm öyle hatırlıyorum kızım 18 aylık bu gebeliğim kazayla oldu

hayır karından baktı ve göremed...benim kızımda 4+5 de görünmüştü ama sata göre 5+5 idi başta geriydi ama sonra sata göre büyüdü ve doğdu çok şükür...

allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş...

benım goğüslerim de iki haftadır çok acıyodu bugun hafıfledı acısı neden merak ettım adet gunumu gecırdım dıyemı gectı acaba zaten emzırmeden de 2 ay once ayrıldık

aaaay vajinal yoldanmı? anaaaaam düşüncesi bile korkutuyo beni :18: ben kapsül olarak kullanıyorum.. ayrıca bence bu tedirginlik hiç geçmeyecek :50: en azından benim için...9 ay sürecek...Allah'ım yardımcımız olsun

ben o vajinal jeli sabah akşam kullanıyorum üstelik mecbuurrr... napacan bebek iyi olsun da kaltlanacaann..

ben o vajinal jeli sabah akşam kullanıyorum üstelik mecbuurrr... napacan bebek iyi olsun da kaltlanacaann..

tabikiii...el mahkum olunca her durumda insan tamam diyo...hımmm jel olarak demek aaaay zordur ama :44:

istanbulda oturan varmı kızlar bu arada benım kızım da ocak 2012 de dogucaktı erken dogum yaptım kasım 2011 de dogdu ıns zamanında dogar bu defa

Selam canlarım. Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik. Ben bugün 5+5 oldum. Benim şu sıralar sadece göğüs ağrılarım var. Onun dışında çok şükür bi şikayetim yok. Sizler ne alemdesiniz ?

hımmmm erkenden görmüşsün ne güzel..ben daha bebeği göremedim darısı başıma inş.. azda olsa tedirginim zaten

şimdi ultrason tarihime baktım. 5+4 de kese bebek gördüm ve kalp atışı duydum canım ben. ama alttan kontrol oluyorum. eğer için tedirginse ben sana kesinlikle öneriyorum. doktorum benim korkularımı giderdi. herhangi bi risk olmadığını anlattı. korkmadan aklımızdaki sorulara cevap bulduk

arkadaşlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun hepinizin bebeği sağlıkla büyüsün mutlulukla kucaklarınıza gelsin... ilk kayıptan sonra bunu 3.aya kadar kimseyle paylaşmama kararı aldık eşim ve benim anne baba kardeşler biliyor sadece..ama dr gidip güzel haberler aldıkça söylememek için zor dururken buraya geliyorum sizlere anlatıyorum paylaşıyorum iyi ki varsınız:16:

hayır karından baktı ve göremed...benim kızımda 4+5 de görünmüştü ama sata göre 5+5 idi başta geriydi ama sonra sata göre büyüdü ve doğdu çok şükür...

allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş...
Ben gectigimiz sali gittim karndam ulttrasonla baktk 4+4 dum gorundu benim ilk de hemen ultrasonda gorulmustu insallah hepimiz hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz arkadaşlar

şimdi ultrason tarihime baktım. 5+4 de kese bebek gördüm ve kalp atışı duydum canım ben. ama alttan kontrol oluyorum. eğer için tedirginse ben sana kesinlikle öneriyorum. doktorum benim korkularımı giderdi. herhangi bi risk olmadığını anlattı. korkmadan aklımızdaki sorulara cevap bulduk

anaaaa mü baya erkenden..ne güzeeeel..ama benim geç döllenme olduğundan belki göremedim daha bilmiyorum ki..ama tedirginim işte,elimde değil..ayrıca bende alttan muayene oluyorum hep..

Son düzenleme:

Aslında biz seninle aynıyız galiba. Bende dün kontrole gittim. Çok küçük bişey göründü. Doktorum 2-3 gün sonra görünür dedi. Ben karından ultrason ile muayene oluyorum. Demekki alttan muayene olsam dün bende görmüş olurdum. Benimde 5+4 tü.

evet oldukca uzakmısız :1: benımde goğsumdekı hassaslık gecıyo korkuyrm ben daha dra gıtmedım dun test yaptım pozıtıf cıkınca kan verdım onda da 104 cıktı 15 nısan satım ztn bu kan degerınde kese gozukmez dıye gıtmıyrm haftaya bugun gıderım belkı

Back
X