2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Heheheheee paşammm ne oldu yavrumm onlara sökmez kablo saklamak filan.Yapışıklar onlar pclerine bırak boşverrrrr.Benimde arkadaşım doğum yaptı dün akşam hastaneye gitcez yemekten sonra bilgisayarı bitürlü kucağından indirmedi 5 dakka daha,bi sigara içeyim öyle,bi el daha atayım öyle diye diye saat 21:45 te hastaneye gittik Allahtan öcel hastanede görebildik arkadaşımızı.Diyeceğim o ki boşa uğraşma gel en iyisi biz bunları bi odaya kapatalm yemlerini,sularını,cigaralarınıda koyalım pcleriyle başbaşa bir ömür yaşasınlar:16:

:9::9::9::9:yazını okuyunca böle oldm inan sesim evi inlette amam azimliyim elbet bri gün benim olacak:27::27:ah ah eskşden evcilik için kandırıdım adamı abdeslendikten sonra hayde oyunun başına len deidm brigün seni oyundan uzak tutmak için kendimi kullandırıyım sen anca birşey olmamış gibi oyun oyna dedim :30:insan kendini vallahi kullanılmış hissediyor he anca biri yatılı gelrise rahatım çünkü pc bebek odamda kanepe var oraya yatıyorlar ozaman sarılıp yatıyom kocama illahi birilerinimi çagırmak laızm bu akşam azimliyim amma bakta gör oturtmucam başına :19::19:o inatsa ben ondan inadım :63::63:

Günaydın hanımlaarrr,

Bugün güne bir ilkle daha başladım ve istifra ettim :43: Sabah aç karnına içtiğim demir ilacı da içtiğim bir bardak su da gitti:50: Bu progestanın etkisi mi acaba yaa.. Ben o kadar bulantılı zamanlar geçirdim ama hiç istifra etmemiştim.. Ağlamak istiyorum :43:

Var canım hamile kaldığımdan beri ve hatta daha öğrenmemişken sabah 7,20 de kalkarım, ama ben geri tekrar yatabiliyorum eüer acıkmadıysam :52:

Günaydınn juliet, eğer kramp gibi bir şeyse demir eksikliği ya da magnezyum eksikliği gibi şeylerden olabiliyor ya da vücudunun susuz kalmasından :34:

Demir ilaci bulanti yapiyo bide eeee ni yapamiyon kapkara cikiyor buda demir birikmesinden kaynaklaniyormus kabizlik yapiyor ben alistim sana oneri canim kahwalti masasinda ic uzerine yemege basla bende cok cikardim hapi

canım arkadaşın ikizleri vardı bilmemei işi dolayısıyla 1 hafta ben baktım allahımd eidm parada versen bakmam:30::30:anacım ikiside birbirinden yaramazdı düşünmek bile istemiyorum :36::36:

:43::43:şimdi kardeşim eve geldi kocam olucak adam allahtan pc bakmadı yemek yapmadım bilerek vakit geçirisn diye neyse brilikte brişeyler hazırladık balkona gittik 10.20 kadar anca zapdettim diyorum hayatım özledim seni az daha dur uyunun kaçmıyorya deidm tamam dedi amam deid sigaramı almaya gidiyim bekleki koca gelsin bakarımki pc başında:30:dediki sen tülkiysen ben kuyrugunum :30:oturdu beyimiz başına oynamay abaşladı bende sinirimden mutfagı temizle namazı kıl ilaç içtim sinirimde ignemi biel kendim yaptım sabahta kavga ettim gitti :14::14:anlıcagını işe yaramadı uyanırknede gene panik atagım azdı korkuyla kalktım yatagımdan allahım ben bu adamı ne yapıcam ya yola gelsin ne kadarda konuşsan yola gelmiyor:47::47::47:en azından ugraştım çabaladım :5::5:

:1::1:bendede uyku problemi var uyuamıyorum aman üstüne yatarım sabahın köründe uyanıyorum akşam 11 olmadanda pokemon oluyorum önceleir yatardım ah ah eski uykum nerdesin :5::5:

heyecan yapma bebem böyle çıkarsıon doktorun odasından:9::9:

aç karnına ilaç içilmez canım progestomn uyku yapıyor bulantı yapar amam istifar etmezsin benim bildigim

kızlar ben 3 gebelikgeçirdim biliyorsunuz kızımda istifar çok ettim ogullarımda degiş bende hayırlısyla ögreneydim cinsiyetini ona göre ismiyle konuşurum yavrumun ona göre hayaller kurarım işşalah :14::14:

ben jelibonu doyurmadım gidiyimde doyuruyum :10::10::10:

gıdısını aldıgımın iyimisin bulatıların nasıl

sizbiz nerdesin bacım gelmemişin bugün bak ben erkenciyim bugün sinrileirm hatsaffada ama:47::47:

Amannnnn beeeeee butun adamlarvayni benimkide geldi gel balkonda sohpet edek dedim tw kapadik ciktik adam tel den girdi bu seferrr bacimmm ne yapak odun pamuk olurmu:)

bade ismini ben de seviyorum ya fonetiği çok güzel. Anlamıyla ilgili başka bir yerde "tasavvuf edebiyatında kutsal sevgi, aşk" yazıyordu ben de emin olamadım bir türlü. Eşim de çok seviyor, hem bade'm diye seviyor şimdiden. Ben de seviyorum ismi ama benim de içime tam anlamıyla sinmedi :26::26::26:

aynen, erkek ismi çok var içime sinen: Yiğit, toprak, kaan...
Ama kıza ben de bir isim yakıştıramıyorum, bulcaz inşallah

eşimde beğendi aslında da severken badem deniyorya ona biraz takıldı.Kuruyemiş mi olcak kızımın adı diyo?Bide ben fonetik olarak kayınvaldemleri de düşünüyorum ege şivesiyle konuşuyor kendisi.Onun söyleşiyle düşününce bazı isimlerden soğuyorum yaw.Geçen Tanem olabilir diye düşündüm kaynanam kesin Danem der ona vazgeçtim:32:

Demir ilaci bulanti yapiyo bide eeee ni yapamiyon kapkara cikiyor buda demir birikmesinden kaynaklaniyormus kabizlik yapiyor ben alistim sana oneri canim kahwalti masasinda ic uzerine yemege basla bende cok cikardim hapi

Amannnnn beeeeee butun adamlarvayni benimkide geldi gel balkonda sohpet edek dedim tw kapadik ciktik adam tel den girdi bu seferrr bacimmm ne yapak odun pamuk olurmu:)

yapıcez kardeşim yapıcez bakta gör bu işe canımı koydum:9::9::9:
kızlar benim kahvaltı yapmam laızm evi temizlicek yemek yapıcam
buzdolabını temizlicem kışlık birşeyler yapıcam dondurucuma 1 sepet ütüm var namaz a kadar işşallah bitiriyim döneirm aranıza:48::48:
odundan pamuk olmasada çok gzüel bri sopa olur :57::57:

canım arkadaşın ikizleri vardı bilmemei işi dolayısıyla 1 hafta ben baktım allahımd eidm parada versen bakmam:30::30:anacım ikiside birbirinden yaramazdı düşünmek bile istemiyorum :36::36:

:43::43:şimdi kardeşim eve geldi kocam olucak adam allahtan pc bakmadı yemek yapmadım bilerek vakit geçirisn diye neyse brilikte brişeyler hazırladık balkona gittik 10.20 kadar anca zapdettim diyorum hayatım özledim seni az daha dur uyunun kaçmıyorya deidm tamam dedi amam deid sigaramı almaya gidiyim bekleki koca gelsin bakarımki pc başında:30:dediki sen tülkiysen ben kuyrugunum :30:oturdu beyimiz başına oynamay abaşladı bende sinirimden mutfagı temizle namazı kıl ilaç içtim sinirimde ignemi biel kendim yaptım sabahta kavga ettim gitti :14::14:anlıcagını işe yaramadı uyanırknede gene panik atagım azdı korkuyla kalktım yatagımdan allahım ben bu adamı ne yapıcam ya yola gelsin ne kadarda konuşsan yola gelmiyor:47::47::47:en azından ugraştım çabaladım :5::5:

:1::1:bendede uyku problemi var uyuamıyorum aman üstüne yatarım sabahın köründe uyanıyorum akşam 11 olmadanda pokemon oluyorum önceleir yatardım ah ah eski uykum nerdesin :5::5:

aç karnına ilaç içilmez canım progestomn uyku yapıyor bulantı yapar amam istifar etmezsin benim bildigim

kızlar ben 3 gebelikgeçirdim biliyorsunuz kızımda istifar çok ettim ogullarımda degiş bende hayırlısyla ögreneydim cinsiyetini ona göre ismiyle konuşurum yavrumun ona göre hayaller kurarım işşalah :14::14:

sizbiz nerdesin bacım gelmemişin bugün bak ben erkenciyim bugün sinrileirm hatsaffada ama:47::47:
kız rahat bırak adamı yahuu. erkekleri ayıya benzetirim:1: stresli olduklarında inlarine çekilirler:60::60::60:sıkıntıyla bir nevi o şekilde baş ederler.

iyi laf sango,doğru diyosun odun pamuk olmaz oldugu bu işte ortada bu kadar oluyo.Ben bıraktım yaw ne isityosa yapsın ben kızımla ilgileniyorum isim arıyorum habire gerisi boşşş:27:

eşimde beğendi aslında da severken badem deniyorya ona biraz takıldı.Kuruyemiş mi olcak kızımın adı diyo?Bide ben fonetik olarak kayınvaldemleri de düşünüyorum ege şivesiyle konuşuyor kendisi.Onun söyleşiyle düşününce bazı isimlerden soğuyorum yaw.Geçen Tanem olabilir diye düşündüm kaynanam kesin Danem der ona vazgeçtim:32:

:9::9::9::9: çok şirin, Danem:9::9: benim bi egeli arkadaş kızına Duru ismini koymuştu... Duru gelipduru :9::9::9::9::9:

iyi laf sango,doğru diyosun odun pamuk olmaz oldugu bu işte ortada bu kadar oluyo.Ben bıraktım yaw ne isityosa yapsın ben kızımla ilgileniyorum isim arıyorum habire gerisi boşşş:27:

Inan bende mucadele ettim ettim pehhh koyuru verdim bebegim sitresten sinirden asik suratli hep aglayan huzursuz olacakti bu kütük yüzünden walla

canım istifra demir ilacındandır :(
maalesef o ilaç bulantı kusma yapıyor
progestanda yan etkisi olan bir ilaç bir hafta içinde alışırsın umarım

Demir ilacını 1 haftadır kullanıyorum, progestana başladım dün bu sabah ikisi bir arada ağır mı geldi acaba :50:

Paşacım demir ilacında aç karnına içilecek diyor, ben 1 haftadır içiyordum zaten herhangi bir sorun yoktu, dün almaya başladım progestanı dünden beridir resmen çarpıldım :53: Kocana gelince, ben benimkiyle tam 2 ay uğraştım. Bıkmadan yılmadan her akşam kavga ettim, o da bir bilgisayar oyunum var kahvem yok bilmemnem yok diyordu ama yılmadım. Şimdi bilgisayarın başına oturmuyor benleyken.. Yılma haklı davanda :34:

Aç karnına dediler ondan içiyorum canım ya kaldı ki 1 haftadır zaten kullanıyorum hiç sorun olmamıştı :(

G ÜÜÜÜÜ N A YYYYY D I NNNNNNN OCAKÇILAR :16: :16: :16:

Gunaydın hanımlar,

Nasılsınız? bebişleriniz nasıl? Sabah uyandığımda 5.45'ti. Oldursen normalde bu saatlerde kalkamam ama hamile olduğumdan beri maalesef uyuyamıyorum :(

Uyku sorunu yasayan var mı benim gibi? Normalde 18 saat aralıksız uyuyan biriyimdir :(

Günaydınnnnn cnm..
bende aynıyım hamile olduğumdan bu yana uyku problemi yaşıyorum çok derin uyuyamıyorum ve erkenden kalkıyorum.
6:30du kalktım dünde yine bu saatlerdi kalkmıştım:31::31:

normalde ok uyuyabilen insann değilim ama bu gece rahatsızdım, ve uyayamadım doğru düzgün..parçalı uykularımı toplarsak 2 saati geçmez.. 4e kadar hiç uyuyamadım zaten.. hem sıcaktan hemde yediğim fna dokundu :14: :14: :14: :14:

günaydınlar
bir sabahta sorunsuz uyanıyım diyorum ama nerdeeeee
acaba tüm belirtileri yaşamak zorundamıyım diyorum ama sonra şükür yinede bu halime bebişim iyi olsun diyorum
bu sabahta ayağımın altı kasılıyor sonra geçiyor
ayak kasılması magnezyum eksikliğinden mi oluyordu ?

muz yemeye çalış tatlım muz iyi geliyor...

Günaydın hanımlaarrr,

Bugün güne bir ilkle daha başladım ve istifra ettim :43: Sabah aç karnına içtiğim demir ilacı da içtiğim bir bardak su da gitti:50: Bu progestanın etkisi mi acaba yaa.. Ben o kadar bulantılı zamanlar geçirdim ama hiç istifra etmemiştim.. Ağlamak istiyorum :43:

demir ilacının yan etkilerinden birde aç karnına içmişsin.. normalde aç karnına içmeyin mide bulantısını artırır diyorlar..

Günaydın Kızlar.
AYy Cok heyecanlıyım Saat 11 De Muayeneye Gidiyorum.İkili Testim Var Kızlar Ne Olur Bana Dua Edin.Bebegimi Görmenin Heyecanı Bastı.Felaketim Kalbim Feci Carpıyor.Bide Korku Tabi Kötu Olasılıklar Korkutuyor Beni..

hayırlı ve sağlık haberleriyle gel inşallah..geldiğinde sende :86: böyle ol inşallah :60:

günaydın kızlar...
sanırım bnmde duble prenseslerim geliyor kesinleşmedi ama benzetme yaptı doktorumuz çok hyecan vericiymiş cinsiyetlerini öğrenmek rabbim herkesin evladını bağışlasın sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah..
şimdi sürekli odalara süslemelere ve tabiki isim arayışına girdim çok eğlenceliymiş göbüşşümüzde büyüdü yavaştan kıyafetlerde almaya başladım kendime ALLAHım bu mutluluğu daim etsin amin..
kesinleşince anketi oylayacağım inşallah :)

maşallah maşallah :nazar: :nazar: gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun kızlarınız :16: :16:

geldimmm ccanım geldim.. :16: :16: :16: dur canım strestlenme, hemen sana masaj yapayım rahatla $th_massage.gif

Demir ilacını 1 haftadır kullanıyorum, progestana başladım dün bu sabah ikisi bir arada ağır mı geldi acaba :50:

Paşacım demir ilacında aç karnına içilecek diyor, ben 1 haftadır içiyordum zaten herhangi bir sorun yoktu, dün almaya başladım progestanı dünden beridir resmen çarpıldım :53: Kocana gelince, ben benimkiyle tam 2 ay uğraştım. Bıkmadan yılmadan her akşam kavga ettim, o da bir bilgisayar oyunum var kahvem yok bilmemnem yok diyordu ama yılmadım. Şimdi bilgisayarın başına oturmuyor benleyken.. Yılma haklı davanda :34:

Aç karnına dediler ondan içiyorum canım ya kaldı ki 1 haftadır zaten kullanıyorum hiç sorun olmamıştı :(

Eczacı bana sabah aç karnına mide bulantın olursa kahvaltıdan sonra al dedi bende öyle yapıyorum. Güne mide bulantısıyla başlamak çok kötü oluyo bide çıkarınca ialaçta boşa gidiyo. Bence eczacına bi sor oda kahvaltıdan sonra al diycektir

kız rahat bırak adamı yahuu. erkekleri ayıya benzetirim:1: stresli olduklarında inlarine çekilirler:60::60::60:sıkıntıyla bir nevi o şekilde baş ederler.
:1:kendisi bri nebze ayı olabülü kastamolulu çünkü:9::9::9:benimde eşşegim meşhur oh gelme keyfime:9::9:
:9::9::9::9: çok şirin, Danem:9::9: benim bi egeli arkadaş kızına Duru ismini koymuştu... Duru gelipduru :9::9::9::9::9:
:9::9::9:kız ne ka güldüm

canım bende kullandım amam dok karnına:45::45:eşimle olan davamdan asla vazgeçmem oda senind eidgin gibid iyor aynene kahvem yok stresimi atıyorumd edi bende gel bende at stresini dediysemde olmayur:9::9:
G ÜÜÜÜÜ N A YYYYY D I NNNNNNN OCAKÇILAR :16: :16: :16:

normalde ok uyuyabilen insann değilim ama bu gece rahatsızdım, ve uyayamadım doğru düzgün..parçalı uykularımı toplarsak 2 saati geçmez.. 4e kadar hiç uyuyamadım zaten.. hem sıcaktan hemde yediğim fna dokundu :14: :14: :14: :14:

muz yemeye çalış tatlım muz iyi geliyor...

demir ilacının yan etkilerinden birde aç karnına içmişsin.. normalde aç karnına içmeyin mide bulantısını artırır diyorlar..

hayırlı ve sağlık haberleriyle gel inşallah..geldiğinde sende :86: böyle ol inşallah :60:

maşallah maşallah :nazar: :nazar: gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun kızlarınız :16: :16:

geldimmm ccanım geldim.. :16: :16: :16: dur canım strestlenme, hemen sana masaj yapayım rahatla Eki Görüntüle 756438

inan yazını okuyunca güdüm agzımdan şu kelime çıktı agzını yerim senin dedim oh iyi geldi kulaçlarım çok acımış iyi geldi benim çıkmam laızm bebem ilelrimi yaparım işşallah namazdan sonra gelirim rahat yazıoşırız ütüm var 1 sepet 2 makin açamaşır nevresimleirm degişicek sonra sevişirk k.i.b:29::29:

günaydın arkadaslar...son dönemde çok keyifsizim,çok yorgunum..hiçbişey yapasım gelmiyor...midem hala bulanıp duruyor...doguma kadar normale dönmeyecegm sanırsam:50:

Hakkatten ama onun söyleşiyle hitap edince kızıma moralim bozuluyo,söylemesi kolay bişey bulmamız lazım aslında çok güzel Tanem.Amaaaan herşeyi düşünüyoz yaw annesini diksiyon kursuna mı göndersem doğuma kadar?:52::52::52::52:

günaydın arkadaslar...son dönemde çok keyifsizim,çok yorgunum..hiçbişey yapasım gelmiyor...midem hala bulanıp duruyor...doguma kadar normale dönmeyecegm sanırsam:50:

canım benim seni çok iyi anlıyorum. bi süre sonra insanın keyfi hiç bir şey yapası da kalmıyor. umarım bulantılarımız tez zamanda geçer diyelim ama ben ilaçlara rağmen bulanıyorum. o nedenle kısa sürede geçeceğine inanmıyorum

Canim zaten ac karnina ic ama hemen ustune yemek yemeye başla ac durma yani

her isim bi çok kökenle farklık gösteriyor örn ben farsça kökenine bakmaya çalışacağım çünkü en bozulmamış hali ordan geleceğini düşündüğüm için ..
O isim çakıştırma olayına baya bi çaba sarf ettim ama tık yok çıkmadı bişi:)

erva
ikra
efsa
ecrin
yazel
buğlem
mina
erkek olsa iş kolayda kız olunca isim yakıştıramıyorum bi türlü :)

erkek olsa iş nasıl kolaymış bacımmmmm yaz bakalım isimleri fikir olsun bizede:)

Back
X