2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

Allahım şunların güzelliğine bak çok şirinler yaa. ilgilenenler için unnado'da indirime girmiş

Bunu yazdığıma inanamıyorum ama erkek çocuklarının kıyafetleri daha tatlı görünüyor gözüme.
Kızlarınki hep çiçek böcek.
Neyse güzellerinden bulaciim ben.

Son düzenleme:
kızlar bizim bebişler kışın doğmayacak mı, uzun kollu almak gerekmez mi?

Canım daha bunlariin üstüne kaç kat giyecekler. Bir sey olmaz yani. Ben bir de sadece doğruları aya gore almıyorum. 6 aylik icin de alıyorum. Yazın giyer diye

hep bi derler ya erken alma uğursuzluk getirir diye korkuma saldıramıyorum. ama bunaldığım zamanlar civil mağazasına gidiyorum mama önlüğü falan alıyorum:)) rahatlayıp,geliorum

hep bi derler ya erken alma uğursuzluk getirir diye korkuma saldıramıyorum. ama bunaldığım zamanlar civil mağazasına gidiyorum mama önlüğü falan alıyorum:)) rahatlayıp,geliorum
Ben de senin gibiydim canım. Ama bir şeyler alinca korkularim azaldi. Daha mutluyum.Miniklerimin benimle kalacaklarina daha çok inanıyorum

kızlar bu da benim dün bebişime aldığım cici....

Eklentiler

• $cici1.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 100
  • $cici2.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 122
Kanz KZ 716 TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI - MAVİ Travel Sistem Bebek Arabaları

ya bide ben bu puseti çok beğendim...benim için hem uygun fiyatlı bişey olacak.travel sistem olacak, hafif olacak, alt sepeti büyük olacak, çift yönlü kullanılailecek, iyi marka olacak, bide önü küçük tekerli yada 3 tekerli olmıcak (bu tip arabalarda bebegin ilerde ayağını koyacagı yer ufacık kalıyor.çocuk ayaklarını bitiştirip koymak zorunda.tekerlek yüzünden denge sağlanmıyormuş)
valla benim çok hoşuma gitti.oto koltuğu da olması en büyük artısı

Son düzenleme:
güzelmiş valla. fiyatıda çok uygun. başka rengi var mı acaba? maviyi hiç sevmem.oğlum olursa mavi almıcam sanırım

güzelmiş valla. fiyatıda çok uygun. başka rengi var mı acaba? maviyi hiç sevmem.oğlum olursa mavi almıcam sanırım

kırmızı pembe var benim gördügüm..bende kırmızı almayı düşünüyorum.yaa millet çıldırmış.benim arkadaşım 1700 tl vermiş bi bebek arabasına...hem de 3 tekerli..bedava verseler kullanmam..

kırmızısı da çok güzelmiş...sadece 6,5 kilo..sanırım ben bunu alacağım

Eklentiler

• $bebekar.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 105
Hepiciği çok güzel kızlar güle güle sağlıkla giyinsin miniklerimiz
ben biraz daha beklicem sanırım
yada cinsiyeti öğrenince beni de dürtükleyebilirler gider alırım napim
2 hafta sonra inşallah öğrencez

Eki Görüntüle 746179

işte bebişlerimin ilk kıyafeti. çook sevdiğim bir arkadaşım uğur getirmesi için gebe kalmadan 1 ay önce yollamıştı

o yüzden 1er tane almış orkidem
hamilelikten önce ne bilsin çifter çifter geliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…