2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar ben 12+0 da gittim cinsiyet tahmini yaptı ama kesin değil dedi sizce dediğinin çıkma ihtimali ne kadar yoksa değişir mi artık seslenmek kendimi bir şeye alıştırmak istiyorum oğlum ya da kızım demek istiyorum. Bir şey diyin bana.:5:
canım en son banada kız dedı ama yuzde ellı yanılabılırım dedı.. kısacası yanılabılıyorlar cnm hazırlıklı ol aman saglıklı olsunlarda..

Bizde de ben eşimden önce gidip yatarsam problem yok. Önce o giderse olmaz ama zorla beni de yatırır. Bir gece tek başına yattı hem de sahur için yemek hazırlıyordum, baktım ertesi gün bozulmuş. Zor barışmıştım. :1:

bizimkide öyle canım. hamile olmadan önce illa beraber yatılacak. hamile döneminde ben önce yatabilirim ama o yattığı zaman bende yatmak zorundayım biz 2 seneden beri hiç ayrı kalmadık oda bağışıklık yaptı hiç düşünemiyorum eşimsiz ayrı yatmayı. allah hiç kimseyi eşimden ayrı bırakmasın.

kardeşin nasıl oldu canım.

Bizde de ben eşimden önce gidip yatarsam problem yok. Önce o giderse olmaz ama zorla beni de yatırır. Bir gece tek başına yattı hem de sahur için yemek hazırlıyordum, baktım ertesi gün bozulmuş. Zor barışmıştım. :1:

anaaa ne eşler var yaw.Benimki sallamaz hiç,şaşırdım vallahi.benim annemle babamda sizin gibidir birbirleri olmadan girmezler yatağa,alışmışım benim danayı da öyle olsun istiyorum yok arkadaş adam benle evli değil pc ile evli.Zaten diyorum bebişimiz tüp bebek olmasaydı biz çocukta yapamazdık diye:17:

:5::5:saglıklı olsunda farketmez canım

:43::43:canım kızımda okadar emek verdimki anlatamam sana yatagada çakılı kaldım ama olmadı :43:korkum haftaları geliyor 16 agostostan tutta 15 eylüle kadar riskim var belkim dahada ileyleyen haftalarda allahım millet bebek için ugraşır bende bebegimin rahmimde durması için ugraşıyorum :43::43:

bugünler mazide kalacak,tarih olacak..inşallahhh ocak ayından sonra sende bebek kusmukları,alt açımları,ağlamalarıyla uğraşacaksın...

Kızlar ben 12+0 da gittim cinsiyet tahmini yaptı ama kesin değil dedi sizce dediğinin çıkma ihtimali ne kadar yoksa değişir mi artık seslenmek kendimi bir şeye alıştırmak istiyorum oğlum ya da kızım demek istiyorum. Bir şey diyin bana.:5:

değişen arkadaşlar oldu..hatta 2 doktor erkek diyip 20li haftalarda kız olduğu ksinleşenlrde oldu.. Allah Kerim... merak etme oğlum yada kızım diye seveceğin çooooooooooooooooook zamanların olacak inşallah...

kızlar günaydın. bugün doktor kontrolüm var 1 de. hem ikili de yapılacak. off gece kötü kötü rüyalar gördüm etkilendim inşallah iyidir bebeğim. ama akşam kötü düşündüm herhalde ondan gördüm

Allahın izniyle herkesin sonuçları temiz ve iyi çıkacak.. Allah yardımcın olsun... bebişinle hasret gider gel bakalım geldiğinde yüzünün halini hep beraber tahmin edebiliyoruz :84:

O bizim endişemizden kaynaklı ben de gitmeden önce rüyamda ağlayıp durdum sonuç belli değil ama ense kalınlığı 1.5 çıktı kalbini ferah tut Allahın izniyle iyi geçer inşallah.

maşallah maşallah annesi ense kalınlığı çoook güzel ıkmış :nazar: :nazar: inşallah testide güzel çıkar... maşallah
Off bitmez bugün bitmez :)

günaydın kızlar. ohh temizliklere başlanmış. paşam kendini çok yoruyorsun yavaş yavaş yap. sizbiz en mantıklısını yapıyorsun canım yavaş yavaş olur. valla ben eylüle kadar rahatım mersindeyiz. eşim tayin isteyince nasıl olcak bilmiyorum ev topla taşı bir sürü iş düzceden mersine ev taşı 6aylıkken.

missaa canım gelme bu taraflara gelme canım eridin sıcaktan ve nemden yok böyle birşey.

İnşallah doğru yapacağımdır,öbür türlüsünü gözüm hiç kesmedi... Allah kolaylık versin canım..sen kendini taşınmada ok yorma.. nakliyat şirketini arayın gelip olduğu gibi alıp,götürüyor yerleştiriyorlar... Allah yardımcın olsun...

Burada dün akşam güzeldi biraz yağmur yağınca srinlik gelmişti ama şimdi yine sıcaklar basmaya başladı... Bu yaz hakikaten ok sıcak olacak... Allah oru tutanların yardımcısı olsun...

Kızlar canım çok sıkkın. Son bir haftada yüzümde aşırı bir sivilcelenme başladı. bi tanesi sönmeden 2-3 tane daha çıkıyor. özellikle çene ve boyun bölgeme doğru. Aynaya baktığımda kendimden soğuyorum :( Napacağımı bilemiyorum yaaaa:43:

amaaaan be canım tek derdin bu olsun.Sen benim saçlarımı bi görsen ahenkle dans ediyor,dansı bırak beyazlardan sanki 60 yaşımda hamile kalmışım gibi görünüyorum.Boş geç hiç takma bebeğin iyi olsun doğduktan sonra rektefiye edersin kendini.:32:

Kızlar canım çok sıkkın. Son bir haftada yüzümde aşırı bir sivilcelenme başladı. bi tanesi sönmeden 2-3 tane daha çıkıyor. özellikle çene ve boyun bölgeme doğru. Aynaya baktığımda kendimden soğuyorum :( Napacağımı bilemiyorum yaaaa:43:

Kizin geliyordur tatlim ondan oluyordur cinsiyet belli mi

canım en son banada kız dedı ama yuzde ellı yanılabılırım dedı.. kısacası yanılabılıyorlar cnm hazırlıklı ol aman saglıklı olsunlarda..

Bana da erkek dedi bak şurası dik duruyor sanki vs ama kesin değil bak dedi. erkek çıkarsa ne çin takvimi ne rus takvimi tutacak. hepsi kız diyor bana çünkü istatistikleri sarsmış olucam yani:9:

amaaaan be canım tek derdin bu olsun.Sen benim saçlarımı bi görsen ahenkle dans ediyor,dansı bırak beyazlardan sanki 60 yaşımda hamile kalmışım gibi görünüyorum.Boş geç hiç takma bebeğin iyi olsun doğduktan sonra rektefiye edersin kendini.:32:

ahh ben bu sivilcelerden ne çektim ergenlikte. evlendikten sonra tam toparlamıştı cildim hatta herkes soruyodu ne kullanıyosun diye :( şimdi yine silbaştan oldu.
Kizin geliyordur tatlim ondan oluyordur cinsiyet belli mi

aynen öyle. %90 kızmış bebeğim. bu kadar mı belli eder bi bebek cinsiyetini.. umarım geçer yaa, kalıcı olmasınlar da.

sağol canımmm..inşallah sağlık haberlerini alırsın... henüz geçmişi okuyamadım yazdın mı bilmiyorum ama;

dünün nasıldı?
heyecanlandığın korktuğun kadar değilmiş değil mi :34:
bebiş nasıl?
cinsiyet belli oldu mu?

Tabi Bebegini Görünce İçindeki Butun Kuskular Korkularr Pırr Diye Ucup Gidiyor.Cİnsiyet belli olmadı cnaım daha.doktor sırf sordum diye erkege benzettim ama gördügüm bişey yok dedi.anlıyacagın biraz daha beklicez.benim doktorumla ikili testi yapan doktorum farklı oldugu için iyi bi iletişim kuramadık.kendi doktorum olsaydı iyice bak filan derdim :):)

Tabi Bebegini Görünce İçindeki Butun Kuskular Korkularr Pırr Diye Ucup Gidiyor.Cİnsiyet belli olmadı cnaım daha.doktor sırf sordum diye erkege benzettim ama gördügüm bişey yok dedi.anlıyacagın biraz daha beklicez.benim doktorumla ikili testi yapan doktorum farklı oldugu için iyi bi iletişim kuramadık.kendi doktorum olsaydı iyice bak filan derdim :):)

arkadaslar bugun cok yogunlugum oldugu için pek giremiyorum foruma yazan arkadaslarıda takip edemedim.dünle ilgili yazan arkadaslarım iyi dilekleriniz için hepinize teşekkur ederim.

ben iki gecedir sol tarafmda minik kıpırtılar hissetmeye basladım ...sanırım iknci oldugundan erken hissediyorm..sende varmı bu durum?çok belli belrsz ama...

yok canım yaa aca gaz var bende bir o yana bir bu yana gidip geliyo :1::1: keşke hissetsem hiç deilse içim rahatlar çok şanslısın

Kızlar nasılsınız annemlerin yanındayım bebiş çok hareketsiz bu ara ya merak ediyorum karşıya geçersem bi dra gidim diom:) doyamadım ultrasona dün yine başım zonkladı babam masaj yaptı sırtıma adamın eli kerpeten gibi maşallah:) ii geldi başımın ağrısı geçti üşütmüşüm tutulmuşum demekki günler geçtikçede heycan artıyo valla Allah kavuşmamızı nasip etsin küçüklerimize benim kocada dönmedi daa adam oluo azcık:) kaynanama son gün gidip Hoşçakalın dedim düzeldik sözde işte napim kötülükten iyilik gelmio aile terapistine gidin diye ısrar etti ankaraya dönünce gidicez artık çok büyüyo kavgalarımız rabbim herkesin ailesine hzur versin canlarım

özledim bende miniğimi.... görmek istiyorum...2 haftam kaldı inşallah...

sağlıklı olsunlarda sende bir dahakine öğrenirsin inşallah...

benimde öyle ikili testi yapan farklı bir doktor,detaylıyıda o yapcak hatta.Benim doktorum erkek onunla çok iyi anlaşıyoruz nedense bayan kadın doğumcularla anlaşamıyorum ben,bissürrü şey soruyorum cevap vermiyo,kendi doktorumla muayenede sohbet ede ede muayene oluyorum.Offf ne gıcık o yüzdende detaylıda da böyle yaparsa diye moralim bozuluyo.:37:

dr dan yeni geldim hayırlısıy sa bi kızım olcakmış .Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın tarifi yok ben onu görmeden sevdim aşık oldum kızıma. Rabbim şu mübarek gunde evlat diye yananlarında kucağını doldursun inşallah darısı tum isteyenlerin başına

özledim bende miniğimi.... görmek istiyorum...2 haftam kaldı inşallah...

sağlıklı olsunlarda sende bir dahakine öğrenirsin inşallah...

Bende doyamadım cnaım ya.pis sıpa nasıl zıplıyodu.haftaya ikili testin sonucları için gidicem o zaman bi kacamak yaptırabilirim doktoruma belki.elini kolunu nasıl oynatıyo yavrum.esniyo elini agzına götürüyo.ilk basta poposunu dıkmıs yatıyodu.sonra bi döndü annesine sow yaptı.zıpladıda zıpladı.

dr dan yeni geldim hayırlısıy sa bi kızım olcakmış .Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın tarifi yok ben onu görmeden sevdim aşık oldum kızıma. Rabbim şu mübarek gunde evlat diye yananlarında kucağını doldursun inşallah darısı tum isteyenlerin başına

Hayırlı olsun canım.rabbim analı babalı buyutmeyi nasip etsin inş.aminnnnn

aminnnnn ne güzel dua etmişsin.Benim kızıma bir arkadaş daha geldi seviniyoz yaw kızları duyunca,erkek gemen bi toplum istemiyoz yaşasın kızlarrrrrrrrr:37::37::37:

benimde öyle ikili testi yapan farklı bir doktor,detaylıyıda o yapcak hatta.Benim doktorum erkek onunla çok iyi anlaşıyoruz nedense bayan kadın doğumcularla anlaşamıyorum ben,bissürrü şey soruyorum cevap vermiyo,kendi doktorumla muayenede sohbet ede ede muayene oluyorum.Offf ne gıcık o yüzdende detaylıda da böyle yaparsa diye moralim bozuluyo.:37:

benim doktorum bayan ama cok sevimli.ama ikiliyi yapan biraz soguk geldi.bide görüntüleri istedim cıkarmadık dedi.5 aylıkken veririm dedi :(cok sinirim bozuldu.kendi doktoruma gittim vermedi görüntülerimi dedim.bidahaki gelmene ben sana albumluk veririm dedi :)

Back
X