2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
yirim ben o pokemonları yir:9::9:görsünler tabi adam dışarı çıkınca daha ferah oluyor kızlar birşe dicem amam gülmeyin ben bugün sabahtan beri böyle seyirme gibi hareketler duyuyorum :52::52:rahmetli oglumda bu haftalarda böle olmuştu her hareket eytiiginde seyirdiginde hareketine kurban oluyum diyorum :16::16:seviyorum ben ya karnımdakini sabah babasına diyorum çok merak ediyorum bakalım benim içimden erkek geçiyor senin kız acaba hangimizinki olucak dedim 23 belli olur dedi:55:allahım saglıklı versinde gerisi boş dün yeni eltime iftara gittim herkez oruç ben degil :17:ay bri utandım yeni eltim masayı bri donatmış yok yok yani şimdi burda saymıyım canınız çekmesin :56:neyse yemekelr yendi ben az yedim herşeyden kilo laıyorum diye amma kaçamak yaptım 2 dilim baklava yedim :27: oh sefam olsun sonra eski eltim olucak hatun kaynıma hadi kalkta sonrayı topluyalım deid kaynımda karımıyım ben herkez işine baksın dedi eltim çıktı tabakları aldı kaynımda kalktı eşimle ben kaldım masada elime kaseleri aldım tam götürücem sakın dedi kızıd toplam otur yerinde ev işi yaptırmıyorum üstüne tütriyorum yapmıcaksın dedi dedim canım zaten namaz kılıcam abdest alıcam giderken götürüyüm gittim namazı kıldım yanından kaldırmadı çaylar bitti koyuyumd eidm eşim gelin koyar dedi eşim beni yanından ayırmadı iyimi sakın yanımdan kalkma iş yapmak yok dedi onlar 2 elti mutfakta konuştular gülüştüler ben oturudum yerimde otur deid gitme yanımdan anca akşam namazı yassı için kalktım yerimden sonra zaten düştük yollara eve geldik ama ne yorulmuşum hemen gelince pokemon oldum uyuya kaldım :9::9:

birde mutlulşugumu paylaşıyım eşim oruç tutuyor artık yasasın işşallah bırakmıcak çok konuştum sen üüzlem tamam dedi çok mutluyum bende bebegimde babamzı oruç tutyor akşama türlüm var yanına ek bir şeyler yaparım yeterki o oruç tutsun sahurunu bile ben hazırlıcam söz verdim alahım çok şükür benim gibi namazada başlasa çok daha mutlu olucam bakalım şimdi :16::16:kadir gecesinde söz verdi pc tv seyretmicez kuran okucak bende dinlicem nama zkılıcam aslında camiye gidesim var amam yürümek zor geliyor bana oturudgum yerde kılarım artık 1 seferdenbrişey olurmuki ayakta kılsam kızlar namazları oturarak kılıyorumya ben akıl verin gidiyimmi mubarek günde tespih namazıda kıldırıyorlar her zaman teraviye giderdim bu sene gidemedim :14:okadar güzel bri duyguki okadar kişiyle secde etmek kaynanamdan eve gelriken allahım millet teraviye gidiyor dışarda secde ediyorlardı ne hoşuma gitti yeminle rabbim herkeze namaz sevgisi nasip etsin işşalah :16::16::16:
. Paşam Rabbim daim etsin eşinin orucunu. Bende eşimin namaz kılmasını ve sigarayı bırakmasnı çok istiyorum ama ne kadar söz versede tutmuyor sözünü:( namazlarımı bende oturarak kılıyorum tekhlikem olduğu için buna da çok şükür yataktan çıkamayanlar var. Bu arada iki kutu progestan bitirdim bugun itibariyle daha kullanmak istemiyorum bakalım doktor pzts ne diyecek bnm gibi bu kadar kullanan var mı bu ilacı??

. Paşam Rabbim daim etsin eşinin orucunu. Bende eşimin namaz kılmasını ve sigarayı bırakmasnı çok istiyorum ama ne kadar söz versede tutmuyor sözünü:( namazlarımı bende oturarak kılıyorum tekhlikem olduğu için buna da çok şükür yataktan çıkamayanlar var. Bu arada iki kutu progestan bitirdim bugun itibariyle daha kullanmak istemiyorum bakalım doktor pzts ne diyecek bnm gibi bu kadar kullanan var mı bu ilacı??

ben hala iğnesini kullanıyorum hapını değil de

ben en son sata göre 12+2'de gittim usg'ye göre 12+5 dedi ama cinsiyet hakkında hiç bişey söylemedi....bir ay sonra gel dedi...benim doktor biraz garantici de şimdi %80 kız derim erkek çıkar erkek derim kız çıkar boşuna umutlanmayın kesin olsun dedi :26: geçmiyor şu son günler...:25::25::25:

Garantici olması hem iyi hem kötü daha 12. haftada tahmin yürüttü doktorum emin değilim dedi ama ister istemez ona alıştırıyorsun kendini. fal baktırmak gibi inanmıyorum desen de aklının bir köşesinde kalır ya öyle oluyor :1: Söylemezse de meraktan çatlıyor insan her türlü zor yani.. sırf cinsiyet merakından bakmadığımız yer kalmadı takvimler yok ultrason çıktısındaki yeri vs. insan merak ediyor ister istemez. Aslında her türlü yicez biz onu ama bilerek sevmek eşya beğenmek istiyorum.:34:

allah razı olsun kardeşim ben 6 kutu bitiridm 7 kutudayım galib adoguma kadarda içicem doktor bırak desede içicem benim gibi sorunlu arkadaşlar içti sorum ssk yok bende parayla alıyorums ag olsun kaç arkadalım yolladı bana çok dua ediyorum yollayanlara yanında ne hediyeler :16:bana 40 tl yakın deidler kızımda 30 veriyordu eşim :34:

eşim aslında orucunu hiç bıtrakmaz bebem allah var iş ladı şimdi kırma dökme çok toz yutuyorumd edi kalp kapagındada az egrilik var koruyorum brişey olur diye bilgisi olan aydınlarsın beni orkidecim sne bilirisn doktro brişey olmaaz arada çarpıntı yapar deid yapıyorda 2 kere hastanelik oldu üşütü diye sigaray agelince dün evden çıkarken sigara almayı unutmuş evde bakkladan alıcaktı ne olur dedim hatrım için onada peki dedi amam sonra ladı içti :9:

namaza gelincede allah var kırmaz beni kılar azimliyim benim adım paşaysa gene başlatıcam namaza senin benim bilmedigim duaları biliyor kuranu su gibi okuyor yavaş ama:9:kuran kursuna yatılı göndermiş annası bazu şeyleir ondan ögrendim ben eşimden :16:allah arzı olsun sigarayıda bıraksa ne ka mutlu olucam işşallah bebegimizi sag saglim allaım kucagımıza bıraktırıcam belkim bebegin hevesine içmez evde çok içmiyor canım ben varım kuşlar var diye odada içmiyor pc oyun oynuyor ona dalıyor gidiyor içmiyor :32::32:bazen beni sinri etsede seviyorum ben bu keltoşu:17::17:

Garantici olması hem iyi hem kötü daha 12. haftada tahmin yürüttü doktorum emin değilim dedi ama ister istemez ona alıştırıyorsun kendini. fal baktırmak gibi inanmıyorum desen de aklının bir köşesinde kalır ya öyle oluyor :1: Söylemezse de meraktan çatlıyor insan her türlü zor yani.. sırf cinsiyet merakından bakmadığımız yer kalmadı takvimler yok ultrason çıktısındaki yeri vs. insan merak ediyor ister istemez. Aslında her türlü yicez biz onu ama bilerek sevmek eşya beğenmek istiyorum.:34:

ben tam anlamıyla meraktan çatladım :1: şöyle göbüş taraflarından :9::9::9:

ben hala iğnesini kullanıyorum hapını değil de

allah nasip ederse 20 yakın var bende rahimim dikilsin haftada 1 bende vurunucam işşallah bu arada suyum 1 litre oldu :64::64::64:çarşambadanbeir wc çıkmadım afesersiniz:17:bagırsaklarımda agrı var korkuyorum gene dogum sancsı gibi zannediyourm makatıma agrı vuruyor kanama yok gaz çıkarınca rahatlıyom :17::17:demin 2 incir kuru erik 5 yane bri avuç kayısı yedim suyuda içiyorum işşallah çıkarımda rahatlarım doktora dicemmagnezyum versin bana içiyim kabıza bibrebir bu suyu içincede bu w gelmese :9::9:wc kapıısnda oturan zengin olru amma karar verdim 1 tl para yapıcam her gitigimde koyucam bakalım akşam akaç tl olucek:9::9:

Şimdi ben haftaya 2li testin sonucunu almaya gidicem acaba o zaman da ultrasona sokar mı beni görür müyüm ki:44: Bir de şu geldi aklıma geçen avmlere girerken kapıdan geçiyoruz ya o bize zararlı mı siz napıyorsunuz?

Şimdi ben haftaya 2li testin sonucunu almaya gidicem acaba o zaman da ultrasona sokar mı beni görür müyüm ki:44: Bir de şu geldi aklıma geçen avmlere girerken kapıdan geçiyoruz ya o bize zararlı mı siz napıyorsunuz?

canım ben geçmiyorum köşeden geçiyorum snede öle yap birşey demezler benim yerimede gez kız:3::3:

ohhh ne güzel kaynatıyorsunuz iyi sohbetler.
pazartesi günü dr gidicez 4lü testimiz var. inşlh bu sefer cinsiyetimiz belli olur.

selam kızlar,

bugün kontrolümüz ve ikili testimiz vardı.çok şükür her şey yolunda.zıp zıp zıplayan bir bebişim var.nihayet içim rahat etti.kan sonuçlarını haftaya alacağım ama şuan sorun yok.sizinle de paylaşmak istedim :)

selam kızlar,

bugün kontrolümüz ve ikili testimiz vardı.çok şükür her şey yolunda.zıp zıp zıplayan bir bebişim var.nihayet içim rahat etti.kan sonuçlarını haftaya alacağım ama şuan sorun yok.sizinle de paylaşmak istedim :)

Aynı gidiyoruz maşallah bebeğe. Cinsiyeti hakkında bir şey dedi mi?

Merhaba güzel anne adaylarııı:16:
bende 12+3 teyim. 29 ocak gibi görünüyor muhtemel doğum.
çok şükür Rabbim nasip etti bize de bu mutluluğu.
3-4 gündür kıpırtı şeklinde hissetmeye başladım. Allah'ım ne büyük bi mutluluk.
tekmeleri sabırsızlıkla bekliyorum:1:
sizler bizden daha öndesiniz. tecrübelerinizden faydalanmak çok iyi olacak benim için.
bu arada 2 li test yaptırmadım. sadece ense kalınlığına baktırdım. hiç kafamı bulandırmak istemedim.

Merhaba güzel anne adaylarııı:16:
bende 12+3 teyim. 29 ocak gibi görünüyor muhtemel doğum.
çok şükür Rabbim nasip etti bize de bu mutluluğu.
3-4 gündür kıpırtı şeklinde hissetmeye başladım. Allah'ım ne büyük bi mutluluk.
tekmeleri sabırsızlıkla bekliyorum:1:
sizler bizden daha öndesiniz. tecrübelerinizden faydalanmak çok iyi olacak benim için.
bu arada 2 li test yaptırmadım. sadece ense kalınlığına baktırdım. hiç kafamı bulandırmak istemedim.

kafa bulandırcak bişey yok be güzelim onda yaptırsaydın keşke:34:

kafa bulandırcak bişey yok be güzelim onda yaptırsaydın keşke:34:

canım ense kalınlığı ve burun kemiğinin oluşmuş olması zaten %90 civarı sağlıklı olduğunu gösteriyor. bi de kan tahliline gerek görmedim.
bikaç arkadaşımın başına geldi de, gereksiz stres yaşadılar.

Selam teyzeleeeeeeeeeeeeerrr:52:

Kontrolden geldim, kızım 16 haftalık olmuş. Boyu 14 cm. Kilosu da 250 gram çıktı. :53: Baya şişko bizim kız :1:
Dörtlü tarama testi yaptırdık, önemsemiyorum artık o testleri ama yaptırdım işte. Bir de ara ara idrarım kesik kesik çıkıyordu benim, onu sordum. İdrar tahlili istedi. enfeksiyon başlangıcı olabilirmiş, bir toz verdi. akşam suya karıştırıp içeceğim, tabii bol su içmeye de devam.

Resim koymak isterdim ama yüzükoyun yatıyordu. İlk defa bir ultrason fotoğrafında bir şey anlayamadım düşünün. sadece omurgası görünüyor çok net. Arada hafif kaldırdı kafayı yine gömdü.

Haftaya tekrar gideceğim, enfeksiyon riski ve dörtlü taramanın sonuçları için. Şimdilik bizden bu kadar.
Hepinize teşekkür ederim dualarınız için :16:

geçmiyorum tabiki dedektorden, yanından geçiyorum, bayan bir görevli ustumu arıyor. sende geçme sakın. radyasyon almanın anlamı yok arkadaşım.

Back
X