2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

tatlım topiğin hayırlı olsun istersen bende kızımın cicilerinden paylaşabilirim

İşte kızımın ilk cicisi. Aslında yeşil bişi alacaktım, olur da cinsiyette hata olmuştur diye ama yeşilin üzerinde "annesinin biy tanesi" yazıyordu. Eşim de o yazıya gıcık oldu. Türkçeyi bozuyorlarmış, almadım o yüzden :) Adamın takıldığı şeye bak.
Bücürükten aldım, tamamı 15 TL. Kasada öğrendik fiyatını da, kasiyer kıza sorduk elli kere emin misiniz diye.
Şirinevler Bücürük'te fiyatrlar çok uygun arkadaşlar, yolunuz düşerde mutlaka uğrayın bence :)

güle güle giysin kızçençok beğendim

canım çok güzeller güle güle giysinn bebişin.fiyatıda hakikatten çok uygunmuşş

Eki Görüntüle 746179

işte bebişlerimin ilk kıyafeti. çook sevdiğim bir arkadaşım uğur getirmesi için gebe kalmadan 1 ay önce yollamıştı

Öyle ya İstanbul'daysanız gidin bence. Elbiseler, oyuncaklar her şey çok ucuz. Yeni açıldı galiba ondan.

Eki Görüntüle 746705

Bu da pusetim :)

kızlaaaaar delirdim burda seve seve bi hoş oldum ekrana yapıştım resmen hepsin acayiiiip tatlı seyler güle güle mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin Rabbim cok cok tatlılar yaaaaaa

bunlarıda bizim amcamız ve sevgilisi almıslar hamile oldugumu ögrendiğim sıralar :) ben daha bişey almaya cesaret edemiyorum açıkçası :18:

Eki Görüntüle 746714

bunlarıda bizim amcamız ve sevgilisi almıslar hamile oldugumu ögrendiğim sıralar :) ben daha bişey almaya cesaret edemiyorum açıkçası :18:

Canım benim Güle güle giysin. Aman korka korka nereye kadar kafayı yedik valla kötüyu düşünmekten. Kontrolün ne zaman? İşte o gün dr dan sonra minik de olsa al birsey kendini sevindir balım

Ayy fistigim benim cok güzeller bunlar....
Rabbim saglikli günlerde giymeyi nasip etsin yavruna....

tatlımmmmmm maşallahhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhh ne tatlılar yaaaaaaaaaaaaaa
oyy yerim ben onları kız ianan ki bayıldım helede o annemden abaşkası açamaz yokmu beni kopardıpembe patiğe bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim sağlıklı sıhhatli giydirmeni nas,ip etsin burdaki bütün annişlerede bnasip olsun aldıklarını giydirmek inşllh darısı da bana olsunnnnnnn....

Ayy fistigim benim cok güzeller bunlar....
Rabbim saglikli günlerde giymeyi nasip etsin yavruna....

sağolun teyzoşlarımmmmmmm
daha erken olduğu için bişey alamıyorumm..
amin inşallah Rabbim giydirmeyide nasip eder:26::26:
darısı sizlere olun canlarımmmmm..

Son düzenleme:
sağolun teyzoşlarımmmmmmm
daha erken olduğu için bişey alamıyorumm..
amin inşallah Rabbim giydirmeyide nasip eder:26::26:
darısı sizlere olun canlarımmmmm..
aminnnnnn cnm erken bile olsa insan almaktan kendini alamaz be güzelim inş sağlıklı sıhhatli kullanır
kıyafetlerini minik bey mi yoksa hanım mı diyim bilemedim de bey geçti ilk içimden he
nasılsın güzelim bu arada iimisin kusma falan varmı cnm ya arayamadım bu aralar seni yoğunum da dersler başlayınca topiğe bile giremedim ya

Evt cnm ya sürekli nette bebek kıyafetlerine bakıyorum herşeyi araştırıyorum.
cinsiyetini öğrenince daha rahat olurum alırım yine bişeyler.,,
beymi hanımmı cuma öğrenceğiz inş.teyzesi
iyiyim cnm çok şükür. bi sıkıntım yok rahat geçiriyorumm maaşallah
koltuklarına nasıll alıştınmı istediğin gibi olmuşlarmı
çalış cnm senn derslerine biz konuşuruz her zaman .

evet cnm aklın artık onda öğrenince rahatlıcan valla bizde rahatlıcaz kız merak ediyorum ben bile inan ki:44:
koltuğum güzel cnm beğendim gelince yastıkları koyunca daha içime sindi
alıştım yani çalışıyorum cnm inş geçerim bu dönemde..konuşuruz güzelim gezmelere cıkınca da bana da gelirsiniz beklerim her zamna tmm mı

inşallah cnm görüşürüz yine sizide her zaman bekleriz cnmmmm
öpüyorumm iyi geceler bugün geç bile kaldım uyumak için .

Eki Görüntüle 746714

Çok güzellleeerr :)

Korkma kız, rahat ol. Ben korktum korktum kendime ettim. Cumartesi günü doktordan dönünce kıtlıktan çıkmış gibi yemek yerken fark ettim günlerdir doğru düzgün yiyemediğimi. Bebişler çok iyi dertlenme sen.

Son düzenleme:
Kız valla aferin çok uygun fiyata çok da güzel bir şey almışsın. Keyifle sürün bebisi icinde

Teşekkürler teyzesii.
Eşime inandırana kadar anam ağladı zaten. Her yerde en ucuz 400 tl bu pusetler. Eşime diyorum 200'e gördüm. Yok o dandiktir, bilmemnedir diye söyleniyordu. Dün bir gördü, son birkaç tane kalmış zaten hemen sırtlayıp getirdi. Çok da sindi içime, geniş, sağlam bir puset. Cazal da zaten pierre cardin'in yan ürünüymüş.

çok güzeller canım
sağlıklı günlerde giyer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…