2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

bulunduğum şehir de bi mağaza var ordan aldık kızlar...bebitof ve cemre bebe ürünleri genelde....fiyatlarını da yazıyorum bilginiz olsun diye

hastane çıkışımız...10'lu bebitof.....fiyatı 50 tl

kışlık battaniyemiz....25 tl.

alt açma setimiz. 40 tl. sadece yastığı ve minderini de alabilirdim ama içinde battaniye de var diye seti aldım.ayrıca battaniye aldığımda 60 tl oluyodu....karlı çıktık böyle

banyo küveti ve filesi...file 10 tl.küvet mağazanın hediyesi

patikli pantolon tanesi 3,5 tl

çıtçıtlı badi.tanesi 4 ya da 4,5 tl.

zıbının biraz kalını cıtlıtlı üstüne giydirmek için ne deniyo unuttum 4 tl idi sanırım

iç zıbın.3,5 ya da 4 tl.tam hatırlayamadım

ikili takımlarımız....biri 8,5 tl diğerlerinin tanesi 10 tl.

5 li hastane çıkışı.25 tl

şimdilik bu kadar teyzeleri....eksiklerimiz var daha tulum falan beğenemedim.çeşit kalmamıştı...haftasonu gelir dedi ama ben netten almayı düşünüyorum daha güzel seyler var nette sanki

sağıkla dogsun da giysin bi an önce yavrularımızzzz

Son düzenleme:

ay hepsi harika canım güle güle giysnler
sen ekleyince aklıma geldi bizim kuzunun banyo seti yok küveyi falan ona bakıyım bende

Hepsi çok güzel canım. Fiyatları da gayet uygun. Bence tutumlara da ordan bak sen

hepsi pek cici pek güzel
güle güle giydir canım
benim de bakmam lazım artık galba böyle siz aldıkça heves gelio

Hepsi çok güzel canım. Fiyatları da gayet uygun. Bence tutumlara da ordan bak sen

baktım da beğenemedim kuzum çeşit kalmamıştı.haftasonu gelecek dedi gidip bakcam beğenmezsem başka yerlere bakcaz artık

hepsi pek cici pek güzel
güle güle giydir canım
benim de bakmam lazım artık galba böyle siz aldıkça heves gelio

teşekkür ederim lepimmmmm

valla bizde bişi almamıştık dün eşim kendiliğinden alalım deyince kostum hemen.normalde erken daha alırız diyodu....ama dün arkadaşımın aldıklarını görünce dayanamadı sanırım

jackim hepsi çok güzel güle güle giysin bebişin özellikle en sonraki 5li sete bayıldım tam kız işi süslü püslü

muhteşemlerrrr kuzummm

Kuzun sağlıcakla giysin inşallah hepsi birbirinden güzel

güle güle giysin bebişi inşallah canım giydiği günleride görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…