2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Allah seni inandırsın canım eşim konuşurken forumdakilerin duası tuttu galiba dedim içimden:)) Allah razı olsun hepinizden tüm dua edenlerden bana dua eden herkese rabbim bir ömür mutluluk huzur sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım günaydın ,günlük gibi olcak ama sen bu satırları okudugunda sınavdan çıkmış olacaksın ve inşallah çok güzel geçmiş olacak.Ataman yapılır ve bebeğinle kocandan uzak biryere gidersin belki,seninki insafa gelmiş gibi ama için kabuk bağladıgı için affeetmen uzun sürebilir,yine çaresi zaman tabiki.Şunu unutma kendinş değil bebeğini üzmemek için güçlü olmak zorundasın.Bu yasadıgın son güçlük olsun inşallah,dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyorum.

kızlar şu özel sigorta işini anlamadım yaw detayınıda okudum yine anlamadım.Mesela Medicana Ankara Hastanesi için 2100 TL şimdiden ödüyorum bidahada para ödemiyomuyum,doğumumu filanda bu parayla mı yapıyorum?nasıl oluyo ben Ankaradayım fiyatlar iyi demişsiniz ama anlayamadım yaw.Bide bildiğim hamileyken yapılan sağlık sigortalarında biçok şeyi karşılamıyo hamile kalmadan 1 sene önce yapılırsa doğumu,yenidoğanı muayeneleri vs karşılıyo o da fark ödeyince....

Canım Allahım annene rahmet etsin mekanı cennet olsun kevser sularından içsin inşallah yaşayan bilir acıyı anneyi toprağa vermek kadar acı ne olabilir bulamadım şuan Allahım daha acılarını yaşatmasın sana kaynanam akşam itibariyle evi terk etti iki günlüğüne gitmiş gece uyuyamıomuş kadına bağırsam tek laf etsem Allah şahit ağzımı açmadım ha kocama bağırdımmı bağırdım evet benim kocam bağırırımda barışırımda kime ne neyse kaynanam gittikten beş on dakika sonra eşim gelip benden özür diledi çocuğumuz içinher fedekarlığa katlanırım dedine bensiz nede sensiz büyüyemez izin vermem buna ailemden daa öncesin ama bu laf lafta kalmasın dedi neyse bende ii ozaman ama burda kalamam artık dedim seni istanbula bırakır bigün kalır geri dönerim dedi ii dedim istiosan babamlar gelsin dedim neyse bu ayrılık ikimizede ii gelecek zaten sınırlarımızı belirleyelim ona göre yaşayalım ben inançlı bi insanım sana yanlış yapmam falan filan konuştu ilk defa adam gibi bende ne diim çocuğum ah çocuğum ona karşı sorumluyum ama dedim annem bidaha hiç bi yaz kayananlarda kalmıosun benim yanıma gel ister kocan gelir ister gelmez dedi dedim tamam seneye tatile çıkarız bebeğimizle ondan önce ramazanı kendi evimizde geçiririz dedi ne bilim inşallah söylediği gibi olur herşey kendide bilio annesine tek kelime etmediimi benim annem hasta dio eskiden çok şey yaşadı kavgaya gelemio dio bende hamileyim hakarete gelemiyorum dedim ya uslubunu deiştirirsin yada böyle yürümez dedim çocuğum için senin için deişicem dedi yarın sınavım var bana suya 101 defa dua okuyacakmış ayakları yere değdi baktı gidiyorum varya okadar sıkıntılar yaşadık şu olana bak fazla sevgi gösterdim işte baktım gidiom adam imana geldi yalnız annesi benden nefret etmek için fırsat kolluyomuş benim annem böyle bişeyi hayatta yapmazdı sahur falan hazırlamicam zaten halim yok yarın öğretmenlik alan sınavım var kendileri yesinler ii oldumda ne oldu valla değmezmiş burda kaynanamı överdim meğerse kini çıktı ortaya ya hadi haksız olayım böylemi yapacaktı yani daada koptuk zor artık bişeylerin düzelmesi

Misa o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Bak benim annem babam otuz yıllık evli ve evli olduklarını son üç senedir fark ettiler. Babamın iki ablası vardı, onları arkasına alıp anneme sayıp söverdi. Nasılsa annem çekip gitse bakanı olacaktı, hem de iki tane. Onlar da her kavgada kardeşlerine kapılarını açarlardı, bebek gibi bakar yedirir, içirirlerdi. Çünkü ikisi de bekardı ve tek erkekleri babamdı. Babamı güvence olarak görüyorlardı. Neyse ölünün arkasından laf edilmez. Bizi çok severlerdi ama sadece annemleydi onların dertleri.
İki sene önce ikisi de arka arkaya beyin kanamasından gitti. Babam yaşayamaz sandık arkalarından, en kıymetlileri onlardı çünkü hayatta. Ama öyle olmadı, anneme sarıldı. Eskiden halalarımla gezerdi, şimdi annemle geziyor. Hasta olduğunda annem bakıyor ona, annemin kıymetini anladı ama olan annemin 27 senesine oldu, o ayrı.

Benim annemin hikayesinden çıkardığım sonuç şu oldu. Asla ve asla aileleri hayatımıza karıştırmıyoruz. Kavgamız da olsa kendi aramızda olup bitiyor. Çünkü iş ailelere sıçradığında işin rengi değişiyor. Bi kez nişanlıyken başıma geldi. Nişanlımla tartıştık, o sinirle geldim anneme ve kız kardeşime anlattım. Baktım beni haklı bulmuyorlar, ama sinirlenmişim bir kere, haklı çıkmam lazım. Ben de abartmaya başladım. "geçen gün de böyle dedi, sonra böyle yaptı" ne zaman ki onlar da benim gibi sinirlendiler rahatladım. Sonra nişanlımla barıştık ben sevinirken onlar hala nişanlımın bana yaptıklarından dolayı sinirleniyorlardı. Çünkü ona aşık olan benim, onlar benim kadar kolay affedemezler ki. Onlar için de kıymetli olan benim. Üzüldüğümü gördüklerinde adama bakış açıları değişmişti birden. Şimdi de bazen kendi kendilerine bir şeyler çıkarıp beni ararlar. "Eşin çok geç mi geliyor? bize öyle gibi geldi" ben hep inkar ederim, sorun olmadığını söylerim. Eşim de öyle. Ev işlerine çok iyi değilim mesela. Benim kayınvalidem temizlik takıntılıdır. Her gün üç saat temizlik yapar kendi evinde. Son geldiğinde evi yeterince temiz bulmadığına dair bir imada bulunmuş sanırım, eşim bana söylemedi ne olduğunu da sadece verdiği cevabı söyledi. "Bizim evimiz böyle, elimizden geleni yapıyoruz. Bu şekilde kabul et bizi. Bebek olduğunda daha dikkatli olacağız tabii" demiş. Kayınvalidem de gıkını çıkarmamış.

Çok uzattım, biliyorum bunları sana değil eşine söylemek lazım. Belki kayınvaliden orada olmasaydı bu kadar girmezdi işin içinde onu da bilmiyorum. Ama dediğim aileleri uzak tutun. Çok örnek var böyle bildiğim anlatsam oo. Aileler karıştıkça iş sarpa sarar.

Allah bebeğinin gönlüne göre versin ne diyeyim :) İnşallah babası aklını başına toplar.

:102::102::102:tamam canım aklımda bulunsun benim yaşam koçum vardı aslında babamdı oda öldü gitti :14:4 bitti 5 geldi senesi bu sene ilk defa tuttum kendimi aaglama paşam içindeki canlı için dedim aglamadım :50:okadar zorki babasızlık eşim babasına baba dedi içim acıdı ilk bayramımızdı oructan önce öldü 3gün sonra berattı şeker bayramında babası gile gittik bayramlaşmaya eşim babasının elini öptü sıra bana geldi bende öptüm dedim baba izin veririmisin hiç yapmadıgım birşey yapıcam dedim oda merak etti ney yapıcan gelin dedi hadi yap elini öptüm sonra sarıldım dedim benim babam öldü sakın sen ölme hemi baba deidm beni gene babsı zbırakma çok zor dedim aglamaya başladım kayınpederim bri yutkundu kızm takdiri ilahi dedi ne yapıcaz hepimizn gidicegi o yer emri vaki olunca dedi sabret yavrum dedi sırtımı sıvalladı eşimin bile gzöleir doldu paşam dedi yapma bu benim ilk bayramım babsız deidm ben şimdi kimi arayıp het ismail bey o mubarek elelrinizden öperim harçlıgımı isterim diye kime dicem deidm inan kokuusna hasretim :14:diyorlarya babanın gölgesi yeter babam 56 yoktu kalp krizinden gitti :14:hellalik alamdım ona yanıyorum hakkını hella etmişmidir acaba bana:14::14:
ben günlük bölümüne hergün olmasad ara ara yazıyorum kd kulubinde çok oluyor geçen babanla olan düşüncelerimi yazdım allahım arkadaş özelime yazmış paşam beni maffettin annesine bile okutmuş salya sümük aglamışlar tanımazlar etemzler ben babama aşık bir kızıd hep derdi kız paşam sen beni hep kandırıyorsun inanırmısın türk kahvesini çok sevardi babam derdi hadi kalk paşam tür kahvesi yap kız derdi ülerekten içinemi tükürüyon çok köpüklü oluyor derdi gülerdik :9:inan babam öldü artık türk kahvesi yapmıyorum geçen eşim erkekkardeşim istedi yap diye dedim yaparım yapmaz olaydım hem yaptım hem agladım deidm babamda olaydı çok severdi :14::14:ogündür bugündür türk kahvesi yapmıyorum elim gitmiyor çünkü :50::50:milyarıda verseler yapmam çok aglıyorum yaparken :14:ben 29 yaşında yetim kaldım :14:öldü naşını getriidler evin önüne inanmadı gözlerim helalik aldılar inanmadım musaala taşına yatırdılar diyorm bu kimki inanın çok fena travva geçiridm insan babsı ölünce aglamazmı ben 1 hafta aglayamadım :14:sonra olan oldu erkek kardeşim zor zapdetti ben aglar o aglar babam kurban oluyum sana nere gittin beni bırakıp diye istanbula geldim memleketten kalbim 260 attı aşırı stresten 1 gece yogun bakımda yattım kalbimin atışını durduramadılar ölüyordum az kalsın makineler üstümde baglıydı eşime ne oldu böyle oldu deyince elşimde babsı vefat etti doktor bey acısına dayanamadı dedi babsızlık çok zor kandillerde bayramlar bablar günlerinin anlamı yok artık benim için :50::50:

canım inan gerçek gibiydi allahıma binlerce şükür azda olsa sarıldım kokusunu içime çektim uyandıgımda aglıyordum yastık ıslanmış gözyaşlarımla :14:babam şeker bayramından önce öldü kaynanam geldi eşimle memlekete 40 na eve geldik 3 gün sonra opruca kalktık kardeşim aradı dediki annem çok agladı peşinden abla deid bu bayram dedi gel beraber geçirelim sevinsiz annem dedi nasıl seviniorum eşim git dedi kaynanam daha 1 ay olmadı ne işin var oraya gel hgit para dedi laf etti yollamadı beni :14:eşim git desede kaynanamın huyunu biliyorum eşime etmedigini bırakmıcak neyse nasıl agladım gidemicem diye eşim git laf eder druur deid burnundan getirmese gidicemde ogün deidm babam affet gelemiyorum bu bu bayram bizim bayramınız olucaktı diyemicem dedim:14:
o akşam rüya gördüm rahmetli babam yemek odasında ikili koltukta oturuyor ben teklide diyorum baba senmisin evet kızımd iyor başlıyorum aglamay babam affet ne olur diyorum bu bayram çok istedim kaynanam laf etti gelemdim ilk bayramımzdı deidm her bayram aradıgımda yavrum derdinya seni ziyarete geliyim deidm nasıl aglıyorum trüyamda babam dediki hiç unutmuyorum kızım aaglama sen gelemesnde ben yanın ageliyorum seni görüyorum dedi ayaga kalktı geldi saçlarımı okşarken dedi saçlarını okşuyorum agladıgın zaman göz yaşlarını siliyorum sen sakın üzülme olurmu ben iyi yerdeyim dedi babam demişim elini öptüm beni bir okşamsı vardı saçımı çok özledim be babam dedi nasip dedi uyandıgımda gene şükrettim bildikki gitmesemde babacım yanmdaydı bazen bayram sabahı olur ilk uyandıgımda derim babacım bayramın mubarek olsun bildigim dualrı yollarım millet baba derse içim acır galib ainsanları kıskanıyorum babaları var diye:14::14:allahım affetsin babsına aşık bir kızdım ben babam ban çok düşkündü çocugumda olmuyorduya rahmetli gidicegi içine dogmuş annem oglama kredi çekieczya hanım kızada çekelim 2 ablasınında bebegi var kıızm aglamsın üzülmesin dedi allahım ne agladım öldügünde annem dedi kızım demiş aglayınca yüregim daglanıyor ahtım var yavrumu sag sgalim kucagım alaıyım parsal yönden durumum olsun işşallah evladımı seneye yaza götürücem mezarına elini öptüremezsemde topragını öperiz yavrumla agzımdan kıızm çıktı inan dicem babam bak paşam 13 sene sonra muradın akavuştu aglama artık bak çok mutlu :43::43:en son eve gelicem memleketten ablamla mezarına gittik ablama deidm babamla konuşsam duyarmı duyar tabi dedi sonra ablam rahat konuşuyum diye dedi ben su doldruyum gelicem gitti otrudm bildigim dualrı okudum elimi topragına sürdüm babam deidm yolun sonuna geldik paşam artık evine gidiyor seni çok özlücem dedim hakkını helal et kendine iyi bak dedim söz evladım olunca sana getiricem butraya görmen için dedim amma nasıl aglıyorum :14:öyle uzaklaştım yanından otobüsle geçerken ordan el salladım babam görüşrüüz kendine iyi bak deidim bir daha mezarının resmini çekicem canım benim babam 8 senedir felçliydi sag taratı tutmuyor 4 ay ben baktım bebem gibi helali hoş olsun keşke diyorum yasasaydı altından almaya razıydım yereki nefez alsaydı yeterdi bana :14::14:

Allahım babanın mekanını cennet eylesin inşallah sık sık rüyalarına girerde hasret giderirsiniz:( bu yazıları okudukça derdimin ne kadar küçük olduunu anlıyorum Rabbim anamıza babamıza evlatlarımıza sağlık versin pasacık üzülme babana torun veriosun bak o seni görüyordur inşallah Allahım yüreciğine ferahlık versin içimizde kabuk bağlamış öyle yaralar varki eş derdi iş derdi ana baba derdi bu forum iyi gelio insana acılar hafifliyo yazdıkça paylaştıkça
yanlış anlama insan kocayı gene bulur ama ne evlat ne kardeş nede anan baba bulunmuyor okadar diyim bu temmusun5 de 5 seneye girid babam sabah kalktım dedim paşam saat 9 bu aatte köydeydin 9.20 erkekkardeşim getirid telefonunu bak abla görünce korkma dedi o dag gibi adam makinalara baglı agzında heryerinde hortum var içim acıdı ablamlarla gidicez bugün evi dip köşe temizledik ablam diyorki üst kata yatrıırz kimseyi almayız odaya gelen kapıdan görürü gider dedi allahım işleri yaptık abla babam yaşıcak degilmi ablam yaşıcak paşam evimize getiricez kokrma :14:hastane bakçesine girdik saat 12 .20 abla dedik babam hangi yerde yatıyor bak kadeşim dedi 9 can yogum bakım camı dedi 4 kardeş dizildik orada annem oturuyor neyse üst kata çıktık saat 1 allahım o saatte kapıla açılır anne neden açılmıyor kızım hastaların altlarını temizlerler ondan az bekle az açılır 1.30 oldu yok anne bu kapı neden açılmıyor eşim arar der paşa baban nasıl açılmadıkı kapı annem diyorki hastaların altlarını temziliyorlarmış dedim sonra 1.90 boylarında uzun bri doktor çıktı benim arda beye benziyor masmavı gözleri var dediki ismail beyin yakınları fırladık buyrun dedi ablam hasta bri x oldu dedi cana getriidk 2 x olodu cana getiridk 3 x oldu dedi ben bekliyorumki gözünü açtı sonra doktor kafasını eger ve o kelimeyi söyler çok üzgünüz amam başınız sagolsun oan dünya durud sanki dünyanın ekseninde ben yarım ablam arkadan sordu paşa ne olmuş abla babam ölmüşşşşşşşşşşş:53::53::53:inan ne agladım nede tepki veremdim millet demiş küçük kızı ne agladı ne brişey yaptı nasıl evlat :53:insan hani dona kalıorya bende öle oldum naşı çıktı ablam babammı dedi evet deyince yüzünü açtı çenesini baglamışlar hafif sakalları çıkmış millet koptu sonra suratını geri kapadım yegenim açtı ded dedi sol tarafımı görmedim ama yarım açıkmış ve göz damlası varmış :14:anlıcagın eve geldi kapıya hellalik aldılar annemlerin evi camiyle yanyana musallat taşının üstünde biri yatıyor amam kimki :50:sonra mezarlıga götürüldü allah seni inandırısn arabalar okadar çoktu duyan gelmiş babamın cenazesini 3 hoca yıkadı aglaya aglaya rahmetliyi seven çoktu okadar kalabalıktıki sanki artis cenazesiydi adetli oldugumdan gidmeedim pazar gömüldü pazartesi erkekkardeşimin yüzügünü attılar neymiş kızlarını anneme bakamzmış annemle mezara gittik annem konuşuyor ismail diyor oglunun yüzügünü attılar neden öldün seni çok özledim diyor amam benim kafa basmıyor anne demişim annem halen der ne dedi kızım bu kim :53:annem demişki içinden allahım kız kafayı yedi kızım babanya dedi hım babammı gerçektenmi öldü demişim kızım sen iyimisin dedi allahım kafam basmıyorki öldügüne galiba beynim kabullenmedi :50::50:

teyzem evine gidicek 7 olmadı daha annem nane yapmış abla dedi verde satıyım naneleri dedi annem paşam git üst kata masanın üstünde naneleri getir kızım teyzen götürsün dedi tamam dedim sonra yukarı çıktım masadan nane poşetini aldım önüme birşey düştü :53:kaldırıdm ter çevirdim abbamla bizim resimimiz baba diye bri inlemiş o 3 katlı ev sorma ev ana baba günü herkez var babam nere gittin babam ben sensiz ne yaparım kokunu kimde arıcam dedim bagırmaya başladım herkez fırladı amam nasıl tepiniyorum erkek kardeşim millet tutamıyor beni sakin ol vs annenm aglamaya başlamış kızımada birşey olucak diye sogan koklatanmı dersiniz kolunyamı su yuzuma vuranmı baktı zapdedemiyor beni erkekkardeşim arkama geçti elelriyle kollarımı atyaklarıyla ayaklarımı kıstarladı yerde oturuyoruz zor zapdediyor kafam kafsına vurup duruyor abla tamam abla sakin ol annem korktugu için kardeşim inin hepiniz aşagıya diyor tamam anne korkma 1 haftadır aglayamadıgım çok fena oldu patlamışım kardeşim abla tamam sakin ol dedikçe ben bagırıdm sonra kollarında bayılmışım gözümü açtıgımda kardeşim aglıyordu abla ne olur babamı kaybetim senide kaybetmiyim dedi sanki dövmüşler gibi kalktım ayaga ban sarıldı dedim kardeşim şimdi biizm babamız öldü biz yettimi kaldık :14::14::14:

anlıcagın karnındakinin kıybetini bil boşver odun kocanı inan babam ölünce herşeyi gözden geçiridm hayat okadar anlamsız boşki sorma helede babasızlık :50::50:anacım elimde kalan allahım ona ömür versin işşallah ondada herşey var şeker tansiyon astım boranşit kalbinded sorun çıktı her sene doktora götürüm muayeneye annem hep der delisin melisin amma der iyiki dogurmuşum kızım seni der benim annemin okuma yazması yok malesef biraz cahil gibi:50: memelekte saga sola gidiyorda istanbul gibi bir yerde gidemiyor heryere ben götrüyoruum allahımdan tek dilşegim ona ömür versin inan eşim var kardeşleirm var allah var çok iyiler anan annem ölürse benim bri yanım eksik olucak kalp kırıklıgım 5 olucak 3 evladım 2 ailem aile çok öenmli babanızın kıymetini bilin arayıns esini duyun görünce benim içinde sarılın öpün olurmu bu bayram :14::14:ben çünkü anca rüyamda birde mezarını görünce topragını taşını öpüyorum elimden başka birşey gelmiyor:50:
Allah seni inandırsın canım eşim konuşurken forumdakilerin duası tuttu galiba dedim içimden:)) Allah razı olsun hepinizden tüm dua edenlerden bana dua eden herkese rabbim bir ömür mutluluk huzur sağlıklı evlatlar nasip etsin
:32::32::32:canım ben duanın gücüne inanıyorum bu doktora gittigim zaman görüdm duamın gücünü çünkü:16:
Bende yatim yarına sınavım var kafam bi dünya oldu yine atanamicam hayırlısı olsun pasam kızçem öptüm yiğeninide öp benim için kereta ne tatlıdır ısır yanağını öptüm kızlar tatlı rüyalar herkese
kız okunmuş pirinçlerini yut :9:canım oglum 4 kilo 175 gram dogdu şimdi 13 kilo topilik senin yerinede öperim bugün faceye koyuyum kapak resmi olarak görmek isteyen yakışıklıma baksın :55::55:
kızlar şu özel sigorta işini anlamadım yaw detayınıda okudum yine anlamadım.Mesela Medicana Ankara Hastanesi için 2100 TL şimdiden ödüyorum bidahada para ödemiyomuyum,doğumumu filanda bu parayla mı yapıyorum?nasıl oluyo ben Ankaradayım fiyatlar iyi demişsiniz ama anlayamadım yaw.Bide bildiğim hamileyken yapılan sağlık sigortalarında biçok şeyi karşılamıyo hamile kalmadan 1 sene önce yapılırsa doğumu,yenidoğanı muayeneleri vs karşılıyo o da fark ödeyince....
canım benim arkadaşım sigortacı istersen telefonun veriyim işllem yaptırısan istanbulda kendi:16::16::16:

kızlar günaydınlar olsun istanbul çok sıcak işelrim var gelemzsen bilinki oglum gelmiş :52::52::52:ay gelsede öpsem sıpamı :32::32:

günaydınlar tünaydınlar hanımlar nassınız bakalımmmm...? :66:
Canım Allahım annene rahmet etsin mekanı cennet olsun kevser sularından içsin inşallah yaşayan bilir acıyı anneyi toprağa vermek kadar acı ne olabilir bulamadım şuan Allahım daha acılarını yaşatmasın sana kaynanam akşam itibariyle evi terk etti iki günlüğüne gitmiş gece uyuyamıomuş kadına bağırsam tek laf etsem Allah şahit ağzımı açmadım ha kocama bağırdımmı bağırdım evet benim kocam bağırırımda barışırımda kime ne neyse kaynanam gittikten beş on dakika sonra eşim gelip benden özür diledi çocuğumuz içinher fedekarlığa katlanırım dedine bensiz nede sensiz büyüyemez izin vermem buna ailemden daa öncesin ama bu laf lafta kalmasın dedi neyse bende ii ozaman ama burda kalamam artık dedim seni istanbula bırakır bigün kalır geri dönerim dedi ii dedim istiosan babamlar gelsin dedim neyse bu ayrılık ikimizede ii gelecek zaten sınırlarımızı belirleyelim ona göre yaşayalım ben inançlı bi insanım sana yanlış yapmam falan filan konuştu ilk defa adam gibi bende ne diim çocuğum ah çocuğum ona karşı sorumluyum ama dedim annem bidaha hiç bi yaz kayananlarda kalmıosun benim yanıma gel ister kocan gelir ister gelmez dedi dedim tamam seneye tatile çıkarız bebeğimizle ondan önce ramazanı kendi evimizde geçiririz dedi ne bilim inşallah söylediği gibi olur herşey kendide bilio annesine tek kelime etmediimi benim annem hasta dio eskiden çok şey yaşadı kavgaya gelemio dio bende hamileyim hakarete gelemiyorum dedim ya uslubunu deiştirirsin yada böyle yürümez dedim çocuğum için senin için deişicem dedi yarın sınavım var bana suya 101 defa dua okuyacakmış ayakları yere değdi baktı gidiyorum varya okadar sıkıntılar yaşadık şu olana bak fazla sevgi gösterdim işte baktım gidiom adam imana geldi yalnız annesi benden nefret etmek için fırsat kolluyomuş benim annem böyle bişeyi hayatta yapmazdı sahur falan hazırlamicam zaten halim yok yarın öğretmenlik alan sınavım var kendileri yesinler ii oldumda ne oldu valla değmezmiş burda kaynanamı överdim meğerse kini çıktı ortaya ya hadi haksız olayım böylemi yapacaktı yani daada koptuk zor artık bişeylerin düzelmesi

çooooooooooooooooooooooook sevindim anlatamam :nazar: ..Rabbim inşallah dahada iyi olmasını nasip eder... dün akşam eşimde bana arabesk ve popu karıştıra karıştıra ı will always love you şarkısını söyledi :60: .sürekli elimi alıp sevmeler,sarılmalar..aklıma hep kkdakilrinde kocaları inşallah bu akşam pişman olmuştur diye dua ettim en çok aklıma sen geldin.. Çok şükür güzel haberler alıyoruz bugün :66: Allahım bozulmasına izin vermesin.. :nazar: amann kocan iyi olsunda kvn o kadar önemli değil... İnşallah sınavındanda başarılı olursun,istediğin yerin puanından daha yüksek puan alırsın inşallah..

san açok üüzldüm dualarım kabul oldu kız bak :46::46::46:senin adın ainan çok sevindim işşallah böylede gider :16:
bu arada erkek kardeşimle hanımı geliyor yarın bana iftara oglumu özleidm eymenimide getiriyorlar işşallah sabah erken uyanıyım karı koca kahvaltı yapalım oturudgum yerde ütümü yaparım eşimde evi temizler temem gelinde abla sen yorulma ben gelince yemekleir yapıcam dedi aanlıcagınız rahatım çok şükür:32:OGLUMU GÖRÜVEM ÇOK ÖZLEMİŞTİM ARTIK BUGÜN RAHAT BRİ UYKU ÇEKRİM YAŞASIN:55::55:

TUTMAYIN BENİ VALLAHİ SEVİNÇTEM OYNUCAM:66::66::66::66::66::62::62::62:OGLUM BU ARADA 14 AYLIK :16::16:ALLAHIM HERKEZE ÖLE EVLAT NASİP EDER İŞŞALLAH :48:ÇOK TATLI BRİ ERKEK:52::52::52:KOKUUSNU İÇİM ÇEKİCEM KOKUUSNU İÇİME ÇEKİCEM YASASIN İSİM ANNEİS BENİM RABHEMLİ BABAMIN İSMİNİ KOYDUM BAŞINA YANINADA EYMENİ EKLEDİK OLDU BİTTİ:52::52::52:

ohhh ohhhh benim yerimede bol bol kokla oğluşu :66: maşallah nazar değmesin :nazar:

iyi bugün de keyifli olur inşallah senin için...birkaç insanla görüşmek iyi gelir sana... sakın canının sıkılmasına izin verme...

Tüm annelere ve bebekciklerine hayırlı pazarlar. Ne çok cinsiyeti belli olan olmuş ben girmeyeli :)

Ya ben çok sıkıntılıyım.

3 gündür bulantılarım iyice azaldı :( Ve bu beni çok korkutuyor. Ayrıca her sabah kilomu ölçüyorum, hep geri geri gidiyor, tam tersi olması gerekirdi halbuki. Daha da kontrolüme 1 hafta var.

Var mı benim gibi bulantısı kesilen kızlar ?

Tüm annelere ve bebekciklerine hayırlı pazarlar. Ne çok cinsiyeti belli olan olmuş ben girmeyeli :)

Ya ben çok sıkıntılıyım.

3 gündür bulantılarım iyice azaldı :( Ve bu beni çok korkutuyor. Ayrıca her sabah kilomu ölçüyorum, hep geri geri gidiyor, tam tersi olması gerekirdi halbuki. Daha da kontrolüme 1 hafta var.

maşallah herks yavaş yavaş öğrenmeye başladı.. :16:
canım benim sakın korkma normal 1.trimesterin bitmek üzere ve bulantının azalmasıda normal... kusmalarından ötürü kilo kaybı yaşaman normal birçok arkadaşta kilo kaybı yaşadı endişelenme..2.trimesterdan iibaren mide bulantın olmayacağı için inşallah kilo alımında normale döner merak etme... eğer yinede içindekuşku varsa konrolünü yarına aldırırsın..içinde rahatlamış olur..

Ya ben çok sıkıntılıyım.

Eskisine oranla benim bulantım da azaldı.Kilomu daha ölçtürmedim yarın randevum var. geçen ay gittiğimde hiç değişiklik yoktu kilomda. doktor biraz alman lazımdı dedi ama bence ilk üç ay kilo alıp verme kişinin bulantılarına göre değişiyor hiç yiyemediysen normal kilo vermen .

Eskisine oranla benim bulantım da azaldı.Kilomu daha ölçtürmedim yarın randevum var. geçen ay gittiğimde hiç değişiklik yoktu kilomda. doktor biraz alman lazımdı dedi ama bence ilk üç ay kilo alıp verme kişinin bulantılarına göre değişiyor hiç yiyemediysen normal kilo vermen .

Gündüz bir şeyler yiyebiliyodum da saat 3-4ten sonra hiç bir şey yiyemiyodum, ama buna rağmen 1 kilo almıştım. Şimdi o da yok :( 3-4 gündür akşamları yiyebiliyorum artık, ardından kuvvetli bulantım başlıyor , gidip uyuyorum. 4 gün önceye de kusardım şimdi yok :(

ayy aynısını bende anneme dedim daha 3 aylık cicegi burnunda gelinken hemde. kızım senin bu kocan niye böyle yapıyo.odamı anası gibi düşünüyo fialan filan.en sonunda dedimki anne benim kocam baya kötu yaa gel biz yol yakınken sıyıralım yakamızı. yok kızım öyle seymı olur dedi.öyle sey olmazsa bana kocamı kesme dedim.sustu:):)

ahaha, ağzına sağlık :)

Gündüz bir şeyler yiyebiliyodum da saat 3-4ten sonra hiç bir şey yiyemiyodum, ama buna rağmen 1 kilo almıştım. Şimdi o da yok :( 3-4 gündür akşamları yiyebiliyorum artık, ardından kuvvetli bulantım başlıyor , gidip uyuyorum. 4 gün önceye de kusardım şimdi yok :(

Ablam yeni doğum yaptı ona hiç kilo almıyorum dediğimde 4. aydan sonra boğazını tutamayacaksın ve hızla kilo alacaksın acele etme dedi. Fazla mı takıyoruz acaba doğru düzgün beslenemezken normal kilo vermek.

ayy benim kocam tarhanadan nefret ediyo, bende aksine bayılıyorum, hergün olsa içerim.. Annecim mis gibi köyde yapıp yolluyo ama nafile adama bir kaşık yediremiyorum yaa.. Bende napayım diğer yemeklerin yanında kendim için azıcık yapıyorum..

Aynen benim eşimde yemiyor ve ben çok seviyorum. Mecbur kendime yapıyorum azıcık azıcık :)

ben 2li teste 20sinde giricem.sağlıkla orda olduğunu görmek istiyorum.cinsiyetini de merak ediyorum ama asıl emin olmak istediğim sağlıkla gelişiyor olması.ilkini kaybettiğimi ikili teste gidince öğrenmiştim o yüzden gergin bir bekleyiş benim için.üstelik 2-3 gündür kramp benzeri sancılar oluyor anlık.
1 hafta nasıl geçer bilmem...

Of off missya , benim de 22 sinde 2. test kontrolüm. Ben de ilkini 8 haftalıkken kaybettim. Büyük korkularım var , bu 1 hafta nasıl geçecek de nasıl kontrole gidicem hiç bilmiyorum. Doktordan iyi bir şeyler duyana dek huzur yok bize :(

Back
X