2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Arkadaslar burda diger arkadaslarımın esleriyle ilgili sıkıntılarını okuyunca birkez daha ne kadar sanslı bi kadın oldugumu anladım.rabbim herseyin hayırlısını versin diger arkadaslarımız içinde bol bol dua edelim .rabbim yuvalarımıza huzur versin.amin

kızzz senin kknın hamilelik takviminde cinsiyeti kesin belli olur diyor ayy hadi inşallah...gitmeden önce birmeyve suyu iç bir de şeker ağzınada uyansın bebişin..hadi inşallah :16: :16:

çantama 2 tane kesme şeker aldım geçen gittiğimde uyku saatiydi o kadar uğraştı doktor salladı karnıma vurdu banamısın demedi benimki.Pek bi Nazlı olacak adı Nazlı olsun dedi sadece o yüzden şimdide merakla bekliyorum Nazlımı gerçekten içimdeki mucize yoksa pipilimiii?:52:

herkese günaydın,Bu sabah miniğimi görmeye gittik ama hastane inanılmaz kalabalıktı,doktorum tüp bebek doktoru oldugu için önce onların işlemlerini alması gerekiyor,sen git öğlen sakinleyince gel öyle bakalım dedi.Zaten günler geçmedi bugun görücem miniğimi diye şimdi 2 saat daha bekle işin yoksa.Neyse sonu iyi olsunda bekliyim 2 saat daha,işe geleyim bari o arada dedim 2 saat orda beklersem ağaç olucaktım.

Orkide2,ebrumeric ve afis geçmişği okuduysanız haftasonu sizi sayıkladım niye girmediniz bakim?Merak ettim ayol.Afis sırt ağrın nasıl tutulman geçtimi canım?

canı cumartesi günü full temizlik yaptım ve aksmaında annemlerde iftardaydık pazar günü zaten 2,80 yattım diyebilrim sırt agrım gecti ama bacak agrılarım cok fazla.hareketsiz kalınca agrılarım baslıyo soguk suya girince bide yuruyunce geciyo biraz canım.ayy ne bilim iyice pert olduk anlamadım gitti valla

orkide2m nerelerdesin yahuu bügun hiç göremedim seni :44:

umutgüzelin başı ağrıyordu,dün doktora gidecekti ne oldu haberi olan varmı? :44:

canım benim günaydın çok şükür biraz daha iyiyim...4-5 gün çektim ama iyiyim doktorumla konuştum telefonla o akşam gidemedim bugün için gel demişti bugünde ben gitmicem c.tesi giderim inşallah hem 16 haftayı doldurmuş olcak daha iyi olur inşallah...sen neler yaptın..

çantama 2 tane kesme şeker aldım geçen gittiğimde uyku saatiydi o kadar uğraştı doktor salladı karnıma vurdu banamısın demedi benimki.Pek bi Nazlı olacak adı Nazlı olsun dedi sadece o yüzden şimdide merakla bekliyorum Nazlımı gerçekten içimdeki mucize yoksa pipilimiii?:52:[/QUOTE

canım rabbim hayırlısını versin kız erkek ne farkeder ki.ikiside bize anne dicek ikiside can olucak.candan öte olucak.bende hp kız olsun allahım derdim.şimdi hayırlısını ver rabbim ne gülüm var ne goncam.ikside canım kanım.hangisi rabbıne hayırlı bi kul olacaksa onu nasip etsin saglıklı sıhhatlı.bu arada benişmde favori isimlerimdendir nazlı )::)

çantama 2 tane kesme şeker aldım geçen gittiğimde uyku saatiydi o kadar uğraştı doktor salladı karnıma vurdu banamısın demedi benimki.Pek bi Nazlı olacak adı Nazlı olsun dedi sadece o yüzden şimdide merakla bekliyorum Nazlımı gerçekten içimdeki mucize yoksa pipilimiii?:52:[/QUOTE

canım rabbim hayırlısını versin kız erkek ne farkeder ki.ikiside bize anne dicek ikiside can olucak.candan öte olucak.bende hp kız olsun allahım derdim.şimdi hayırlısını ver rabbim ne gülüm var ne goncam.ikside canım kanım.hangisi rabbıne hayırlı bi kul olacaksa onu nasip etsin saglıklı sıhhatlı.bu arada benişmde favori isimlerimdendir nazlı )::)

tabi canım mutlaka öyle.Sağlıklı hayırlı evlat olsun Ocak 2014 bebişleri inşallah.Aman daha iyi olcaksın inşallah yavaş yavaş geçicek tüm sıkıntıların.Söyleyene bak diycem de benimkinin çoğu evham yaw,kendimi çok dinliyorum.Eşim de dün dedi senin çocugun olmak istemzdim mahvetceksin evhamınla çocuguda diyo,hakkatten şu panik atak halime biran önce son vermem lazım...:53:

yapmazmıyım zorla da olsa yedim ve ondan sonra gittim ölçürdüm şimdi geldim
2 sata sonra gel yine ölçelim çok süşmüş dedi
düşük tansiyon hamilelikte bebeğe zararlı mı kızlar?

hamilelikte tansiyon normalden daha düşük olur zaten. Ama çok düşerse doktorunu arayıp bi sor bence. panik olma sakın ama tedbirli davranmakta fayda var canım.

orkide2 nasılsın canım? bugün hiç sesin soluğun çıkmıyor ?

paşammm nerelerdesin? nasıl geçti dünün,iftarın? oğluşun nasıldı?

herkese günaydın,Bu sabah miniğimi görmeye gittik ama hastane inanılmaz kalabalıktı,doktorum tüp bebek doktoru oldugu için önce onların işlemlerini alması gerekiyor,sen git öğlen sakinleyince gel öyle bakalım dedi.Zaten günler geçmedi bugun görücem miniğimi diye şimdi 2 saat daha bekle işin yoksa.Neyse sonu iyi olsunda bekliyim 2 saat daha,işe geleyim bari o arada dedim 2 saat orda beklersem ağaç olucaktım.

Orkide2,ebrumeric ve afis geçmişği okuduysanız haftasonu sizi sayıkladım niye girmediniz bakim?Merak ettim ayol.Afis sırt ağrın nasıl tutulman geçtimi canım?

ah canlarım. bulantı kusma beni mahvediyor bu aralar. ne doğru düzgün yiyorum ne yemek pişirebiliyorum. hal böyle olunca pek gelemiyorum. keyfim yok yani

hamilelikte tansiyon normalden daha düşük olur zaten. Ama çok düşerse doktorunu arayıp bi sor bence. panik olma sakın ama tedbirli davranmakta fayda var canım.

yarım saat sonra gidip tekrar ölçürücem yükselme bana gene hastane yolları
normalde hamile kaldığımdan beri 10 6 / 10 5 şeklindeydi ve o beni etkilemiyordu
ama şuan inanılmaz etkiledi
teşekkür ederim canım umarım düzelirim en kısa zaman da

tabi canım mutlaka öyle.Sağlıklı hayırlı evlat olsun Ocak 2014 bebişleri inşallah.Aman daha iyi olcaksın inşallah yavaş yavaş geçicek tüm sıkıntıların.Söyleyene bak diycem de benimkinin çoğu evham yaw,kendimi çok dinliyorum.Eşim de dün dedi senin çocugun olmak istemzdim mahvetceksin evhamınla çocuguda diyo,hakkatten şu panik atak halime biran önce son vermem lazım...:53:

yarın ikil testim var kızlar cok cok dua edin bana ne olur.cok korkuyorum.içimde kötu bi his var sanki cumartesi yaptırmaktan vazgecmiştim.eşim ikna etti tekrar.

ah canlarım. bulantı kusma beni mahvediyor bu aralar. ne doğru düzgün yiyorum ne yemek pişirebiliyorum. hal böyle olunca pek gelemiyorum. keyfim yok yani

tühhh yaw azalmadı mı o meret daha.Hakkatten kız perişan etti seni hayırlısıyla bi geçseydi.Bende 2 gün bulantı yaşadım dünyam karardı vallahi Allahım yardım etsin gitsin biranönce.:47::47::47:

yarın ikil testim var kızlar cok cok dua edin bana ne olur.cok korkuyorum.içimde kötu bi his var sanki cumartesi yaptırmaktan vazgecmiştim.eşim ikna etti tekrar.

O kötü his evham işte canım,gereksiz içimizi yiyip bitiriyo hiççççççç korkma çok iyi çıkacak herşey merak etme sen.Dualarımız seninle.Bu arada benimkini görmeme 1 saatten az kaldı asıl panik bende şuan zor duruyorum yerimde...:33:

tühhh yaw azalmadı mı o meret daha.Hakkatten kız perişan etti seni hayırlısıyla bi geçseydi.Bende 2 gün bulantı yaşadım dünyam karardı vallahi Allahım yardım etsin gitsin biranönce.:47::47::47:

bir gün iyiyse 2-3 gün gün boyu kötü malesef. inşallah tez zamanda düzelir. valla depresif olmaya başladım

O kötü his evham işte canım,gereksiz içimizi yiyip bitiriyo hiççççççç korkma çok iyi çıkacak herşey merak etme sen.Dualarımız seninle.Bu arada benimkini görmeme 1 saatten az kaldı asıl panik bende şuan zor duruyorum yerimde...:33:

inşallah canım hepimiz güle oynaya doguralım canlarımızı.haber ver muhakkak bize.dualarım seninle.evham yaptıgım dogru hafta sonu resmen aglamaklı gezdim.esim beni hep güçlü görmye alıstıgı için cok sasırıyo bu duruma.bu durum hiçbirseye benzemiyor ama.yarın saat 12-1 arasıda ben gidicem.allahım mubarek günlerin yüzü suyu hurmetine evlatlarımızı saglıklı sıhhatlı bize bagıslasın.seninkinin cinsiyet tahmını yapılmısmıydı.

Son düzenleme:
bir gün iyiyse 2-3 gün gün boyu kötü malesef. inşallah tez zamanda düzelir. valla depresif olmaya başladım

Doktoruna sormuşsundur mutlaka ama çözümü yokmu hiç?Bebişlerin de içi dışına çıkmıştır minnoş yavrucuklar.Sende depresif oluyosan bizi düşünemiyorum artık:-)))

çantama 2 tane kesme şeker aldım geçen gittiğimde uyku saatiydi o kadar uğraştı doktor salladı karnıma vurdu banamısın demedi benimki.Pek bi Nazlı olacak adı Nazlı olsun dedi sadece o yüzden şimdide merakla bekliyorum Nazlımı gerçekten içimdeki mucize yoksa pipilimiii?:52:
kız olma ihtimali yüksek kızlar çoğunlukla nazlanıyor... yinede Allahım sağlıklı sıhhatli nasip etsinde pipisizi pipilisi önemli değil :emir_bebek: :1: :1: :1:

canım benim günaydın çok şükür biraz daha iyiyim...4-5 gün çektim ama iyiyim doktorumla konuştum telefonla o akşam gidemedim bugün için gel demişti bugünde ben gitmicem c.tesi giderim inşallah hem 16 haftayı doldurmuş olcak daha iyi olur inşallah...sen neler yaptın..

çok şükür daha iyi olmana sevindim... belki senin de bebişinin cinsiyetin kesinleşir inşallah :16: iyiyim çok şükür yine devamlı yemeye başladım ilk gebeliğim gibi buda sanırım 32 kiloyla bitecek.. :1:

Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin. Evlat nasıl da seviliyormuş, annemi yeni anlıyorum...
direk annelik duyguları yüklenmeye başlıyor k doğum yaptıktan sonra hiçbir bilgim yok dediğin konular bile Rabbimin izniyle yükleniyor.. bebk tutmayı bilmem,nasıl emziririm,nasıl alt açarım,nasıl bakarım derdim,doğum yaptığım anda Rabbim hepsini öğretti çook şükür..

ahhh canımm yaaa İnşallah tez zamanda mide bulantıların geçerde yemek yemeye başlayabilirsin... yemek yiyememek iyice seni halsiz bıraktı...
bugün bende ilk kusmamı yaşadım.. ama hamilelikten değil,benim manyaklığımdan.. :52: sabahın köründe uaynır uyanmaz 1 ltye yakın suyu aravermeden ha bitti bitecek,bitireyim diye zorla içmeye kalkışırsam olacağı bu :37: kızımda bana diyorki "anne ne yaptın sen,benimde midemi bulandırdın şimdi bende kusacağım" ... amannn dedim okula geç kaldık hemen dişlerini fırçalamaya :30: dedim çok şükür onu kurtardık.. :1:

Allah korusun korkma sakın.. her anne 2li tste giderken acaba kötü çıkarmı diye evhamlanıor.. nilgökçeninde dediği gibi evham o...

[çok şükür daha iyi olmana sevindim... belki senin de bebişinin cinsiyetin kesinleşir inşallah :16: iyiyim çok şükür yine devamlı yemeye başladım ilk gebeliğim gibi buda sanırım 32 kiloyla bitecek.. :1:

teşekkürler canımm inşallah kesinleşir dün battaniye aldım çarşaf aldım..okadar mutlu oluyorumki bişeyler alırken yavrularıma...kızım dün anne bunuda alalım kardeşime bunuda alalım diyo doğunca kıskanacak gibi ama üstesinden gelcez artık..ben ilkinde 70 le hamile kaldım 82 ile doğum yapmıştım bunda 68 le kaldım bakalım nolcak...

inşallah canım hepimiz güle oynaya doguralım canlarımızı.haber ver muhakkak bize.dualarım seninle.evham yaptıgım dogru hafta sonu resmen aglamaklı gezdim.esim beni hep güçlü görmye alıstıgı için cok sasırıyo bu duruma.bu durum hiçbirseye benzemiyor ama.yarın saat 12-1 arasıda ben gidicem.allahım mubarek günlerin yüzü suyu hurmetine evlatlarımızı saglıklı sıhhatlı bize bagıslasın.seninkinin cinsiyet tahmını yapılmısmıydı.

evet canım kız olma ihitmali yüksek,bakalım bugun gösterirse hanımefendi ona göre isim arayışına başlıycam hayırlısıyla.Küp şekerleri yiyip gircem ultrasona inşallah hareketli olurda görürürüz ikili testteyken resmen tek elini atmış kafasının arkasına uyuyodu dünya umrunda değildi,aynı babası kılıklı olcak oda uyku delisidir.:24:

Back
X