-------2014 Ocak Annelerinin Doğum Hikayeleri------------

Ne guzel anlatmisiniz hepinizde yaa.. cok duygulandim.. MAsallah hepinize..
Agladim vallahi.. arada guldum tabi..
Allah'im size mis kokulu evlatlarinizla omur boyu mutlu huzurlu saglikli yillar nasip etsin..
bende suan yeni gebegim insallah hersey yolunda gider sizin gibi hikayemi yazarim 9 ay sonra..

oy kuzum yaaa oglusun hayirli olsun
sende benim gibi zor gunler gecirdin ama bak cok sukur sende bebegine kavusuyosun.cok seviniyorum senin icin.ben ogluma bakip bakip bu defa oldu deyip sukrediyorum
insallah senin dogumun da kolay ve eglenceli gecer saglikla kucaklarsin.biz herkese anlatip anlatip guluyoruz.dogum olmaz saniyoduk hep sakaya vurduk ama ciddi ciddi evde doguruyomusum az kalsin

gecmis olsun canim sende bebegini kaybettin demek.
kendini normal doguma hazirlaman guzel.biseyler bilerek girince kendine daha cok guveniyosun.ben gider gitmez kendim nefes egzersizlerimi uygulamaya baslamistim.bu hem bebegin strese girmemesi oksijen almasi hem de senin sancilariin kolay atlatilmasi icin onemli.zaten yonlendiriyolar ama sen de kendini guclu hissedersin
dikiste lokal olarak uyusturuyolar

Son düzenleme:

kızlar gözünüz aydın..Allah analı babalı büyütsün ..bize de güzel güzel doğum hikayelerimizi yazmayı nasip etsin Allahım.. Çok duygulanarak okuyorum her seferinde bu hikayeleri..
Allahım doğum bekleyen bizleri de sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah.. size de gazsız, bol sütlü uykulu sıkıntısız günler olsun :)

miniğim canımm doğurdun mu kız sonunda uzun süredir girmiyordum baktım doğurmuşun rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah sonunda kavuştun minik erkeğine...
kız bu nasıl bir hikaye allah ım ya doğururkende insan bu kadar enerjik olmaz ki maşallah sana ayy inşallah oğluşunun nişanınıda görursun de gerçek bir nişan olur miniğim seni çok çok öpüyorum özledim sizi yaw

tuanaaaaam canim cok tesekkur ediyorum bende ozledim valla kiiiz
dusuk topigine ugramistim dogurmadan once bizim kizlardan kimsecikler kalmamisti.sen nasilsin kuzucum ya ne yapiyosun ne durumdasin?iyisin insallah.
bende bu kadar enerjik dogurcaami tahmin etmemistim.sanirim yedigim koftenin etkisi olabilir canim
allahim daha enercik hikayeler yazmayi sana nasip etsin canim benim

evet bende bi baktım kimsecikler yok zor zamanlar geçirdik beraber valla ordaki sevgi ilgi hiçbir topikte yoktu.... ben iyiyim allah a şükür zor bi hamilelik süreci geçiriyorum bu seferki sorunumda plasenta aşağıdaymış ama rabbime şükürler olsun bu zamana kadar geldim rabbime sığındım inşallah bende kavuşurum bebeğimi sağsağlimde amin canım böyle enerjik bi hikayem olur inşallah.... bu arada benim minik bir kızım olacak teyzesi.... köfte nin baharatı fazlamı kaçtı aceba ondan olmasın şekerim aman kız sen zaten topiğin en enerjik kelebeğiydin....kelebekcigim minik oğluşun nasıl iyi mi annelik nasıl bir şey onu ohh mis mis kokla evinizin havası değişti ne güzel bide benim yerime ohh minicik bir öpücük kondur yanağına

Son düzenleme:
İşte bu da bizim zehrayla hikayemiz...
Bdt:19 ocak
Doğum tarihi:18 ocak2014
Doğum şekli:normal doğum
Boy:52cm
Kilo:3200

17 ocakta, sabah erkenden birumut kontrole gittik.., dr sadece nst ye bağladı, sekreter kız, senin sancın mı var deyince içimden oh, be sancım var galiba diye seviniyorum, Ama drun ufak sancıların var cevabıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum....

Yol boyunca somurtuyorum, eşim de gel seni markete götüreyim diyor, hiç canım çekmese de biraz yürüyüş olur diye kabul ediyorum... Saçma sapan şeylere bakıp, vakit öldürüyoruz...eve gidiyoruz, anneme bu kızın gelmeye niyeti yok diyorum. Annem, doğumun saati belli olmaz, diye teselli veriyor...

İkindiden sonra ritmik sancılarım bsşlıyor, yedi dk bir, ama çok kısa sürüyor, aman allahım bende bir sevinç, ama kimseye söylemiyorum, yalancı çoban olmayayım diye...

Akşam beş dk düşüyor, ama kısa sürüyor ve çok da rahatsız etmiyor, eşime söylüyorum... Annemler yatıyor, ben sıcak suya giriyorum, kaslarım iyice gevşiyor, sancıların süresi aynı ama hiç rahatsız etmiyor... Sinirim bozulmuş vaziyette uyumaya gidiyorum, saat ikide iyi bir sancıyla uyanıyorum, sancılar hala beş dk bir kısa ama daha sert... Uyumaya çalışıyorum, uyuyamayınca kalkıp ütü yapıyorum, ortalık karışık kalmasın... Trt açık, dizi müziklerine eşlik edip, nöbetler halinde gelen sancılar eşliğinde ütümü bitirip, yetleştiriyorum, sonra tekrar uzanıyorum ama yatmak iyi gelmiyor, oturuyorum...

Saat beş, eşim iyi misin diyor, iyiyim diye sallıyorum, yarım saat sonra tekrar bakıyor yarım gözle, bu sefer uyanıyor... Lohusa nevresimlerini çıkarttırıyorum, onları da ütülüyorum ama sancı geldikçe, bırakıyorum... Saat altı imsak girsin diye bekliyorum, namaz kılıp çıkıyoruz,

acile gidip giriş yapıyoruz, beni jiç istememe rağmen o rahatsız sandalyeye oturtuyorlar... Muayene, 3, 4 cm açıklık, tüh, diyorum biraz daha sabretseymişim....nstye bağlıyorlar ve tam üç saat o saçma halde yatıyorum, tuvalete gitme bahanesiyle arada çıksam da ebeler sürekli bağlıyor, en sonunda yeter deyip kendim çözüyorum ve bir daha da bağlanmıyorum... Bu yatış benim samcıları azaltıyor maalesef üç saatte bir cm ancak açılıyorum sonra ürekli yürüyorum, kızlar bebek uyandı sonra devam ederim...

]İşte bu da bizim zehrayla hikayemiz...
Bdt:19 ocak
Doğum tarihi:18 ocak2014
Doğum şekli:normal doğum
Boy:52cm
Kilo:3200

17 ocakta, sabah erkenden birumut kontrole gittik.., dr sadece nst ye bağladı, sekreter kız, senin sancın mı var deyince içimden oh, be sancım var galiba diye seviniyorum, Ama drun ufak sancıların var cevabıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum....

Yol boyunca somurtuyorum, eşim de gel seni markete götüreyim diyor, hiç canım çekmese de biraz yürüyüş olur diye kabul ediyorum... Saçma sapan şeylere bakıp, vakit öldürüyoruz...eve gidiyoruz, anneme bu kızın gelmeye niyeti yok diyorum. Annem, doğumun saati belli olmaz, diye teselli veriyor...

İkindiden sonra ritmik sancılarım bsşlıyor, yedi dk bir, ama çok kısa sürüyor, aman allahım bende bir sevinç, ama kimseye söylemiyorum, yalancı çoban olmayayım diye...

Akşam beş dk düşüyor, ama kısa sürüyor ve çok da rahatsız etmiyor, eşime söylüyorum... Annemler yatıyor, ben sıcak suya giriyorum, kaslarım iyice gevşiyor, sancıların süresi aynı ama hiç rahatsız etmiyor... Sinirim bozulmuş vaziyette uyumaya gidiyorum, saat ikide iyi bir sancıyla uyanıyorum, sancılar hala beş dk bir kısa ama daha sert... Uyumaya çalışıyorum, uyuyamayınca kalkıp ütü yapıyorum, ortalık karışık kalmasın... Trt açık, dizi müziklerine eşlik edip, nöbetler halinde gelen sancılar eşliğinde ütümü bitirip, yetleştiriyorum, sonra tekrar uzanıyorum ama yatmak iyi gelmiyor, oturuyorum...

Saat beş, eşim iyi misin diyor, iyiyim diye sallıyorum, yarım saat sonra tekrar bakıyor yarım gözle, bu sefer uyanıyor... Lohusa nevresimlerini çıkarttırıyorum, onları da ütülüyorum ama sancı geldikçe, bırakıyorum... Saat altı imsak girsin diye bekliyorum, namaz kılıp çıkıyoruz,

acile gidip giriş yapıyoruz, beni jiç istememe rağmen o rahatsız sandalyeye oturtuyorlar... Muayene, 3, 4 cm açıklık, tüh, diyorum biraz daha sabretseymişim....nstye bağlıyorlar ve tam üç saat o saçma halde yatıyorum, tuvalete gitme bahanesiyle arada çıksam da ebeler sürekli bağlıyor, en sonunda yeter deyip kendim çözüyorum ve bir daha da bağlanmıyorum... Bu yatış benim samcıları azaltıyor maalesef üç saatte bir cm ancak açılıyorum sonra ürekli yürüyorum.. Sancı geldikçe eşime bel masajı yaptırıyorum, çok iyi geliyor... Herkese tavsiye ederim,

Saat on bir gibi dr geliyor, sana biraz yardım edelim, öğlene kadar doğur diyor, canıma minnet daha ne isterim diyorum kendi kendime...

Sonra ebe değişimi yapılıyor, yeni ebe tahmini doğm kilosunu soruyor, çatı genişliği de dar olunca suni takmaktan vazgeçiyor...

Saat on bir buçuk, Son bir saat, sancılar artk yeter dedirtiyor, kendi kendime neden epidural olmadım, diye düşünüyorum... Yine geliyor diye söyleniyorum, zaten artık sancılar neredeyse hiç ara vermiyor... Ebe hanım, doğumhaneye alıyor, ne olur bana yardım edin diye yalvarıyorum,

11.25 doğum haneye girişim, eşim saatin resmini çekmiş, hazırlanmam ve dr gelmesi on dk sürmüştür, arada suyum felan patlatıldı çünkü...11.46 kızımın sesini duydum... Toplamda on dk hadi on beş dk ıkınmam sürdü, kızım boynunda bir kat kordonu ve birazını yediği kakasıyla doğdu... Çok şükür solunum felan sıkıntısı olmadı...

Yalnız sarılıktan iki kere fototerapi aldık, yarın tekrar gideceğiz inş, artık iyidir kuzuşum... Bu süreçte sürekli oturmaktan dikiş ağrım oldu, ilk iki gün çook iyiydim hatta aynı gün doğum yaptığımız kadınla karşılaştım sen ne kadar iyisin felan dedi, sonrasında dikişlerim kanadı, ağrım oldu, dr gittim, çok hareket etmişsin, çokküçük dikişin var ne yaptın bu kadar dedi.. Şimdi tekrardaniyileşmeye başladım...

Dua edin kızım iyice iyileşmiştir teyzeleri.....

Son düzenleme:

kızlarr bu dogum sancıları bırden mı gelıyor tecrubelı olanlar yardımcı olabılırler mi lütfen ben 40.haftamı doldurdm ama hc sancım yok ama gece yatarken kasık agrılarım oluyor saga sola dönerken bıle canım yanıyor ama gunduz cok rahatım bıde 3 gundur sarı renk akıntım var ama gelen gıden yok cok takms durumdayım gercekten benım gbı olan arkadaslar var mı acaba

Bir biz kaldık herhalde doğurmadık bugün itibariyle 40+1 oldum dün geceden beri adet sancısı gibi ufak ufak sancım var yattım gece geçmiş öğlen kalktım yine var ağrı hani adete 3-4 gün varmış gibi o kadar ;( yarın yatışım var suni sancı verecekler

O sancılar bende de var ama snra geciyo iyice bunalıma girdim resmen ciglik atasim var her tuvalete gidisimde belki nişan gelmistr diye bekliyrm ama bsy yok allah yardimcimz olsun canm benim doktorum en son persembe dedi dogurmazsan cuma gel dedi bakalm ne olcak

Ne güzel anlatmışsın gözlerim doldu ömürlü olsun bebişin mutluluklar diliyorum size :)

Evet gitme vakti geldi....
Hastane yolunu tuttum gidiyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin 1 fatiha okuyun bana şimdiden Allah razı olsun Rabbim herşeyi gönlünüze ve kalbinize göre nasip etsin öpüyorum kızlar sizi çok korkuyorum halaaaa

canım benım dualarım senınle bende hala beklemedeym bnde cuma gıdıcem hastaneye hıc korkma allah yardımcn olsn ama gelısmelerden haberdar et bızı ınsallah saglıkla bıran once kavusursn yavruna rabbım yardımcn ols opuyrm cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…