2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

Amin canım çok teşekkürler, Allah cümlemize sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin :)

Ayakkabıyı Converse'ten aldık. İstanbul'da oturuyorsan adresi verebilirim. Bu arada verdiğin bilgi için de teşekkürler. Unnado'da görmüştüm bir kere %100 organik kıyafet satan bir firma vardı. Aslında iyi araştırmak lazım alırken.

Offf hepsine ayrı ayrı bayıldım inşallah bir kaç aycık sonra bebişler içindeyken de resimlerini paylaşırız Allah'ın izniyle

canım çok güzel ayakkabolarına bayıldım:):) güle giysin bebişin.

ayyy çok güzeller 2. resimdekinden bende istiyorum yaaa.

Öyle ya İstanbul'daysanız gidin bence. Elbiseler, oyuncaklar her şey çok ucuz. Yeni açıldı galiba ondan.

Eki Görüntüle 746705

Bu da pusetim :)

canım çok güzel. güzel günlerde giysin prensesin.

Eki Görüntüle 746714

bunlarıda bizim amcamız ve sevgilisi almıslar hamile oldugumu ögrendiğim sıralar :) ben daha bişey almaya cesaret edemiyorum açıkçası :18:

arkası köpekliye bayıldım nerden almışlar ki. o popoyu kim ısırmaz o kıyafeti giydiğinde:):)

bunlarda bizim cicilerimiz.
battaniyemizi, badimizi, şapka ve önlüğümüzü ananemiz almış:):)::)
diğerlerini babamızla internetten aldık daha gelmedi.... gelmesine çokkkkk var.

Son düzenleme:

güle güle giysin bebeğiniz, salıncak çok güzelmiş, bebek arabanızda öyle, hangi siteden kaça aldınız?

Güle güle kullansın inşallah :) Salıncaklara ve arabaya bayıldım canım ya hangi siteden aldınız?

bebek arabası casual marka içinde 1 yaşına kadar kullanabileçeği araba oto koltuğu var. bebek arabasının busetine çıkartıp oto koltuğunu koyabilirsin. türkiyedi fiyatı 750- 600 çivarı.diğer ürün fisher price 3 1in diye bir ürünü oda hem ev tipi ana kuçağı oluyor hem salıncak hemde daha sonradan 4yaşına kadar kullanabileçeği sallanan sandelye. oda 400-250 arası türkiyede. hepsini araştırdım internetten ve birebir gördüm.

benim aldığım site facede pamukkale bebe diye biyer. yurtdışından getiriyor. 45 50 günde geliyor. havale ile yaya kredi kartıyla alıyorsun. daha önce haalm alışveriş yaptı ona güvenerek aldım. ama kimseyede git al diyemem o sorumlulu alamam. kadınla sürekli telden ve faceden ürün hakkında bilgi alıyorsun.gelelim kaça aldığıma travel sistem bebek arabası 250tldi hafta sonuna özel 150 tl yapmışlar. yurtdışında indirim varmış onu hemen ürüne yansıttı fiyatını. diğer fisher price 80 tl inmiş hepsine 215 verdik. sparişi vereli 8gün oldu. ürünler elime geçince yazarım. mennun kalırsam bir kaç şey daha alıcam mama sandalyesi ve dönence gibi.

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, çok çok uyguna almışsın gerçekten. bende önce bi yerlerde gerçeğini bulup dokunup bakıp inceleyeyim, beğenirsek alabilriiz, geç gelmesi önemli değil, sağlam gelsinde.

hayırlı olsun tekrardan hepsi çok güzel, özellikle salıncağa bayıldım ben.

eee çok uyguna almışsın canım hemen aklımın bir köşesine yazdım

orkideeeeeeeeeeeeemmmmm topiğin hayırlı olsun cicileri almaya başlamışsınız kuzulara maşallah maşallah ben de kendimi zor tutuyorum valla her şeyi alasım var

kız sen de dayanamaz bir kaç hafta sonra alırsın bir şeyler. çok eğlenceli ve heyecanlı oluyor

Canım benim Güle güle giysin. Aman korka korka nereye kadar kafayı yedik valla kötüyu düşünmekten. Kontrolün ne zaman? İşte o gün dr dan sonra minik de olsa al birsey kendini sevindir balım

öle yapcam orkidem hatta persembe kontroldan sonra hersey yolundaysa kendime hamile pantolonu almayı dusunuyorum benım göbegim büyüdü baya bi hiç gönek yoktu simdi hiç bi pantolonum etegimiz düğmeleri iliklenmiyo :)

bende ona bayıldım canımmm :)) LC Waikiki poşeti vardı etiketide..ordan aldılar galiba : ıssıracagım günü sabırsızlıkla beklıyorum teyzesi :,)

aynen bende öyleyim varya 2 haftadır göremedim bebeişimi aklım onda sürekli bende doktordan cıkınca nazlanmaya baslıyorum

kız sen de dayanamaz bir kaç hafta sonra alırsın bir şeyler. çok eğlenceli ve heyecanlı oluyor

alırım valla dayanamam kesin bugün gidip hamile günlüğü alıcam d&r larda varmış içine her şeyi yazıyosun boşluklar bırakmışlar çok güüzel bebeğin gelişimi de hafta hafta yazıyo ilk olarak bununla başlıcam bakalım sizi de takipteyim ama kızlar

kızlar maşaALLAH hepinizin cicileri çoook güzel hayırlı uğurlu olsun RABBİmiz sıhhatle giydirmeyi nasip etsin inşaALLAH... Biz daha bir iğne bile almadık bebişimizee şimdi görünce pek özendim içim kaynadı yahu

Kiz koş bi çift çorap al kuzuya :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…