2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benim kan sonuçlarım çıktı,

çok ta istediğimiz gibi bir sonuç çıkmadı :43::43::50:

2 ağustosta amniyosentez yapılacak, özel bir yerde yapılıyormuş, randevu aldık,

önceden hiç amniyosentez yaptıran var mı aranızda

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

oğlumun durumu hala kritik

ben biraz bilgisayarlardan uzak duracağım, her yazılanı okudukça moralim bozuluyor, zaten yarın tatile gidecektik, amniyosentezimin sonucu çıksın gelirim yine aranıza

bebişlerinize iyi bakın:55:güzeller

canım arkadaşım inş. aminosentez sonucun iyi çıkar ve oğluşuna kavuşursun
aminosentez yapılması hem hiç bir soru işareti bırakmıycak kafanda o sağlıklı rabbim onu korusun virüsten
sende kendini gerçekten kötü hissediyorsan girme bakma hiç bir yere incelemek seni daha çok üzüyorsa
aminosentez ne zaman yapılacak ? bildiğim kadarıyla iyi bir hastane ve doktor gerekli allah yardımcın olsun
dualarımız seninle

yo benim ikili testim çok iyi çıkmıştı, ense kalınlığı çok iyi, burun kemiği de oluştu

bizim sorunumuz benim vucuduma rubella virusu girmiş görünüyor, o da bebeği çok hasta ediyormuş, suyuna bakılacak bulaşma var mı diye,

istediğimiz sonuç virusun artmaması ya da azalmamasıydı ki, vücudum bağışıklık yapmış denilecekti, bende virus girmiş çıkmış gibi görünüyor,

o da bebeğe bulaştıysa gebelik sonlandırma yapılıyor :((

umarım o virüs girmiş çıkmış sen öyle hamile kalmışsındır melababebek

kızlar selam.. ben kendi bebeğim için hastane çıkışı birşeyler ördüm. eğer çevrenizde yapan yoksa memnuyetle size de yapabilirim.. isteyen olursa pixie-13@msn.com dan bana yazabilir :) sevgilerr bebişlerinize öpücüklerrrr :)

eline sağlık canım güzel günlerde giysin kuzun

iyi yapmışsın vallaha.
benim iznime de 2 hafta kaldı ama dakikaları sayıyorum resmen.öyle rapor alma şansımda pek olmuyor.türlü eziyetlere katlanmak zorunda kalıyorum.ama artık surat yapıp laf söylemeye başladım ben :)

Bebeğimi düşüreyim diye ellerinden geleni yapıyorla namuzsuzlar beter olurlar inşallah ;(

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız ne zamandır yazamadım malum yaz tatili akraba ziyaretleri falan sizde ben gibi misiniz her an dr a gitmek istiyorum bebeği görmek için karnım çıkıyor kilo alıyorum diyorum iki gündür biraz indi niye indi diye telaşlanıyorum bir şey mi oldu diye korkuyorum kızımda böyle değildim çok rahattım şimdi çok telaşlanıyorum tekmelemeye başlasa da şu sıpa arada ben buradayım dese

Selam kızlar demek ki sadece ben değilmişim ruhsal çöküntü yaşayan :( izinden döndüm bir gün çalıştım aşırı seviyede mobinge maruz kalmaktayım bu yüzden ertesi gün rapor aldım iyi değilim diye ;(

eski işyerinde bende seninle aynı durumdaydım.Tüp bebek tedavisine başlayacağımı söylemek ayrı bir sorun,tedavi esnasında izin almak ayrı bir sorun sonrasındaki süreci hiç anlatmayım.Allahım yardımcı olsun o kötü insanların elinden istifa edip,sektör değiştirerek kurtuldum umarım sende en kısa sürede kurtulursun:3:

eski işyerinde bende seninle aynı durumdaydım.Tüp bebek tedavisine başlayacağımı söylemek ayrı bir sorun,tedavi esnasında izin almak ayrı bir sorun sonrasındaki süreci hiç anlatmayım.Allahım yardımcı olsun o kötü insanların elinden istifa edip,sektör değiştirerek kurtuldum umarım sende en kısa sürede kurtulursun:3:

Aminnn inşallah kasıma kadar dayarım raporu kendimi heba ettim de ne oldu sanki seneye de tayin olur giderim zaten yüzlerini görmem artık

zaten tur çok yorar onu artık sonraya erteleyeceksiniz mecburen canım... en azından mersin var işte ohh stres atarsın:34:

evde şimdilik yok kayınvalıdeme gıdecemızı dıyınce ıyı bende gelıyom deıd yoksa gelecegı yoktu:(( yav kocam tek kalmak ıstedım zaten kalacam kac gun. koca yaz gıtmez ben gıdınce gelecem der:((

Canım bozma moralini amniyosentez daha kesin sonuç verir ve inşallah iyi neticelenecek. Kalbini ferah tut.
Özeldeki Dr mu baktı devletteki mi? Biliyorsun senin devletteki Dr una çok güveniyorum ben.
Amniyosentezi daha erken yapmıyorlar mıymış?
Her şey inşallah çooooook güzel olacak canım benim:16::16:

benim moralim düzeldi valla,

napalim yani herkes bir sınavlardan geçiyor, herkesin değişik dertleri oluyor, olmasın desekte kaderde varsa olmayacak mı,

Allah ne dediyse o oluyor di mi, biz naparsak boş

devletteki doktorum amniyosentez yapılsın dedi, o tunalıda tanıdığı bir laboratuvar ve doktor verdi oradan randevu aldık,

amniyosentez belirli bir haftada apılırsa iyi olurmuş o yüzden o tarihler oldu,

yavrumun belkide hiçbirşeyi yok üzülüp duruyorum, düzelttim moralimi, nettede sörf yapmayacağım o zamana kadar ki iyice tırlatmayım,

hastaysa yapabileceğimiz birşey yok, iyiyse bebişkom ona çok iyi bakacağım:55:

iyi yapmışsın vallaha.
benim iznime de 2 hafta kaldı ama dakikaları sayıyorum resmen.öyle rapor alma şansımda pek olmuyor.türlü eziyetlere katlanmak zorunda kalıyorum.ama artık surat yapıp laf söylemeye başladım ben :)

çok şukur ben iş yeroınde sıkıntı yasamıyorum normalde sıkıntılarımız olurdu ama hamıleyım diiye kimsenin gıkı çıkmıyor. ama masa bası sabah 8 aksam 6. belım cok agrıyor yuruyuzu desem nereye yapacamkı??? allah sızede yarıdımce olwun vıcdansızlarla beraber olmak zor rabbim ıslah etsin

napalim yani herkes bir sınavlardan geçiyor, herkesin değişik dertleri oluyor, olmasın desekte kaderde varsa olmayacak mı,

devletteki doktorum amniyosentez yapılsın dedi, o tunalıda tanıdığı bir laboratuvar ve doktor verdi oradan randevu aldık,

yavrumun belkide hiçbirşeyi yok üzülüp duruyorum, düzelttim moralimi, nettede sörf yapmayacağım o zamana kadar ki iyice tırlatmayım,

Allahım bebeğini korumuştur inşallah için rahat olsun bir şey çıkmaz inşallah

süpersin işte böyle.Sahalarda görmek istediğimiz anneler bunlar işte:46::46::46::46::46:

valla canım harikasın bu moralle sen hepsinin üstesinden gelirsin ve senin bu kadar pozitif olman bebeğinide olumlu yönde etkiliyor
az kaldı 1 ağustos da güzel haberler alacaksın inş.
hepimiz dualarımızla yanınızdayız

Maşallah melababebek, kendini böyle toparlaman ne güzel. Allahın izniyle bişey yoktur yavrunda. dediğin gibi herkesin sınavı ayrı oluyor. Rabbim korusun hepimizi..

ayyy kızlarrr canım nasıl et suyu, et haşlama istiyor anlatamam. ya benim bebek %90 kız ama sürekli tatlı yemek istiyorum. iş yerindeyim ve canım deliler gibi bişiler yemek istiyooorrr :52:

ayyy kızlarrr canım nasıl et suyu, et haşlama istiyor anlatamam. ya benim bebek %90 kız ama sürekli tatlı yemek istiyorum. iş yerindeyim ve canım deliler gibi bişiler yemek istiyooorrr :52:

ayyy ilginç bir aşerme daha :)
benim de canım Boşnak böreği istedi :)
benimkide %80 kız :)
yaa biz bunları ne zaman %100 yapcaz :)

yakınınde akraban yada yakın bı arkadasın varsa sole yapsın olmaz böle hamiş hamiş yemen lazım

offf gel 30 temmuz gelll benim randevum ozaman,%90 kız netleşcekmi bakalım.Bu arada pipililer söylendiği zaman çok net oluyo kızlarınki net olmuyo.Küçücük bir parça mı bu kadar doktoru yanıltan yaw başka kolay bir anlama metodu yokmu?Vallahi kızım diye seviyorum umarım alınmıyodur bebeğimmm:nazar::nazar::nazar:

offf gel 30 temmuz gelll benim randevum ozaman,%90 kız netleşcekmi bakalım.Bu arada pipililer söylendiği zaman çok net oluyo kızlarınki net olmuyo.Küçücük bir parça mı bu kadar doktoru yanıltan yaw başka kolay bir anlama metodu yokmu?Vallahi kızım diye seviyorum umarım alınmıyodur bebeğimmm:nazar::nazar::nazar:
walla ne yazıkki bizim doktor bişey göremediği için zaten kız dedi. ya bi de benim girdiğim ultrason aleti çok eski. benim ablam girdiği ultrason aletini anlatıyo da herşeyi renkli bi şekilde gösteriyomuş. herşey meydandaymış. yani doktoru ona hiç yüzde vermeden direkt bebeğin cinsiyeti bu dedi. benim doktor da ihtimal verdi işte. ne biliim hayırlısıııı :D
yakınınde akraban yada yakın bı arkadasın varsa sole yapsın olmaz böle hamiş hamiş yemen lazım
kız birazdan eve gidicem ben yapacam. off et suyunu çok severim. böyle ekmeğimi bana bana yemek istiyorum. çok açıımmm :(
boşnak böreği mi :D walla daha önce yemedim. ama yeseydim ben şu an onu da isterdim. benim bebeğin cinsiyeti bi muallakta :D ortada bişey olmasında Allah korusun. canım hiç ekşi bişey istemiyo. bende öyle halsizlik fln da olmamıştı. anlamadım ki hiç. ben bunca zaman erkektir diye düşünüyodum ama kız olduğunu duyunca şaşırdım. her neyse %90 ihtimalle kız olan yavrum şu an deliler gibi haşlama yemek istiyo :56:

ne güzel senin işin 30 temmuz ben kaldım bayramdan sonraya

Back
X