2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

bende hem silikon hem kauçuk emzik aldım ikiside nuk marka.. biberon henüz almadım onuda avent veya dr brown almayı düşünüyorum.

çok eksiğimiz kalmadı sanırım, geçen hafta bir sürü şey aldık. emzirme atleti ve sütyenide aldım. birde lohusa pijama takımı aldım. birde kayınvalidemin hediye aldığı bir lohusa pijama takımı da var, ama xxl falan sanırım o kadar büyükki giyebileceğimi sanmıyorum. burda da yazılmışmıydı hatırlayamadım gecelik mi daha rahat diyorlardı yoksa pijama mı? bir tane de gecelik alsam mı acaba

ben elbise gibi olan gecelikten almadım ama sezaryen olacaklar için onu öneriyolar. dikişlerine değmiyomuş ve tuvalete giderken direk yukarı sıyırıp rahat kullanabiliyomuşsun. sanırım sezaryenle eğilmek de zor olacak, ilk gün en azından.
ben 2 tane pijama takımı aldım. çok gerek olursa evde bi tane geceliğim var ama çok kısa. evde kimse yokken giyebilirim anca.

normal doğum istiyorumda belli olmaz tabi. ben sadece hastanede giyeceklerimi düşünüyorum. yoksa evde giymek için yakası yarıya kadar düğmeli bir pijama takımı beğendim onu alacam. başka pijama takımlarımda var eşofman falan giyerim. evde sorun olmaz üstümdeki sıyırır emziririm yine.. bir arkadaşım yeni doğum yapmıştı ve hastanede elbise şeklinde gecelik vardı üstünde, yaka sıfırdı ve bebeği emzirmek için elbiseyi en alttan sıyırıp emziriyordu, gelen giden oluyordu, yani kadınlar giriyordu odaya ama kötü görünüyodu sonuçta. kötü görünmesi dışında yataktan zorla doğrulup birde elbiseyi yukarı kadar sıyırmak baya zor olmuştu.. yani aklımızda olsunda elbise şeklinde gecelik bile alsak yakadanda açılabilir bişey olmalı emzirmek için.

bu aldığım lohusa takımı önden açılabiliyor, altınında beli falan ayarlanabiliyor. dantalli mantelli kokoş güzel birşey. doğumdan hemen sonra giyerim diye düşündüm.

evet canım benimkilerde yakaları düğmeli. 3 lü takımımda önü dantelli ve askılı olduğundan rahat olur.
pijama resimlerimizi de ekleyelimmi ne dersiniz? :)

bunlar hellobaby.com dan

bunlar da ebebek.com dan
nasıııllll. yorumları bekliyorum arkadaşlar. yarın da bebek arabamızı ve park yatağın yatağını alıcam.diğer eksikler bi dahaki aya artık.bu ay patlattım eşimin cebini:)

Son düzenleme:

bebek arabası en çok araştırdıgım şey olmuştu.boyun fıtığı var bende hem hafif hem de kullanışlı hem de çok pahalı olmayan ürün arıyordum. bide arabanın bagajına sıgması da önemli.. ben wei-b 1012 trio aldım. pembe rengini.. toplam 7 kg.. travel sistemlerde genelde 12-13 kg oluyo hele o concorde falan çok ağır kaba bide gereksiz pahalı. benim için ürünün yıkanabilme özelliği de çok önemliydi. bunun kılıfları çıkıyo yıkanıyor. bir de ana kucagı ve bebeğin oturacağı yer ayrı ayrı çıkıp monte olan br araba.yani içiçe gecen travel sistemler gibi kaba ve ağır olmuo..iskelete direk ya anakucagı yada oturma ünitesi monte ediliyor. oturma ünitesi aynı zamanda portbebe ye dönüşüyo koca bir yatak oluyor. henüz kullanmadım ama çok memnun kalacagımdan eminim. bu arada çift yönlü kullanım da var.. fiyatı 550 tl ye aldım. bu fiyata bu ürün.. süper bence..reklam gibi oldu ama inanın en çok araştırdığım konu buydu

Son düzenleme:

hepsi çok güzel havlusuna bayıldım..

selam kızlar aldıklarımı topluca paylaşırım diyodum bi kısmını topikte paylaştım buraya da yapıştırayım
bi ara hepsini koycam fikir olur hem

çok ciciler güle güle kullansın yavru

veee azönce evim netten bu bebek arabasını aldıııımmm.bu set için en uygun fiyat buradaydı benim rastladığım.bej rengini aldım.ben annenin kullanacağı bebek eşyalarında pembe falan sevmiyorum.siyah- gri- yada bej istiyodum sonunda buna karar verdim.

Çok cici bunlar yaa :) yastık yorgan kaz tüyü sanırım?
Damlalık mı şu renkli olanlar bilemedim? Ne ile yarıyor?
Sebamed almakla çok iyi yapmışsın buarada. Çok daha sağlıklı. Bebek arabasını çok beğendim rengini, çantasıyla takım oluşunu filan.markası ve fiyatı nedir? Acaba daha önce mağazada denedinmi kullsnımı kolay mı ? Çok sordum

ev tipi anakucağı için kimi gerekli kimisi gereksiz dedi, yinede alalım belki sever kızımız dedik aldık. beşiğimizde bu cibinliği var üzerinin beceremedik takmayı :) diğerleri hepsi hediye

Eklentiler

• $IMG_20131024_143331.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 73
  • $IMG_20131002_223807.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_20131002_223753.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 66
  • $IMG_20131019_142416.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $1384803_10151929304972313_1697804249_n.webp
    13 KB · Görüntüleme: 91
  • $IMG_20131024_143401.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 85
  • $IMG_20131010_232823.webp
    17 KB · Görüntüleme: 85

kaz tüyü değil canım.allerjik bi bünyesi olması ihtimaline karşı elyaf aldım.damlalık değil burun aspiratörü.sümüğü çekmek için:)...çok güldüm damlalığı napcaz??ilahi...sebamede her açıdan güvenirim.açıkçası piyasa şampuanlarına güvenemem bebeğim için.şu an kendim bile parabensiz sülfatsız şampuan kullanıyorum.bebek arabasını da krafta güvendiğim için aldım.istediğim her özellik mevcuttu bi kere hem çift yönlü hem bebeğimin oturacağı kısmı sert değil hem travel ama sapına poşet asılabilenden,hem çantalı,hem de malzemesi kaliteli.fiyatı evim nette 799 tl diğer sitelerde 829 tl.30 tl daha ucuza aldım:)bu arada gerçeğini hiç görmedim.önemli değil canım başka sorun olursa cevaplarım...

bak hemen sende anladın ne kadar acemi olduğumuu
mağazada görsem, tanıyıpta almam burun aspiratorunu yaa
damlalıkta şurdan aklıma geldi, bazı anneler biberon ilk dönem kullanmayın, damlalıkla süt verin ki sizi emmeye devam etsin, biberona alışmasın diyince, bu damlalık o damlalık mı diye düşündüm
güle güle kullansın bebişin canım cevapların için de teşekkür ederim :)

bizim cicilerde bunlar

Eklentiler

• $Görüntü0942.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $Görüntü0943.webp
    13 KB · Görüntüleme: 80
  • $Görüntü0944.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 67
  • $Görüntü0945.webp
    17 KB · Görüntüleme: 79
  • $Görüntü0956.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $Görüntü0953.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 76
  • $Görüntü0955.webp
    14 KB · Görüntüleme: 71
  • $Görüntü0947.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 81
  • $Görüntü0949.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 71
beşik var ama sepet beşiklerden düşünüyoruz birde anakucağımız da kızımızdan var onları daha çıkarmadık .sepet beşikte son zamanda alırız diye düşünüyoruz birde oto koltuğu ana kucağı alınacak .chicco çantamızda da ilk bakım setleri mevcut biberon ve emzik alacaz daha başka eksiklerde çıkabilir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…