2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bizimkide öyle canım. hamile olmadan önce illa beraber yatılacak. hamile döneminde ben önce yatabilirim ama o yattığı zaman bende yatmak zorundayım biz 2 seneden beri hiç ayrı kalmadık oda bağışıklık yaptı hiç düşünemiyorum eşimsiz ayrı yatmayı. allah hiç kimseyi eşimden ayrı bırakmasın.

kardeşin nasıl oldu canım.

Amin. Bir gece annemlerde yatmıştım. Ertesi gün bir baktım, gözleri mosmor. Uyuyamadım gece dedi. Sekiz dokuz kere uyanmış :53:
Korkuyor mu napıyor anlamadım ki :)
Anneannemle dedem birbirlerine çok düşkünlerdi. Kadın bir gece yatamazdı bizde. Çok imreniyordum onlara başıma geldi. Ama o kadar da iyi bir şey değilmiş.:1:

bugünler mazide kalacak,tarih olacak..inşallahhh ocak ayından sonra sende bebek kusmukları,alt açımları,ağlamalarıyla uğraşacaksın...

değişen arkadaşlar oldu..hatta 2 doktor erkek diyip 20li haftalarda kız olduğu ksinleşenlrde oldu.. Allah Kerim... merak etme oğlum yada kızım diye seveceğin çooooooooooooooooook zamanların olacak inşallah...

Allahın izniyle herkesin sonuçları temiz ve iyi çıkacak.. Allah yardımcın olsun... bebişinle hasret gider gel bakalım geldiğinde yüzünün halini hep beraber tahmin edebiliyoruz :84:

maşallah maşallah annesi ense kalınlığı çoook güzel ıkmış :nazar: :nazar: inşallah testide güzel çıkar... maşallah

İnşallah doğru yapacağımdır,öbür türlüsünü gözüm hiç kesmedi... Allah kolaylık versin canım..sen kendini taşınmada ok yorma.. nakliyat şirketini arayın gelip olduğu gibi alıp,götürüyor yerleştiriyorlar... Allah yardımcın olsun...

Burada dün akşam güzeldi biraz yağmur yağınca srinlik gelmişti ama şimdi yine sıcaklar basmaya başladı... Bu yaz hakikaten ok sıcak olacak... Allah oru tutanların yardımcısı olsun...
ay işşallah kardeşim işşallah :5::5::5:
Kızlar nasılsınız annemlerin yanındayım bebiş çok hareketsiz bu ara ya merak ediyorum karşıya geçersem bi dra gidim diom:) doyamadım ultrasona dün yine başım zonkladı babam masaj yaptı sırtıma adamın eli kerpeten gibi maşallah:) ii geldi başımın ağrısı geçti üşütmüşüm tutulmuşum demekki günler geçtikçede heycan artıyo valla Allah kavuşmamızı nasip etsin küçüklerimize benim kocada dönmedi daa adam oluo azcık:) kaynanama son gün gidip Hoşçakalın dedim düzeldik sözde işte napim kötülükten iyilik gelmio aile terapistine gidin diye ısrar etti ankaraya dönünce gidicez artık çok büyüyo kavgalarımız rabbim herkesin ailesine hzur versin canlarım
:3::3::3:selam bebem geçmiş olsun böyle olması normal canım baş agrısı bu aylarda olurmuş ee ne var ne yok bakalım odunun ne alemde :53::53:sakın canını sıkma üzülme olurmu kıyamam:48::48:

benim doktorum bayan ama cok sevimli.ama ikiliyi yapan biraz soguk geldi.bide görüntüleri istedim cıkarmadık dedi.5 aylıkken veririm dedi :(cok sinirim bozuldu.kendi doktoruma gittim vermedi görüntülerimi dedim.bidahaki gelmene ben sana albumluk veririm dedi :)

kızlar bu ense pilisi ölcümü normal cıkıpta kandaki degerlerin riskli cıkma durumu varmı?

Bende doyamadım cnaım ya.pis sıpa nasıl zıplıyodu.haftaya ikili testin sonucları için gidicem o zaman bi kacamak yaptırabilirim doktoruma belki.elini kolunu nasıl oynatıyo yavrum.esniyo elini agzına götürüyo.ilk basta poposunu dıkmıs yatıyodu.sonra bi döndü annesine sow yaptı.zıpladıda zıpladı.

benim sabimde aynıydı popo yukarı dikilmiş.. secdeye kapandılar sanki :1: .

ahh ben bu sivilcelerden ne çektim ergenlikte. evlendikten sonra tam toparlamıştı cildim hatta herkes soruyodu ne kullanıyosun diye :( şimdi yine silbaştan oldu.

aynen öyle. %90 kızmış bebeğim. bu kadar mı belli eder bi bebek cinsiyetini.. umarım geçer yaa, kalıcı olmasınlar da.

Benimki de kız. Yüzüm şişti, sivilcelendi. Saçlarım kurudu, kırıldı. Dün de annem diyor ki "hiç kız anası gibi değilsin, çok güzelleştin yüzün tabak gibi oldu"

Kadındaki güzellik anlayışına bak, tabak gibi yüz:1: Bel falan da kalmadı, baya kaydı tipim sorma :)

Olsun kızçeler bizim güzelliğimizi alıyor. Güzel kızlarımız olacak:16:

Benimki de kız. Yüzüm şişti, sivilcelendi. Saçlarım kurudu, kırıldı. Dün de annem diyor ki "hiç kız anası gibi değilsin, çok güzelleştin yüzün tabak gibi oldu"

Kadındaki güzellik anlayışına bak, tabak gibi yüz:1: Bel falan da kalmadı, baya kaydı tipim sorma :)

Olsun kızçeler bizim güzelliğimizi alıyor. Güzel kızlarımız olacak:16:

bende çok sivlcelendim çirkinleştim ondanmıdır:27:.bizim cinsiyet bell değil hala

bizimkide öyle canım. hamile olmadan önce illa beraber yatılacak. hamile döneminde ben önce yatabilirim ama o yattığı zaman bende yatmak zorundayım biz 2 seneden beri hiç ayrı kalmadık oda bağışıklık yaptı hiç düşünemiyorum eşimsiz ayrı yatmayı. allah hiç kimseyi eşimden ayrı bırakmasın.

kardeşin nasıl oldu canım.

sonunu görmemişim pardon.
Çok kötü değil, akşam onlardaydım. Haber yok hiç beyefendiden. İyi diyorum ama hala telefon mesaj bekliyor:50: Kafada bitirmiş değil anladığım kadarıyla. "Tanıyorum ben onu böyle şey yapmazdı" deyip duruyor.

Kızlar nasılsınız annemlerin yanındayım bebiş çok hareketsiz bu ara ya merak ediyorum karşıya geçersem bi dra gidim diom:) doyamadım ultrasona dün yine başım zonkladı babam masaj yaptı sırtıma adamın eli kerpeten gibi maşallah:) ii geldi başımın ağrısı geçti üşütmüşüm tutulmuşum demekki günler geçtikçede heycan artıyo valla Allah kavuşmamızı nasip etsin küçüklerimize benim kocada dönmedi daa adam oluo azcık:) kaynanama son gün gidip Hoşçakalın dedim düzeldik sözde işte napim kötülükten iyilik gelmio aile terapistine gidin diye ısrar etti ankaraya dönünce gidicez artık çok büyüyo kavgalarımız rabbim herkesin ailesine hzur versin canlarım

Ne güzel haberler canım benim. Çok mutlu oldum.
Benimki de kıpırdamıyor. Kıpırtıları hissetmek için erken sanırım, endişelenme.

kız zaten küçücük sabim korkma, şimdi senden okuyan 15li haftalardakilr eftiklenecek evhamlanacak eee ben daha hissetmedimki bir dorun mu var diyenler çıkacak..Allah iyiliğini versin :1: :1: :1: daha bebeğini öyle sürekli,hergün hissedebilmen için en az 5hafta daha lazım :1: :1: :1: :1:

çoook şükür herşeyin yoluna girmesine çooook sevindim canım,:nazar: :nazar: :nazar: İnşallah hep iyi ve mutlu olursunuz.. bir daha kavgalarınız büyümez inşallah...

ay işşallah kardeşim işşallah :5::5::5:

:3::3::3:selam bebem geçmiş olsun böyle olması normal canım baş agrısı bu aylarda olurmuş ee ne var ne yok bakalım odunun ne alemde :53::53:sakın canını sıkma üzülme olurmu kıyamam:48::48:

İyilik be canım daha iyiyiz baba olduğunu yavaştan anlamaya başladı bazen kavga etmek insanı kendine getirio herşeyi silip atmıştım gidiodum sanane git işine diye konuşan adam canım şurdayım bak haberin olsuna döndü dün abimin nişanlısına hediye takılar aldım bana burdaki en pahalı olanı seç sana alıcamlar elimdeki patatesleri alıp doğramalar falan bazen meleğe dönüşüo bazende oduna:) böyle yürümeyeceğini anlıyo yavaştan

İyilik be canım daha iyiyiz baba olduğunu yavaştan anlamaya başladı bazen kavga etmek insanı kendine getirio herşeyi silip atmıştım gidiodum sanane git işine diye konuşan adam canım şurdayım bak haberin olsuna döndü dün abimin nişanlısına hediye takılar aldım bana burdaki en pahalı olanı seç sana alıcamlar elimdeki patatesleri alıp doğramalar falan bazen meleğe dönüşüo bazende oduna:) böyle yürümeyeceğini anlıyo yavaştan

demek odun yumuşamaya başladı laf aramızda benimkide dün biraz yumuşadı yeminle çok gzüel bri gün geçriidm uyandıgımdada öle beni seyretmesini gördüm allahım paha biçilemezdi :17::17::17:ay utandım şimcik :9:
ha şöyle yol agelsin evine ne zaman dönücen :32::32:

Back
X