. Paşam Rabbim daim etsin eşinin orucunu. Bende eşimin namaz kılmasını ve sigarayı bırakmasnı çok istiyorum ama ne kadar söz versede tutmuyor sözünüyirim ben o pokemonları yirgörsünler tabi adam dışarı çıkınca daha ferah oluyor kızlar birşe dicem amam gülmeyin ben bugün sabahtan beri böyle seyirme gibi hareketler duyuyorum
rahmetli oglumda bu haftalarda böle olmuştu her hareket eytiiginde seyirdiginde hareketine kurban oluyum diyorum
seviyorum ben ya karnımdakini sabah babasına diyorum çok merak ediyorum bakalım benim içimden erkek geçiyor senin kız acaba hangimizinki olucak dedim 23 belli olur dedi
allahım saglıklı versinde gerisi boş dün yeni eltime iftara gittim herkez oruç ben degil
ay bri utandım yeni eltim masayı bri donatmış yok yok yani şimdi burda saymıyım canınız çekmesin
neyse yemekelr yendi ben az yedim herşeyden kilo laıyorum diye amma kaçamak yaptım 2 dilim baklava yedim
oh sefam olsun sonra eski eltim olucak hatun kaynıma hadi kalkta sonrayı topluyalım deid kaynımda karımıyım ben herkez işine baksın dedi eltim çıktı tabakları aldı kaynımda kalktı eşimle ben kaldım masada elime kaseleri aldım tam götürücem sakın dedi kızıd toplam otur yerinde ev işi yaptırmıyorum üstüne tütriyorum yapmıcaksın dedi dedim canım zaten namaz kılıcam abdest alıcam giderken götürüyüm gittim namazı kıldım yanından kaldırmadı çaylar bitti koyuyumd eidm eşim gelin koyar dedi eşim beni yanından ayırmadı iyimi sakın yanımdan kalkma iş yapmak yok dedi onlar 2 elti mutfakta konuştular gülüştüler ben oturudum yerimde otur deid gitme yanımdan anca akşam namazı yassı için kalktım yerimden sonra zaten düştük yollara eve geldik ama ne yorulmuşum hemen gelince pokemon oldum uyuya kaldım
birde mutlulşugumu paylaşıyım eşim oruç tutuyor artık yasasın işşallah bırakmıcak çok konuştum sen üüzlem tamam dedi çok mutluyum bende bebegimde babamzı oruç tutyor akşama türlüm var yanına ek bir şeyler yaparım yeterki o oruç tutsun sahurunu bile ben hazırlıcam söz verdim alahım çok şükür benim gibi namazada başlasa çok daha mutlu olucam bakalım şimdikadir gecesinde söz verdi pc tv seyretmicez kuran okucak bende dinlicem nama zkılıcam aslında camiye gidesim var amam yürümek zor geliyor bana oturudgum yerde kılarım artık 1 seferdenbrişey olurmuki ayakta kılsam kızlar namazları oturarak kılıyorumya ben akıl verin gidiyimmi mubarek günde tespih namazıda kıldırıyorlar her zaman teraviye giderdim bu sene gidemedim
okadar güzel bri duyguki okadar kişiyle secde etmek kaynanamdan eve gelriken allahım millet teraviye gidiyor dışarda secde ediyorlardı ne hoşuma gitti yeminle rabbim herkeze namaz sevgisi nasip etsin işşalah
![]()