- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
bende hem silikon hem kauçuk emzik aldım ikiside nuk marka.. biberon henüz almadım onuda avent veya dr brown almayı düşünüyorum.
çok eksiğimiz kalmadı sanırım, geçen hafta bir sürü şey aldık. emzirme atleti ve sütyenide aldım. birde lohusa pijama takımı aldım. birde kayınvalidemin hediye aldığı bir lohusa pijama takımı da var, ama xxl falan sanırım o kadar büyükki giyebileceğimi sanmıyorum. burda da yazılmışmıydı hatırlayamadım gecelik mi daha rahat diyorlardı yoksa pijama mı? bir tane de gecelik alsam mı acaba
ben elbise gibi olan gecelikten almadım ama sezaryen olacaklar için onu öneriyolar. dikişlerine değmiyomuş ve tuvalete giderken direk yukarı sıyırıp rahat kullanabiliyomuşsun. sanırım sezaryenle eğilmek de zor olacak, ilk gün en azından.
ben 2 tane pijama takımı aldım. çok gerek olursa evde bi tane geceliğim var ama çok kısa. evde kimse yokken giyebilirim anca.
normal doğum istiyorumda belli olmaz tabi. ben sadece hastanede giyeceklerimi düşünüyorum. yoksa evde giymek için yakası yarıya kadar düğmeli bir pijama takımı beğendim onu alacam. başka pijama takımlarımda var eşofman falan giyerim. evde sorun olmaz üstümdeki sıyırır emziririm yine.. bir arkadaşım yeni doğum yapmıştı ve hastanede elbise şeklinde gecelik vardı üstünde, yaka sıfırdı ve bebeği emzirmek için elbiseyi en alttan sıyırıp emziriyordu, gelen giden oluyordu, yani kadınlar giriyordu odaya ama kötü görünüyodu sonuçta. kötü görünmesi dışında yataktan zorla doğrulup birde elbiseyi yukarı kadar sıyırmak baya zor olmuştu.. yani aklımızda olsunda elbise şeklinde gecelik bile alsak yakadanda açılabilir bişey olmalı emzirmek için.
bu aldığım lohusa takımı önden açılabiliyor, altınında beli falan ayarlanabiliyor. dantalli mantelli kokoş güzel birşey. doğumdan hemen sonra giyerim diye düşündüm.
arkadaşlar, bebek arabalarınızı aldınız mı? ne almayı düşünüyorsunuz? biz işin içinden çıkamıyoruz, türlü model var karar vermek çok zor. ben travel istiyorum ama çok hantal ve kullanışsız geliyor gözüme. casual storn düşünüyoruz ama emin değilim. sizler ne yaptınız?
Arkadaşlar aranızda anakucağı alan veya almak için araştırmaya geçen varmı:) biz eşimle iki model seçtik fikir verirseniz çoook sewinicem bir türlü karar veremedik...
1- Maxi cosi plebble ana kucağı
2- Concorde air
Tavsiye edebileceğiniz başka markalara da açığız tabi:)
bunlar hellobaby.com dan
Eki Görüntüle 834958 Eki Görüntüle 834959 Eki Görüntüle 834960 Eki Görüntüle 834961
bunlar da ebebek.com dan
Eki Görüntüle 834968 Eki Görüntüle 834967 Eki Görüntüle 834966 Eki Görüntüle 834970 Eki Görüntüle 834965 Eki Görüntüle 834971 nasıııllll. yorumları bekliyorum arkadaşlar. yarın da bebek arabamızı ve park yatağın yatağını alıcam.diğer eksikler bi dahaki aya artık.bu ay patlattım eşimin cebini:)
bunlar hellobaby.com dan
Eki Görüntüle 834958 Eki Görüntüle 834959 Eki Görüntüle 834960 Eki Görüntüle 834961
bunlar da ebebek.com dan
Eki Görüntüle 834968 Eki Görüntüle 834967 Eki Görüntüle 834966 Eki Görüntüle 834970 Eki Görüntüle 834965 Eki Görüntüle 834971 nasıııllll. yorumları bekliyorum arkadaşlar. yarın da bebek arabamızı ve park yatağın yatağını alıcam.diğer eksikler bi dahaki aya artık.bu ay patlattım eşimin cebini:)
bunlar hellobaby.com dan
bunlar da ebebek.com dan
Çok cici bunlar yaa :) yastık yorgan kaz tüyü sanırım?
Damlalık mı şu renkli olanlar bilemedim? Ne ile yarıyor?
Sebamed almakla çok iyi yapmışsın buarada. Çok daha sağlıklı. Bebek arabasını çok beğendim rengini, çantasıyla takım oluşunu filan.markası ve fiyatı nedir? Acaba daha önce mağazada denedinmi kullsnımı kolay mı ? Çok sordum
kaz tüyü değil canım.allerjik bi bünyesi olması ihtimaline karşı elyaf aldım.damlalık değil burun aspiratörü.sümüğü çekmek için:)...çok güldüm damlalığı napcaz??ilahi...sebamede her açıdan güvenirim.açıkçası piyasa şampuanlarına güvenemem bebeğim için.şu an kendim bile parabensiz sülfatsız şampuan kullanıyorum.bebek arabasını da krafta güvendiğim için aldım.istediğim her özellik mevcuttu bi kere hem çift yönlü hem bebeğimin oturacağı kısmı sert değil hem travel ama sapına poşet asılabilenden,hem çantalı,hem de malzemesi kaliteli.fiyatı evim nette 799 tl diğer sitelerde 829 tl.30 tl daha ucuza aldım:)bu arada gerçeğini hiç görmedim.önemli değil canım başka sorun olursa cevaplarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?