Kızlar ben cok kotu grıp oldum bogazım tekrar agrıyor.. bal yıyorum ıhlamur ıcıyorum ama olmuyorrr(( azcık da atesım var gıbı
canım parol içebilirsin benim de boğazım ağrıyor bugün ateşte var aradım doktorumu o tavsiye etti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben cok kotu grıp oldum bogazım tekrar agrıyor.. bal yıyorum ıhlamur ıcıyorum ama olmuyorrr(( azcık da atesım var gıbı
kızlar merhaba,
ben bebişime hazır pamuk yorgan almayı düşünüyorum. fakat boyutları 90*145. bebişler için uzun değilmi? yoksa normal mi?
hayir ilk 4 ayinda 8 kilo almistim.sonra da 12 oldum ama hersey olumlu gidiyor simdilik kilolarim haric bazi hamisler nasil 4 kilo aldim diyebiliyor cok sasiriyorum canim
Kızlar, selam,
Geçmişi okuyamadım( Günlerdir o kadar yorgun düşüyorum ki, erkenden uyuyorum, bu yüzden foruma da giremedim. Görüşmeyeli nasılsınız, bebişler nasıl? Umarım herşey yolundadır.
Daha önce bir kitaptan bahsetmiştim, bilmem hatırlar mısınız. Arkadaşımın ablası okumuş ve 40 günde bebeği bir düzene koyduğundan ve sonra çok rahat ettiğinden bahsetmiştim. Yoğun çabalarım sonucu, kitabın adını öğrendim ve okumaya başladım. Şu ana kadar benim kafamdaki sistemle çok uyumlu geldi. Ben, çocuk merkezli bir ebeveyn olmak istemiyorum. Yani çocuğun her dediğini yapan, başına çıkartan ve sonra da hayatı felç olan bir ebeveyn. Her ne kadar psikolog olsam ve danışmanlık yapıyor olsam da bu kitap sanırım başucu kaynağım olacak.Sizlerle de paylaşmak istedim.
Kitabın ismi, Tracy Hogg-Melinda Blau "Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler"
Eğer kitabı alamayacak durumda olursa, ana başlık kısmında kitaptaki en önemli bilgileri sizinle de paylaşabilirim. Amacımız mutlu çocuklar, mutlu aileler:))
Haftasonu eğitimim var, bu yüzden erkenden yatacağım. Herkese iyi geceler...Umarım geçmişte çok şey kaçırmamışımdır. Bebişleri de öpüyorum, sağlıkla büyümeye devam etsinler:))
Kızlar, selam,
Geçmişi okuyamadım( Günlerdir o kadar yorgun düşüyorum ki, erkenden uyuyorum, bu yüzden foruma da giremedim. Görüşmeyeli nasılsınız, bebişler nasıl? Umarım herşey yolundadır.
Daha önce bir kitaptan bahsetmiştim, bilmem hatırlar mısınız. Arkadaşımın ablası okumuş ve 40 günde bebeği bir düzene koyduğundan ve sonra çok rahat ettiğinden bahsetmiştim. Yoğun çabalarım sonucu, kitabın adını öğrendim ve okumaya başladım. Şu ana kadar benim kafamdaki sistemle çok uyumlu geldi. Ben, çocuk merkezli bir ebeveyn olmak istemiyorum. Yani çocuğun her dediğini yapan, başına çıkartan ve sonra da hayatı felç olan bir ebeveyn. Her ne kadar psikolog olsam ve danışmanlık yapıyor olsam da bu kitap sanırım başucu kaynağım olacak.Sizlerle de paylaşmak istedim.
Kitabın ismi, Tracy Hogg-Melinda Blau "Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler"
Eğer kitabı alamayacak durumda olursa, ana başlık kısmında kitaptaki en önemli bilgileri sizinle de paylaşabilirim. Amacımız mutlu çocuklar, mutlu aileler:))
Haftasonu eğitimim var, bu yüzden erkenden yatacağım. Herkese iyi geceler...Umarım geçmişte çok şey kaçırmamışımdır. Bebişleri de öpüyorum, sağlıkla büyümeye devam etsinler:))
Aaaarkadaslar benim size bir sorum olacak..lutfen cvp yazarmisiniz.ben 6 aylik hamileyim toplam 12 kilo aldim cok yemiyorum ama ne yesem kilom artiyor benim gibi olan varmi???
ayrıntılı önemli ben gittim bebekte bişi varmı erken tanı oluyo bi arkadaşımızın bebeğinin yarık dudakla doğcağını öğrendi doğduktan sonra ameliyat olcak bebek gerekli yani istdaysan uygun hastaneleri diyebilirim
ben de 23 ocakta doum yapcam insallahh allahin izniyle..ben gunde 1 porsiyon etyiyorum.aama esim sebze yemeğini sevmiyor yediremiyorum.herneyse canim 2 kisi olunca yemek yapmasi hele ki sebze yemeğini tek yemek 2 gune bir yiyorum.turkiyede balıklar kaliteli deil okadar omega 3 acisindan oyuzden baliga bel baglamiyorum. sabah kahvaltida mutlaka 1yumurta peynir tahin pekmez zeytin bal ve salata yiyorum.ama ekmek de yiyorum her öğünde 2 veya 3 dilimArzumelih,
Ben Ocak 19'da doğum yapıcam.. Seninle aramızda ne kadar var bilemedim.
Su anda toplamda 4 kilo aldım, öğlenleri et, aksamları sebze yemeye dikkat ediyorum.Tatlı yememeye calisiyorum,sekeri tamamen meyveden almaya calisiyorum. Ekmek yemiyorum, kızartma vs yemiyorum. Sebze de genellikle kereviz, enginar, ıspanak , pırasa ve bol salata tüketiyorum, simdi balık sezonunun açılması ile haftada 2-3 balık şart oldu.
Anlayacagın, kendime yararı olan seyleri değil, tamamen bebeğe yararı olan seyleri yemek istiyorum. Ailemde hemen hemen herkes şeker hastası , dolayısı ile dikkat ediyorum. Arasıra kaçamağım olmuyor mu dersen oluyor :)
Kızlar her sabah 6 da evden çıkan biri olarak vaktimin çoğunu uyuyarak geçirir oldum
giremiyorum pek
umarım herkesin keyfi yerindedir
biz bebişimle bu sıralar iyiyiz çok şükür
sizlerde ne var ne yok
bana kalırsa da uzun ama zaten bebek nevresimleri 100*150 oluyor. yalnızca park yataklar için olan uyku setlerinde boyut küçük oluyor sanırım. çok küçükken zaten yorgan kullanmayız, battaniyeler yeter. ben 70*120 gibi bi peluş battaniye aldım, olmadı onu kullanırım diyorum
siz nerede yaptırdınız istanbul da varmı uygun
Canim ben de erken den çıkıyorum işe ew tasicam cok zor dun temizlik yaptik alt tarafim agrimaya basladi yaa bi garip oldum allah yardimcimiz olsun bide ben 9 aya kadar isten cikamam soz verdim rabbime de dua ediyorum ne olur rabbim bu bebegimin kismeti ikimizede saglik guc kuvvet wer diye...
1 e 1 bucuk pamuk yorgan siridi annem de wala
Günaydın canım![]()
Herkese günaydın güzel annişler
Bugün çok mutluyuz biz, dün gece sabahın 5.30'unda kızım babasına çok büyük bir hediye verdi. 17. Haftadan beri hissettiğim kuzum babası ne zaman ellerini karnıma dayasa hareket etmeyi bırakıyodu, ama dün gece tam 7 kere sağlam tekme-yumruk karışımı ile babasını mest ettiartık barıştılar diyorum
Dün tetanoz aşımı yaptırdım, kızarıklık ateş olmadı çok şükür ama ağrı var çok kolumda, hareket ettirirken çok zorlanıyorum, saçımı falan zor topluyorum
Siz neler yaptınız bebişlerinizi sevmekten başka![]()
Ben de bu tekmelere mest oluyorum. babamız çok sık yakaladı tekmelerini. çok güzel bi duygu.
Bende uyandırdığı hisleri zaten tarif edememama eşim hiç bu kadar yoğun hissetmemişti, o saydı zaten sayısını da
çok mutlu olduk
![]()