benimki de babadan gastamonulubizimkiler de göçmen ama niğdeli sayılırız
benimki biraz kibar bi ayu yalnız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki de babadan gastamonulubizimkiler de göçmen ama niğdeli sayılırız
benimki biraz kibar bi ayu yalnız![]()
canım benim seni çok iyi anlıyorum. bi süre sonra insanın keyfi hiç bir şey yapası da kalmıyor. umarım bulantılarımız tez zamanda geçer diyelim ama ben ilaçlara rağmen bulanıyorum. o nedenle kısa sürede geçeceğine inanmıyorum
di mi teyzesi çook tatlılar![]()
kendisi bri nebze ayı olabülü kastamolulu çünkü
benimde eşşegim meşhur oh gelme keyfime
kız ne ka güldüm
canım bende kullandım amam dok karnınaeşimle olan davamdan asla vazgeçmem oda senind eidgin gibid iyor aynene kahvem yok stresimi atıyorumd edi bende gel bende at stresini dediysemde olmayur
inan yazını okuyunca güdüm agzımdan şu kelime çıktı agzını yerim senin dedim oh iyi geldi kulaçlarım çok acımış iyi geldi benim çıkmam laızm bebem ilelrimi yaparım işşallah namazdan sonra gelirim rahat yazıoşırız ütüm var 1 sepet 2 makin açamaşır nevresimleirm degişicek sonra sevişirk k.i.b![]()
çok şirin, Danem
benim bi egeli arkadaş kızına Duru ismini koymuştu... Duru gelipduru
![]()
Hakkatten ama onun söyleşiyle hitap edince kızıma moralim bozuluyo,söylemesi kolay bişey bulmamız lazım aslında çok güzel Tanem.Amaaaan herşeyi düşünüyoz yaw annesini diksiyon kursuna mı göndersem doğuma kadar?![]()
bir tanıdığımın kzının ismi Cansın... hoşuma gidiyor ismi kendisinede ok yakışıyor....![]()
yüzüm soldu her gören neyin var diyor...sapsarı geziyorum ortalarda...
günaydın arkadaslar...son dönemde çok keyifsizim,çok yorgunum..hiçbişey yapasım gelmiyor...midem hala bulanıp duruyor...doguma kadar normale dönmeyecegm sanırsam![]()
Canim zaten ac karnina ic ama hemen ustune yemek yemeye başla ac durma yani
kibar ayucuklar onlar canım
daş düşebülü ayı çıkabülü
![]()
canım agrıların ne alemde geçmediler benimkiler![]()
Cansın diye bizimde var bir tanıdık ama erkek.İsim unisex gerçi ama yinede erkekte bilişyorum ya şimdi kıza olmaz gibi geliyo.sen aklına gelenleri yaz tabi deneyimli anne senin araştırmaların vardır,aklında kalanlar özellikle kızına isim ararken.![]()
Canımmmm Allahım yardımcın olsun çok zor
Yok kız ben 1 haftadır içiyorum, ilacımı içerim üstüne meyvemi yerim işe geçerim, işyerinde de kahvaltımı ederim bi güzel, ama bu sabah bulantıyla uyandım zaten dün progestanı aldığımdan beridir mahvolmuş durumdayım.. Sabah ilacımı içtim tam meyveye uzandım ki haydiiiiii herşey dışarıyaTok karnına da denedim çünkü tok karnına mideme çok dokundu.. Aç karnına zarar vermiyordu
Böyle giderse rapor alıcam... Tabi patronum ne der bilmiyorum... Ben dün hastaneden geldim bana geçmiş olsun neyin var bile demedi
o kadar üzüldüm ve kızdım ki anlatamam... Şuan işi bırakabilcek durumda olsam 1 gün dahi durmayacağım
![]()
hamile olduğumu öğrendiğimdee kızım bebeğim iin kız olsun ismide milasu olsun diye tutturdu..günlerce karnımı milasu diye sevdi..etrafımızda milasu diye hiçkimse yok ve hibiryerde duymamıştık..internetten araştırdım mila= canım bitanem demekmiş ve kız ismi olarak geçiyor.. benim aklıma yattı söylenimide güzel ama eşim kökeni belli değil diye olmaz dei..bakalım diretirsem bence olur..![]()
hamile olduğumu öğrendiğimdee kızım bebeğim iin kız olsun ismide milasu olsun diye tutturdu..günlerce karnımı milasu diye sevdi..etrafımızda milasu diye hiçkimse yok ve hibiryerde duymamıştık..internetten araştırdım mila= canım bitanem demekmiş ve kız ismi olarak geçiyor.. benim aklıma yattı söylenimide güzel ama eşim kökeni belli değil diye olmaz dei..bakalım diretirsem bence olur..![]()
ben ay sonu bırakıcam galiba...dayanamıyorum hem hamilelik hem yorgunlk hem iş stresi...3 gün uyumaya ihtiyacım var resmen...Canımmmm Allahım yardımcın olsun çok zor
Yok kız ben 1 haftadır içiyorum, ilacımı içerim üstüne meyvemi yerim işe geçerim, işyerinde de kahvaltımı ederim bi güzel, ama bu sabah bulantıyla uyandım zaten dün progestanı aldığımdan beridir mahvolmuş durumdayım.. Sabah ilacımı içtim tam meyveye uzandım ki haydiiiiii herşey dışarıyaTok karnına da denedim çünkü tok karnına mideme çok dokundu.. Aç karnına zarar vermiyordu
Böyle giderse rapor alıcam... Tabi patronum ne der bilmiyorum... Ben dün hastaneden geldim bana geçmiş olsun neyin var bile demedi
o kadar üzüldüm ve kızdım ki anlatamam... Şuan işi bırakabilcek durumda olsam 1 gün dahi durmayacağım
![]()
çok hoş hakkatten.Ben çocukların buldukları isimleri seviyorum bende söyliyim yiğenime bakıyım ne diycek genelde sınıftaki kızları söyler ama değşik bişilerde çıkabilir.![]()
canım agrıların ne alemde geçmediler benimkiler![]()
ben ay sonu bırakıcam galiba...dayanamıyorum hem hamilelik hem yorgunlk hem iş stresi...3 gün uyumaya ihtiyacım var resmen...
ben de progestanın yan etkilerini agır yaşamıştım ve 1 hafta rapor almak zorunda kaldım maalesef
iş yerleri bu konuda tam bir öküz gerçekten
sağlığın daha önemli patronu düşünme kendini düş al rapor evde en azından yan etkiler artınca ben
duş alıp uyuyordum bir tek o fayda etmişti bana
ben ay sonu bırakıcam galiba...dayanamıyorum hem hamilelik hem yorgunlk hem iş stresi...3 gün uyumaya ihtiyacım var resmen...