benim kan sonuçlarım çıktı,
çok ta istediğimiz gibi bir sonuç çıkmadı
2 ağustosta amniyosentez yapılacak, özel bir yerde yapılıyormuş, randevu aldık,
önceden hiç amniyosentez yaptıran var mı aranızda
oğlumun durumu hala kritik
ben biraz bilgisayarlardan uzak duracağım, her yazılanı okudukça moralim bozuluyor, zaten yarın tatile gidecektik, amniyosentezimin sonucu çıksın gelirim yine aranıza
bebişlerinize iyi bakıngüzeller
canım arkadaşım inş. aminosentez sonucun iyi çıkar ve oğluşuna kavuşursun
aminosentez yapılması hem hiç bir soru işareti bırakmıycak kafanda o sağlıklı rabbim onu korusun virüsten
sende kendini gerçekten kötü hissediyorsan girme bakma hiç bir yere incelemek seni daha çok üzüyorsa
aminosentez ne zaman yapılacak ? bildiğim kadarıyla iyi bir hastane ve doktor gerekli allah yardımcın olsun
dualarımız seninle
yo benim ikili testim çok iyi çıkmıştı, ense kalınlığı çok iyi, burun kemiği de oluştu
bizim sorunumuz benim vucuduma rubella virusu girmiş görünüyor, o da bebeği çok hasta ediyormuş, suyuna bakılacak bulaşma var mı diye,
istediğimiz sonuç virusun artmaması ya da azalmamasıydı ki, vücudum bağışıklık yapmış denilecekti, bende virus girmiş çıkmış gibi görünüyor,
o da bebeğe bulaştıysa gebelik sonlandırma yapılıyor(
umarım o virüs girmiş çıkmış sen öyle hamile kalmışsındır melababebek
kızlar selam.. ben kendi bebeğim için hastane çıkışı birşeyler ördüm. eğer çevrenizde yapan yoksa memnuyetle size de yapabilirim.. isteyen olursa pixie-13@msn.com dan bana yazabilir :) sevgilerr bebişlerinize öpücüklerrrr :)
eline sağlık canım güzel günlerde giysin kuzun