Ayy cok heycanlı :))
hemde nasıl kızım diye seviyorum karnımı sonra oğlummusun yoksa diyorum?pazartesi olsunda ultrasonda bi görsem minnoşumu teyzesi 3 haftaoldu çok özledimmmm:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy cok heycanlı :))
hemde nasıl kızım diye seviyorum karnımı sonra oğlummusun yoksa diyorum?pazartesi olsunda ultrasonda bi görsem minnoşumu teyzesi 3 haftaoldu çok özledimmmm:26:
hayırlı,güzel,mutlu haberlerle gel inşallah..![]()
Bendecokk özledim ama taa bayram sonu görcem ondan öncede küçük bi ihtimal giderim belki ama oruc oruc kocamı yormak istemiim:)
orkide2m nerelerdesin yahuu bügun hiç göremedim seni :44:
umutgüzelin başı ağrıyordu,dün doktora gidecekti ne oldu haberi olan varmı? :44:
öncelikle iyi hafta sonu dilerim arkadaslar...sizlere bir sorum var suan 12 hafta 4 günlükca
canım normaldir benimde başta öyleydi.bebek baskı yapabiliyor...geçer
Öyle bir alma isteğim de yok benim, siteleri ya da mağazaları da dolaşmıyorum ki hiç olmasın![]()
2 kilo verdim canım almıyorum daha veriyorum az az
valla arkadaşım ben 14+6 günlük hamileyim ve 5 kilo verdim keşşke midem bulanmasada yemek yiyebilsem kilo alsam ama malesefslm anne adayları nasılsınız benım sıze bır sorum daha olacak 14+1 gunlugum ama suan 5 aylık gıbı gorunuyorum az bırsey yıyeyım hemen mıdem çok şişiyo mıdem gobegımden önde gıdıyo ekmekle pek aram yok ama meyve çok tuketıyorum daha şimdiden 4 kılo aldım bıle sız nasıl besleniyorsunuz sımdıden teşekkurler![]()
O daha evli olduğunu baba olacağını tam idrak edememiş sanırım. Bekar birinden bahseder gibisin. Tavsiyem doktora mutlaka birlikte gidin, ultrasondan bebeğini görsün. Baba olmak tuhaf geliyor olabilir, mutlaka düzelir diye düşünüyorum.
Ben de giyimime, fiziğime çok düşkündüm. Şimdi bebekten başka bir şey düşünemez oldum. Biliyorum benimki de normal değil, hormonlarla ilgili bir durum.
Eninde sonunda hepimiz hem anne baba olmanın sorumluluğuna alışacağız, hem de kendimize özen göstermeye devam edeceğiz.
Sen de öyle dönmeyeceğim falan deme, yeni evlisiniz siz. Muhakkak düzelir.
canım benimde aklıma gelmedi degildi bugün kocaların derdinden yazmayı unuttum iyimiorkide2m nerelerdesin yahuu bügun hiç göremedim seni :44:
umutgüzelin başı ağrıyordu,dün doktora gidecekti ne oldu haberi olan varmı? :44:
canım bende meyve yiyorum suyu çok iç karar verdim eski kalorili diyetime dönücem 1600 doktoruma sorucam yap derse onu uygulucem yemedigim halde kilo aldım yaw bu işte bri gariplik var ama ney:44:slm anne adayları nasılsınız benım sıze bır sorum daha olacak 14+1 gunlugum ama suan 5 aylık gıbı gorunuyorum az bırsey yıyeyım hemen mıdem çok şişiyo mıdem gobegımden önde gıdıyo ekmekle pek aram yok ama meyve çok tuketıyorum daha şimdiden 4 kılo aldım bıle sız nasıl besleniyorsunuz sımdıden teşekkurler![]()
Canım çocukla belki düzelir dedim drada kaç kere beraber gittik ultrasondada gördü bişi deişmio yani nişanlıyken farkedemedim işte evlendik evliliği benim yemek yapmam zannetti yatağa internetle girer dizi seyreder uyur evde lig tv önünde kumanda bana verilmez bi yediği yemeği bi daha yemez eline para geçsin giysiye verir şuan karşımda kaynımla güle oynaya pes oynuyo pztesi giden ben deilmişim gibi gittim dışarda yedim zaten telefon edio yemeği ye gel seninle uğraşamam dio yokuşu tek başıma çıktım altında arabası var umrunda diil bişey yapacağı varsa yapsın zaten ben bitirmek için gidiyorum sahipsiz değilim allaha şükür babamlar almaya gelecek beni pazar sınavım olmasa bir dakika durmam burda hayatımda bukadar beni umursamayan beni aşağılayan biri daha görmedim nişanlıyken 3 sene bekledim onu bana öyle iyiydiki seni mutlu edicem bulutların üstünde olacaksın die kandırdı evlendiğimin ikinci günü hastalandım dönüp bakmadı pes oynadı tanıyamamışım varya hertürlü hakareti edio ya karnımda çocuk var onu bile düşündüğü yok insan sevince kör oluo biraz güzelimdir hani sırf tipim için evlendi benimle biliyorum adamın hayatı hava atmakmış şimdi karşımda şarkı söylüyor böyle bir adamla bir ömür geçmez benim babam bugün oruç tutamadı üzüntüsünden onlar benim bi ağlayışıma canlarını verirler el oğlu işte bana dioki annem hasta sessiz konuş senin ağzını kırarım bu ne ya nasıl bi seviyesizlik annesinin karşısında tek kelime etmedim tartışmamıza karışıp bana demediğini bırakmadı ben gidicem diom arayın babası götürsün şunu dio ne biçim kadınmış kendini gösterdi yani
Ben çok üzülüyorum bu durumlara.. Allahım yardımcın olsun canım.. Karşıdan yorum yapmak çok kolay.. ama şunu çok net söyleyeyim, huzursuz bir ailede büyümüş, sırf çocuklarım babasız büyümesin diye kocasına katlanmış ve hala katlanan bir kadının kızıyım.. Bir evlat olarak söylüyorum ki, ayrılmalar daha mantıklı.. O kavgalar, o sevgisizlik ömür boyu silinmiyor insandan.. Şahsen ben bu yüzden erkek gibi ve kimseye güvenmeyen sevdikleri uğruna kendini heba etmekten dakika çekinmeyen, dolayısı ile bu merhameti yüzünden yıllardır babası tarafından kullanılan bir bireyim.. Kardeşim, merhamet duyguları alınmış, özgüveni kırık, çabuk karar veremeyen, kompleksli, babasından nefret eden bir birey oldu... Annem bizim için katlanmak yerine bizim için gitseydi herşey farklı olurdu, babamı sevebilirdik şuan belki... Huzursuz bir ailede yaşamamış olan hiç kimse, çocuğun için yuvanı kurtar nidaları atmamalı...
canım benimde aklıma gelmedi degildi bugün kocaların derdinden yazmayı unuttum iyimi
canım bende meyve yiyorum suyu çok iç karar verdim eski kalorili diyetime dönücem 1600 doktoruma sorucam yap derse onu uygulucem yemedigim halde kilo aldım yaw bu işte bri gariplik var ama ney:44:
canım sen bendende dertlisin al karşına konuş kurban oluyum karnındakini düşün de senin derdin ney
ay sinirlieirm oynadı sen hiç konuştunmu kardeşim bu odun kocanla
![]()
Aynen öyle canım babamlar boşanmamı hiç istemio kocamı seviyorumda ama onun sevgi anlayışı çok farklı hatta bi sevgi anlayışı yok muhabbeti yok seni seviyorum bile demesi sayılıdır sarılması bile sayılıdır bi kütükle evliyim sanki arabada camı kapat biraz üşüdüm diyorum kes sesini diye bağırır öyle şeyler söylüyoki ağzım açık kalıo benim böyle çocuğumuda nasıl perişan ediyim ayrılıp önüme bakar işime girer ayakta dururum daha iyi kendimi çocuğuma karşı suçlu hissedicem hep bu doğru ama hep bi çocuğum olsun istedim onu sevmek kollamak istedim ona bunu yaşatmayı istemezdim çok üzgünüm şuan, ağlıyorum tutuyorum kendimi bebeğime bişey olacak diye ruh gibi oldum karşımda katıla katıla eğlenen biri var ben insanları anlayamıyorum hep sevgi dolu dürüst bi aile düşlemiştim yalansız gözle ağızla elle beyinle hiç bir uzvuyla aldatmayan Allah yolunda bi evlilik düşledim kocamı hayatımın odak noktasına koydum o güldüyse güldüm benim en büyük hatam bu oldu zaten birini çok sevmek hyatının merkezi yapmak kadar yanlış bişey yokmuş dağın başına gittim okuduğum okul öncesinden kydımı sildirip evlendim kim için bir hiç uğrunaymış bundan sonra ister gezmiş ister aldatmış beni alakadar etmio 4 senemi verdim ben ona gram değerim yokmuş aile olduğumuzu hiç birzaman hissettiremedi bana hizmetçi veya sığıntı gibi hissettim sadece atanamadım işim yok diye evin geçimindede söz sahibi olamadım parayıı tutamadı babamların yardımıyla geçindik ben çok yoruldum çok çocuğumuda benle yormaya hakkım yok ben bebeciğimin ne suçu varki
Canım çocukla belki düzelir dedim drada kaç kere beraber gittik ultrasondada gördü bişi deişmio yani nişanlıyken farkedemedim işte evlendik evliliği benim yemek yapmam zannetti yatağa internetle girer dizi seyreder uyur evde lig tv önünde kumanda bana verilmez bi yediği yemeği bi daha yemez eline para geçsin giysiye verir şuan karşımda kaynımla güle oynaya pes oynuyo pztesi giden ben deilmişim gibi gittim dışarda yedim zaten telefon edio yemeği ye gel seninle uğraşamam dio yokuşu tek başıma çıktım altında arabası var umrunda diil bişey yapacağı varsa yapsın zaten ben bitirmek için gidiyorum sahipsiz değilim allaha şükür babamlar almaya gelecek beni pazar sınavım olmasa bir dakika durmam burda hayatımda bukadar beni umursamayan beni aşağılayan biri daha görmedim nişanlıyken 3 sene bekledim onu bana öyle iyiydiki seni mutlu edicem bulutların üstünde olacaksın die kandırdı evlendiğimin ikinci günü hastalandım dönüp bakmadı pes oynadı tanıyamamışım varya hertürlü hakareti edio ya karnımda çocuk var onu bile düşündüğü yok insan sevince kör oluo biraz güzelimdir hani sırf tipim için evlendi benimle biliyorum adamın hayatı hava atmakmış şimdi karşımda şarkı söylüyor böyle bir adamla bir ömür geçmez benim babam bugün oruç tutamadı üzüntüsünden onlar benim bi ağlayışıma canlarını verirler el oğlu işte bana dioki annem hasta sessiz konuş senin ağzını kırarım bu ne ya nasıl bi seviyesizlik annesinin karşısında tek kelime etmedim tartışmamıza karışıp bana demediğini bırakmadı ben gidicem diom arayın babası götürsün şunu dio ne biçim kadınmış kendini gösterdi yani
Aynen öyle canım babamlar boşanmamı hiç istemio kocamı seviyorumda ama onun sevgi anlayışı çok farklı hatta bi sevgi anlayışı yok muhabbeti yok seni seviyorum bile demesi sayılıdır sarılması bile sayılıdır bi kütükle evliyim sanki arabada camı kapat biraz üşüdüm diyorum kes sesini diye bağırır öyle şeyler söylüyoki ağzım açık kalıo benim böyle çocuğumuda nasıl perişan ediyim ayrılıp önüme bakar işime girer ayakta dururum daha iyi kendimi çocuğuma karşı suçlu hissedicem hep bu doğru ama hep bi çocuğum olsun istedim onu sevmek kollamak istedim ona bunu yaşatmayı istemezdim çok üzgünüm şuan, ağlıyorum tutuyorum kendimi bebeğime bişey olacak diye ruh gibi oldum karşımda katıla katıla eğlenen biri var ben insanları anlayamıyorum hep sevgi dolu dürüst bi aile düşlemiştim yalansız gözle ağızla elle beyinle hiç bir uzvuyla aldatmayan Allah yolunda bi evlilik düşledim kocamı hayatımın odak noktasına koydum o güldüyse güldüm benim en büyük hatam bu oldu zaten birini çok sevmek hyatının merkezi yapmak kadar yanlış bişey yokmuş dağın başına gittim okuduğum okul öncesinden kydımı sildirip evlendim kim için bir hiç uğrunaymış bundan sonra ister gezmiş ister aldatmış beni alakadar etmio 4 senemi verdim ben ona gram değerim yokmuş aile olduğumuzu hiç birzaman hissettiremedi bana hizmetçi veya sığıntı gibi hissettim sadece atanamadım işim yok diye evin geçimindede söz sahibi olamadım parayıı tutamadı babamların yardımıyla geçindik ben çok yoruldum çok çocuğumuda benle yormaya hakkım yok ben bebeciğimin ne suçu varki