Canım gerçekten çok beğendim cicileriniziAllah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Ayakkabıyı nereden aldığını merak ettim, söyleyebilir misin?
Bu arada kızlar bir bilgi vermek isterim sizlere. bebek kıyafetleri gerçekten organikse solmuş gibi görünür. Ve asla hiçbir organik kıyafet beyaz renkli olmaz. Genelde en açık rengi ekru olur. ya da renklileri solmuş gibi dururlar.
Yenidoğan kıyafetlerini organik almayı düşünürseniz diye söyleyeyim dedim.
Cinsiyet belli değil ama bebek kıyafetleri almaktan kendimi alıkoyamıyorum Allah'tan tutumlu bir kocam var da beni frenliyor :)
Hep yeşil renkten gidiyorum, cinsiyeti ne olursa olsun giydireyim diye. Teyzeler, bunlar da bizim alınan ilk tulumumuz ve akkabılarımız :)
Eki Görüntüle 746369
Eki Görüntüle 746368
En baştakileri ilk hamile olduğumda almıştık eşimle ikizmi olur diye pembe ve beyaz aldık..artık hangisi olursa giyer.
yandaki minik çoraplarıda ben kaç sene önce almıştımm..ayakkabılarıda hamile olduğumda arkadaşım hediye almıştı.
sondakindende belli oluyo babaannesinin ilk hediyesi..şimdilik bebişim cicleri bu kadar.inşallah giydirmekte nasip olur.
Eki Görüntüle 746650 Eki Görüntüle 746651 Eki Görüntüle 746652 Eki Görüntüle 746653 Eki Görüntüle 746654
Eki Görüntüle 746697
İşte kızımın ilk cicisi. Aslında yeşil bişi alacaktım, olur da cinsiyette hata olmuştur diye ama yeşilin üzerinde "annesinin biy tanesi" yazıyordu. Eşim de o yazıya gıcık oldu. Türkçeyi bozuyorlarmış, almadım o yüzden :) Adamın takıldığı şeye bak.
Bücürükten aldım, tamamı 15 TL. Kasada öğrendik fiyatını da, kasiyer kıza sorduk elli kere emin misiniz diye.
Şirinevler Bücürük'te fiyatrlar çok uygun arkadaşlar, yolunuz düşerde mutlaka uğrayın bence :)
Öyle ya İstanbul'daysanız gidin bence. Elbiseler, oyuncaklar her şey çok ucuz. Yeni açıldı galiba ondan.
Eki Görüntüle 746705
Bu da pusetim :)
Eki Görüntüle 746714
bunlarıda bizim amcamız ve sevgilisi almıslar hamile oldugumu ögrendiğim sıralar :)ben daha bişey almaya cesaret edemiyorum açıkçası :18:
Eki Görüntüle 746948 Eki Görüntüle 746949 Eki Görüntüle 746950 Eki Görüntüle 746947
bunlarda bizim cicilerimiz.
battaniyemizi, badimizi, şapka ve önlüğümüzü ananemiz almış:):)::)
diğerlerini babamızla internetten aldık daha gelmedi.... gelmesine çokkkkk var.
Eki Görüntüle 746948 Eki Görüntüle 746949 Eki Görüntüle 746950 Eki Görüntüle 746947
güle güle giysin bebeğiniz, salıncak çok güzelmiş, bebek arabanızda öyle, hangi siteden kaça aldınız?
Güle güle kullansın inşallah :) Salıncaklara ve arabaya bayıldım canım ya hangi siteden aldınız?
bebek arabası casual marka içinde 1 yaşına kadar kullanabileçeği araba oto koltuğu var. bebek arabasının busetine çıkartıp oto koltuğunu koyabilirsin. türkiyedi fiyatı 750- 600 çivarı.diğer ürün fisher price 3 1in diye bir ürünü oda hem ev tipi ana kuçağı oluyor hem salıncak hemde daha sonradan 4yaşına kadar kullanabileçeği sallanan sandelye. oda 400-250 arası türkiyede. hepsini araştırdım internetten ve birebir gördüm.
benim aldığım site facede pamukkale bebe diye biyer. yurtdışından getiriyor. 45 50 günde geliyor. havale ile yaya kredi kartıyla alıyorsun. daha önce haalm alışveriş yaptı ona güvenerek aldım. ama kimseyede git al diyemem o sorumlulu alamam. kadınla sürekli telden ve faceden ürün hakkında bilgi alıyorsun.gelelim kaça aldığıma travel sistem bebek arabası 250tldi hafta sonuna özel 150 tl yapmışlar. yurtdışında indirim varmış onu hemen ürüne yansıttı fiyatını. diğer fisher price 80 tl inmiş hepsine 215 verdik. sparişi vereli 8gün oldu. ürünler elime geçince yazarım. mennun kalırsam bir kaç şey daha alıcam mama sandalyesi ve dönence gibi.
bebek arabası casual marka içinde 1 yaşına kadar kullanabileçeği araba oto koltuğu var. bebek arabasının busetine çıkartıp oto koltuğunu koyabilirsin. türkiyedi fiyatı 750- 600 çivarı.diğer ürün fisher price 3 1in diye bir ürünü oda hem ev tipi ana kuçağı oluyor hem salıncak hemde daha sonradan 4yaşına kadar kullanabileçeği sallanan sandelye. oda 400-250 arası türkiyede. hepsini araştırdım internetten ve birebir gördüm.
benim aldığım site facede pamukkale bebe diye biyer. yurtdışından getiriyor. 45 50 günde geliyor. havale ile yaya kredi kartıyla alıyorsun. daha önce haalm alışveriş yaptı ona güvenerek aldım. ama kimseyede git al diyemem o sorumlulu alamam. kadınla sürekli telden ve faceden ürün hakkında bilgi alıyorsun.gelelim kaça aldığıma travel sistem bebek arabası 250tldi hafta sonuna özel 150 tl yapmışlar. yurtdışında indirim varmış onu hemen ürüne yansıttı fiyatını. diğer fisher price 80 tl inmiş hepsine 215 verdik. sparişi vereli 8gün oldu. ürünler elime geçince yazarım. mennun kalırsam bir kaç şey daha alıcam mama sandalyesi ve dönence gibi.
eee çok uyguna almışsın canım hemen aklımın bir köşesine yazdım
orkideeeeeeeeeeeeemmmmm topiğin hayırlı olsun cicileri almaya başlamışsınız kuzulara maşallah maşallahben de kendimi zor tutuyorum valla her şeyi alasım var
Canım benim Güle güle giysin. Aman korka korka nereye kadar kafayı yedik valla kötüyu düşünmekten. Kontrolün ne zaman? İşte o gün dr dan sonra minik de olsa al birsey kendini sevindir balım
canım çok güzel ayakkabolarına bayıldım:):) güle giysin bebişin.
ayyy çok güzeller 2. resimdekinden bende istiyorum yaaa.
canım çok güzel. güzel günlerde giysin prensesin.
arkası köpekliye bayıldım nerden almışlar ki. o popoyu kim ısırmaz o kıyafeti giydiğinde:):)
aynen bende öyleyim varya 2 haftadır göremedim bebeişimi aklım onda sürekli bende doktordan cıkınca nazlanmaya baslıyorumÇok güzellleeerr :)
Korkma kız, rahat ol. Ben korktum korktum kendime ettim. Cumartesi günü doktordan dönünce kıtlıktan çıkmış gibi yemek yerken fark ettim günlerdir doğru düzgün yiyemediğimi. Bebişler çok iyi dertlenme sen.
kız sen de dayanamaz bir kaç hafta sonra alırsın bir şeyler. çok eğlenceli ve heyecanlı oluyor
Kiz koş bi çift çorap al kuzuya :-Dkızlar maşaALLAH hepinizin cicileri çoook güzel hayırlı uğurlu olsun RABBİmiz sıhhatle giydirmeyi nasip etsin inşaALLAH... Biz daha bir iğne bile almadık bebişimizeeşimdi görünce pek özendim içim kaynadı yahu
Kiz koş bi çift çorap al kuzuya :-D
Hamile hanımlar, sevgili anne adayları, anne olmak isteyen biri için hayrına 1 Yasin okur musunuz? Okursanız aşağıdaki topiğe not bırakır mısınız? Şimdiden teşekkürler, hepinize hayırlı, sağlıklı gebelikler ve kolay doğum dilerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/630007-hayrina-yasin-okuyacak-41-gebe-var.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?