2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

kızlar günaydınnnnnnasılsınız nasıl gidiyorr

dün eşimle dışarı çıkmıştık...dükkanın birinin önünden geçerken uyku setlerine battaniyelere bir bakalım aklımızda olur dedim,az çok netten fiyatlarını biliyordum ama hiç bakmamıştık yakınengirdik ve alıp çıktıkkkkk inanamıyorum nasıl yaptık böyle birşeyben gezmeden almazdım...hemde erkenmi oldu acaba.....eşim zıpladı başta zaten,tamam alıyoruz diye....

telefonuma birşeyler oldu resim çekemiyorum...netten buldum aynılarını..oradan indirdim bakın bakalım nasıl teyzeleri

Son düzenleme:
adally maşallah canım çok güzel şeyler almış anneneniz
gördüm huzunbazım ya çok güzeller maşallah evet asker tulumunu tanıdım
huzunbazım battaniyeyi biraz fazla kaçırdın sanki kaç battiniyesi oldu kuzum sıpanın??

bbilimim benim ayarım yok ha ya badi alıyom ya battaniye
örme battaniyeleri ve penye battaniyeleri vardı ama normal kalın battaniyesi yoktu.dükkanda %50 indirim vardı.15 tl ye düşmüştü battaniye aldım hemen

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim ilk gebeliğim ve neler almam gerektiği konusunda bi bilgim yok yani ney daha çok ihtiyaçdır, neyi fazla alayım bilemiyorum? Yardımcı olur musunz?

canım çok beğendim bunları nereden aldın acaba

kuzumm d&r dan aldım.normal mağazasında inceledim 27 tl günlük,19.99 ilklerim kitabıydı.int mağazasında 19 tl günlük 15 tl ilklerim.bende d&r ın int mağazından aldım.çok inceledim ama en iyisi bunlardı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…