1,9 canım.yok nasıl baglantı yaparım iyiye diye düşünüyodum:):)
değerin 2 bile değil bence içini ferah tut
ne zaman çıkar dediler sonucu bana 1 hafta 10 gün dediler 5 gün sonra aradım
öylesine çıktı dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonunu görmemişim pardon.
Çok kötü değil, akşam onlardaydım. Haber yok hiç beyefendiden. İyi diyorum ama hala telefon mesaj bekliyorKafada bitirmiş değil anladığım kadarıyla. "Tanıyorum ben onu böyle şey yapmazdı" deyip duruyor.
bizim yüzümüzde çok sivilcelendi daha bu sabah babamız yüzün tarsusa gelince daha çok sivilcelendi dedi. bel ayrımı diye birşey kalmadı sanki çocuk arkadan çıkacak gibi:):)Benimki de kız. Yüzüm şişti, sivilcelendi. Saçlarım kurudu, kırıldı. Dün de annem diyor ki "hiç kız anası gibi değilsin, çok güzelleştin yüzün tabak gibi oldu"
Kadındaki güzellik anlayışına bak, tabak gibi yüzBel falan da kalmadı, baya kaydı tipim sorma :)
Olsun kızçeler bizim güzelliğimizi alıyor. Güzel kızlarımız olacak![]()
İyilik be canım daha iyiyiz baba olduğunu yavaştan anlamaya başladı bazen kavga etmek insanı kendine getirio herşeyi silip atmıştım gidiodum sanane git işine diye konuşan adam canım şurdayım bak haberin olsuna döndü dün abimin nişanlısına hediye takılar aldım bana burdaki en pahalı olanı seç sana alıcamlar elimdeki patatesleri alıp doğramalar falan bazen meleğe dönüşüo bazende oduna:) böyle yürümeyeceğini anlıyo yavaştan
kız zaten küçücük sabim korkma, şimdi senden okuyan 15li haftalardakilr eftiklenecek evhamlanacak eee ben daha hissetmedimki bir dorun mu var diyenler çıkacak..Allah iyiliğini versin![]()
![]()
daha bebeğini öyle sürekli,hergün hissedebilmen için en az 5hafta daha lazım
![]()
![]()
![]()
![]()
çoook şükür herşeyin yoluna girmesine çooook sevindim canım,![]()
![]()
İnşallah hep iyi ve mutlu olursunuz.. bir daha kavgalarınız büyümez inşallah...
değerin 2 bile değil bence içini ferah tut
ne zaman çıkar dediler sonucu bana 1 hafta 10 gün dediler 5 gün sonra aradım
öylesine çıktı dediler
çirkinleştiğime sevindim sağolValla öyle diyorlar :) Bn de çirkinleştikçe kız mı diye düşünmeye başlamıştım, kızmış meğer :)
Kizlar merhaba
Ilk gebeligim sizlere bir sorum olucak 3 aylik olanlar doktor kontrollerine tuvalete SIKISIK Bir sekilde mi gidiyorsunuz? Yoksa normal bir sekilde mi?
Ben hic kilo almadim hatta verdim bile bi zarari olurmu bebege suanda :/ ins olmazz..
doktorum oruc konusunda zorlanmazsan tutabilirsin yada aralikli tut dedi allaha sukurde hic zorlanmiyorum aksine daha da rahatim :)
Kontrolume daha 2 hafta var ara ara kasiklarima agri girio normal mi bu zamanlar?
Hepinize guzel guzeel gunler dilerim![]()
Kızlar bebeği uyandırmak için ultrasona girmeden kaç dk önce tatlı yenmeli. Ben kaçtır gidiyorum uyuyor maşallah sizinkileri okuyorum el kol sallayanlar kıpır kıpırlar. Bizimki ne zaman gitsek totosu bize dönük yatıyo. Şu tatlı olayını bi aydınlatın beni
SELAM KIZLAR NASILSINIZ.BUGÜN KONTROLÜM VARDI BEBİŞİMİ GÖRDÜM ÇOK MUTLU OLDUM CİNSİYETİNİ KAÇINCI HAFTADA ÖĞRENDİNİZ SİZ KIZLAR BEN ÖĞRENEMEDİM. DR DİYOKİ SENİN BİRAZ GÖBEĞİN VAR BİRAZDA ERKEN DAHA GÖREMİYORUM. DEDİM BENDE TABİKİ GÖBEİM OLCAK HAMİLEYİM :d (SANKİ ESKİDEN YOKTU) O KADAR YEMEME RAĞMEN HİÇ KİLO ALMAMIŞIM AMA ENTERESAN. GEÇEN SEFERDE 70 KİLOYDUM ŞİMDİDE 70 KİLOYUM. 2 TÜP KAN ALDI 15 GÜN SONRA GEL ZEKA TESTİ YAPALIM DEDİ ÜÇLÜ TARAMAYI DİYO SANIRIM. 1 AĞUSTOS TA GİDİCEM TEKRAR BAKALIM SAĞLIKLI SIHHATLİ HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞAALLAH BEBİŞLERİMİZİN...
kızlar günaydın. bugün doktor kontrolüm var 1 de. hem ikili de yapılacak. off gece kötü kötü rüyalar gördüm etkilendim inşallah iyidir bebeğim. ama akşam kötü düşündüm herhalde ondan gördüm
Kızlar canım çok sıkkın. Son bir haftada yüzümde aşırı bir sivilcelenme başladı. bi tanesi sönmeden 2-3 tane daha çıkıyor. özellikle çene ve boyun bölgeme doğru. Aynaya baktığımda kendimden soğuyorumNapacağımı bilemiyorum yaaaa
![]()
Slm anneler aradada olsa girebiliyorum nasılsınız
dr dan yeni geldim hayırlısıy sa bi kızım olcakmış .Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın tarifi yok ben onu görmeden sevdim aşık oldum kızıma. Rabbim şu mübarek gunde evlat diye yananlarında kucağını doldursun inşallah darısı tum isteyenlerin başına
kızlar bu ense pilisi ölcümü normal cıkıpta kandaki degerlerin riskli cıkma durumu varmı?
kızlarrrr kime dıyorum ben.....
demek odun yumuşamaya başladı laf aramızda benimkide dün biraz yumuşadı yeminle çok gzüel bri gün geçriidm uyandıgımdada öle beni seyretmesini gördüm allahım paha biçilemezdiay utandım şimcik
ha şöyle yol agelsin evine ne zaman dönücen![]()
sonunu görmemişim pardon.
Çok kötü değil, akşam onlardaydım. Haber yok hiç beyefendiden. İyi diyorum ama hala telefon mesaj bekliyorKafada bitirmiş değil anladığım kadarıyla. "Tanıyorum ben onu böyle şey yapmazdı" deyip duruyor.
kızlar bu ense pilisi ölcümü normal cıkıpta kandaki degerlerin riskli cıkma durumu varmı?
Saol canım benim ya ne bilim 11-13 te bana tekme atıodu sanki:)) belkide içimde başka bieler oluodu o ara bebişim iyimi nasıl bilicem
Üzerimde acayip yorgunluk var sadece tek belirtim işte, 20. Haftada yolu yarılıyoruz valla o günlere geliriz inşallah
İyiyiz şimdilik bakalım karar verdik yardım alıcaz canım kavgalarımız birbirimize kzgınlıklarımız birikme sonucu oluo Allah herkesin evine huzur versin
allah yardımcın olsun 15 haftalıkmısın bende 14+5 im ama çok şukur bulantım yok cınsıyetınız bellımı
arkadaşlar anadolu yakasında ikamet edenler varmı.ben pendikteyim.bebişler doğduğunda oyun grubu yaparız.oğlumdada 2010 ocak annelerindeydim oyun grubu yapmıştık hem bize hem çocuklara çok faydalı oldu halada görüşüyoruz.
Ben pendikteyim merkezinde misin?arkadaşlar anadolu yakasında ikamet edenler varmı.ben pendikteyim.bebişler doğduğunda oyun grubu yaparız.oğlumdada 2010 ocak annelerindeydim oyun grubu yapmıştık hem bize hem çocuklara çok faydalı oldu halada görüşüyoruz.
canım ense kalınlıgı iyi çıkmış bebem kandada bilemiyourm bebem ya:44::44:
ben gördüm ben gördüm
bir tafatna 90 seyrediyorum bir taraftan sizlere laf yetiştiriyom
![]()
greeneyes selam,
Kedini ne yaptın? duruyor mu? benim toksoplazma temiz cıktı, veterinere goturduk kediyi, o da bunda toksoplazma olmaz demiş. Duruyor yavrukusum , evden göndermeyi 1 saniye bile düşünmedim. Bebegin evde hayvan ile büyümesini istiyorum, vicdanlı olsun.
nerde oturuyosun canım.ümraniyeye bile gittiğimiz oluyo sırf oyun grubu içinBen Anadolu yakasındayım cnmm..pendiğe çok yakın olmasamda![]()
Ben pendikteyim merkezinde misin?
nerde oturuyosun canım.ümraniyeye bile gittiğimiz oluyo sırf oyun grubu için
yayalardayım canım biliyomusun kurtköy yolu üzerinde.sen nerde oturuyosum.çok sevindim bi pendikle bulduğuma![]()