-------2014 Ocak Annelerinin Doğum Hikayeleri------------

kızlar ya bugun ıtıbarıyle 40+1 oldum artk korkmaya basladm ya sancım yok hcbsy yok en ufak bı tık yok var mı aynı durumda olanlar yada gec doguranlar icim cok sıkılıyr kızıma kavusmak ıstyorm bu kadar gec kalması normal mı doktorum yarında dogum olmazsa cuma gunu tekrar gel dedı ben normaldogum ıstıyorm dua edın nolurr

40+1 oldun bense 40+2 bugün yazdığım gibi gittim geri geldim sıfır açılma sıfır sancı diğer herşey (bebek plesenta vs) iyi. Bana 5 gün daha verdi normal doğum istediğim için Allah'a teslim herşeyimiz bende sancım gelmeden gitmicem kızım çok ağırdan satıyor kendini ama ben şunu anladım artık kasmıyorum yaşı benden büyük olanlar biz sadece doğum için hastaneye gittik gün nedir hafta nedir bilmedik diyor keza annemde dahil vakti zamanı gelince gelecekler zaten bıraktım ben kendimi Doğanın kanununa kuzu kuzu gelecek bebişlerimizi merak etme stres yapma

cok dogru soyluyosun canım ama cevredekı ınsanlar sokuyor daha cok benı strese sagolsun annem cok yardmcı oluyor oda dıyo kızım dakıkası sanıyesı dolmadan gelmez allah bılır zamanını sen kendını sıkma dıyo ... benımde bugun son yarın bnde gıdıcem doktora bakalım ne olucak ama bnde normal ıstıyorum .. sende bekle canm bak bebek ıyıyms cok sukur bı bakmıssın bı anda bı sancı vurur dogurursn melegını bu kızlar bıraz nazlı oluyor galıba ben bunu anladm :) allah yardımcımz olsun canım ıcımızde kalıcak degıller ya ıllakı cıkıcaklar saglıklı dogsunlarda zamanı onemlı degıl canım

Ne güzel anlatmışsın gözlerim doldu ömürlü olsun bebişin mutluluklar diliyorum size :)
cok tesekkur ederizz

amanin prenses geliyoo cok sukur canim bak bende kanamali falan zor gunler gecirdim ama simdi ogluma kavustum.seninde gunlerin cabuk gecicek.anne olmak cok guzel ve cok zor canim oglum iyi ve cok tatli teyzesi
kizina talip olabiliriz hee

canım çok sevindim maşallah size allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin adı ne paşanın?
bu arada okurken ben de hem güldüm hem ağladım özellikle tam doğum anını okurken salıverdim gözyaşlarımı, ama mutluluktan:)
allah hepimize de böyle güzel doğum nasip etsin çok öpüyorum seni

sagol canim benim
minik pasamizin adini efe koyduk teyzesi
allahim sanada nasip etsin canim benim en guzelinden dogum anisi sevinc gozyaslarimiz olsun hep
kucakliyorum senii

doğum hikayenizi iş yerinde okumak epey zor oldu. göz yaşlarımı gizleyemedim. Allah yavrularınızla birlikte uzun ömürler versin ve bizleri de sizlerin içine katsın. hepsine maşallah allah nazarlardan korusun kollasın ....

amanin prenses geliyoo cok sukur canim bak bende kanamali falan zor gunler gecirdim ama simdi ogluma kavustum.seninde gunlerin cabuk gecicek.anne olmak cok guzel ve cok zor canim oglum iyi ve cok tatli teyzesi
kizina talip olabiliriz hee

ayy çok duygulandım şimdi inşallah bende bu zor günlerin ardından kavuşurum miniğime yaa rabbim nasip ettikten sonra kanamaydı hiç bir şey engel değil işte ama annelik dayanamıyorsun ve korkuyorsun bi an önce geçsin kelebeğim günlerim heran korkuyorum bişey olacak diye....
maşallah oğluşuna öp benim yerimede cennet kokulunu anne olmak zor ve güzel ama dünyanın en mucizevi olayı rabbim herkese tattırsın inşallah...
ayyy kızz dünür mü olacağız yoksam şimdi düşüneyim nekadar başlık parası istesem aceba

5 tane okuz 3 tane tarla verecem gelinime
gunler cok cabuk geciyo canim hamilelik cok guzel bisey o kipirtilari icinde hissetmek onu buyutmek cok guzel.cikinca cok daha guzel ve cok daha zor ama yoruldugumda aklima hep yasadiklarimi getiriyorum oyle guc topluyorum.bu oglan icin ne kadar ugrastim biliyosunuz ki hepimiz cok emek verdik.kucagina alinca yaptigim ignelere cektigim acilara degdi diyosun.
hic korkma canim rabbim esirgesin sizi

sagol canim benim
minik pasamizin adini efe koyduk teyzesi
allahim sanada nasip etsin canim benim en guzelinden dogum anisi sevinc gozyaslarimiz olsun hep
kucakliyorum senii

selam minikkelebek coook tebrik ederim allah anali babali büyütsün. cok sevindim oglusunu saglikla kucaklamana. benim aslinda sana soracak sorularim var canim müsait oldugunda konusuruz öpüyorum canim

selam minikkelebek coook tebrik ederim allah anali babali büyütsün. cok sevindim oglusunu saglikla kucaklamana. benim aslinda sana soracak sorularim var canim müsait oldugunda konusuruz öpüyorum canim

canim cok tesekkur ederim allah her isteyene nasip etsin.ne zaman musait olursan mesaj at her zaman yardimci olmaya calisirim canim benim

merhaba arkadaşlar ilk kez yazıyorum.doğumu geciken arkadaşlar bende varımm..ilk doğumum olacak inşallah. 40+2deyim ama bizim prenseste de tık yok.keyfi ve sağlığı yerinde çok şükür.dün ntsde hiç sancı çıkmadı.pazartesi yine kontrole gideceğiz o güne kadar gelmezse.Rabbim herkese bebişlerini sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...doğumu olan arkadaşlarda bebişlerini güle güle büyütsünler Rabbim sağlıklı güzel ömürler nasip etsin..

aynı durumdayız canım bende 40+3teym bugn kontrole gttm bebek gayet ıyı ntsde bıraz sancm cıktı bızde pazartesıyı beklıcez ınsallah ozmana kadar dogururz ya hayırlısı allah yardımcımz olsn canım

Canim ortalikta yoksun dogurdun mu yoksa merak ettm ben hala beklemedeym doktor pazartesiye kadar bekleyelm dedi olmazsa pazartesi tekrar gidicem sen ne alemdesin

Canim ortalikta yoksun dogurdun mu yoksa merak ettm ben hala beklemedeym doktor pazartesiye kadar bekleyelm dedi olmazsa pazartesi tekrar gidicem sen ne alemdesin

Bugün nst girmek için gittim daha doğrusu hergün gidecem ptesiye kadar aynı güne kadar. Beklicez desene :) bir gelişme olursa yazarım hafif hafif sancılarım var ama iddialı değil geçio hemen sen ne yaptın durumun nasıl sancı bebek açılma varmı

Ya bu kızlara neler oluyo :) çok ağırdan satacaklar kendilerini valla canım yalnız değil 3ledik senle beraber günümüz geçen ben an ve an gelişme olunca yazıcam hergün nst ve ultrasona giriyorum herşey normal beklemedeyiz Rabbim harlısıyla bir avazda kurtarsın bizleri âmin

Aynen bakarsin ayni gun doğururuz :) bebek gayet iyi cok sukur 3550 gr olms suyu kalp atışları faln normal ntsde biraz sanvm cikti doktr sancilarn baslams dedi ama hic acilmam yok suan benmde hafif sancilarm var ama bakalm ne olur canm allah yardmcimz olsn artk subat annesi olucaz biz :)

Bide kizlar erkn dogar diyorlar yalan valla bizimkiler hic cikmicak gbi cok nazli olucaklar galiba daha dogmadan belli oldu :) amin canim insallah hayırlı haberleri vermk nasip olur en kisa zamnda

ya bide geceleri kasıklarım cok agrıyo saga sola donerken kıvranıyorm resmen sabah kalkınca yurumekte zorlanıyorm ama gündüz tas gibiym ne agrı kalıyo ne de sızı suanda da aynı durumdaym nıye boyle oluyr hıc anlam veremıyorum

Evet :) bellimi olur maşallah canım kuzun iyimiş sağlıklı olsunlsrda artık onca aylar geçti bekledik benim geceleri hiç durmuyor şuan bile nst de benimde sancım çıktı ama ben hissetmiyorum sancı geceleri oynadığı içinmidir bilmem kasık ağrılarımı başlatıyor belkide hazırlanıyorlardır. :) gelsin bebişler gelsin benim doğum günüm 7 Şubat Şubat annesi olucam inş Rabb'min hediyesi :) olucak çok nazlılar çok :) bize fena çektiriyorlar vallahi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…