2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar konuya uzagım ama erkekler değişken yaratıklar her halleriyle kabullenmek lazım.biz 8 yıllık evliyiz daha mutfağa girmemiş adam önceki gece acktım diye kahvaltı hazırladı.pazarın yanından geçmez normalde sırf ben taze sebze meyve yiyim diye şimdi beni pazara götürcek.yani demem o ki zaman gerekli herşeye onlarda geliştiriyolar kendilerini.bu arada ilk bebeğimiz değil ikinciye hamileyim.ilkinde bile aslanazlandırmadı beni :9:

sonunu görmemişim pardon.
Çok kötü değil, akşam onlardaydım. Haber yok hiç beyefendiden. İyi diyorum ama hala telefon mesaj bekliyor:50: Kafada bitirmiş değil anladığım kadarıyla. "Tanıyorum ben onu böyle şey yapmazdı" deyip duruyor.

hayırlısı canım kafasını dağıtcak şeylerle uğraşsa insana sevdiği kusursuz gelirmiş canım kardeşinde o durumda

Benimki de kız. Yüzüm şişti, sivilcelendi. Saçlarım kurudu, kırıldı. Dün de annem diyor ki "hiç kız anası gibi değilsin, çok güzelleştin yüzün tabak gibi oldu"

Kadındaki güzellik anlayışına bak, tabak gibi yüz:1: Bel falan da kalmadı, baya kaydı tipim sorma :)

Olsun kızçeler bizim güzelliğimizi alıyor. Güzel kızlarımız olacak:16:
bizim yüzümüzde çok sivilcelendi daha bu sabah babamız yüzün tarsusa gelince daha çok sivilcelendi dedi. bel ayrımı diye birşey kalmadı sanki çocuk arkadan çıkacak gibi:):)

İyilik be canım daha iyiyiz baba olduğunu yavaştan anlamaya başladı bazen kavga etmek insanı kendine getirio herşeyi silip atmıştım gidiodum sanane git işine diye konuşan adam canım şurdayım bak haberin olsuna döndü dün abimin nişanlısına hediye takılar aldım bana burdaki en pahalı olanı seç sana alıcamlar elimdeki patatesleri alıp doğramalar falan bazen meleğe dönüşüo bazende oduna:) böyle yürümeyeceğini anlıyo yavaştan

maşallah canım nazar değmesin.

kız zaten küçücük sabim korkma, şimdi senden okuyan 15li haftalardakilr eftiklenecek evhamlanacak eee ben daha hissetmedimki bir dorun mu var diyenler çıkacak..Allah iyiliğini versin :1: :1: :1: daha bebeğini öyle sürekli,hergün hissedebilmen için en az 5hafta daha lazım :1: :1: :1: :1:

çoook şükür herşeyin yoluna girmesine çooook sevindim canım,:nazar: :nazar: :nazar: İnşallah hep iyi ve mutlu olursunuz.. bir daha kavgalarınız büyümez inşallah...

Saol canım benim ya ne bilim 11-13 te bana tekme atıodu sanki:)) belkide içimde başka bieler oluodu o ara bebişim iyimi nasıl bilicem
Üzerimde acayip yorgunluk var sadece tek belirtim işte, 20. Haftada yolu yarılıyoruz valla o günlere geliriz inşallah

İyiyiz şimdilik bakalım karar verdik yardım alıcaz canım kavgalarımız birbirimize kzgınlıklarımız birikme sonucu oluo Allah herkesin evine huzur versin

Kizlar merhaba
Ilk gebeligim sizlere bir sorum olucak 3 aylik olanlar doktor kontrollerine tuvalete SIKISIK Bir sekilde mi gidiyorsunuz? Yoksa normal bir sekilde mi?
Ben hic kilo almadim hatta verdim bile bi zarari olurmu bebege suanda :/ ins olmazz..
doktorum oruc konusunda zorlanmazsan tutabilirsin yada aralikli tut dedi allaha sukurde hic zorlanmiyorum aksine daha da rahatim :)
Kontrolume daha 2 hafta var ara ara kasiklarima agri girio normal mi bu zamanlar?

Hepinize guzel guzeel gunler dilerim:16:

Canım ben sık sık mı gidiyorsunuz sorunla ilgili bişey anlamadım, doktor kontrolüne mi yoksa tuvalete mi :17:

Orucunu Allah kabul etsin ama kasıklarında ki ağrılar idrar yolu enfeksiyonunun habercisi de olabilir, az su içmenden kaynaklanır bu da buna dikkat etmeye çalış.. Eğer yeterli su içiyorsan (3 lt ve üzeri) o zaman rahimin büyümesinden kaynaklanıyor olabilir..

Kızlar bebeği uyandırmak için ultrasona girmeden kaç dk önce tatlı yenmeli. Ben kaçtır gidiyorum uyuyor maşallah sizinkileri okuyorum el kol sallayanlar kıpır kıpırlar. Bizimki ne zaman gitsek totosu bize dönük yatıyo. Şu tatlı olayını bi aydınlatın beni

SELAM KIZLAR NASILSINIZ.BUGÜN KONTROLÜM VARDI BEBİŞİMİ GÖRDÜM ÇOK MUTLU OLDUM CİNSİYETİNİ KAÇINCI HAFTADA ÖĞRENDİNİZ SİZ KIZLAR BEN ÖĞRENEMEDİM. DR DİYOKİ SENİN BİRAZ GÖBEĞİN VAR BİRAZDA ERKEN DAHA GÖREMİYORUM. DEDİM BENDE TABİKİ GÖBEİM OLCAK HAMİLEYİM :d (SANKİ ESKİDEN YOKTU) O KADAR YEMEME RAĞMEN HİÇ KİLO ALMAMIŞIM AMA ENTERESAN. GEÇEN SEFERDE 70 KİLOYDUM ŞİMDİDE 70 KİLOYUM. 2 TÜP KAN ALDI 15 GÜN SONRA GEL ZEKA TESTİ YAPALIM DEDİ ÜÇLÜ TARAMAYI DİYO SANIRIM. 1 AĞUSTOS TA GİDİCEM TEKRAR BAKALIM SAĞLIKLI SIHHATLİ HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞAALLAH BEBİŞLERİMİZİN...

O zeka testi neymiş ya, bak benim doktor bişey yapmıyo he iyice huylanmaya başladım.. Bi de senin boyun kaç ki 70 kiloyla bebeği göremiyorlar:26:

kızlar günaydın. bugün doktor kontrolüm var 1 de. hem ikili de yapılacak. off gece kötü kötü rüyalar gördüm etkilendim inşallah iyidir bebeğim. ama akşam kötü düşündüm herhalde ondan gördüm

Şuan doktorun muayenesindesin ve bebeğini gördüğün için ağzın kulaklarında, şu ikili tarama ile ilgili çok telaş yapıyorsunuz kızlar.. Yanılma payı bu derece yüksek olan birşey için kasmayın kendinizi bu kadar :34:

Kızlar canım çok sıkkın. Son bir haftada yüzümde aşırı bir sivilcelenme başladı. bi tanesi sönmeden 2-3 tane daha çıkıyor. özellikle çene ve boyun bölgeme doğru. Aynaya baktığımda kendimden soğuyorum :( Napacağımı bilemiyorum yaaaa:43:

Canımmm yağı hemen kes hayatından, cildine de temizleyiciler falan sürebilirsin içeriklerini okuyup, benim de sivilcelenmem var daha doğrusu taneleniyorum ama normalde kolestrol hastasıydım, hamilelikte daha da artıyor ya ondan oluyor kesin.. Ben de yağı kesicem komple hayatımdan.. Kendinden soğumaya gelince ben de soğuyorum.. Eski elbiselerimi giyiyorum şekilsiz çirkin bişey oluyorum :43: ama yapçak bişey yok :27:

Slm anneler aradada olsa girebiliyorum nasılsınız

Selamm seryybr iyiyiz sen nasılsın

dr dan yeni geldim hayırlısıy sa bi kızım olcakmış .Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın tarifi yok ben onu görmeden sevdim aşık oldum kızıma. Rabbim şu mübarek gunde evlat diye yananlarında kucağını doldursun inşallah darısı tum isteyenlerin başına

panmindaa sen de mi öğrendin cinsiyeti ben çatlicam 5 ağustosa kadar yaaaaaaaa :52:

kızlar bu ense pilisi ölcümü normal cıkıpta kandaki degerlerin riskli cıkma durumu varmı?

Genelde yok canım, endişe etme, aslolan çocuğun ense kalınlığı ve burun kemiğinin oluşması :34:

demek odun yumuşamaya başladı laf aramızda benimkide dün biraz yumuşadı yeminle çok gzüel bri gün geçriidm uyandıgımdada öle beni seyretmesini gördüm allahım paha biçilemezdi :17::17::17:ay utandım şimcik :9:
ha şöyle yol agelsin evine ne zaman dönücen :32::32:

Maşallah pasam yumuşaklığa ihtiyacımız var valla benimki böyle kalsa keşke özüne dönmesin mümkünse:) ayın 2 si gibi ankaraya gidicez bayramda annemlerin yanına mersine geçeriz deniz kum güneş sefası yapim diom:) eylüldede yolcuyum evime dönerim artık ver elini forever bulaşık forever yemek:)

öğle arası sonu.... işe başlı devam...çeneniz bol olsun hatunlar..orkide inşallah cinsiyetlerini görebilirsin bugün.bu arada profil resmin çok hoş

sonunu görmemişim pardon.
Çok kötü değil, akşam onlardaydım. Haber yok hiç beyefendiden. İyi diyorum ama hala telefon mesaj bekliyor:50: Kafada bitirmiş değil anladığım kadarıyla. "Tanıyorum ben onu böyle şey yapmazdı" deyip duruyor.

tanıyamamış demekki...aşk işte hibirşey konduramıyor..

kızlar bu ense pilisi ölcümü normal cıkıpta kandaki degerlerin riskli cıkma durumu varmı?

en önemli olanı ense kalınlığı..3ün altında ise sorun çıkmıyor..

Saol canım benim ya ne bilim 11-13 te bana tekme atıodu sanki:)) belkide içimde başka bieler oluodu o ara bebişim iyimi nasıl bilicem
Üzerimde acayip yorgunluk var sadece tek belirtim işte, 20. Haftada yolu yarılıyoruz valla o günlere geliriz inşallah

İyiyiz şimdilik bakalım karar verdik yardım alıcaz canım kavgalarımız birbirimize kzgınlıklarımız birikme sonucu oluo Allah herkesin evine huzur versin

İnşallah canım benim...
Amin canım gerçekten huzur çok önemli.. İnşallahta hep iyi,huzurlu olun...

allah yardımcın olsun 15 haftalıkmısın bende 14+5 im ama çok şukur bulantım yok cınsıyetınız bellımı

evet 15 haftalığım,bu ayın 5 ınde gıttık doktora,bebek hıc kıpırdamadığı için doktor cınsıyet tahmını yapamadı,10 gun sonra tekrar gıdeceğim,insallah o zaman bellı olur,bu benım 3. bebeğim,süprız bır bebek,6 yasında kızım,13 yasında oğlum var

arkadaşlar anadolu yakasında ikamet edenler varmı.ben pendikteyim.bebişler doğduğunda oyun grubu yaparız.oğlumdada 2010 ocak annelerindeydim oyun grubu yapmıştık hem bize hem çocuklara çok faydalı oldu halada görüşüyoruz.

arkadaşlar anadolu yakasında ikamet edenler varmı.ben pendikteyim.bebişler doğduğunda oyun grubu yaparız.oğlumdada 2010 ocak annelerindeydim oyun grubu yapmıştık hem bize hem çocuklara çok faydalı oldu halada görüşüyoruz.

Ben Anadolu yakasındayım cnmm..pendiğe çok yakın olmasamda :31:

canım ense kalınlıgı iyi çıkmış bebem kandada bilemiyourm bebem ya:44::44:
ben gördüm ben gördüm :3::3:
:9::9:bir tafatna 90 seyrediyorum bir taraftan sizlere laf yetiştiriyom :32::32:

bende bı yandan fatura kesiyorum bi yandan telefonlara bakıyorum bi yandan babaya hesap veriyorum bi yandanda sizee bakıyorum :):) offf offff

greeneyes selam,

Kedini ne yaptın? duruyor mu? benim toksoplazma temiz cıktı, veterinere goturduk kediyi, o da bunda toksoplazma olmaz demiş. Duruyor yavrukusum , evden göndermeyi 1 saniye bile düşünmedim. Bebegin evde hayvan ile büyümesini istiyorum, vicdanlı olsun.

duruyor canım oda benim bebeğim nası bırakayım test filan yaptırmadım ama ben zaten sürekli veteriner kontrolünde olduğu için veterinerede sormadım allaha emanet etmişim ben iyice şuanda onu farkettim

Back
X