Bunu yazdığıma inanamıyorum ama erkek çocuklarının kıyafetleri daha tatlı görünüyor gözüme.
Kızlarınki hep çiçek böcek.
Neyse güzellerinden bulaciim ben.
orkidem hepsi birbirinden güzel...çok güzel günlerde kullanın inşallah...
kızlar bizim bebişler kışın doğmayacak mı, uzun kollu almak gerekmez mi?
Ben de senin gibiydim canım. Ama bir şeyler alinca korkularim azaldi. Daha mutluyum.Miniklerimin benimle kalacaklarina daha çok inanıyorumhep bi derler ya erken alma uğursuzluk getirir diye korkuma saldıramıyorum. ama bunaldığım zamanlar civil mağazasına gidiyorum mama önlüğü falan alıyorum:)) rahatlayıp,geliorum
kızlar bu da benim dün bebişime aldığım cici....
güzelmiş valla. fiyatıda çok uygun. başka rengi var mı acaba? maviyi hiç sevmem.oğlum olursa mavi almıcam sanırımKanz KZ 716 TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI - MAVİ Travel Sistem Bebek Arabaları
ya bide ben bu puseti çok beğendim...benim için hem uygun fiyatlı bişey olacak.travel sistem olacak, hafif olacak, alt sepeti büyük olacak, çift yönlü kullanılailecek, iyi marka olacak, bide önü küçük tekerli yada 3 tekerli olmıcak (bu tip arabalarda bebegin ilerde ayağını koyacagı yer ufacık kalıyor.çocuk ayaklarını bitiştirip koymak zorunda.tekerlek yüzünden denge sağlanmıyormuş)
valla benim çok hoşuma gitti.oto koltuğu da olması en büyük artısı
güzelmiş valla. fiyatıda çok uygun. başka rengi var mı acaba? maviyi hiç sevmem.oğlum olursa mavi almıcam sanırım
Eki Görüntüle 746179
işte bebişlerimin ilk kıyafeti. çook sevdiğim bir arkadaşım uğur getirmesi için gebe kalmadan 1 ay önce yollamıştı
kırmızısı da çok güzelmiş...sadece 6,5 kilo..sanırım ben bunu alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?